18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tý jo, Peti to vypadá super. A ty postele máte koupené nebo vyrobené? Já pořád taky zvauju nad postelí pro Vaka, ale on by mi určitě lezl ven. Ne usne mu trvá tak minimálně půl hodiny. Ale chtěla bych taky nějakou se zábranou. No zítra jedu s kámokou na obhlídku do Ikei, tak uvidíme. Určitě ji chci na vánoce.
Není tady
Ranko Veci
no jak ja bych se tesila na ranni navstevy Davidka, ale budu optimistka a verit, ze se dockame No a musela jsem se smat, jak to ma Martinek s braskou zarizene Ale chvalim Vasika, ze je tak hodny a cte a cte
Kluci maji spani paradni maminka je sikulka a ma dobry vkus
Tady je ten recept:
Testo:
30 dkg hl. mouka, 12,5 dkg Hera, 12 dkg cukr, 2 zloutky, 1-2 lzicky prasku do peciva - udelat jemne testo, rozvalet na plech i po krjich - obcas se s nim hure dela, kdyz by jste meli lepsi recept na linecke, kldine udelejte to
Nadivka:
1 kg tvarohu ve vanicce, 1/2 sklenky oleje, 1 sklenka mleka, 1 sklenka cukr moucka, 1 vanilkovy pudink, 2 zloutky - vse dohoromady rozmixovat, vylit na testo (masa bude ridka). Pect 45-50 min na cca 180°C. Z bilku uslehat snih s jednou sklenkou cukru. Vybrat placek, nechat trochu schladit. Penu nandat na placek a pect jeste 15 min. Po upeceni neprikryvat, na snehu vzniknou kapky rosy.
Dobrou chut, jdu si s Dadou hned dat jeste ten zbytek
Není tady
Ahojky
Peti, recept zní zajímavě
Večí, krásný pokojíček kluci mají.
i Jenda a Kika mají krásné spaní U Aničky v pokojíčku to zatím vypadá jako v hračkářství a teď tam má jetě tu svoji novou skluzavku a nehneme se tam vůbec tak ani netuím, kam bych jí tu postýlku dala
u nás je krásně, tak jdeme s Aničkou konečně na vzduch. u se těí na písek a bábovičky
Není tady
Děkuji za pochvalu, ty postele jsou obě koupené, ta Martinova je původně postel, která měla vysoké bočnice, take pod ní měl Vaek psací stůl, a protoe měla zábrany proti spadnutí, tatínek bočnice zkrátil, a Martínek aspoň nemůe z postele spadnout, a Vakova postel byla původně postavená pod tou horní postelí do L, pro případ kdy u nás někdo přespal, hlavně Pea, a tu jsme koupili v obchoďáku, obě jsou dřevěné. Jetě musíme dodat úloný prostor na peřiny.
Peko díky, láká mně to zkusit, tak to asi spáchám o víkendu.
Není tady
Gábi, u nás taky sluníčkuje, tak jdem na návtěvu ke kamoce, mají postavený krásný domeček a velkou zahradu. A taky mají psa, a kdyby tuil, e přijde Mara, tak zaleze a vyleze, a odejdem, páč ho Mara hrozně rasuje...
Není tady
Jé Večerko, to je krásný pokojíček Ty police vypadají taky super Já u se tak těím, a jednou budeme mít pokojíčky v patře...říkali jsme, e nejprve uděláme Kice pokojíček, kde si bude moct hrát, pak se udělá zbytek, nejradi bych byla, aby se to stihlo do zimy, jinak se tu zvencneme, kdy nebude moc chodit pořád ven...
Není tady
Hoj babuny
Veří,krásný, super mít po ruce ikovný lidi My zrovna sháníme někoho kdo by nám pomoh s těma plovoučkama,i kdy si to chcem udělat spí sami,snad to zvládnem
Tak u nás se občas taky usíná a kolem devátý,ale nějak to vdycky odhadnu,podle toho kdy vstávala a jak dlouho spala po obědě, přijde mi nesmyslný nutit jim pevnej čas kdy maj pak problém hodinu zabrat
u nás se třeba do pokoje nechodí...proto se tý větí postýlky bojím...dáme ji tam, čteme cca půl hodinu pohádky, nebo zpívám(poslední dobou je to oblíbenějí ne Mach a ebestová,fakt čumím ) a kdy neusne,jdu pryč...i kdy stojí a řve jetě jetě anebo bulí, jdu a a si dělá co chce...nehodlám ji přesvědčovat e musí spát nebo jí děla totroka Větinou si stejně vymejlí..kolikrát na mě zkouela, mamí já budu ee, dokonce si dobrovolně sedla na nočník, po půl hodině samozřejmě nic, jen se blbě smála, pač prostě jen oddalovala spaní To samý Mamííí, to bojí...auau a pak zjistím,e si regulérně vymejlí, pač pak řekne néní aua a směje se...bych jí dala na holou
Take tak mu nás...a je to v pohodě...větinou usne ne zazpívám druhou píseň
Hračky si tam, doufám brát nebude, to jsme kdysi zkoueli na odpolední usínání a nespala klidně dalí hodinu,take má smůlu...max. kníku
Upravil(a) evajs (10. 8. 2010 12:27)
Není tady
Tak mám mega chvilku na psaní, děti jetě spí a Jiřík je s Vandí na zahradě a asistují tátovi při sekání trávy
Kačí, balík včera dorazil, hrozně moc děkuji A děkuji za pochvalu dítek Taky se dočká, ale jetě tak 10 týdnů počkej, ju?
