6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Katy, taky malou občas nechávám nahatou na podloce, ale hlavně jako prevenci opruzenin.
Akar, no právě mě taky ty pampersky protíkají, a to jich mám tolik, tak snad to nebude tak pořád.
Jo chtěla jsem se tě zeptat, jak to bude dělat a se Sofinka narodí s kurzama kam chodí s Amálkou...myslím tím, jestli ti bude mimi někdo hlídat, nebo ji bude brát s sebou. Já mám problém s angličtinou, kam jsem s niki chodila, u jsme dvakrát museli vynechat
Není tady
Katko, Adamek je broucinek
Není tady
Taky Tobínkaa nechávám na jednorázovce bez plenky a Kačí ... ná je taky pravák
Pampersky taky občas pročůrá, natěstí máme větinu Hugghies
Katko, Honzík je celej taka a Adámek je cvalda u aby i Tobu byl takovej
Není tady
Mě zas to mý mrně po odbrknutí chrní slastně na rameni a jak ho odloím tak zas bude scéna z filmu Vřískot Natěstí za hodinku přijede , tak si bude chvíli uívat on
Není tady
Adámek je překrásný
ad koile-denně jsem dostávala novou nebudu si tedy brát svoje kdy mi tam dají vdy čisté
ad pleny-vyhovují nám pouze Pampers-jiné pročurával
Není tady
Situko, ale vypadá jak dvouměsíční, to ty si hezky uívá toho malého miminečka
Tak doufám, e jestli je Honzík celej , tak Adámka bych chtěla na maminku
Situ, tak bude výměna, to se má, já teda manu zaúkolovala, e kdy se vrátí z práce, jde koupat Honzíka, ale sotva vykoupe, tak jde uklidit prodejnu a vrací se v osm, a to u kluci dávno chrní. Take pomoc u nás jedině o víkendu.
Mef, díky
Není tady
Maharishi ja uz ted chodim jen ve stredu na vytvarku a ve ctvrtek na Yamahu - vytvarka je naprosto v pohode, tam chodi vic maminek s dvouma detma, miminko bud spi v kocarku, nebo v autosedacce a nebo lezi na dece pro miminka, kdyz vetsi deti tvori. V te hudebce - jsem zaplatila 13hodin (misto celych osmnacti za pololeti) - jeste pujdem tento a pristi tyden a pak pujde az s manzou, az se mala narodi (bude s nama tyden doma) a pak prijede na 14 dni tchyne, tak bud bude tchyne vozit a ja pujdu s malou na hudebku a nebo pujde tchyne na hudebku a ja zustanu doma, pri nejhorsim, kdyby S. byla spave dite, tak si ji muzu vzit v autosedacce sebou (posledni hodina je nekdy zacatkem cervna, tak uz toho moc neni), v lete kurzy nejsou a od podzima se chystame dat A. do skolky na dve dopoledne v tydnu (asi po, a ut nebo po a st) a dal budem chodit na tu vytvarku, popripade neco pridame v MC, kam muzu vzit obe deti. Tu hudebku budu muset zrusit, nedelam si iluze, ze by S. sedela potichu 50min v autosedacce (na polozeni tam misto neni), ale je od 18m-4let, tak to odlozime o rok a pak muzu chodit s obema do jednoho kurzu
No nejak to skloubim, taky jsem si rikala, ze bych mohla od podzimu stihnout se S. nejake plavco, kdyz bude A. ve skolce.
Vsechno je to jen teorie, uvidim, jak se vsechno vyvrbi - jediny kurz, ktery mam ted zaplaceny, je ta Yamaha a to uz mame stejne temer odchozene a ten zbytek, co chodime do MC (vytvarka atd.), tak to se plati az kdyz clovek dojde, tak kdyz nebudem stihat, nic se nedeje.
Není tady
Andulko, i tobě díky.
S těma plenkama je to fakt individální.
