29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, přeji hezkou neděli .
Není tady
ahojky, krásné ránko přeji
U nás svítí sluníčko tak snad bude dneska hezky. Jdeme k našim na oběd, bude kachnička. Mňam mňam.
Gabko to je krásná fotečka, to bylo asi přivítání co? Holky jsou super.
Jiruško děkuji za pochvalu, ale mám se ještě hooooodně co učit
Evi krásné růže - moje oblíbená kytička, tedy ještě s fréziemi a tulipány
Floranko jsi šikulka. Já beránka letos koupila a mazanec mi upekla mamka to jsem na to vyzrála, akorát se dnes chystám na nádivku, včera jsem lítala po vsi a sháněla kopřivy, no nějaké jsem našla, ale je to bída, tak odpoledne upeču a když se mi povede tak sem hodím fotku
Dagi ráček je kouzelnej
Mali to tvoje LO je pěkný, co povídáš prosím Tě. Já měla včera nějakou depku.
Soutěžní nemám, nemám fotku. Neteř má horečku tak nechci ségru otravovat, aby mi poslala fotku a Matěje zkusím dneska vyfotit v nějaké póze, ale nevim nevim, že bych večer ještě něco spíchla, ale není nějak nápad, mám vygumováno v hlavě.
Jo a nemám nic koupeného, takže mě zítra po.... beránek
Není tady
dobré ráno holky
my jsme vzhůru od půl sedmé a je to tady vzhůru nohama
je krásně sluníčkově, tak se chystáme někam na výlet, snad to přežijeme s těma dvěma "můrkama"
tak večer
Není tady
Kindle, dyt určitě máš někde Matýska celého ne?
Já si teda vypůjčila jednoho klučíka, bude to ráček...
Není tady
Spirulko celého jo, ale nepózuje jako cíleně, je tam spíš zachycenej jako v mementce, to nevadí?
Není tady
to snad nemusí cíleně pozovat, ne? Já mám jen celou postavu...
Není tady
tak už jsem našla, ale teď najít ještě nějaký free kit, co kterého to zapasovat.
Není tady
ahoj holky
Gabko - díky moc za ráčka - je krásnej a potěšil
Já nedělní opět nemám. Dva dny jsem se nedostala na komp. Marky se spustila rýma, ne že by byla nějak nemocná. Ale musela jsem u ní od sedmi od večer ležet. Takže jsem přespalá Bramb.salát mám, jdu obalit řízky a s holkou obarvit vajíčka. A nic moc se mi nechtělo dělat, ale nakonec jsme včera zvládli i beránka
Chválím hromadně všechny dílka super
A užijte si svátků jara
Není tady
Děvčata přeji krásnou neděli a ať Vám jdou přípravy pěkně od ruky. Já jsem rok od roku pomalejší. Děkuji všem mooooocinky za krásná přání na mail. Omlouvám se , nestíhám, ale myslím, že víte, že Vám přeji taky moc všem.
Hlavně ať máte krásnou pohodu, plnou lásky a drobných malinkých radostí od dětí i svých blízkých. To jsou pak nejkrásnější velikonoce. Kdo by chtěl toho beránka dělat, dejte vědět a poslala bych vám detailní návod se všema vychytávkama za 40 let, co je peču. Jen tak , co by se mohlohodit, třeba,že do formy na berana, nebo bábovku nedávám těsto naběračkou , ale lopatkou na mouku, protože se s tím líp manipuluje a nepopatlu si formu kolem.
Jo a včera jsem vymyslela, že udělám ločko jak pozuje manžel v lázních. Pak jsem si přečetla, že to má být malý model. ten můj je přece jen trochu přerostlý. pokud bych dělala jeho, měla by k tomu být bublina s textem. Což Vám jistě nemusím říkat , co by tam bylo, když fotíte chlapa.
Tak a jdu pokračovat v činnostech veskrze velikonočních.
Není tady
Není tady
Ahojenky holčiny, tak jsme včera zapíjeli bráchova Vojtíška, jééé te bude zdravej no přijeli jsme domů kolem pátý ráno, deny vstával v půl sedmý, takže ještě spím, ani o tom nevím.
ločka mooooc chválím a fotky krásný
jdu se pokusit udělat oběd, na řízkách snad nic nepokazím a odpoledně jezdíme po návštěvách .
pomoooc jsem k.o. ani dvě kafe nepomohli
jo a už nikdy nebudu pít
Není tady
Ahoj holky, přeji všem krásné Velikonoce, užijte si to alespoň trochu v klidu.
