18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem nic o nedostatku času nepsala, ale o nechuti sem chodit...
Nicméně, nemám potřebu někomu něco vysvětlovat a tak podobně...
Právě jsem chtěla napsat o Peulce, byly jsme venku, tak jméno Adámek nakonec zvítězilo
Mějte se fajn!
Není tady
Peulko, to je překvápko moc a moc gratuluji k malému Adámkovi
Cherrylko, no to je super, vy jste si to s Kačkou parádně naplánovaly
Není tady
Ahojky Jetě jednou vem děkuji za přání k prckům i k narozeninám
Kačce a Kačce přeji super těhotenství Mám z vás radost holky
Peulce letí oooooooooobbbbbbbbrrrrrrrr gratulace k Adámkovi, je ho kus a ty jsi ikulka ikovná Přeji vám, a se co nejdříve zaběhnete a z Dádulky je ten nejlepí bráka na světě No se slzama jsem to sdělovala mému
Jinak k docházce - mám to asi stejně jako dagi a tutule, prostě se nechce, ale je to fakt tím, jak se to tu rozpadlo... Tímto se omlouvám, e nejdu vidět ani na skypu Ale kdyby se to tady chtělo zase rozjet, jsem tu jak na koni (i kdy ten můj je teď hodně kulhavý )
Přeji vám krásné dny a spokojená dítka
Není tady
ahoj holky tak máme mezi námi dalí maminku a koukám i dalí těhulku Cherrylku To jsou samé krásné zprávy!!!!! Verčulko tobě moc gratuluji dodatečně k párečku!! Já jsem tu taky poslední dobou moc nebyla, je to podobné jako u Tutulky, nějak jsem neměla o čem moc psát My jsme byly dnes na očkování, Jitnka byla statečná, dostala diplom. Jinak je to pěkný raráek, vůbec se s ní nenudíme, večer jsem ráda, e ulehne a spí Minulý týden venku spadla obličejem na chodník, tak ho měla celý odřený no vypadalo to děsně. Teď u se jí to krásně hojí, doufám, e jí nezůstanou jizvičky..
Jinak o druhém prckovi zatím neuvaujeme, jetě nemám dostatek sil Uvidíme časem. Taky si chci Jituku pořádně uít a chtěla bych alespoň na rok do práce, přivydělat si nějakou tu korunu. Rekonstrukce bytu spolkla veekré nae úspory, jetě jsme kupovali to auto, take to asi jinak nepůjde..
Holky co letoní dovolená?? Já u bych chtěla někam vypadnout, trochu si pročistit hlavu. Jetě uvidíme podle financí jak a kam je vypravíme. Ale u se fakt těím i kdyby to mělo být jen na chatu k rybníku U mě ubíjí ten kadodenní stereotyp (i kdy se nenudím, ale víte co myslím..)
Není tady
tutule, já taky nepsala o tobě . není nutné se hned chytat kadého slova.. reagovala jsem na to, e to tady spousta holek u psala. ale taky nemám potřebu se tady obhajovat a rozpitvávat své příspěvky..
limetko, no dovolená asi z důvodu finančních nepřipadá v úvahu . ale nevadí.. přítí víkend se s muem chystáme vyjet poprvé sami, bez filípka a to nám musí stačit .
verčulko , jsem ráda, e tě občas chytím alespoň na fb..
Upravil(a) dagi (15. 4. 2010 14:30)
Tak předně obrrrovitá gratulace Peulce k Adámkovi!!!!
Jsem ráda, e jsem zahlédla holky, které se objevují méně. Já teď taky nemám zrovna vzornou docházku. Navzdory tomu jsem ráda, e můu nakouknou, a občas i napsat. Teď se moná uvidím po dlouhééé době s holkama od Brna. Myslím si, e je to prostě normální vývoj, a zkrátka někdy člověk tu potřebu psát sem má jindy ne. Navíc jsem díky Martínkovi získala i pár nových kamarádek mezi maminkami stejně starých dětí v mém okolí, tak má člověk více zájmů. Ale pokud mluvím za sebe, tak spojení s vámi nechci ztratit a jsem vemi deseti pro sraz přítí rok, třeba tam, kam jedou babinetky teď na jaře. Take mě mrzí, e jsou některé z vás fakt daleko, protoe bych se s vámi u chtěla vidět dříve, ale to u je tak....
