29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se nám vyplnil náš velký sen, někomu dříve, někomu později, ale nakonec všechny máme to, po čem jsme tak dlouho snily - naše letní děťátka . Prošly jsme spolu celým těhotenstvím, tím nejkrásnějším obdobím života ženy, a došly jsme ve zdraví k momentu, kdy všechny držíme v náručí plody naší lásky a našeho snažení. Pojďme spolu i nadále sdílet všední radosti i starosti, které nám naše dítka přinášejí
.
KACABKA Amálka se narodila 23.5.2008 v 15:25, 49 cm, 3120g (39+6).
VEČERKA Martínek se narodil 26.5.2008 v 18:20, 51 cm, 3600g (40+2).
TUTULE Kristinka se narodila 27.5.2008 ve 2:14, 2410g (37+1).
JERRI Terezka se narodila 2.6.2008 ve 12:30, 3200g, 48 cm.
LIMETKA Jitunka se narodila 3.6.2008 v 5:00, 2960g (38+6).
MYŠKA 28 Denísek se narodil 8.6.2008 ve 22:10, 55 cm, 4500g (40+0).
HONNEY Viktorka se narodila 9.6.2008 v 19:31, 49 cm, 3006g (39+3).
CHERRYL Matýsek se narodil 16.6.2008 v 18:50, 55 cm, 3840g (40+6).
MAJKY Lucinka se narodila 17.6.2008 v 7:17, 48 cm, 2970g (39+5).
ROMISEK Ester Kateřina se narodila 19.6.2008 ve 23:15, 53 cm, 3840g (41+4).
MIKARKA Davídek se narodil 20.6.2008 v 10:02, 48cm, 3180g (38+5).
LERI Andrejka se narodila 23.6.2008, 51 cm, 3710g.
ELIS Terezka se narodila 25.6.2008 v 14:35, 52 cm, 3950g (40+5).
EVAJS Kačenka se narodila 28.6.2008 v 17:30, 49 cm, 3340g (39+2).
MATTYNKA Andulka se narodila 28.6.2008 ve 21:08, 51 cm, 3810g (41+1).
JILINDA Verunka se narodila 29.6.2008 ve 13:50, 50 cm, 3160g (39+6).
MARCELA27 Nikolka se narodila 3.7.2008 v 23:23, 2270g (36tt).
MICHAELA Terezka se narodila 4.7.2008 v 9:45 (40+3).
PEŤULEBAMBULE Davídek se narodil 6.7.2008 v 15:35. 51 cm, 3500g (39+5).
LOSEC Adélka se narodila 6.7.2008 v 18:47, 51 cm, 3500g (40+4).
SIMI Agátka se narodila 7.7.2008 v 15:21, 50 cm, 3350g (40+2).
MUNALA Jáchym se narodil 7.7.2008 v 15:39, 4410g (40+6).
DOLYNKA1 Amélie se narodila 9.7.2008, 46 cm, 2650g (38tt).
IZI Jeníček se narodil 12.7.2008, 3490g (40+4).
Adámek se narodil 14.12.2009
BLANIK Vašík se narodil 18.7.2008 v 13:45, 52 cm, 3800g (40+5).
GABKA Anička se narodila 24.7.2008 ve 12:20, 48cm, 2300g (38+4).
VERČULKA Jiřík se narodil 25.7.2008, 51 cm, 4350g (41+1).
ANDREA23 Rozárka se narodila 29.7.2008, 47 cm, 2930g (38+0).
DAGI Filípek se narodil 5.8.2008 v 10:45, 50 cm, 2900g (39+1).
YELLOW108 Michalka se narodila 10.8.2008 v 16:26, 51 cm, 4050g (41+2).
MALINKEJ Elinka se narodila 26.8.2008 v 8:50, 52 cm, 3500g (40+1).
