Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 4. 4. 2010 21:42

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.43

Ahojky děvčátka, tak jsem asi už pozdě vložila soutěžní, se mi zasekal počítač grater Snad si vás dočtu, ať vím co je tady nového rodna

Není tady

#102 4. 4. 2010 21:51

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Topi, parádní ločka tummenupp
Gabko, moc pěkná fotka tummenupp , holky jsou fešandy.
Debí, já myslím, že Ti to snad uznají.

Já jsem minulý týden trochu fotila, tak vkládám, ale zbytek je u mě na blogu, nechci vám to tu moc zatapetovat smile

http://1.bp.blogspot.com/_GRmMV4fbP0M/S7jrPAQSW3I/AAAAAAAAAEg/3DgcYweX-jw/s1600/4.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_GRmMV4fbP0M/S7jreYP4AUI/AAAAAAAAAEw/EjhhruqxWDE/s1600/5.jpg

Není tady

#103 4. 4. 2010 21:53

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Debí, stihla jsi to před hodnocením, takže klíííd. Hlavně že se PC umoudřil.

Leni, nááádherné fotky

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#104 4. 4. 2010 22:00

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Jiruško, jsem ráda, že se líbí... pošlu ti je, až bude chvilka, myslím, že ti dlužím ještě ten s Julinkou... já nevím, ale ty tvoje fotky se mi líbí a máš hodně fotogenické a pěkné děti tummenupp a samozřejmě jsi dobrý fotograf lol

Leni, fotky super, to na blogu okouknu tummenupp

Silvi, brzy se uzdravte... u nás se zatím jen rýmuje, tak snad u toho zůstane...

Není tady

#105 4. 4. 2010 22:02

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

jedno dnešní videjko před koupáním wink  http://gabkyblog.blogspot.com/2010/04/bonus.html

Topi storstark a jak je v novém? wink

Leni, krásné fotečky tummenupp

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#106 4. 4. 2010 22:10

Floranka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Přerov

Super fotky, super soutěžní Ločka. Mě se moc líbí klučičí  Silwan, Andrejka a Spirulka, Lenka
A holčičky jsou všechny sladké.Svájo, vnuk si přišel pro beránka a byl celý rozpačitý z toho, že se podle tebe podobá Elwisovi.
Jinak se skvěle bavím při těch tancích. super.

Není tady

#107 4. 4. 2010 22:16

evajs
Letňátka 2008
Místo: Středočeský kraj

Gabi,super video lol holky,dobrou noc hjarta

http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

#108 4. 4. 2010 22:21

svarapaja
♥♥♥♥---
Místo: Jižní Morava
Web

Flo nemusí být, moc mu to s tou kytarou sluší tummenupp jooo hudbu tu já můžu gloriahjarta

Holky jdu hajat, ale teď sem si uvědomila že jsou Velikonoce a přeju vám všem sladké a krásné a taky růžové zadnice, ať moc nedostanete. kapitulationpussapussapussagloria    sova

Není tady

#109 4. 4. 2010 22:25

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Místo: Nejdek
Web

Topi - ty dneska jedeš, skvělá LOčka tvoříš.. a to je dobrý, že vyhráváš... to já jsem vyhrála jen jednou kit od Natali... a ty si kupuješ od skvělých designérek... a výsledky jsou parádní...  tummenupp
Leni35- mrknu na blog, fotečkama jsi mě nalákala... smile
Spirulko - ty jsi vážně fajn, děkuju za takovou chválu... děláš skvěle, fakt se mi tvoje tvoření děsně líbí... pošli až bude čas.. já se těšim až si zas pošlu dávku do printu na tisk....

jo, jinak si řikám, že je divný, že ještě nemám ten nový klučičí kit od Natali.. já mám úplně všechny, jsem do ní blázen, ale tenhle si asi kupovat nebudu... jsem nějak v útlumu... tak asi na mě leze jaro, či co... big_smile

Není tady

#110 4. 4. 2010 22:43

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky.
Konečně mám zase net.Dva dny bez něj hrůza dumbom Zrovna mi odešla návštěva tak jsem trošku dočetla a hlavně viděla Gabky video,paráda jak si děvčata rozumí.
A jdu dodělávat resty sad
Jo a soutěžní LO jsou nádherná a já mám tři favoritky tak jsem zvědavá jestli jsem se trefila alespoň do jedné a vyhraje.