Já vám koukám na weby často, ale nepíi. Hrozně to utíká a děti nám neskutečně rychle rostou..
Pokojíčky máte nádherné, ty nae potvůrky se snad jednou taky dočkají (moná přítí rok..) Velkou postel chceme na Vánoce, ale uvidíme, máme to asi jako Blanka s tím spaním
Jili, ty si fakt nezmar Se doma nudí, co? A u mě dobrý, dvojky super, ale Jířa bude první dítě v teplickém Babyboxu A nechce třeba někdy přijet? Nebo bych mohla třeba přijet do Prahy a udělal by se tam mini srazík, co holky? Z porodného bych moná něco ukudlila nebo se třeba stane zázrak a já dostanu peníze za dluh
Ty angličtiny vám závidím, já jsem ráda, e mu ukudlím na plavání, ale moc by se mi líbilo, kdyby tady byl někdo tak akční jako Jitka, brala bych to hned vema deseti
Dnes jsme byli v poradně a dostali jsme pochvalu, tak snad to dr. nezakřikla. Jen bych na ty nalité dudy potřebovala jetě jedno dítě
Vdycky chci reagovat na tolik věcí a pak mám v hlavě úplně vygumováno, já nehraju
Není tady
Ahoj
mám doma také letňátko 2008.
Můe se k Vám jetě přidat ? Jdu si počíst, a jsem trochu v obraze.
Není tady
Děkuji. Tak se hlásím do klubu
Moje letňátko se jmenuje Ema, 1.6. ji byly 2 roky. (první mimčo)
Mě bylo letos 30, vdaná nejsem, ale tatínka doma máme
Bydlíme v malém městě ve Vých.Ć. v domku.
Celou dobu na mateřský pracuji (ale jen na 1/2 úvazku) ..dělám učetnictví..atd.
Metr si přidám, a nastuduju jak na to ... ten avatar jsem zatím moc nezvládla..
Není tady
Tutule napsal(a):
dagi napsal(a):
Tutule napsal(a):
Dagi jo jo je to Leksvik, my máme takovou manelskou, noční stolek a Kika přebalovák, nám se tenhle nábytek děsně líbí
no super! mě taky hned padla do oka . a pasuje tam matrace z postýlky? asi ne, e..
To bohuel ne, postel má 80 na ířku a postýlka 60 o dýlce ani nemluvím, tak jsme koupili matraci pro prodlouitelnou postel za 1500,- je pro tu nejmení dýlku 80x140 a pak má takové dva doplnky pro ty dalí dvě dýlky.
tuli, a tu matraci jste koupili taky v ikei? já jen a vím, a budeme kupovat
peti, a vy to máte taky nádherné .
no, dočtu vás zítra.. u maeme do postele.. tak pa pa a dobrou
dagi napsal(a):
Tutule napsal(a):
dagi napsal(a):
no super! mě taky hned padla do oka . a pasuje tam matrace z postýlky? asi ne, e..To bohuel ne, postel má 80 na ířku a postýlka 60 o dýlce ani nemluvím, tak jsme koupili matraci pro prodlouitelnou postel za 1500,- je pro tu nejmení dýlku 80x140 a pak má takové dva doplnky pro ty dalí dvě dýlky.
tuli, a tu matraci jste koupili taky v ikei? já jen a vím, a budeme kupovat
Jasně, mají tam 4 druhy na výběr za 1000,-, 1500,- tu máme my, pak 1900,- a 2500,- jsou i na netu, tak koukni, akorát tam není vidět ten vnitřek, to mě trochu zklamalo, oproti tomu koksovému vláknu mi přijde takhle mín kvalitnějí, ale a Kika doroste, koupíme jí pak pořádnou matraci, jako máme my.
Není tady
Jé my máme nové letnátko!
Spinno vítej!!!!!!!!
Verčulko tak to je super, e má tolik mlíčka!!!
Půjdu u do postele (Kika v té své vypadá tak rozkoně, e mám chut si vlízt k ní a objímat jí ) a na to, e si vzala do postele fixy, které nala v tom vedlejím pokoji po tmě a počárala prostěradlo...pak kdy to viděla na světle říkala fuuuuuj , tak nakonec usnula pěkně asi do půl hodiny...
Tak dobrou noc!
Není tady
Dobré ránko, měla jsem jet dnes do Brna, ale nakonec to nevylo, take mám volno. Půjdeme do obchodu a asi ven, nebo Vaka u to doma nebaví hned od rána. Včera jsem zavařovala od oběda a do noci okurky a broskve. U jsem myslela, e mě z toho odvezou.