Maminky, od kterých už dlouhou dobu nemáme žádné zprávy
BONGIORNO, JACKIE,MONULINEČKA, MAGDALENKA, PETAMAD, TRDELKO, LUCKKA, KRÁLÍČEK
UŽITEČNÉ ODKAZY VŠEHO DRUHU
Příkrmy, recepty
http://hami-klub.nutricia.cz/registrace/ - zelená brožurka je o zavádění příkrmů
http://www.rodina.cz/clanek2779.htm
http://maminky.eu/modules.php?name=Cont … amp;pid=11
http://www.miminko.estranky.cz/clanky/p … my-kojencu
http://www.kojeni.net/prikrmy.php
http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clanek=16
http://www.varime-detem.cz/ - odkazy od Verčulky
http://www.varime-detem.cz/clanky/detail/12 - zase něco o zavádění příkrmů, http://www.varime-detem.cz/clanky/detail/164 - jídelníček pro kojené děti od 6.měsíce
http://www.mujplan.cz/kategorie.php?id=50
Logo letňátek made by dagi - použit úžasný kit Loved od PST
Upravil(a) dagi (4. 5. 2010 13:04)
Ahojky,
do nového domečku jen samé dobré zprávy.
My jsme měli velikonoce náročné, ale už je po nich a je klid. Košty dopadly dobře. Vašík je v pohodě, zato Michal dnes dostal antibiotika, má zánět průdušek. Takže jsme v podstatě zase doma.
Není tady
ahojky . koukám, 42x shlédnuto, ale příspěvek jenom od blanika, no toto
.
blani, vy si to teda vyžíráte, to je děs.. ale hlavně že váša už se drží .
jo a mám novinku, filda dneska udělal bobka do nočníku . to u nás bylo slávy, že si to nedovedete představit
. ale obávám se, že to byla náhoda a zítra bude zase v plíně.. nebo ještě dnes
.
tak hezký den, zase nakouknu .
Nazdarek
Do noveho domecku jen spustu peknych veci, novych tehulek, miminek a spoustu pokroku nasich ratolesti a nejlepe uz zadne nemoci
Blani, to je fakt des, kdy uz bude klid???
Dagi, gratuluju k bobku u nas uz to fakt dlouho nebylo a ze ho to kakani do zachoda tak bavilo a najednou slus
No nechavam to fakt na leto, jak bude teplicko.
Kacabko grauluju k tehu a k , no vidis, jak rychle se to povedlo, preji at jde vse tak jak ma
Jinak ja koukala, kde uz zbyle tehulky jsou to fakt tak leti, pred nedavnem jsem ja byla v pulce a ted uz je tam Jili a Vercul a Maty, te uz se to taky poradne krati
Ja na porod cekam jak na smilovani, protoze jsem uz uplne hotova boli me kostrc, stydka kost tak, ze se mi nekdy az kolena podlomi a od nedele mam vyhrezlou bolavou zlatou zilu
Do toho jsem jeste permanentne otekla, do niceho se uz nevlezu, no fakt si to "uzivam"
Priznam se, ze uz jsem si i pobrecela, ze uz fakt chci rodiiit
No jsem zvedava, kdy se mladenci uraci vylezt
Jinak na jmene jeste moc domluveni nejsme, manza si porad stoji za Patrikem, ja za Adamem, no ale mozna nakonec z toho bude Jakub, i kdyz nejlepsi by bylo, kdyby to byla Natalka
Davidek je lumpik jako vzdycky, ale muj a hodne se s nim nasmeju i presto, ze toho moc nenamluvi
Akorat jsem zvedava, jaka bude jeho reakce na brasku, snad me mile prekvapi a zarlivost vymeni za radost a starost o mimi
No tak jsem si opet trosku postezovala a muzu jit Preji vsem krasny zbytek dne, i kdyz uprsany
Není tady
peťulinko, no to si umím představit, jak ti asi je .přeju ti, ať se prcek už co nejdříve uráčí ven
. vydrž, už to máš za pár
. a dej pak, prosím, někomu z nás vědět, ať vám můžeme připít na zdraví!
Ahoj holky,jdu jen na skok,tak jsem dnes byla s malou u lékaře,nalá má akut.zánět nosohltanu a zánět průdušek,tak jsme vyfasovali antibiotika,probiotika,kapky do nosu a ještě mám dávat sirup na kašel a kdyby měla horečku nebo bolesti tak panadol nebo nurofen a na týden máme zákaz jít ven
chudinka moje,už tak nic nejí a když tohle všechno do ní nacpu tak bude nabaštěná až až
Opravdu nevím čím ji doma zabavím,už tak jsme jakou dobu doma a ted ještě týden,dnes bušila do dveří a křičela pápá,koukala smutně z okna na děti a venku bylo dnes tak krásně
Ale ty záchvaty kašle jsou šílené,já doufám,že antibiotika brzo zaberou
A do toho ty zuby,už má prořízlou druhou trojku
Není tady
dobrý večer, taksjem byla delší dobu bez netu a koukám nový domeček. tak já ten starý ani nebudu dočítat.
těšim se, že se tady brzo dozvím dobré a hezké zprávy.
