6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
A na te jedne fotce z boku jde videt takova boulicka vedle pupiku - tak ta tam je uz snad permanentne - podle posledniho UTZ bych to tipla na ramynko
Any a dekuju
Upravil(a) mefinka (6. 4. 2010 18:52)
Není tady
Malinkej, to zatim je. Snad mu to vydrzi . Ale je to sranda. Nekdy se primo nahrne dopredu a to mam tu bouli snad peticentimetrovou
. To vzdycky koukam na ten divny tvar pupiku a musim se smat
Není tady
Any a kdyz uz mas kazdym dnem rodit, vazne te nikdo neukecame, abys nam sem hodila taky jednu fotecku ? Jeste pred porodem?
Není tady
Any, tak prave proto, ze zadnou nemas... Aspon jednuuuuuuu
Není tady
Koukam, ze te neukecam...
Není tady
Vikinka s Nicol vypadaji uplne uzasne...
A mala svou prvni cestu prospala, takze cesta byla OK?
Není tady
Mahari,fotečky nádherný-malá je jak panenka a v té autosedačce je důležitá
No nic,jdu do vany,uvařit maliník a dívat se na telku,takže dobrou a zítra se tu buď ukážu,nebo vám Mahari písne,že jsem tam zůstala mám na mobilu Wi-fi,tak snad bych se mohla připojit i z nemocnice,pokud mě teda nepustí domů.
Není tady
Maharishi mala je kouzelna
(teda ja si vubec neumim predstavit, ze za par dni budu mit doma taky podobny uzlicek )
Není tady
No jo, Akar, za cca 21 dni . Toto letiiiiii.
Není tady
mefinka napsal(a):
No jo, Akar, za cca 21 dni
. Toto letiiiiii.
no uvidime, minule to bylo jeste +10 (ale to je maximum
)
dneska jsem byla v porodnici vyzvednout si dotazniky a ostatni papiry a ta sestra co tam sedela, byla neprijemna jak pr.... Co me vsak prekvapilo, ze bylo po desate (jsou tam dnes do pul dvanacte) a v cekarne ani noha a u vnitr 3 tehule, jedna na monitoru. Ale verim tomu, ze kdybych sla na KO ja, ze vychytam zas naval.
Není tady
Ahojky tak se hlásím, že ještě žijeme.
Jsme byly s Maruškou na ko u dr ...po převážení dr zjistila, že Maruška místo aby přibírala tak hubne vypadá to, že moje mlíko jí prostě nestačí .... jako ne že bych ho měla málo to si nemyslím, ale asi je nějaký slabý či co takže jsem rovnou od dr. mazala do lékárny pro Nutrilon ... no takže ji po každém kojení ještě docpávám Nutrošem ...je fakt, že od té doby vypadá spokojenější tak snad to bude v pořádku ...ve čtvrtek jdeme znovu na převážení tak uvidíme. Ale jsem z toho fakt smutná, měla jsem takovou radost, že tentokrát se nám podařilo kojit ( u Aničky jsem nekojila vůbec ...prostě nám to nešlo a najednou ne bylo mlíko) a teď tohle ...ach jooo
Není tady
ahoj holky, tak koukám....nikdo nerodí....mám frmol, nestihnu dočíst, zítra jedem na 3 dny natáčet nové cd, tak se pak ozvu.....mějte se krásně.
Není tady
Sigi to je mi lito, tak snad to jeste nejak vychytate (bohuzel zkusenost nemam)
Mery jsem se chtela zeptat, ty to jeste udychas? ja kdyz jdu s malou na hudebku a zpivame jen ty klasika detske pisnicky, tak zjistuju, ze mi nestaci dech - ale ty jsi urco trenovana
Není tady
Holky, taky jste byly na konci těhu tak oteklý? Nevím, jestli se nemám vydat radši na kontrolu. Po ránu se skoro nenazuju do pantoflí a i ruce mi celkem natékají...dokonce teda kolegyně tvrdila i obličej, že mám nateklý. To mi teda moc nepřišlo, ale ruce a nohy dost. Třeba je to i počasím, ale přeci jen....Máte někdo zkušenost?
Není tady
Mraket ja to mam od minuleho tydne, nejdriv jsem zjistila, ze se nemuzu nazout do bot a koncem tydne, jsem to zacala uz pocitovat i na prstech, pripadam, si desne nemotorna. K tehu to patri - telo zadrzuje vodu
Není tady
Mraket, tělo sice zadržuje vodu , ale nesmí to být naráz a nějak extremně ... takže jestli to tak je, tak bych šla na kontrolu. Ségře se to stalo u prvního těhu, kdy během dvou dnů otekla až neuvěřitelně a na kontrole měla TK přes 200/120 a už zůstala v porodce
Any, zítra na tebe budu myslet a držet palce aby teda už
Gabu, no hledám společenský, ale fakt véééélký , jedeme první víkend v květnu na svatbu tak potřebuju něco nóbl
, ale při mých rozměrech to vidím na sešití dvou pytlů od brambor
Andulko, ty jsi hubeňour a bříško
Mefi, bříško taky
Mahari malá je úžasná
Kačí, malej spal na přebalováku asi hodinku , ale my pak rychle razili na nákup, tak jsem nestihla už psát
Není tady
Dobre ranko, jsem od ctvrt vzhuru, nemuzu usnout a zacinam mit i hlad , tak premyslim jestli vstat nebo se nejak pokusit usnout. Tuto noc jsem strikla Olynth az ted rano, tak to uz vypada na dobre ceste s tim ucpanym nosem. I kdyz porad jeste dost funim
Any, myslim na tebe
. Jsem zvedava, kdo napise zpravicky o tobe z KO. Jestli ty sama z domova nebo Mahar, ze si te tam nechavaji na vyvolani. Kazdopadne drzim palecky, vim jak se moc na Matyska uz tesis
Není tady
Dobré ráno,já si dám tady kávičku a jedu do bývalý práce se nechat trochu zušlechtit,zastřihnout tedy jen konečky
pak ještě po úřadech a až přijedu doifám,že tu bude zpráva od Aničky že se bude něco dít.
holky já měla večer hysťák že se malá bude bát sem za mnou na svět
mladej se včera vrátil z toho Lotyšska a bez bundy jako bych mu neříkala,máš ji navrchu tašky a nestrať ji,byla drahá
hajzlik fakt,člověk mu dopřeje,aby nechodil jak vandrák
no příště si raděj koupím sobě a jemu u čongů
mě nasral
a ještě lže,že ji vlastně chudák vůbec s sebou neměl
sem si ulevila,no řekněte musím taky,sice trochu jiné starosti než ty vaše s prcíčkama,ale taky jsou gutt
Není tady
Téma zavřeno