29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, hlásím návrat z nemocnice - uf! Jaks e trochu aklimatizujeme, tak Vás snad dočtu...aspoň něco...
MOc všem děkuji za pozdravy a povzbuzení - Silwanka mi vyřizovala...a Andrejce taky MOC díky - však ty víš!
čeká nás asi delší rekonvalescence, musím se nějak domluvit v práci, v pátek jdeme k alergologovi, aby nám napsal nějaké spreje...asi nás to astma dohnalo
začínám být už pediatr-amatér ...asi napíšu vědecké pojednání o dušnosti dětí
doufám, že zde jste všichni OK, po té, co jsme 6 dní viděla, co se může všechno s dětmi stát a jaké šílené choroby existují, tak mi mé často nemocné děti příjdou de facto zdravé.... Takže nabytá opitimismem a katastroficky nedospalá se loučím a jdu udělat nějaký základní úklid!!!
pa
Není tady
Alí to je dobře,že už jste doma.Doufám,že teď už bude jenom lépe.
Upravil(a) pacina1 (13. 4. 2010 12:37)
Není tady
Alísku, vítejte doma !!!!!!!!!!!!!!!!!! No podle popisu jsem měla obavu i u vás z astmatu, ach jooo, vím o čem mluvím, ty příznaky mi byly tááák povědomé
, tuž se držte
a jinak víš, sejdeme se, víme kde
Není tady
Debí - to je bomba, to Tvé LO... a jak je aktuálně? Doufám, že zvládáš...
děkuju za pochvaly... možná si na extrakci troufnu častěji, když to tak chválíte.. já si v tom fakt nevěřim, vždycky mám pocit, že to vypadá tak jako jalově a nepřirozeně... musim to trénovat.
Alí - vítej doma.. teď už bude líp... jen si zařiď základní a pak nějaká ta odreagovávačka při scrapování
Není tady
krásně ráčkujete, šmoulinky .
jiruško, já extrakci párkrát zkusila a prostě vím, že to pro mě není to pravé ořechové, tuž to přenechám vám, šikovnějším .
kindle, my jsme na tom s nočníkem podobně.. asi už jsem to tady i psala, ale jednu dobu byl s nočníkem kamarád, kadil jedině tam, zato teď zásadně do plíny a někde zašitý, aby na něj nebylo vidět . ale na nočník ho dáváme pravidelně po jídle a někdy i častěji, ať si zvyká.. ale stejně k tomu musí dozrát sami
špunti, DSA je tady http://digiscrapaddicts.com/forum/
ali, vítej doma! konečně . tak snad už se teď nic nepos...
ahoj holky
nestíhám dočítat
jen hodím lo pro Renu
mě ty maliny tak bavili že nevím jestli jich není moc
Není tady
Alenko, skvělé že jste doma!
A ať návštěva alergologa dobře dopadne a nasadí léky které pomohou
A jinak héééč, Lenka má angýnu
Dr. udělala výtěry a uvidíme ve čtvrtek jestli to bude na ATB (přecijen za poslední měsíc měla ospen, augmentin duo, klacid...... ). Zatím raději počká......
No nic, konečně usnula, tak jdu žehlit...
Není tady
Gabko, super, vůbec se mi nezdá že by malin bylo dost.
A holky díky za DSA, už jsem tam a ještě na to OKC chtěla Digiscrapaganza....... takže mám dohromady 6 galerií, šílené ne? Na to že nemám CT
Není tady
Alí to je dobře, že už jste doma a držím palečky ať to dopadne co nejlíp jen to půjde, těšíme se na Tvé výtvory až si zařídíš vše potřebné tak sem určo zavítej.
Gabko je to hezké, takové krásně barevné to já ráda. Prosím Tě , když jsem u Reny na hostování červen, červenec tak to mi pošle link na fórum asi až koncem května že?
Není tady
Ahoj bábrle
Ali, tak držím palce aby to bylo brzy v pořádku a myslím na vás RAk jsem posílala na mail,bohužel se mi vrátil,tak mám asi špatnou adresu..holky,můžete mi,prosím,na Alču napsat mail?Díky
my byly s Kač u doktora,kašel dobrý,na průduškách to nemá, ale s nožičkama nás dětskej posílá rovnou na kliniku do PRahy, že prej tu jednu nožku má fakt děsicou a dětská sestra co má čtyřletýho kluka říkala,že i když nosí odmala vložky,chodí už skoro po vnitřním kotníku...no hrůza Takže nás jdu objednat
Leni,kit už jsem našla, takže kupuju, kolik to je v přepočtu ti napíšu do SZ až se mi to odečte z účtu,abys neposílala zbytečně víc
Paci,psala jsem mail, Topi, tobě SZ
Není tady
Hezký den holky,
Jiruško parádní ráček
moc se Ti povedl. A nic si z toho nedělej, já se taky občas s nějakými ločky doslova patlám. Něco jde samo a něco ne. Záleží na kitu, na fotce a na můze
(teda teď nevím jestli tam nemá být čárka
)
Debí, parádní ločko
včera jsem ho někde zahlídla, tuším na DST?
Gabko, krásné malinové
Leni, nás taky čeká odbourání nočního dudlíku a nočník od jisté doby funguje jako u vás. Přesně totéž, půl hodiny nic a pak než ho stihnu obléct je to na koberci. Ale četla jsem o tom, že se má počkat, takže to zkouším jen občas.
Není tady
Jé, Evajsku, já teď koukala na ten kit co chce Léňa a mě by se taky moc líbil a také nemám Paypal.
Asi pozdě viď? Už to budeš mít vyřízené
Není tady
gábi, mě se líbí moc, už jsem viděla na mmb .
evi, ali jsem taky něco poslala a vrátiloo se to.. myslím, že má spíše plnou schránku .
a já odkládám březen.. dělala jsem to včera.. dnes teda nevím nevím, teď asi neudělám nic, protože filda mi vedle huláká a to ještě nic nenaspal
Lenka_35 napsal(a):
Jé, Evajsku, já teď koukala na ten kit co chce Léňa a mě by se taky moc líbil a také nemám Paypal.
leni, teda že mluvím za evajska, to není problém, musí ti akorát koupit certifikát na určitou částku, já ji s tím taky kolikrát otravuju
Lenka_35 napsal(a):
leni, to je fuk,jen nevím,jak to udělat když si ho jako koupím dvakrát...protože běžně se to dělá tak,že ti koupím třeba pětierovej kupon a ten ti pak přijde na mail..akorát na Digitalcrea je to trošku složitější, tím spíš,že je to ve francouzštině, takže jsem Lence kit koupila a čekám na linky,které jí pošlu...nejsem si jistá, jestli mi to dovolí koupit pod stejným přihlášením kit dvakrát,asi spíš ne...zkus poprosit Andrejku, nebo někoho kdo má Paypal taky
Není tady
Leni a kdybys náhodou měla zájem o ten kupon,tak to není problém,ale jak sjem psala,min. částka je 5 eur tuším
Není tady
Evajsku děkuji Ti moc, jsem Ti zavázána. Počkám až pošleš linky a pošlu Ti korunky, jsi zlatíčko. Já s tím Pay palem vůbec nevím co dělat. Kde se to zařizuje a tak.
Není tady
evajs napsal(a):
Leni a kdybys náhodou měla zájem o ten kupon,tak to není problém,ale jak sjem psala,min. částka je 5 eur tuším
No, já nějak nechápu ten kupón vůbec netuším jak to vlastně funguje. Jestli máš čas a můžeš mi to nějak osvětlit budu ráda.
Není tady
Jůůůů holky, tady se to zase rozjelo, samé nááádhery a jdu nám založit nový domeček, koukám, že zas máme "překecáno"
, tak vydržte, za chvilku tady zavíráme
Není tady