Limetko, tak já to na sebe bonznu. Po stráááně dlouhé době si uiju dovolenou (teda takovu první velkou s mým muem). Dostala jsem nemalý příspěvek od mé maminky. Bereme jen prcka, protoe bych to bez něj asi nedala. Take 2.6. letíme na sedm dní na Krétu. Tak snad nebudeme zklamaní a vyjde nám počasí.
Upravil(a) Večerka (15. 4. 2010 15:36)
Není tady
Ahoj babuky
TAk já furt koukám,jak na ten ná chat nechodí fakt u vůbec nikdo a te´d jsem zjistila,e otevírám furt dokola starej domek Trapas jak vrata,no..celá já
Take předně Straně moc gratuluju Peulce k Adámkovi
kdy mi přila zpráva, vůbec jsem netuila kdo píe Předně mi vůůbec nedolo,e u je tak daleko a druhak mám jinej telefon a nemám tam spoustu starejch čísel,take i kdy mi to hned doklaplo, v první chvíli jsem si fakt nebyla jistá, promiň Peti Adama je teda kus, doufám,e to trápení nebylo moc dlouhý a bolavý
Taky jdu opoděně s gratulací Verčulce opatruj se,drahoui, hlavně svůj dvojatej pupík a Jiříčkovi pusu
Dalí gratulace letí cherryl k pozitivnímu testíku, at vechno klape jak má, je to srandovní, jak jste si to naplánovaly, to já bych mohla stokrát plánovat a bylo by to přesně úplně jinak , u jsem si na to zvykla,take raději neplánuju nic Take gratuluju i k tomu jak vám to klaplo
Romí, myslím, e to bude v pohodě, jestli to něco říká nechodit a výsledky má v pořádku, asi na tom něco bude, take jsem přesvědčená,e bude vechno v pořádku
jinak díky za starost, Káča je úasná...kloku zvládá s přehledem, včera tam byla skoro po týdnu a učitelka se jen rozplývala,jak byla zlatá,jak se zapojuje, na procházce jde způsobně za ručičku s jinýma dětma, vechno sní, neremcá,prostě paráada Já si ji pak v půl třetí přivedu domů a řádí, vymejlí a rároí a do večera
Take jsem fakt moc ráda, e ji to tam baví a hlavně,e má aspoň někde řád a pevnou ruku,kdy já jsem takovej měkoň,kterej jí vechno dovolí a odpustí...fakt jsem moc spokojená
Dneska ji hlídal a do čtyř teplej kamarád a klasilka...byla hodná a oblíbila si ho tak,e ho pak po spaní nechtěla pustit domů Je to mudlinka moje akorát jáněkdy těce nesu, e s ní enjsem..né e je ve kolce, to je super, ale e ji nemám u sebe...ale je to jen o zvyku asi, přecejen jsem s ní byla denně
ven chodíme i kdy je hnusně,je pak míň nemocná
A k tomu tady...myslím,e za prvé opravdu spousta holek nemá čas, anebo prostě radi zajde na facebook, protoe tady je to kolikrát bez odezvy Spoustu letňátek tam občas sama potkávám Pak jsou lidi, kteří zaskočej jen kdy maj potřebu sdělit něco důleitýho, co je taky pochopitelný,kdy se tady toho moc neděje
A časy kdy jsme se tu jako slejzaly večer a klábosily nebo se smály či co si u teda skoro nepamatuju
Chodím klábosit na fotky, kdy mám čas a chu, pač povídat si sama se sebou mě nebaví a vzhledem k tomu,e nebude ani sraz to asi na nějakou velkou změnu nevypadá...ale co, to přece nevadí,ne Já se s větinou opravdu dobrých přátel vídávám cca 2x za rok a nemám s tím vůbec problém hezkej den
Není tady
jéé, tak takové časy tady u taky nepamatuju . je to koda, ale myslím, e výrazně se to u nezlepí.. je to tady tak zvlátně napjaté a strohé. moná je to i tím, e se prostě nemůeme bavit více o osobních věcech..