Chtěla jsem se vás zeptat, lekají se vám teď děti něčeho? Vaka rozhodí i sekačka na trávu a začne tak hrozně plakat, e to snad ani není normální. Nebo kdy třeba prásknou dveře průvanem. No to je něco na mého tatu. Ten se včera tak rozčílil, kdy mamka s Vakem k nim přili, seděl u icího stroje a Vaek zase začal plakat. Tata se natval, e to musí doít a co tam s ním teda leze, kdy se veho bojí. No kdy mi to mamka vykládala, tak se mi chtělo brečet. Oni teď mají doma problémy, pořád se hádají, tata je bez práce, sice chodí na brigády, ale je z toho unavenej, no prostě na ho :-). Tak jsem si ulevila a jdu něco dělat. Pardon.
Není tady
no Ema je schopna udělat hysterickou scénu, kdy je v její blízkosti moucha...
jinak je stále v dětské postýlce, ale jak v noci cestuje, tak se mlátí do pruslat..tak o větí u uvaujeme, taky jak jinak ne Ikea
Není tady
Dobré ranko
tak výběr z Ikei chápu. Máme z ní ledacos, věci potřebné, ale i blbosti pro potěení. Já tam chodím ráda, ale můj mu tento obchod nesnáí. Prostě mu nevyhovuje bluditě chodbiček a má pocit, e v případě poáru tam hyne, protoe nenajde cestu ven. K mému překvapení znám více lidí, na které takto Ikea působí , ale na mě neeeé. U jsem tam dlouho nebyla...
Není tady
Ahojky Vítám mezi náma Spinnu
Blani, Jiřík se tedy nějak ničeho neleká, ale zase bych to u Vaíka tak neřeila, on z toho vyroste Kadé dítě co jsem slyela se dřív nebo později něčeho bojí (Jiřík jenom mě kdy hodně řvu, co je kolikrát problém), tak se tím nestresuj
Já mám Ikeu a v Praze, take se tam nepodívám, ale nábytek mají moc hezký
Není tady
Ahoj holky,
predne vitam Spinnu mezi nami Ema je krasne jmeno, i moje neter se tak jmenuje, akorat vzhledem k rodinnym vztahum jsem ji videla naposledy ve 2 mesicich (v listopadu ji budou 2 roky)
Blani, to jsi borec, ze tak zavarujes, ja to ze srdce doma nenavidela, kazdy rok se zavarovalo ve velkem snad vse, ted nezavaruju, koupim si radeji ovoce v konzerve a i okurky jsem ted posledne koupila od Efka nebo jak je ta znacka a jsou super. Nemame velkou spotrebu, kdyby jo, tak asi budu zavarovat, alespon ty okurky.
A Davidek se napr. vysavace neboji kdyz s nim vysavam, spis kdyz je vypnuty on si s nim hraje a najednou se zapne, no a ze sekacky ma strach poradny, ale to se vzdy drzi daleko a pak uz nebreci, jakmile manza jede smer k nemu, tak spusti a utika
Dneska jdu k holici, tak jsem zvedava co mi rekne na tech par vlasu a hlavne co se mnou udela, vypadam jak suchta, tak snad alespon par dnu budu vypadat jako clovek, zajdu totiz jeste na barveni oboci, at nezeru
Upravil(a) PeuleBambule (11. 8. 2010 10:12)
Není tady
Spinna napsal(a):
no Ema je schopna udělat hysterickou scénu, kdy je v její blízkosti moucha..
tak to moje Any dělá taky a vítám tě u nás
holky Ikeu miluji taky, ale s jedinou vyjímkou radek taky, take tam chodíme oba dva. Večí, taky jsme tam dlouho nebyli
Pěti uij si holiče
Není tady
Peti, holiče závidím. Já se tam snad nedostanu. Mám ty vlasy děsný a to u jsem si nechala ostříhat i ofinu, a to nějak vypadá a pořád nic. Nějak na mě leze depka. Za celý prázdniny jsme nikde nebyli, co asi tak můe Michal o prázdninách vyprávět ve kole? e týden spal s takou na dvoře ve stanu, to je tak vechno. Ani do blbé ZOO se nedokáeme dostat. U mě to fakt tve. To jsou pořád jenom kecy a skutek utek. Promiňte, dnes to na mě nějak padá či co.
Není tady
Blani fakt skoda, ze jste tak daleko, jinak bychom urcite neco podnikali i bez chlapu Ale nemysli si, my taky nikam moc nechodime, manza sice bere Dadu na koupak a motorky, jednou jsme byli v ZOO letos, ale jako cela rodina jsme nikde prozatim nebyli. Ale planuju, ze jak budu mit konecne tu prokletou matiku za sebou, pujdeme v zari do Straznice http://www.camp-straznice.cz/, znami tam jezdi kazdy rok a moc si to pochvaluji, akorat my uz asi nevyuzijeme koupak, pac bude chladno. Tak vememe kola a pujcime vozik za kolo a budeme jezdit - doufam.
Není tady