6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čau, Peul, no hlavně e to má za sebou
Moc se těím na fotky a záitky.
Není tady
Peulko vítej doma ,
tak u nae druhé letŇÁtko má malého bráku Adámka - to je sladký
Hezky si odpočiň a potom tě zvědavě vyzpovídáme
Není tady
Peulko ahoj
těím se na tvé vyprávění a na fotečky Adámka
Není tady
Peulko i já Tě vítám doma na Adámka jsem moc zvědavá
Není tady
Blani ahoj, tak a vám to dobře dopadne, Mara má asi pro změnu atopický exém, tak nás čeká odříkání ovoce, čokoláda,...atp. Jinak zítra bez tebe a přítě s tebou, ju!!!????
Není tady
Večí u se na Vás těíme Blani koda e nemůe
Není tady
Ahojky
Blani, koda e jsi nemohla, je to super kavárna a děcka byly ve svém ivlu, e jsem ani nestíhala fotit, a jak se pořád melou, tak ty fotky nestojí za nic Elis říkala, e za Olympii staví venku nové velké hřitě pro děti, tak jsme si říkaly, e bysme to pak v létě vyzkouely
Any
Mara s Terezkou od Elis
Any, Terka, Mara
malého Adámka jsem taky okoukla na FB, je to krásný baculínek
Není tady
Blani ahoj, bylo to tam moc fajn. Dolynce jsem nejen volala, ale i psala SMS, poslala na její e-mail zprávu. Zkrátka jsem předpokládala, e přijde, a ona ne. Blaničko, tak se nezlob, kdybych věděla, e nepřijde, tak bychom to posunuli... Bylo to moc fajn. A přítě fakt s tebou.
Upravil(a) Večerka (21. 4. 2010 23:12)
Není tady
Peti to vůbec nevadí, aspoň jste si to uily. Přítě se tam ráda podívám, vypadá to moc pěkně. Vy jste tam jeli autobusem? Já jsem toti antitalent na mapy, take to budu muset prozkoumat důkladně dopředu, a nejsem vystresovaná. Ale co, do Harachova jsem trefila, tak trefím i do kavárny, ne?
Není tady
Blanik napsal(a):
Peti to vůbec nevadí, aspoň jste si to uily. Přítě se tam ráda podívám, vypadá to moc pěkně. Vy jste tam jeli autobusem? Já jsem toti antitalent na mapy, take to budu muset prozkoumat důkladně dopředu, a nejsem vystresovaná. Ale co, do Harachova jsem trefila, tak trefím i do kavárny, ne?
To ví, e trefí, jsi přece ikovná holka. Jetě mám v záloze jeden "útulek" pro mamky a jejich děti na Purkyňce a na Husové.
Není tady
Ahojky,
jsem tu jen na skok, abych vam ukazala ty nase poklady
Jinak moooc gratuluju novym tehulkam, to je neuveritelne, jak vam to holky opet vychazi Drzim palecky at je vse tak jak ma
Není tady
Jůů,peulinko,to je slaďoek A jak je vyehlenej,bobísek,krasavec,fakt
Není tady
Peti,tady něco malýho
Není tady
ahoj holky .
dneska s muem odjídíme na ten pidivíkendík o samotě, tak se jdu rozloučit a popřát krásný víkend i vám. nezlobte tady, jo? a ne abyste se moc rozkecaly, a nemusím moc dočítat .
peulko, adámek je nádherný! krásné mimuenko.. a zatím, narodzíl od davídka, který je celý táta, mi příjde podobný na tebe . a evi, krásné ločko se ti povedlo .
jinak koukám, e srazík jste si krásně uily i ve třech . koda, e to k vám nemám o něco blí . ale nevadí, snad nám výjde zase něco větího přítí rok..
tak pa pa a mějte se fajn
hoj maminy těhuliny, jestli budete mít chvíli čas a chu´t polete zde hals kole J. Valčíka 4411, Ostrava - Poruba http://www.cezregionum.cz/cs/oranzova-u … &city= jedná se o vybavení PC učebny, ale klidně to polete i nějaké vai kole. dík
Není tady
Ahoj letňátka
Peul, u jsem sice psala na FB, ale i tady budu pět chválu na Adámka a jeho velikýho bráku, jsou to slaďouci
Blani, tak jak jste dopadli na alergologii? Máte nové foukačky? A s čím jde do nemocnice? Nějak nejsem v obraze, promiň
Jinak vám ty srazíky závidím Fotky hezké, muselo to být moc fajn. A dolynka se ani dodatečně neozvala?
Daginko, krááásný víkend
Holky tutulovic a gabkovic si to na Velikonoce krásně uily, co jsem koukala
Já byla v úterý na kontrole s prckama a jsou v pořádku. Stále platí, e je to Evička a Dominiček, tak mám radost. Malá má odhadem 465g a Domík 476g. Hlavní pro mě vdy je, e srdeční akci mají pravidelnou a jsou bez vvv a v naprostém pořádku. Já dostala vyí dávky hořčíku, protoe hodně tvrdnu (u asi od 16tt) a léky na íly, ale zase mi to hodně zhorilo crohna, co jsem měla hned volat, ale bojím se, e budu muset do nemocnice... No a zdála jsem se býti dr. utrápená, ale to raději bez komentáře
Jiříček je u přes týden nemocný, ale u mi nezvrací z dávení se kalem a ani nemá tak hrozné záchvaty. Brečela jsem tady nad ním a můj to hrozně těce snáí, ale snad u bude dobře
Jilísku, jak ty jsi na tom?
A co těhulky Kačka a Kačka?
Určitě jsem jako vdy na něco zapomněla, tak se omlouvám a přeji vám krásný sluníčkový víkend
Není tady
verunko
Poli mi,prosím,nějakou akt. fotku jIŘÍČKA pOSÍLÁM OBRPUSU, SNAD BUDE BRZY LÍP
Já začínám bejt dost unavená, Kač doma nevydrí,take kdy není ve kolce,jsme venku,co přijdu z práce,letím s ní hend ven,furt za nílítám,je to stranej rarach poslední dobou,hrozně vymejlo,utíká, předvádí se Ale je to smudlinka, zrovna teď uskoro 14 dní nemocuje střídavě kale,pak zas zuby a do toho rýma, únava, v noci se budí,no nic...
A veru,ty bude mít Evičku ? To ti je zvlátní,moc jich neznám a přitom je to docela hezký jméno
Dagísku,uijte si s muem víkend,závidíííím
Není tady
Jůůů Pei, Adámek je fakt krásný!!!!! S Dadulou jim to spolu moc sluí, a Dadula teda taky roste jako z vody
Evi
Verčulko, zírám teda, e u jsi za půlkou, boe to to letí!!! Přeju, a ti to v klidu a v pohodě uteče a do porodu
Srazík závidím, slyela jsem, jak nám Večerka krásně hubne , to závidím jetě víc , moje vůle je naprosto nulová
Jinak se mějte moc fajn, Sáďo zdravím a vaí kole kliknu hlas
Není tady