18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Dobre rano babulky,tak ja zase aspon na chvilku z telefonu...koukam,ze jsou ti nasi drobečci jak dělaní pres kopírák :-) Veu dnes v noci ne a ne zabrat...kojila jsem snad kadou hodinu a pul a mezi vim utěovala,protoze ji hrozne bolelo bříko,tak hrozne mrcela a doted nespi...aspon ze uz je v klidu... Mefi tebe skolila taková potvora??tak snad ses aspon trosku vyspala...uz jsi vlastne doma,ze?? :-) nam uz by meli zitra zapojit internet,tak snad budu zase v obraze a budu sem chodit častěji...jinak ANY,co tady proboha jeste delas?? :-D uz jsem si chtela postěovat zes mi nedala vedet a ty jsi jeste celá!!!! Tak ze by treba dneska??nemas v planu zase nejaky skoky z postele?? :-D
Není tady
mefinka napsal(a):
Holky, tak dneska se uplne stydim za to, ze jsem si uz 4x strikla do nosu Olynth pro deti do 7 let, jenze me se dneska spustila ryma - resp. tak ucpal kvuli ryme nos, ze nemuzu po cca 4 hod. dychat. A Vincentka vubec nezabira... Ani na par minut. Prcek se sice hybe, ale podstatne mene nez normalne, tak si rikam, jestli jsem ho nenadopovala... A to si chci na noc vzit ten paralen a doufat, ze mi zitra bude lepe - aspon co se tyce toho dychani... No, snad to prcek zvladne. Ale rikam si, ze lepsi si striknout nez mu posilat tak zalostne malo vzduchu...
PS: Any, mam urcite jeste cas, ale taky by se mi libilo mit broucka u sebe . Ale aspon cist o nich je moc pekne - i kdyz verim, ze budu patrit k tem maminkam, co budou brecet zaroven s miminkem, kdyz ho bude neco trapit...
Mefi proboha neblázni já kapu u 8mý týden dětské kapky,buď ráda,e nemá těhotenskou rýmu ale jen z virozy.Já měla stádia,e mi ze zacpaného nosu i ty kapky vytékali
dokonce jsem léčila Boiparoxem a teď u jsem jen na dětských Mar(ty jsou super )sice drahé a mezi prostříkávám Vincentkou
take klídek jo vedle má téma o rýmě jsou holky co kapou celé těhu
Není tady
AHoj holky
Peule neříkej,e nemá čas nám sem hodit fotečku Madlenky já sem na ní hrozně zvědavá
holky fakt vás ty miminka takhle přemůou jei já u si to moc nevybavuji,sice asi jo takovejhle uřvánek byl starí kluk
No jsem na to zvědavá u nás myslela jsem,e holky na prdy trpí méňě
zatím nejhodnějí vypadá Katky Adámek
take vem miminečkům posílám pofoukáníčko na bolavá bříka a maminkám přeji pevné nervy
Any raději se ani neptám
Není tady
Katko a co pije za fenykl,normálně vylouhuje koření??Nebo má přímo fenyklový čaj ??Dříve se takto dělal i ze kmínu
já jsem koupila nějaký od Hipp pro kojící a taky je fenyklový
Není tady
Zatím sice nejhodněji vypadá, ale jsem přesvědčená, e nám tenhle stav do osmnácti nevydrí
Ten fenykl kupuji v sáčku - koření. Dávám ho skoro celý ten pytlík na litr horké vody a vypiju denně litr a dva, docela se dá i vypít. Kmín jsem zkouela u Honzíka a to byl hnus
Není tady
Jo jo,on ten fenykl je takovej pendrekovej e jo ty jo,ale to si dělá echt odvar z celého pytlíku
to nemá prdy ani ty viď
třeba to Adámkovi vydrí co ty ví
Není tady
Jj,fenyklovej caj mam taky koupený od Hipp...pro miminka a pry ho muzu pit i ja...problém je ovem v tom,ze z pendreku normalne zvracim,tak si dovedete predStavit jakou přináím obě ale po dnení noci se fakt premuzu...bylo mi toho naeho uzlíčku tak líto mela jsem slzy v očích a nevedela jak ji pomoct...porad jsme masírovali Brisko,cvičili nozickama,kojili a kdyz přestala plakat tak zacla skytat nebo blinkat ted uz je nastesti uplne O.k.