Já se letos na některé věci také vybodla.
Alenak, moc pěkná ločka a ten parádní kroj, to jsi Ty?
Topi, parádní přání
Jiruško, moc děkuji za radu ohledně DST , už jsem tam dotlačila nějaké komentáře.
Ještě k té soutěži.....zaznamenala jsem nějaké dilema
Já včera konečně něco vytvořila a uznávám, že omezení na použití pouze 2 freebie kitů nebylo zrovna šťastné ,
měla jsem s tím také problém, no něco jsem spíchla, ale 100% spokojená nejsem
Ale o to víc se těším jak jste se s tím popraly vy.
A fotila jsem cíleně, ale byl to horor, ten můj prďola taky chvilku nepostojí a neposedí, nakonec se teda něco zadařilo.
Udělejte klidně ráčka a nemusí to být ani čerstvé foto, jen celá postava.
Budu se těšit na vaše dílka, doufám, že účast nebude moc malá
Není tady
Lentilko, víš, že se říká nikdy neříkej nikdy
A gratuluji k synovcovi, a také přeji ať je zdravý
Není tady
Ahoj babušenky
přeju vám krásnou a ničímnerušenou předvelikonoční neděli
U nás taky svítí sluníčko,ale od rána je dost zima Já peču poprvý v životě kachnu, tak si dáme do nosu,teda, jestli se povede
krásný Lo i přáníčka, já ničím nepřispěju, mám zase nějakou tvůrčí krizi takže spíš fotím
Lentil,gratuluju ještě jednou k tetkování Já vstávala ve čtvrt na deset, dneska si vzal Kač na starost táta a hned šli ven, ale i tak se cejtím,že spím, prokašlala jsem zase půl noce:skurt:
Tak krásný svátky, jdu zkusit jednokitovku
Není tady
Děvčata zdravím a hlásím , že jsme PO. dělala jsem dnes řízky naložené v jogurtu, mňam. Kdo by chtěl zkusit.
4 kuřecí řízky, 300 g bílého jogurtu, sůl, pepř, 4 rozmačkané stroužky česneku, 2 vejce, grilovací koření, strouhanka, olej
Postup
Omyté a osušené řízky lehce naklepeme. Všechny ostatní suroviny (kromě strouhanky a oleje) smícháme. Každý řízek protáhneme marinádou, uložíme do misky a nakonec je zbylou marinádou zalijeme. Necháme v chladu do druhého dne. Řízky postupně vyndáváme z marinády, obalíme ve strouhance a usmažíme v rozpáleném oleji. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.
Ta kůrečka je super pikantní
Upravil(a) Floranka (4. 4. 2010 13:06)
Není tady
Floranka napsal(a):
Děvčata zdravím a hlásím , že jsme PO. dělala jsem dnes řízky naložené v jogurtu, mňam. Kdo by chtěl zkusit.
4 kuřecí řízky, 300 g bílého jogurtu, sůl, pepř, 4 rozmačkané stroužky česneku, 2 vejce, grilovací koření, strouhanka, olej
Postup
Omyté a osušené řízky lehce naklepeme. Všechny ostatní suroviny (kromě strouhanky a oleje) smícháme. Každý řízek protáhneme marinádou, uložíme do misky a nakonec je zbylou marinádou zalijeme. Necháme v chladu do druhého dne. Řízky postupně vyndáváme z marinády, obalíme ve strouhance a usmažíme v rozpáleném oleji. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.
Ta kůrečka je super pikantní
jůů,Flori,díky,píšu si
Hlásím,že soutěžní mám
Není tady
jéééé Floranko, to vypadá božsky, píšu si taky.
Já soutěžní ještě nemám, asi budu tvořit večer, teď jsem si vytáhla žehlení, Matýsek zůstal po obědě spinkat u babičky, tak nám ho potom přivedou.
Není tady
Všechny zdravíme,tady u nás svítí sluníčko,ale fouká dost studený a silný vítr,tak nevím jestli vyrazíme ven.
Všem přejeme krásné velikonoční svátky a bohatou pomlázku.Jsme teda ostudy protože my fakt velikonoce jako takové nemusíme a neslavíme,spíše to bereme právě jako oslavu začátku jara,takže společný trošku slavnostnější oběd a nejaký pěkný výlet.Chceme do Hradce nad Moravicí je tam nádherný velký přírodní park,takže berem deku a bude nějaký piknik pokud počasí dovolí.