Není tady
ahoj holky
zdravím v novém domečku
koukám jak jsem těhulky už daleko toto letí, to je hrůza
peti, často si na tebe vzpomenu, tak ať te malej v bříšku moc netrápí a je to co nejdřív a jména jsou krásná všechny, já bych byla nejvíce pro Adámka.
marcel, blani , tak ať jsou prdoši zase brzo fit
ze zubů Any chybí ještě 4 stoličky jinak už má všechny zoubky
dagi, tak snad Filda u nočníčku zůstane
já nočník nechávám na léto, když se Any zeptám jestli nejdeme čůrat nebo kakat na nočníček, tak mě řekne že ne že tam chodí Kristinka (od Tulí) prostě jí to nebere a stačí že to umí Kika
fotečky z návštěvy jsou na rajčeti, kdo ještě nekoukal
Není tady
tak tenhle domeček se bude kecat asi hooodně dlouho
Není tady
Ahojky, no to jo, jenže když je venku tak krásně, tak toho využíváme ne? Zase se to má na víkend jako vždy pokazit.
My se v sobotu chystáme opět na košt vína. A stejně tak další sobotu co bude. To je dílo.
Není tady
Tak já se jdu po delší době za vámi podívat. Občas sem mrknu, ale nepíšu. Koukám, kolik je vás tady zase těhulek ... To já už nebudu, ale občas je mi to líto, že Andy bude sama, když se dívám
na maminky s dvěma dětma ... Stejně vás obdivuju, jak to můžete zvládat - těhotný a s malým prckem.
Co kupujete prďolkům na venek? Myslím tím odrážedlo, tříkolku, motorku malé odrážedlo ... Já přemýšlím nad tříkolkou, ale nevím, nevím, jestli na ni Andrejka nebude ještě malá.
Nám teďka lezou asi špičáky - teda jsou to trojky. Ale hrozně dlouho a jeden po druhým. A pak ještě ty zatracený stoličky.
No a hrnec nás tady nebere, prostě na něj úplně kašle, pomalu ani sedět tam nechce ...
Není tady
Cauky holky
No fakt to tady radne vazne
Ja se tesila, ze dneska bude krasne a ono nic To je fakt prave aprilove pocasi, jeden den hezky druhy prsi
Ale vcera jsme si to fakt venku uzili dopoledne a pak manza s prckem odpoledne, pac ja toho uz moc nenachodim
Ve stredu v poradne me dr. tak nejak bolestive vysetril a od te doby mam takovy talk na spodek a porad me poboliva bricho, dokonce se snazil mi zatlacit i tu zlatou zilu, ale bohuzel
jsem zvedava co bude po porodu
Jinak prcek ma neco pres 3,5kg
, otevrena jsem na prst, pry se to tam chysta, ale to muze klido trvat i 2 tydny, ze
Noc ale stala zato a ja uz myslela, ze se neco deje, rano to ale celkem ustalo a od obeda je to tu zpatky, tak jsem zvedava. Zitra zkusim stejnou taktiku jako u Dadi, tzn. ze vytru schody, dam si horkou koupel, akorat s tou prochazkou to nevidim, kdyz ma byt tak hnusne, Dr. porad doporucuje sexovat
, tak mozna ukecam manzu
Kazdopadne, kdyby neco, tak vam urcite dam vedet, na nekolik z vas mam mobil
Jo a rano mam jeste skolu, tak snad nervozita taky pomuze
Gabko, fotky jsou krasne , holky jsou fakt jako sestricky
Není tady
Ahoj holky,tak jsem vás přišla pozdravit a kouknout jak se máte a koukám....že tady skoro nikdo nebyl Petule no tak že by se už mimčo hlásilo na svět?Jestli jo,tak držím palce a at je to hodně rychlý,at tě to mrně netrápí moc dlouho
a na ty schody se vyprni,ještě se v životě nauklízíš,hod nohy na stůl
Tak malá je už na tom líp ( tuk tuk tuk )už nemá ty záchvaty kašle,ale jen pokašlává a hlavně v noci mi zakašlala jen jednou a pak spala,ale jak ted spí po obědě dvě hodiny a pak v noci tak už je asi přespaná ( taky se nemá jak unavit,když je doma ) tak kolem 4 ráno už začíná otravovat,že jako spát nebude,ale já se k ní otočím zády a ona zase usne
