|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky , trápí mě taková věc.. trochu jsem zhubla a už nějakou dobu necvičím.. a nějak mám příliš volné kůže(víc než by bylo potřeba) v podpaží třeba když si vezmu tílko tak se mi tam dost hrne .. a nevypadá to pěkně
za dva měsíce se budu vdávat a mám šaty bez ramínek.. nerada bych byla celou dobu nervozní že se mi někde něco hrne... neměly by jste nějakou radu co stím ?? nějaké mazání, nebo mě napadlo když posílím ruce tak že by se to mohlo vytáhnout.. co myslíte ??
Není tady
doporučuju cvičit jógu, kromě hubnutí podporuje činnost orgánů tedy i kůže tak, aby byla pružná. já zhubla za tři měsíce 15 kg a nic mi nikde nevisí.
Není tady
Mirko, jak náročné je cvičení jógy a co konkrétně Vám pomohlo k snížení váhy. Gratuluji a taky bych chtěla.*
Není tady

taky mám sem tam volnou kůžičku,ale nevím jak s jogou,když nejsem schopná udělat turecký sed.A se soustředěním mám také problémy.A joga je hlavně o psychice,ne?
Není tady
já tomu zas tak nerozumim, mám doma knížku,napsala ji herečka Rachel Welchová a je tam cvičební program-hathajoga...je to moje bible, zhubla sem,zesílila,vytvarovala se, získala fyzičku...je to propojení jógy a západního cvičení. zhubla sem za 3 měsíce 16 kg(i s úpravou jídelníčku) a nikde mi nic nevisí a dokonce mi zůstaly pěkný prsa.
Není tady