18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Gabrielle napsal(a):
Dobré ráno,
tak nám drte palce, dneska nás čeká kontrola na ORL. Natěstí tam nemusím, jde mana... Asi bych to psychicky nezvládla. Pak se přesouváme po deseti dnech zas domů to se zas nezastavim. Budu jen uklízet...
Gabi drím malé pěstičky
Není tady
Maharishi napsal(a):
Gabu napsal(a):
No prej je lepí se od začátku dret jedný značky a nestřídat skrz reakce na sloení plenek
Mahi neříkej mi,e jsou nejhorí u mám nakoupenoNo já jsem ráda, kdo mi co koupí
Viki má tu stoličku hodně řidkou, tak moná je to náhoda, e jí to několikrát zrovna v těchto plinkách proteklo...jinak já mám taky jinak pak u vechny pampers 3-6kg
Já mám v plánu taky si říkat o plíny (pokud bude chtít někdo něco jako dárek kupovat) hlavně a mi nikdo nenosí oblečení
Není tady
No je fakt, e plínky jsou nejvděčnějí dárek...taky si o ně říkám, ale větinou se to mine účinkem, protoe prababičky stejně vdycky dají nějaké nepříli pěkné ručně háčkované oblečení, které frčelo někdy před válkou
Není tady
Mahari, tak mě se prokadil jen jednou a to Happy plínkou, ale on u teď kajdí jen jednou denně, spí kdy nepohlídám lulínka, tak se mi pročůrá bokem
Není tady
Sita napsal(a):
Mahari, tak mě se prokadil jen jednou a to Happy plínkou, ale on u teď kajdí jen jednou denně, spí kdy nepohlídám lulínka, tak se mi pročůrá bokem
Jéé, tak to má fajn, e kaká tak málo a s lulínkama nemám zkuenosti \y
Upravil(a) Maharishi (6. 4. 2010 10:24)
Není tady
Ahojky holky,tak jsem domy z monitoru-ten byl za dvacet minut natočený a OK,ale měla jsem vyí tlak 140/90 take mi sestřička brala krev na krevní obraz a jetě na něco a zítra kontrola a pokud ho budu mít zase vyí,nebo nějakou hodnotu tak jdu na vyvolání.Tak u mám nervy na pochodu
Není tady
lulínek se musí připlácnout a porovnat hezky dolů
Situ a jak se umí hezky zvednout a udělat gejzír a za hlavičku
Není tady
Gabi, drím malé pěstičky na kontrolu a tobě hlavně klid a odpočinek, nejen gruntování
Mě se tak právě oprudil po těch z Tesca, to měl a vřídky u zad.ečku a jak plakal jak se mu to oetřovalo
Ale těko říct dopředu, co těm naim broučkům nesedne, protoe segry malá to zas měla po Huggieskách a já jsem s nima spokojená.
Není tady
Maminky a těhulky co to máte za pár... Nějaký tip na noční koile do porodky s knoflíčky nebo patenty uprostřed? Co jsem viděla je vesměs děs a hrůza děkujiiiiii a přeji hooodně těstí těm co jetě jsou v očekávání i těm co u mají zlatíčka u sebe
Není tady
Dobre ranko holky,
ja zase dneska spala oddelene od manzela, na sedacce v obyvaku, aby se vyspal, kdyz chodi do prace. Ja se sice porad budila a hledala polohu, kde si oducpu jednu dirku a pak druhou, ale nastesti to nebylo tak hrozne jako vcera pres den a zvladla jsem si jen jednou striknout o pul ctvrte a pak az pred chvilkou...
Gabu, Situs dekuju asi jsem to jen potrebovala slyset. V lednu, kdy jsem mela virozu naposledy, tak jsem strikla dvakrat po dva dny a stacila mi vincentka a ted vubec, tak asi proto jsem z toho byla takova polohystericka .
Gabu a tobe nakonec zabrala ta lampa, vid? A uz je to dobry nebo lepsi?
Jo, tak me napadlo, jak jsem byla na te prednasce o prvni pomoci - jeste jsem se nedostala k sepsani elaboratu, protoze nejak nevim, jestli je co psat, ale kdyz ctu o problemech s ublinkavanim, tak se tam jedna nastavajici maminka ptala, jestli se doporucuje mit miminko na rovne plose nebo zvednute a ta doktorka (byla to pediatricka) rikala, ze u extra blinkajicich deti se doporucuje pozvednout postylku do max. 30° (ale zadne polstarky pod hlavicku). Pokud miminka ublinkavaji normalne ci jsou naprosto zdrava, tak na rovnou plochu.