No ale přes den,to je katastrofa,chce ven a když ji řeknu,že nikam nejdeme,tak začne dělat bordel....no takový bordel jsem doma ještě neměla co mám ted
Tak doufám,že v úterý budeme fit a budeme moct jít ven
mám takový pocit,že malou pak hned tak domů nedostanu
a že v pátek budeme moct odjet na tu moravu
Ted pro změnu kašlu já,rýmu mám,že bych se o ní mohla opřít a sotva mluvím
A manžela jsem taky v noci slyšela,jak v ložnici kašle
Ale jednu dobrou zprávu mám......prořízly se nám všechny trojky
Upravil(a) marcela27 (9. 4. 2010 21:46)
Není tady
Verculko vsechno nejlepsi k narozeninám Hodne zdravicka, stesticka, lasky, penez a rodinne pohody, at te Jirka a miminka v brisku moc nezlobi a vse spolu zvladate na jednicku
Není tady
Verčul taky se připojuji ke gratulaci k narozeninám.Všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Verčulka má narozeniny? Tak všechno nejlepší!!! Ať tě kluci a holka nezlobí
Není tady
verčulko, vše nej!!!
jinak zdravím všechny
peťulko, tak že už by se to chystalo ? držím palec, ať to má rychlý spád a těším se na zprávy o novém leťňátkovském miminku
Moc vám děkuji
Peťulko, držíme všechny palce co máme, aby už a prďolka tě dlouho netrápil a porod šel jak po másle, moc na tebe myslím
Není tady
Ahoj holky, přeji hezkou neděli, snad si v příštích dnech užijeme více sluníčka. Jinak jsem byla včera s manželem na Ženy v pokušení, a fakt se mi to líbilo, tak doporučuji. Martínka po dlouhé době hlídali babička s dědečkem a byl docela hodný a naučil se říkat Dedo..
Je čím dál více vynalézavý, hlavně co se vymýšlení blbostí týká.
Jinak doma bez plín, tak až se opravdu oteplí, tak to prubnem venku, což znamená velkou tašku s náhradním oblečení s sebou, ale to se nedá nic dělat.
Verči dodatečně přeji taky vše nej k narozeninám a ať broučci rostou a nezlobí maminku v bříšku. A co jinak Jiříček, už registruje budoucí sestřičku a brášku. Teda určitě to bude náročný, ale strašně krásný, až vás bude tolik.
Peťulce přeji, aby vše proběhlo na jedničku a brzo na neduhy s broučkem v náručí zapomněla.
Marci, ty nemoci jsou hrozný, co? Tak snad jste si to na dlouhou dobu vybrali.
Není tady
Zdravím vás babulky, ale dneska hlavně VERČULKU
Verčulko, k Tvým narozeninám Ti přeji hodně, štěstí, spokojenosti, lásky a krsných chvilek s Jiříčkem a za chvíli s dvěma tvorečky, co nosíš pod srdcem - opatruj se a pohlaď za mě bříško
Není tady
Ahojky
tak ja se hlasim porad 2v1, i kdyz uz jsem opravdu myslela, ze to do dneska bude za mnou, pac bolesti jsem mela kazdy den a od vcerejska odchazi hlen. zatka. Tak uvidime, jaky den si ten nas prckek vybere A dekuji moc za drzeni palecku, jste hodne
Není tady
peťulkooo, to jsou nervy co.. drž se, myslím na tebe moc!
večůrku ahoj, tebe už jsem taky nevidla ani nepamatuju . martínek je šikulka, s tím nočníkem.. závidím
. u nás pořád nic moc
Dagi, u nás spíš nic jak moc. Prostě na to dlabe. Jo když se po.... ,tak to nahlásí, ale to už je pozdě. Takže taky závidím.
Zítra jdeme na očkůvku, tak doufám, že se to obejde bez větších teplot. S Michalem ráno valím na krev.
Není tady