Není tady
Katko dík, to musím napsat manovi, a koupí fenykl v pytlíku - koření. Já mám fenyklovej čaj, piju ho 4 sáčky denně, a k tomu 2,5 litru čaje pro kojící, od včera malej prdí jak o závod, no aspoň e prdí a nezůstává to v něm. Taď mi zrovna po koju chrápe na rameni a jak ho poloím, tak bude "Vřískot 1"
Mefi, já jsem zrovna případ, co musel kapat, jak píe Gabu, celé těhu, take se kapání při viroze fakt neboj. Já dokonce v těch nejhorích momentech pouívala i dospělácký kapky!
Není tady
Toi chůďátko malý musíte vydret no,ono a se začnou sami překulovat na bříko a budou mít více pohybu tak tyhle koliky odezní
já mám kojící s fenyklem od Hipp,ale oni ty čaje budou na jedno brdo s tím pro mimi
jetě je dobrá rektální trubička pěkně si skrz ni odfouknou
Není tady
Toi, přesně tohle jsme zaili včera přes den, přes 5 hodin pláče Já u pak s ním jak mi ho bylo líto. A taky jsme masírovali, cvičili, nechali bez plínky, rourkovali, kojili a broučínek a a pak jak to přilo, tak to odelo. Jen jsme při tom nachodili sto jarních kilometrů.
Já měla od Hippu ten pro kojící matky - granulovanej, a nevím co v tom je, ale normálně jsem po něm vdycky tak tam mám 3/4 pixly a pít ho nebudu. Třikrát mi to stačilo Teď mám od Lerosu a Aphoteke a ty jsou dobrý.
Není tady
Situ je to náročný co je mi jasný,e nejhorí je ta bezmoc
já mám taky nakoupený ty od Lerosu,tenhle granulovanej Hipp mám v plánu si vzít do porodky,e jde i do studený vody,kdyby náhodou taky nevím co budu pít
Není tady
Ahoj holky,
no vidím Situ a Toi, e bojujete stejně jako já s bolavým bříkem. Natestí u nás dnení noc pohoda,
malou jsem kojila ve 20.00, 23.00, 2.00, 5.00 a pak spala do 8.30 a hned po kadým koju usnula. Take to celkem lo
Akorát já u jsem byla tak hotová, e jsem u dvou kojení normálně usnula a vzbudila se po hodině s prsem venku a malou vedle sebe . Jetě e mana spává v obýváku a Niki v pokojíku.
Máme ale pořád problém s tím průjmem a ublinkáváním, tak uvidím ve čt u doktora, snad to nic nebude.
Jinak fenyklovej čajík piju taky a k tomu rourkujeme, a furt tak dokola. Jo a leze na mě nějaká viroza , u dva dny mě bolí v krku a dnes jsem si vzala aj paralen, protoe musím fungovat.
Niki je od včera doma, tak se musím věnovat, je to náročny!
Není tady
Toa napsal(a):
Jj,fenyklovej caj mam taky koupený od Hipp...pro miminka a pry ho muzu pit i ja...problém je ovem v tom,ze z pendreku normalne zvracim,tak si dovedete predStavit jakou přináím obě ale po dnení noci se fakt premuzu...bylo mi toho naeho uzlíčku tak líto mela jsem slzy v očích a nevedela jak ji pomoct...porad jsme masírovali Brisko,cvičili nozickama,kojili a kdyz přestala plakat tak zacla skytat nebo blinkat ted uz je nastesti uplne O.k.
Toi, já taky pendrek nemusím , ale fenykl piju taky jen jako obě kvůli malé.
Jo a u jsi byla s Verunkou venku na procházce?
Není tady
Mahi a co pouívá momentálně za plínky a velikost??
Já mám nakoupený 2 balíky těch 3-6 pampers a jeden těch newborn domů a jeden do porodky.Jak dlouho se dají pouívat ty uplně piďi?no teď mě dolo,e jste malinký take nejspí ty newborn co
Není tady
Gabu napsal(a):
Mahi a co pouívá momentálně za plínky a velikost??