Lepší je užívat života než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Není tady

#111 5. 4. 2010 0:37

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Leni krásné fotky tummenupp
A já tu mám ještě něco od GTček vissla
http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100404/22/f2800729.jpg

Lepší je užívat života než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Není tady

#112 5. 4. 2010 2:22

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Holky, díky za pochvalu fotek hjarta. Na to, že mám takovýho prďolu lol , tak to fotí vcelku dobře.

Floranko, Silvi, Gabko, Evi, Hani, Želvičko, Leni - vyzvedněte si u mě ocenění blogu smile

Není tady

#113 5. 4. 2010 7:07

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahojky holky, přeji hezké Velikonoce smile .

U nás je hnusně, zima neskutečná offtopic kapitulation .

Není tady

#114 5. 4. 2010 8:58

evajs
Letňátka 2008
Místo: Středočeský kraj

Ahojky, přeju Krásný Velikonoce a jezte střídmě, ať vám není zle lol hlavně se nenechte moc švihat a těm, od kterejch to bude bolet to zejtra pořádně a několikanásobně vraťte tummenupp tummenupp tummenupp
Leniku dík za ocenění storstark Jo a u nás je taky hnusně sad

Upravil(a) evajs (5. 4. 2010 8:58)

http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

#115 5. 4. 2010 9:20

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojte holky,
doufám, že prožváte krásné velikonoční svátky. U nás bylo nádherně, tak sjme byli pořád venku...soutěž jsme zasklila sad, ale Vaše díla jsou krááásnááá . Dneska tu prší, kluci šli s dětštníky...
Snad Vás dneska dočtu big_smile
Pa.

Není tady

#116 5. 4. 2010 10:04

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky, tak jsem rozdala nějaká ocenění... Jiruško, nemáš vzkazník, tak píšu sem, máš u mě na blogu ocenění...

a ještě Svarapaja, Dušička, Annave, Dagi... psala jsem všem vzkazy, ale nějak se nezobrazují, tak nevím... vissla

Kluci jeli koledovat, tak tu mám klídek...

Upravil(a) spirula (5. 4. 2010 10:04)

Není tady

#117 5. 4. 2010 10:15

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

Hezký den babušky, přeji vám všem hezké Velikonoce a jemnou mrskačku godlikegodlike
U nás teda počasí nic moc, hlavně že neprší.

Není tady

#118 5. 4. 2010 10:16

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Krásné pondělí holky, u nás je po*ně, to počasí vůbec nevyšlo, včera jsem byla venku v tričku, dneska to je na hrubý svetr a teplou čepici grater

Co se týká hodnocení včerejší soutěže, určitě bude, jen strpení, no to víte, svátky, kolednící, chlapi, Jirka má asi napilno...znáte to lol

Není tady

#119 5. 4. 2010 10:22

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky,

diky za prani brzkeho uzdraveni, bohuzel to zatim moc nevypada... Ja uz laviruju 6ty den a porad nic moc, tak jsem se uz vzdala i nadeji cesty k nasim tenhle vikend. Mame totiz tolik aktivit, ze vynechat dva tydny kvuli nemoci a pak dva tydny kvuli dovolene neprichazi v uvahu... dumbom

Galerie nadherna... hjarta
Stepanko, nadherna bublinkova extrakce!  Sarka je jak mala Alenka v risi divu tummenupp

Lucko, krasne jarni LOcko. Moc se ti podarila extrakce, mozna trochy vic nechat vyznit ten blending, ale sala z toho jaro smile Krasne... hjarta

Spuntiku, tohle Locko ma neskutecnou atmosferu... Ja bych tam uz nedala tu sedici fotku, nebo alespon ne tak velikou, ale ta stojici, tancici je skvela... tummenupp

Floranko, nejsem v obrazu, to je vnuk? Kytarista? smile Hezky si to zdokumentovala hjarta

Paci, paradni beruska... Moc krasna scenerie, svezi, jarni stranka smile

Jirusko, skoda toho obrovskeho okna, byt mensi nebo vubec... Jinak je to nadherne snove, krasne, nezne... Moc se mi to libi... tummenupp

Svajo, moc hezky naskladane... Trosku ozivit stinama a pohrat si s fotkou, skvela prace jinak smile

Tuli, krasne holcici stranka smile Libi se mi! Pekne si sladila barvy oblecku a pozadi... tummenupp

Andrejko, take skvele Locko. Trosku mi vadi ta ruznorodost pouzitych kitu, ale na celkovem dojmu se to az tak neodrazi... smile Skvela fotka!

