6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
mefinka napsal(a):
Holky, tak jsem rada, ze jste narazily na ty pliny. Me kamaradka radila, abych si pro prvnich 14 dnu koupila Pampers Premium Care, ze pry to mimco je mene spinave (ci jak to rict) nez pri obycejne pline a ze nez si zvyknu na to prebalovani, ze mi to doporuci. Kolik myslite, ze na prvnich 14 dni je potreba takovych plinek? Resp. baleni? A jakou velikost? Jednicky nebo dvojky? Jaky je rozdil mezi jednickama a dvojkama? Kdyz vel. 1 je od 2 - 5 kg a vel. 2 od 3 - 6 kg. Jen takhle laicky bych rekla, ze by mimcu meli byt od zacatku hned oboje velikosti (pokud se tedy nenarodi nejaky pidi drobecek).
Mefi, to jsou přesně ty, který jsme koupili na ten opruzenej zadeček a jsou naprosto , máme v 1 a je jich tam 78 ks a vydreli 9 dní. Oni tu stoličku toti uplně vsáknou do sebe, e zade.ček zůstává v suchu. V Happy a Tesco to měl a na zádíčkách a musel k umyvadlu na omytí, uu těchto stačí ubrousek.
Není tady
Any, snad to zitra bude lepsi a budes moct byt jeste doma, dokud se brouckovi nebude chtit ven samotnemu...
Není tady
Sita napsal(a):
Mefi, to jsou přesně ty, který jsme koupili na ten opruzenej zadeček a jsou naprosto , máme v 1 a je jich tam 78 ks a vydreli 9 dní. Oni tu stoličku toti uplně vsáknou do sebe, e zade.ček zůstává v suchu. V Happy a Tesco to měl a na zádíčkách a musel k umyvadlu na omytí, uu těchto stačí ubrousek.
Tak myslis, ze jeden balik ve vel. 1 by mi mohl stacit a pak prip. dokoupit jeden balik vel. 2 a pak si vybrat jine od Pampers a pomalu prechazet na jine? Nebo jak to ted delas ty?
Není tady
Tak já se jdu zvednout a taky něco dělat a odpol mám jetě práci
tak zatím
Není tady
Any, verim, ze se ti uz nechce cekat... Jsem zvedava, s jakou zitra prijdes... Budu drzet palecky
Gabu, ja jsem to cetla, ale asi mi ty pocty nejak utekly...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Gabu napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Taky to budu řeit jejich nočníma koilema,mám sebou jednu s knoflíčkama,ale co jsem viděla holky v porodnici,tak větina má jejich-nějak to v tom přeiju
náhodou myslím,e je to nejlepí řeení,jsou sterilní,můe se kdykoli převlíknout do čisté
No právě jde o to převlíkání,kdy budu potřebovat denně dvě,tak si je klidně vezmu a nikomu to nebude vadit-to bych jich musela mít z domu plnou taku a to teda nemám
No a taky si zbytečně nezničí svoje koile, e. Ta krev jde pak patně vyprat.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,byla jsem u Polzerove,nebo jak se vlastně píe a primář kdy jsem dola, odcházel po slubě domů.U byl v civilu-snad budu mít těstí a chytnu ho tam zítra.
No to je koda, mohla ses s ním domluvit na zítřek a mě by aspoň vyel ten navrhovaný den tvýho porodu
Néé, dělám si srandu, hlavně a u zítra má ten tlak v pohodě, moná to byla jen náhoda.
Ale věřím ti, e u bys chtěla mít malýho venku...
Není tady
AHOJ HOLKY
tak na kontrole ve ok, CS2,čípek 38mm,zavřená,bez naléhání plodu
nemusím u tedy leet na palcích kdy mi to nedělá dobře....kontrola za 2týdny
Není tady
Ahojte, Andul, gratulace ke KO!! Já jsem z dnení KO pořádně nasarná, vyetrovaly mě v porodnice dvě takové mladé piče, sorry za ten výraz, obě dle názorů u rodily spoustu vlastních dětí a kopu dalích....a vyetřovaly mě obě a stylem...ten čípek je tak a tak co myslí, a malý vypadá, e u je velký ....vak kdyby jetě hodně vyrostl, můete na císaře... atd....krávy! Ach jak mě to nasr --, hlavně, e jsem na ně čekala 2h. Jinak monitor ok, kontrakce kolem 9. Tak snad se to brzy rozjede a já u ty krávy nepotkám...jen abych je neměla u porodu .
Malý Ría u je ok.
Není tady
Andulko,tak gratulace ke kontrole to je paráda,moc drím palce a to vydrí co nejdéle!!
Sluni,ty jo,tak to je mazec!To jsem zvědavá kdy se ti to rozjede.
Já jsem se dívala na ten papír do doktorky,tak tam mám napsáno,e jsem dneska 39+6 take oni počítají termnín porodu co mám zítra a ne a devátého.
Není tady
Sluni, tak to jsi mě pobavila těma pipinama v porodce , tak snad je nebude mít u porodu. A kolik má malej odhadovanou váhu? Je fajn, e u je Ría zdravej!
Any, tak u se s nima nějak zítra domluv, a se zbytečně jetě dalí dny netrápí...
Andulko, super, e to má ve v pořádku!!!
Situ, kapičky u dneska doly , tak hned dnes vyzkouím. Jo a doly tě u peníze na účet???
Upravil(a) Maharishi (6. 4. 2010 12:30)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,zkusím to-třeba to budou chtít udělat oni,ani nebudu muset říkat.Kdybych tam náhodou zůstala,tak ti napíu sms.
Určitě napi. Budu dret moc pěstičky, a u se teda nějak rozhodnou a a má malýho co nejdřív u sebe.
Není tady
Andulko, moc gratuluji ke kontrole , hlavně a to tak vydrí
Sluni, to znám, já ve slohovce zapoměla napsat, e ta "hodná" paní doktorka nakonec rodila naeho Tobínka , ale natěstí jen jako asistentka, protoe jinak by mě asi hvízdlo, u i tak jak jsem ji pak viděla ...
Mahari, jsem ráda e to u přilo, a penízky u byly v sobotu na účtě, take děkuji
Můj malej usnul v postýlce, sice tam je zkroucenej jak paragraf, ale nehodlám ho budit a rovnat. Ta swadlle me zavinka nemá chybu hup do ní a u chrní
Není tady
Holky, gratuluji ke KO .
Sluni, z tech pipin si nic nedelej. Snad je uz nepotkas... Nekdy jsou ty baby fakt na zabiti. Ale i nekteri chlapi, jak jsem zjistila, kdyz jsem sla radeji s tou "bouli" k druhemu doktorovi, kdyz ten muj dovolenkoval... Nekteri lidi jsou fakt priserni...
Jo a holky, chcete se pobavit? Tak se mi dela druha boule hned vedle te prvni. Fakt mazec. Jak Gabu asi trpi na opary, tak ja budu trpet na "boule" tam dole...
Není tady
Any tlak teda nic moc, ale treba to bylo jen prechodne na zitra drzim palce
add nocni kosile - do porodnice nic zbytecne netaham (a to se tyka i noc.kosil), erar mi vyhovuje, muzu se prevlict kdykoliv se kosile umaze (nac si nicit vlastni), doma mam jinak dve prostrizene, ale nejvic jsem stejne pouzivala obyc tricka
add plenky - A. nevyhovovaly Pampers (procuravala je, tak kdyz uz jsme nejake dostaly, tak je mela jen pres den, kdy casteji prebaluju) jinak nejvic ji vyhovovaly Tesco plenky (nemela zadne alergie a nikdy je neprocurala), ze zacatku jsme taky pouzivali obcas Huggies a taky ji nevadily. V porodnici jsme meli vel.1 Bella Happy. Co bude a nebude vyhovovat S. - tezko rict
Jelikoz se mala narodila s vahou 3.87kg, tak jsme doma najeli hned na vel.2 (3-6kg) Tech jsme spotrebovali cca 6 baliku a pak dostala uz vel.3 (ve dvou mesicich vazila 5.6kg) Ono zalezi s jakou vahou se ditko narodi a jak rychle pribira.
Není tady
Ahoj, tady to vechno spí , tak mám čas na internet
Noční koili jsem si koupila tu s průstřihama a kojilo se mi s ní dost blbě - průstřihy byly malé (a to nejsem zrovna nejvyvinutějí )
To s těma lulínkama - taky rovnám dolů, malej je pravák
Plenky máme Pampersky a ádná reakce.
Any, drím palečky.
Gabu, jj, prdíky jdou i mě- no spí jdu dobře na záchod
A taky se nám osvědčilo proti prdíkům - nechávám ho dvakrát denně bez plenky na jednorázové přebalovací podloce (hned po kojení), občas mu zvednu noičky k bříku. Jak má prostor pro vrtění, tak si rozhýbě střívka a jde to ven - tak třeba se to bude někomu hodit.
Není tady
Téma zavřeno