Já mám nakoupený 2 balíky těch 3-6 pampers a jeden těch newborn domů a jeden do porodky.Jak dlouho se dají pouívat ty uplně piďi?no teď mě dolo,e jste malinký take nejspí ty newborn co
Gabu pouívám ty 2-5kg , větinou Huggies, Fixies a nebo Pampers, podle toho, kdo mi co koupí. Ale nejhorí z nich jsou Pampers, v nich u se mi několikrát prokadila durch
Jinak mám pak taky několik balíků pampers 3-6kg, jsem zvědává jaký budou
Není tady
Gabu, my pouíváme jetě taky ty 1 - newborn ,ty dobírám, ale u mám teď otevřená pampersky lutý 2 na 3-6 kilo. Předtím jsme měli v porodce Huggiesky a doma taky - ty byly v pohodě, pak Happy, ty celkem taky a pak jedny darovaný newborn Tescovky a z těch se mu udělali a vřídky u pr..., tak jsme koupili balík těch bílých pampersů - care vel 1 a za dva dny se mu to zhojilo. Natěstí máme doma koupený jen Huggies a Pampers u bych nechtěla ádný reakce na plínky.
Upravil(a) Sita (6. 4. 2010 10:04)
Není tady
Sita napsal(a):
Gabu, my pouíváme jetě taky ty 1 - newborn ,ty dobírám, ale u mám teď otevřená pampersky lutý 2 na 3-5 kilo. Předtím jsme měli v porodce Huggiesky a doma taky - ty byly v pohodě, pak Happy, ty celkem taky a pak jedny darovaný newborn Tescovky a z těch se mu udělali a vřídky u pr..., tak jsme koupili balík těch bílých pampersů - care vel 1 a za dva dny se mu to zhojilo. Natěstí máme doma koupený jen Huggies a Pampers u bych nechtěla ádný reakce na plínky.
Ty Huggisky jsou asi nejlepí...ale ty bíly Pampers jsem jetě nezkouela. Ale já u jsem z toho jejího kadění celkem vyavená, já ji přebaluji častěji ne kojím
Není tady
No prej je lepí se od začátku dret jedný značky a nestřídat skrz reakce na sloení plenek
Mahi neříkej mi,e jsou nejhorí u mám nakoupeno
Není tady
Gabu napsal(a):
No prej je lepí se od začátku dret jedný značky a nestřídat skrz reakce na sloení plenek
Mahi neříkej mi,e jsou nejhorí u mám nakoupeno
No já jsem ráda, kdo mi co koupí
Viki má tu stoličku hodně řidkou, tak moná je to náhoda, e jí to několikrát zrovna v těchto plinkách proteklo...jinak já mám taky jinak pak u vechny pampers 3-6kg
Není tady
Dobré ráno,
tak nám drte palce, dneska nás čeká kontrola na ORL. Natěstí tam nemusím, jde mana... Asi bych to psychicky nezvládla. Pak se přesouváme po deseti dnech zas domů to se zas nezastavim. Budu jen uklízet...
Není tady
Nepije třeba moc mlíka ty samotná??Můe být malá citlivějí na kravské mléko,nebo taky třeba to bude jen malý průtokáček kakáček
Není tady
Gabu, těko se dret jedný značky, kdy se ti po ní mimís oprudi Bibi sice nevadily Papmersky Newborn, ale jakýkoli větí u jí dělaly nehezké opruzeniny. Nakonec jsme jeden čas musely kupovat jen Huggiesky, pak se to srovnalo. Ale Pampersky nesnáela u pořád, asi ta jejich parfemace či co...
Není tady
Gábinko drím BIbi palce na kontrolu a Tobě ani nevím co dřív přát,hlavně hodně odpočinku a aby tě zlobidlo doma nezlobilo
Není tady
Gabu napsal(a):
Nepije třeba moc mlíka ty samotná??Můe být malá citlivějí na kravské mléko,nebo taky třeba to bude jen malý průtokáček kakáček
No je fakt, e piju...dávám si denně dvě cara s mlíkem. Já jen doufám, e nebude mít stejně jako Niki alergii na kravský mlíko! To by mě u asi hráblo. Jsme si s tím celkem dost uili...teprv a teďka jí to zmizelo a u normálně pije Nutrilon...předtím jsme od 10 měsíců museli kupovat Nutrilon Allergy care.
Není tady
Téma zavřeno