Vidím a čtu že skoro všichni dneska řízkují a salátují,tak u nás hlásím že taky máme řízky.A sotěžní mám,jen teda fotka není cílený model ale postava tam je.Kupodivu to šlo docela dobře ty dvě freebka co jsem si vybrala mi sedly.
Zatím se mějte krásně a marodi se rychle uzdravte.Těším se na večer:hjarta:
Není tady
Lenka_35 napsal(a):
Lentilko, víš, že se říká nikdy neříkej nikdy
![]()
A gratuluji k synovcovi, a také přeji ať je zdravý![]()
![]()
Hmmmm to vím, neměla jsem alkohol skoro dva roky(tehotná,kojení) no a ted jsem tomu dala. Ale bylo to na Vojtíška, tak to omlouvá
A jdu na soutěžní, nějak jsem na něj pozapomněla
Není tady
ahoj holky, tak jsem si našla chviličku a sedla si k počítači... po celém dni venku.. dokonce na naší akci zavítala i Štěpánka s rodinkou, tak jsme se viděly... počasí nakonec bylo fajn, na to, že u nás hlásili stále déšť, tak sprchlo až když bylo po...
Jinak soutěžní jakž takž mám, vybrala jsem asi dva blbý kity, tak to mám takový prázdný... ale dám to, jinak už to nepředělám, to už nemám čas...
Floranko - no ty řízky, to zní pohádkově, určitě to zkusím, česnek milujem.
Není tady
Nedočítám... není možné....
Řízky v jogurtu také dělám... Jsou skvělé...!!
Hanička byla bez netu.... tak doufám, že na soutěž se jí připojení už zadaří..??
Všechny moc zdravím.... a na zítra přeji prima vyšupáníčko....
Není tady
jéé koukám, že to v soutěži jede.... to je super, mám radost, že i Hanička tam je, že jde ten internet... Štěpánko, ráda jsem Tě dneska viděla.... pak jsem Tě hledala a už jste byli pryč.... Ríša vám udělal srdíčko, tak Ti ho někdy donesu.... jsem Tě nestihla.
Není tady
holky zdravím aspoň večer, soutěžní mám, ale dělala sem ho na poslední chvíli, pomalu sem přestávala doufat že něco upiplám, ale je a koukám že máme s Paci stejné jedno freebie
Jinak přišla jsem, viděla jsem, přečetla jsem, ale nestíhám komunikovat, nezlobte se , po velikonocích bude snad už klid. V úterý rozešlu velikonoční pohlednice
a na pár měsíců vystáráno než přijdou Vánoce.
Jukla sem na vaše LO a musím než chválit, tady je to samá šikulka...takže musím pochválit dohromady, bych na někoho nerada zapo....
Dagi viděla sem našeho Marečka moooc děkuju za ráček, je krásný, moc pěkně upravená fotečka
prosim prosim na emailík svarapaja@seznam.cz
Jo a mmch jak vidím tak modelové a modelky jsou u všech, to se potom krásně tvvoří....Jirka to bude mít fakt těžké
Upravil(a) svarapaja (4. 4. 2010 20:26)
Není tady
Hezky vecer,
preji jeste jednou krasne velikonoce, doufam, ze si uzivate... Ja naplno, s anginou Takze jsme ani nejely k nasim, nemame ani napeceno, ani prichystane dobrutky, na jake jsem zvykla, neb jsem rada, ze jsem rada. Je to uz paty den a sice horecky opadly a mam jen zvysenou teplotu, bolesti v krku a usich jsou porad stejne hnusne... Kluci oba maji nejakou prapodivnou mirnou formu toho co, mam ja - nastesti jen zvysenou teplotu, Dany malinko soplikuje, tak snad se do konce tydne vymarodime a udelame si u nasich opozdene Velikonoce.
Vsem vam preji krasny vecer, uzijte si zbytku svatku a mejte se pekne.
P.S. Jirusko, ta fotka je od profi fotografky, to uvadim na pravou miru, aby snad nevznikl nejaky omyl Ja na to jeste zdaleka nemam... Ostatne, poslednich par dnu jsem ani nedrzela fotak v ruce. S 39 tkami bych mela vsechny fotky rozestrene
Porad mam ale jen tech 5 fotek, co jsem vyskemrala k Daneckovym narozeninam, coz me uz docela stve, neb foceni probehlo 24.2
netusim, co s tema fotkama pani fotografka provadi, asi vypadame tak hrozne, ze chce ze mne udelat Claudii schiffer a z manzela Davida Copperfielda
Tak se mejte hezky, jdu uklidit sve chabe telo do postele
Není tady
Silwi posíláme energii na uzdravení
Není tady