Hanicko, krasne, dokumentacni jako vzdycky. Moc se mi libi zachyceny pribeh hjarta

Gabko, stejne jako Tuli, nadherne holcici, sladene, parada. Moc povedena extrakce.

Evajs, pry nemas prostorove videni. Ale neni to poznat. Paradni extrakce, hezka scenerie, moc pekne si to tam naskladala... tummenupp

Lentilko, skoda te povadle fotecky, trosku by to chtelo ji ozivit, neb v tech jemnych barvach temer uplne zanika...

Spirulko, godlike godlike godlike Naaaaaaaaaaadhera!!!

Lenko, pekne naskladane:)

Kindle, to je teda model smile Super!!!

Debi, krasne!!!

Tak jsem rada, ze mi kluci dovolili chvilku oddechnout a ja stihla pochvalit vase prace. Moc se mi libi vsechny...

BTW, chtela jsem se zeptat, Debi, Ty jses u Mystique design v CT, ze? Nevis neco vic o tom, ze prisla o dite? Je to strasne, ja si to nedokazu vubec predstavit... Jak zit bez nich... grater grater grater grater

Leni a Tobe dekuji za oceneni blogu, moc si me potesila. ja vim, ze to posledni dobou flakam, vlastne blogy mam porad rozdelane a neni cas je dokoncit. Mela jsem nejake plany az budu u nasich, ale ty stroskotaly.

Tak se mejte pekne!

Není tady

#120 5. 4. 2010 10:37

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

Silwan, brzy bude líp stoltstoltstoltstolt posílám aspon malinko pozitivní energie pussapussapussa
Jo a díky za zhodnocení mého výtvoru , máš pravdu stoltstolt

Není tady

#121 5. 4. 2010 10:50

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Silvan, moc díky hjarta pochvaly od tebe si cením dvojnásob.... a at je brzy líp...

Upravil(a) spirula (5. 4. 2010 10:50)

Není tady

#122 5. 4. 2010 10:52

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

Silwuš, nestíhám průběžně dočítat: ty jsi nemocná? tak ať je brzy lépe! mylsím na Tebe!!!

Není tady

#123 5. 4. 2010 11:04

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

ahoj holky, i já přeji krásné velikonoční pondělí smile
Gabko, Spirulko - díky za ocenění... ale jsem v blogování nováček, nevím co s tím mám udělat??
Silwi - díky za postřehy... je to fakt, okno mělo být menší, já původně měla jinou ideu a pak jsem to nechala takhle... no jo, to je jedno... moc díky za zhodnocení, to je fajn.

Není tady

#124 5. 4. 2010 11:18

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Jiruško, je u toho návod, co s tím oceněním dělat...

Není tady

#125 5. 4. 2010 11:24

Floranka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Přerov

Přeji krásné pondělí a  ohleduplné mrskače.
Silwi, dík za postřehy k soutěži. Je to super, když se člověk podívá i jinýma očima a učí se vlastně na všech Ločkách.
Ano, je to vnuk a fotky jsou jak dělal modela jedné holičce, ale dnes už se tomu směje. Chodí na kytaru, moc ho to baví a jde mu to. S vnučkou jedou klavír, kytara a zpěv, že docela hledím, jen text  a napsané akordy.
Lenko 35 děkuji za ocenění blogu, ale chviku mi bude trvat, než to vše zrealizuji. Těch 10 blogů je docela dost.
Jdu vařit, odpoledne mě muž pozval  do kina na Ženy v pokušení. Pak napíšu, jaké byly. Třeba se něco přiučím a bude se moct podělit.

Upravil(a) Floranka (5. 4. 2010 11:25)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí