29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přeji všem tady v domečku krásné velikonoce, já nestíhám vůbec nic, jednokitovku jsem začla dneska o půl osmé Užijte si zítřejší den, snad Ti chlapi budou mít rozum a budou nás šetřit. Tomášek na mě trénoval už dneska, tak nevím
Není tady
Jiruska napsal(a):
jéé koukám, že to v soutěži jede.... to je super, mám radost, že i Hanička tam je, že jde ten internet... Štěpánko, ráda jsem Tě dneska viděla.... pak jsem Tě hledala a už jste byli pryč.... Ríša vám udělal srdíčko, tak Ti ho někdy donesu.... jsem Tě nestihla.
Taky jsem tě moc ráda viděla..... ty jsi takové sluníčko stále usměvavé.......... Vždycky dodáš optimismus do žil.....
Díky Jirušáčku.....
Není tady
Sillwan, to je mi líto že marodíš a děti nejsou úpně v pořádku.
Vaše soutěžní jsou naprosto super, jen zírám
Já se účastním tak jen pro formu, musela jsem si sednout k PC abych se odreagovala, v pátek píchali Lence ouško a má po 2 týdenní pauze zase ATB, no holt chce dohnat Andrejky Káťu...
Není tady
Silvi.... však už jsem se po tobě sháněla........ že jsi tu dlouho nebyla....
Přeji brzké uzdravení....
Není tady
ahojky .
lentil, gratuluju k tetkování . mě to čeká v září, tak se těším, že to taky oslavíme
.
floranko, musím potvrdit, že to masíčko v jogurtu je doopravdy výborné! takové křehoučké a zase něco jiného, než klasický řízek v trojobalu .
sillwi, brzy se uzdrav .
Není tady
Silwi rychlé uzdravení a hooodně sluníčka Tvoje soutěžní se mi moooooooooooc líbí, dobře vložená fotka. Perfektní, jen zírám
Lentilko gratuluju, samo že se tetekování musí oslavit ale nechtěla bych být v tvojí kůži
Upravil(a) svarapaja (4. 4. 2010 20:47)
Není tady
Sillwan, přeji ti brzké uzdravení .
Není tady
Silwi, ať se brzo uzdravíš. Už je mi smutno po Tvých scrapech
Já vařím vejce, letos to odflinknu a jen je navleču do návleků. Koukam na Markízu na Lets dance, za chvilku bude Šmajda. Ločka máte krásná, já jsem si vzpoměla ,že mám vnuka , jak prezentuje účes , tak jsem si vzpoměla na známou písničku a napad mě nápad. Naštěstí, dlouho mě totiž nic nenapadalo
Není tady
holky, máte to všechny super . pro favorita se fakt nemůžu rozhodnout
.
hoj babulky
Soutěžní krásná moc! Super kolo,fakt boží
Silwi,ať se šbrzy fit, já mám zejtra desátej den a upřímně už mě to fakt se...
Jdu si upravit nějakou dnešní fotenku
Není tady
To je zas přehlídka, super holky...
Není tady
Floranka napsal(a):
Silwi, ať se brzo uzdravíš. Už je mi smutno po Tvých scrapech
Já vařím vejce, letos to odflinknu a jen je navleču do návleků. Koukam na Markízu na Lets dance, za chvilku bude Šmajda. Ločka máte krásná, já jsem si vzpoměla ,že mám vnuka , jak prezentuje účes , tak jsem si vzpoměla na známou písničku a napad mě nápad. Naštěstí, dlouho mě totiž nic nenapadalo
Flo mě tvůj vnuk strašně připomíná Elvise, ne tím účesem, ale tím jak sedí a ty pohledy.....
Love me tender, love me true
All my dreams ful-fill
For my darlin' I love you
And I always will.....jéééé
Upravil(a) svarapaja (4. 4. 2010 21:02)
Není tady
Ahoj holky, hlásím se z Moravy!!!
Je tu prostě báječně, užíváme si to úplně všichni, holky samozřejmě nejvíc, snad už ze samých super zážitků usnuly, my čekáme na pizzu!
Soutěž je super, nejvíc se mi líbí Spirulka, Sillwan a Gabka, taky Lucka, Evajs...no vyjmenovala bych postupně zase všechny , dokonce mě i překvapila vysoká účast, myslela, jsem, že nás tu bude pár, i na mmb i teď nějak pusto a prázdno.
Přeju krásný večer
Není tady
ahoj holčinky,
soutěž je parádní přehlídka, ani nevím, kdo se mi líbí nejvíc asi všichni
jedna fotečka více na blogu
Není tady
Není tady
Silwi - ty fotky jsou skvělé a vůbec nevadí, žes to nefotila Ty, což jsem si původně myslela... a víš, že mi Claudii Schiffer připomínáš? Takže výsledky společně s Copperfieldem budou super, se těšim až nám je ukážeš... myslim na Tebe a přeji ať je líp...
Štěpánko - jsi hodná, co tu píšeš... a neboj, dotáhnu svou myšlenku a brzy se sejdem a pokecáme na dalším, tentokrát plánovaném, srazu!
Topi - krásné LO, to by se hodilo i do soutěže, ne?
Není tady
Jiruško, já tam to Lo dát nemohu, protože není dělané z freebie. Já ani žádné freebie nemám, jen kity, tak jsem soutěžit nemohla. A žádné freebie se mi ani nelíbilo.
Není tady
Hezký večer všem, tak už je mi celkem fajn, zdlábla jsem na véču druhý řízek, ty já můžu pořád a budu relaxovat s manžou
Soutěžní ločka to je fakt přehlídka krásy No Jirka to bude mít asi těžký
Není tady
Spirulko- koukám, že tam je krásný ráček s Rišákem... to se Ti povedlo.... vidiš, tahle fotka mě ani nenapadla ji použít a přitom to vypadá skvěle... perfektní práce, líbí se mi to moc.
Topi - aha, no vidiš, to mě nenapadlo... ty vlastně jedeš ve velkym, jak máš ty různý CT
Upravil(a) Jiruska (4. 4. 2010 21:25)
Není tady
Pěkný večer, tak ločka jsou všechny překrásný, opravdu
Myslím, že jste se s tím popasovaly všechny moc dobře.
Mám tam své favoritky na výhru , tak uvidíme, kdo to nakonec bude.
Není tady
ahojky, zdravííím, soutěžní máte všechny krásný, já jsem tam na poslední chvíli něco vytvořila, ale když jsem viděla ty nádhery tak jsem to tam ani neměla dávat. Nějak jsem nestihla vybrat freebko, tak jsem vzala to první c mi přišlo pod ruku. Matýsek nechce spinkat, sedí tady vedle mě, brečel jako blázen tak jsem si ho vzala k sobě, ale půjdu si s ním lehnout. Tak se mějte hezky a snad zítra se sem dostanu.
Není tady
Není tady
Jirusko ve velkém nejedu, mám jen dvě CT a to u Eriky a Lenky (Ginger). Jinak si kity kupuji. V poslední době jsem hodně dobrých kitů vyhrála. Většinou si kupuji kity od Lily designs, NLD designs, a někdy i od Natali .
Není tady
Ahoj...
Veselé velikonoce všem. Tak já zjistila, že je neděle až před chvilkou Tak příště no. Ale musím vám říct, že je to poprvé, co nemám favorita. Všechna, ale opravdu všechna lo jsou úžasná
Není tady