29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holčinky v novém domečku
chválím všechny hromadně
mě teď usla Any, tak jdu obarvit nějaká vajca a trošku to tady douklidit, jelikož Tutulka už je na cestě k nám
dagi super foto
a užijte si kino
házím jednoho ráčka snad potěší
Není tady
Topi, také děkuji za ocenění, ale já bych to jaksi potřebovala osvětlit
Za co to je, k čemu to je a co s tím dál a kam si to dát.
...........já jsem říkala, že jsem začátečník
Není tady
Preji vsem v tomhle domku Vesele Velikonoce
Není tady
Jé Silvi, to jsou hezký fotky
Není tady
Není tady
Lenko, překopíruj ten text, a pak vyber 10 lidí a to je celé .
Není tady
Topi díky, ale ještě mi řekni, to ocenění by měl dostat ten kdo ještě takové nemá?
A nesu jednoho ráčka.
Není tady
Čarodějko, moc pěkné lo
Debí, parádní ločko , no jo, Ty prostě umíš
Gabko, moc krásný ráček
Silwi, pěkné fotky
Topi, parádní ločko
Není tady
Lenko, ocenění můžeš komukoliv.
Upravil(a) topazio (3. 4. 2010 17:51)
Není tady
Všechny zdravím, přeji krásné svátky a kdo má doma formu na beránka a chtěl by ho zkusit , na florance je osvědčený recept
Právě peču druhého.Ze dvou dávek jsou tři a malá bábovička.
Jinak je to původně recept na dobrou bábovku. Tou pomerančovou kůrou je super voňavá a dlouho vláčná. Piškotové beránky jsou brzo suché a tvrdé a víc se lámou.
[/img]
Upravil(a) Floranka (3. 4. 2010 21:59)
Není tady
Gabko - hodně se mi líbí tvoje dílko, skvěle poskládané
Silvi - tvoje focení je parádní... v dobrém závidim, jsi šikovná
Topi - super LOčko, hezky Ti Matýsek ladí s motýlky
Leni35- RAK se Ti povedl moc, chválím
já trochu nabírám sil, dneska jsme byli furt venku, byl tu teď navečer ten táta, furt šrumec a za chvíli mi přijede ségra a budu jí dělat nehty... takže žádnej relax.. zkouším furt dorazit to soutěžní, ale teda ze dvou kitů, to je pro mě oříšek... já jsem zvyklá to matlat dohromady odevšad... no aspoň je to výzva...
Není tady
lentilkayes napsal(a):
Hezký ránko babušky, Dagi předběhla tě o dvě minutky Topi
jéé, to jsem si ani nevšimla.. no jo, než jsem to nadatlovala, topi byla prostě rychlejší
přeju všem krásný večer
floranko, na receptík už jdu kouknout, to je moje . já mám zas na fotoblogu recept na tvařožník, kdybyste třeba nevěděly co by
.
leni, to je nádherný ráček . děkovám mockrát a prosím si poslat na mejla d.krupalova(zavináč)centrum.cz.
a já si taky odložím jeden pro svarapaju
Upravil(a) dagi (3. 4. 2010 19:51)
Jiruska napsal(a):
Gabko - hodně se mi líbí tvoje dílko, skvěle poskládané
Silvi - tvoje focení je parádní... v dobrém závidim, jsi šikovná
Topi - super LOčko, hezky Ti Matýsek ladí s motýlky
Leni35- RAK se Ti povedl moc, chválím
já trochu nabírám sil, dneska jsme byli furt venku, byl tu teď navečer ten táta, furt šrumec a za chvíli mi přijede ségra a budu jí dělat nehty... takže žádnej relax.. zkouším furt dorazit to soutěžní, ale teda ze dvou kitů, to je pro mě oříšek... já jsem zvyklá to matlat dohromady odevšad... no aspoň je to výzva...
já bych taky chtěla nehty, prosím. Mám dnes dokonce i trochu spálené ruce, poprve co dělám beránky mě to pálí. když znovu chystám kameninovou formu na dalšího
Není tady
Ahoj holky... hezký večer
jdu Vám také popřát krásné velikonoce... nechte se v pondělí pěkně vyšupat... ať Vám to i další rok parádně scrapuje a fotí
Nová dílka úžasná Flori beránek kouzelnej... už jsem ti ho obdivovala na blogu
a Dagískův tvarožník taky ... mňam
akorát Ti Dagi nefungujou komentáře ... ani vzkazníček.... tak chválím aspoň tady
Topi... ať se Vám v novém bydliště dobře bydlí... a díky za ocenění blogu
Není tady
ahojky holčiny,
zdravím až teď, dřív jsem se na počítač nedostala. Měla jsem tady návštěvu celé odpoledne a nějak nemám náladu, takže hodím jedno LO a jdu si lehnout
Není tady
Kočenky,tak jsem se fakt snažila, 2 dny bojovala s tím fakt úžasným kitem,ale nešlo mi nic moc z toho,hodně jsem nad tím asi přemýšlela,je mi to trpaný tak zprzněný kit sem vůbec dávat, budu se muset pokusit o něco jinýho...
Fantazie má dovolenou
Není tady
evi, nádherná fotoska . a děkuju za upozornění, podívám se na to
vkládám ještě další CT od BL design...
Není tady
Ločka a fotky nádherné. I to malíska. Je miloučké. Já už mám po beránkách i uklizeno, to je vždycky plno mouky o vysypávání formy a taky plno cukru v celé kuchyni. nedovedu si představit, že bych u linky měla koberec.
Soutěžní nemám. Fotky bych i měla, ale nápad žádný.
Upravil(a) Floranka (4. 4. 2010 10:34)
Není tady
jen v rychlosti prolítávám a házím jednu fotečku víc jich je na blogu
a Jirusko, máš u mě na blogu ocenění za tvůj blog s fotečkama, ale nenašla jsem u tebe vzkazník, tak to píšu sem
Není tady
Krásné velikonoční svátky!!!!!
Není tady
ahoj holky, přeji krásné nedělní velikonoční ráno.
já tu dneska spíš nebudu než budu... za chvilku jdu do kostela, zpíváme zase... no a pak už chystat na náměstí tu akci pro děti... a tam pak asi budu celé odpoledne..... doma trochu nervy, manželovi chytly záda a už to má tak, že byl včera na pohotovosti, už mu to vystřeluje do nohy, no je úplně vyřízenej... kdybyste měla některá osvědčenou radu, co dělat, tak to uvítám... cvičí, ale už to moc nepomáhá.
Floranko - beránek je krásnej, já zatím nic neupekla, neměla jsem čas... včera frmol, večer ségra... a dneska už to taky nevyjde... možná zítra odpoledne si to udělám, nalákala jsi mě...
Dagi - ten RAK pro Sváju je super ty kola jsou hodně efektní
EviR - moc pěkná fotka růžiček-a ta barva... nádhera
Kindle - skvělé LO, barevně nádhera, fotka krásná, jsi dobrá
Mali - tak snad už si dneska odpočineš a budeš mít pohodičku. LOčko máš super, takže fantazie nemá dovolenou...
AlenoK-no skvělá práce, LO se mi líbí, krásně jemné a barevně příjemné.
Gabko - krásná fotka... a díky za ocenění, taková pocta pro mě... mrknu se k tobě
Debi - jako vždy to Tvoje LO nemá chybu.
Není tady