Jeden cas jsem si delala takovou rychlou kminovou polevku a moje kamaradka jednou rikala, ze se ji bude muset naucit, protoze jeji mala taky trpela na prdiky, tak ze by krome caje si dala tu tam i polevku. Kdybyste chteli, tak mam tuhle vyzkousenou: http://www.recepty.cz/recept.asp?id_rec … e=JNLMFRQ9
Není tady
Blavi na mmb najde hodně prodejců s kojícími koilemi já mám jednu s těmi prostřihy a jsem v ní jak selka,ale počítám e v porodce bude stejně nejvíce vyuívat jejich erár a doma u to tolik neřeím,vemu třeba elastický tílko na spaní a stáhnu přeci jen budou vedra a u teď se v noci potím
Není tady
Holky, tak jsem rada, ze jste narazily na ty pliny. Me kamaradka radila, abych si pro prvnich 14 dnu koupila Pampers Premium Care, ze pry to mimco je mene spinave (ci jak to rict) nez pri obycejne pline a ze nez si zvyknu na to prebalovani, ze mi to doporuci. Kolik myslite, ze na prvnich 14 dni je potreba takovych plinek? Resp. baleni? A jakou velikost? Jednicky nebo dvojky? Jaky je rozdil mezi jednickama a dvojkama? Kdyz vel. 1 je od 2 - 5 kg a vel. 2 od 3 - 6 kg. Jen takhle laicky bych rekla, ze by mimcu meli byt od zacatku hned oboje velikosti (pokud se tedy nenarodi nejaky pidi drobecek).
Není tady
Mefi já nevím co mi nakonec zabralo lampu jsem svítila 10 dní a měla jsem stejný stav asi u to bylo dlouhý i na ten můj organizmus ale pozor,bez kapek mám pořád ucpaný nos ...jen mi stačí stříknout tak 3 krát denně a funguje to...prve ani kapky nepomáhali,no děs běs...na
taky jsem spala v obýváku v polosedě abych manela nebudila
Do taky do porodky koupím Olympth jako berličku co kdyby
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Taky to budu řeit jejich nočníma koilema,mám sebou jednu s knoflíčkama,ale co jsem viděla holky v porodnici,tak větina má jejich-nějak to v tom přeiju
náhodou myslím,e je to nejlepí řeení,jsou sterilní,můe se kdykoli převlíknout do čisté
Není tady
Mefi,já toho o plýnkách moc nevím,kdy byla dcerka v plýnkách tak se pouívaly jen látkovky a pak jsem měla od někoho z Německa pár balíků jednorázovek-u nás jetě nebyly k dostání,jen takové velké jakoby vloky a to byl masakr
Není tady
Blavi, já měla i v porodce svoji s průstřihy, koupenou na mmb ale vůbec jsem ji nepouila, měla jsem jen erár, byl nejen pěkná, ale i kupodivu pohodlný. Doma jsem svoji pouila dvakrát, jinak normální triko, nebo koile.
Není tady
Tak já jsem vyuila hodně těch nemocničních koil (a dobře jsem udělala), protoe kvůli tomu mýmu krvácení jsem ji musela pořád měnit. A doma mám jednu tu jak se vytáhne jen prso
A úplně nejčastěji pouívám normálně takové pruné tílko a na to tričko a vdycky jen vyhrnu tričko a stáhnu tílko pod prso a kojím
Any, tak to se nedivím, e jsi z toho na nervy. Kdo tam dnes byl? A nestavovala ses za primářem se domluvit?
Není tady
Gabu napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Taky to budu řeit jejich nočníma koilema,mám sebou jednu s knoflíčkama,ale co jsem viděla holky v porodnici,tak větina má jejich-nějak to v tom přeiju
náhodou myslím,e je to nejlepí řeení,jsou sterilní,můe se kdykoli převlíknout do čisté
No právě jde o to převlíkání,kdy budu potřebovat denně dvě,tak si je klidně vezmu a nikomu to nebude vadit-to bych jich musela mít z domu plnou taku a to teda nemám
Není tady
Téma zavřeno