Dneska jsem byla v Pompu, zdálo se mi, e nějak srazili ceny...to by se nakupovalo....tak jsem "si" udělala radost a koupila hrazdičku na kočárek a tepláčky
Není tady
Katko mas moc hezke kluky a jj Honzik je cely tata
Není tady
Kačí, taky se Adámek narodil o víc ne kilo větí ne ten ná drobeček, tak si zaslouí vypadat jak velkej kluk
Any, taky na Tě moc myslím a přála bych Ti z celého abys u měla brzičko Matýska u sebe , tak třeba fakt zítra ...
Mě se nechce věřit, co se stal za zázrak, ale dítě spí, na postýlce na přebalováku, v postýlce se mu nelíbilo
Není tady
Holky, prosím moooc o pomooooc , potřebuju koupit aty, jaký jsou jetě katallogy s oblečením kromě Bonprix a Quelle? Potřebuju aty na vorvaně, tak hledám u nich, mají i větí velikosti. Jen si ani za nic nemůu vzpomenout na dalí
Plíííís, poraďte. Nebo jestli znáte nějaký stránky kde mají velké aty ...
Není tady
holky u mám 65kg-no masakr
Není tady
Andul to si hubeňour ...ty masakr já mám o deset víc ..to je masakr
hezký pupík
Není tady
Tak jsem si udělala s Niki pěknou procházku do obchodu a zpět, je to pohodlny nemuset tahat sebou to obrovský břicho
Katy, má ikovny chlapáky
Andul, krásny břicho a 65kg je nádhera. Já mám teď 63 a to u mám po porodu
Holky, já neuvěřitelně eru,je to semnou horí jak v těhu. Jak furt kojím, tak musím dodávat a bohuel teď ty velikonoce semnou pěkně zatočily...snad začínám znovu i přibírat
A navíc já blbec jsem dnes snědla dort s čerstvýma jahodama, a pak jsem si uvědomila, e by se to nemuselo líbit Viki , tak uvidím, jestli se mi náhodou neosype!
Upravil(a) Maharishi (6. 4. 2010 16:26)
Není tady
Andulko,super bříko náhodou má pěknou postavu
Situ,ani neví jak bych byla ráda,kdybych to u zítra měla za sebou,třeba to fakt bude........
Jsem nervozní,take ten tlak zítra bude zase vyí a třeba mi to hned vyvolají nebo udělají CS.
Já z katalogů u neobjednávám,ale dřív jsme objednávali z Bonprixu.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,můe se ti osypat-jahody při kojení to je mazec,ale snad to zvládne
No taky doufám. Je fakt, e u Niki jsem straně vechno řeila, co můu a nemůu, furt jsem z něčeho byla vynervovaná a teď u Viki to tak nesleduji a pak to tak dopadá, e se nacpu jahodama...no chudina má záhul u od narození
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Andulko,super bříko náhodou má pěknou postavu
Situ,ani neví jak bych byla ráda,kdybych to u zítra měla za sebou,třeba to fakt bude........
Jsem nervozní,take ten tlak zítra bude zase vyí a třeba mi to hned vyvolají nebo udělají CS.
Já z katalogů u neobjednávám,ale dřív jsme objednávali z Bonprixu.
Any a co bys brala radi, vyvolání nebo císař?
Není tady
Mahari, jahody sem měla u několikrát po čtvrt kilech a malej byl v pohodě, taky u to tolik neřeím.
Any, ty jo, hlavně klídek, a ti ten tlak pak nevyletí z nervíků
Andulko, krásný bříko
Gabu, díky
Situ, tak co, sehnala si něco nebo se Tobíkovi nelíbilo na přebalováku?
Není tady
Mahar, s tema jahodama si nic nedelej. Moje mladsi svagrova taky snedla kratce po porodu misu jahod a prcek to zvladnul skvele
Andulko, mas super brisko a o vaze ani nemluvim... 65 kg jsem nemela, uz ani nepamatuju Ja se ted chvili ani nevazila, ale naposledni kontrole jsem mela 10 kg nahore. Tak snad dobry.
Prihodila jsem pred chvili foteny briska s dneska
Není tady
Téma zavřeno