ale i tak jsem ráda, e jsem si tady nala pár prima kamarádek a je fajn, e alespoň evajska můu dvakrát do roka vidět.. a s holkama z moravy by to asi taky nebyl úplně problém, ale nejsem mobilní a jet někam vlakem na otočku.. no nevím .
snad se nám přítí rok povede nějaký ten sraz
No my asi stejně nebudem mít penízky a ty co budou chcem uetřit a můem někam vichni..aspoň na pár dní z Hřitě u nevolaj,tak nevím...docela bída to je
Není tady
Krásný den ve spolek
tak se mi doneslo, e Peulka porodila Peu, moc gratuluju ke zdravému chlapečekovi a je jeho ivot plný těstí a Tobě a přináený jen samo radost
Není tady
Peulko, ooooooooobrovskááááá gratulace k pořádnému synáčkovi Adámkovi
Přejeme mu do ivota jen a jen to nejkrásnějí a astným rodičům ty nejhezčí chvíle a velkýmu brákovi Dádulkovi toho nejlepího paráka
Není tady
Jinak jsem vám vem chtěla hrozně moc poděkovat za podporu, za přání a vůbec za vechno
Verčulko, tak páreček, to je nádhera, moc ti to přeju
Tak u se moc těím, která přibude dalí do party
Není tady
já bych se k vám holky přidala hrozně ráda, ale hladce to nelo ani poprvé..
jo a jen chci jetě znovu připomenout, e kdo chce mít těhu metřík na nástěnce, tak a mi pole sz s termínem porodu . a pokud by se chtěl jetě někdo přidat do letňátkovského klubu, budu taky ráda za zprávu .
Jak se to tu díky Peulky porodu krásně rozkecalo holky, mělo by se tu rodit kadý den
Dagi, věřím, e tentokrát to půjde bez problémů - podívej na Markétu a Pavku z dlouhodobek
Já Ti tedy polu SZ s termínkem
Není tady
díky holky za sz .
jé, on je znovu těhu i pavka??? no to mi uteklo . ale je fakt, e moc do jiných chlívků nenakukuju, to u nestáhám .
Dagískovic, já ti termín jetě nenahlásím, a později - jen doufám, e to nebude přímo na Jeíka
Jé Dagulísku a vy se taky snaíte? TAk to moc moc moc drím palečky, at se zadaří a ono se určitě zadaří
Není tady
no joo, je mi to kačabi jasné .
holky dík, já doufám, e to nějak půjde . kadopádne ale v září budu poprvé tetou, take se raduju alespoň z toho .
cherrýsku, jj, dej vědět, a bude mít jasno . já vám zas pak napíu více o tom klubu.. býval taky odkaz, ale teď ho nikde nevidím
holky, take pro zájemce info o klubu tady http://www.babinet.cz/klub/
Ahojte vespolek
Peulko, moc a moc gratuluji k Adámkovi, je to kus chlapa, doufám, e ve proběhlo bez problémů
Kačenky, Vám gratuluji k těhotenství, je to nádhera, jak se rozrůstáme do dalího kola
Není tady
Ahoj holky,
moc dekuji za pranicka a drzeni palecku.
Ode dneska jsme doma , ale manza pro nas nemohl, pac ma strevni chripku. Jak bude vice casu, pisnu co a jak, ale reknu vam, druhy porod byl horsi nez prvni
Preji jeste zbytek krasneho slunecneho dne
Není tady
peti, vítej zpět i s malým adámkem . těím se na fotky
Ahoj Peulíno
Vítej zpátky doma, hlavně v klídku, my vydríme a počkáme a se bude cítit dobře a bude mít chu nám vechno povyprávět
Těím se na Adámka
Není tady