6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítám v novém domečku. Zároveň Jana vzkazuje, že dává "Lucinku" na Babinetí blog, tuž kdo má, může ven s ločky. A moc díky
Není tady
Ahojky, přeju samý krásný ločka do novýho domečku, hlavně ať scrapujete s radostí Jáuž aregistrovala Lucinku na blogu, takže odkládám taky svoji tapetku Krásnej večer
Není tady
Vítám také v novém domečku a odložím si jeden ráček
Není tady
hezký večer všem do nového domečku dneska nějak nestíhám, jsme na prodloužený víkend u rodičů a není na nic čas... jinak ločka a ráčci mooc krásné jako vždy
Evajsku už jsi zdravá? Co malá nechytla to od vás? Snad už jste si všechno vybrali a aspoň na rok máte vystaráno
Holky chtěla jsem se zeptat, když někdo hledá CT team a má v požadavku po překladu: LO z nového kitu, to myslí jako ten úplně nový kit nebo celkově z novějších kitů?
Není tady
svarapaja napsal(a):
hezký večer všem do nového domečku dneska nějak nestíhám, jsme na prodloužený víkend u rodičů a není na nic čas... jinak ločka a ráčci mooc krásné jako vždy
Evajsku už jsi zdravá? Co malá nechytla to od vás? Snad už jste si všechno vybrali a aspoň na rok máte vystaráno
Holky chtěla jsem se zeptat, když někdo hledá CT team a má v požadavku po překladu: LO z nového kitu, to myslí jako ten úplně nový kit nebo celkově z novějších kitů?
Péťo je to z nového kitu, který půjde do obchodu, ale z těch starších můžeš dělat taky LO a dát do na fórum, akorát už je nebudeš mít u designérky na blogu, protože ty kity už budou v prodeji. Většinou jim jde o to propagovat ten nový kit, který budou dávat do shopů a potřebujou na ně reklamu. Snad to píšu dobře, kdyžtak mě holčiny opraví. Ale takhle to chápu a dělám to tak. Jo a do galerií je budeš moci dát až bude kit v prodeji, takže je budeš dělat do šuplíčku.
Upravil(a) kindle (2. 4. 2010 21:44)
Není tady
Taky přeji krásné tvoření v novém domečku a vkládám Lucinku
Není tady
Tak jsem si spíchla ještě jednu rychlovečku,pač je mi líto, že nemůžu utrácet za kity,zrovna tu novou natali bych si enchala líbit hned Takže stará Tharilis a Jiruško,díky, nejsem, chrmlu jak starej dědula
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký večer, nebo spíše dobrou noc .
Já vůbec nestíhám, už máme pc stůl, a ještě musím splnit CT povinnosti, jen doufám, že .
to všechno stihnu .
Dílka máme pěkná .
Není tady
kindle napsal(a):
svarapaja napsal(a):
Holky chtěla jsem se zeptat, když někdo hledá CT team a má v požadavku po překladu: LO z nového kitu, to myslí jako ten úplně nový kit nebo celkově z novějších kitů?Péťo je to z nového kitu, který půjde do obchodu, ale z těch starších můžeš dělat taky LO a dát do na fórum, akorát už je nebudeš mít u designérky na blogu, protože ty kity už budou v prodeji. Většinou jim jde o to propagovat ten nový kit, který budou dávat do shopů a potřebujou na ně reklamu. Snad to píšu dobře, kdyžtak mě holčiny opraví. Ale takhle to chápu a dělám to tak. Jo a do galerií je budeš moci dát až bude kit v prodeji, takže je budeš dělat do šuplíčku.
Tééda moc děkuju Kindle, už jsem zase chytřejší.
Nebýt vás tady baby, tak se s tím s.r. ještě doteď. Mooooc děkuju
...ale jinak tedy dobrou s LObrou
Upravil(a) svarapaja (2. 4. 2010 22:39)
Není tady
Holky moc krásně tvoříte , tentokrát nebudu psát jmenovitě. Ještě nemám soutěžní a pořád koukám na DST jako vejr. No prostě jsem nějak mimo mísu .
Jiruško díky za radu, ale pořád nevím kam mám co psát. Pár diskuzí jsem otevřela, ale nějak nepochopila a ani některé příspěvky.
A ještě, musím to psát v AJ? Jestli se tu najde ještě někdo, kdo by mi poradil víc polopaticky budu moc ráda.
Díky.
Není tady
Ahojte babulky,prosím nemáte někdo email na malinkej?Písněte mi ho když tak do SZ chci poslat ráčka ještě šuplíkovýho,ale ať má trošku radosti.
Holky krásný LO,Evajsku fotky s tatínkama jsou prostě úžasný já to tak žeru:)
Zatím papa jdu ještě něco dělat:dumbom:
Není tady
Není tady
čaues v novém domku
místo abych šla do hajan, tak zas ponocuju.. a to zítra snad po 100 letech vyrážíme s mužem do kina.. snad tam nevytuhnu
paci, máš sz..
mě se dnes se scrapováním moc nedařilo, tak alespoň odložím jedno upravené foto
Tak jsem pro Eriku vytvořila dvě CT ločka, kit je k zakoupení zde: http://shabbypickledesigns.com/boutique … amp;page=1 . A je to collab .
Není tady
Já jdu spát, dobrou noc .
Není tady
krásný večer holky, koukám, že jsem ve starém byla úplně poslední... tak ať se nám v tom novém stejně pěkně daří...
Evajsku - no to je pecka... krásné LO, překrásná fotka a My hero je bomba!
Kindle - moc pěkný ráček, moje oblíbená růžová...
Lentilko - LO je fajn... vybrala jsi k tomu pěknou fotku
Leni35- tak třeba napiš tady http://www.digishoptalk.com/boards/happy-place-31/ to je místo, kde se píšou, kdo co vyhrál... píše se v AJ, to je jasný - obšlehni pár výrazů jako že gratuluješ - congrats nebo pochválíš kit, ze kterého se soutěžilo a máš to.. narvi to tam někde pětkrát a je to... a pak Ti půjde komentovat jiným a vkládat svoje LO
Topi - moc zdravím a chválím tvoje LO
Dagi -ta fotka je úžasná
Hani - GTčkové je parádní, líbí se mi ta fotka.
loučím se a přeji dobrou noc.
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
EvaR, Annave, Lenka35, Marie Dusička, Štěpánka, Spirula mají u mě na blogu ocenění . Tak si ho holky přijďte vyzvednout.
PS: holky ten text ocenění si budete muset trochu upravit, protože originál byl v ruštině, tak jsem musela použít překladač . Tak případné hrubky berte s rezervou . Text už se mi nechtělo přepracovávat.
Upravil(a) topazio (3. 4. 2010 7:54)
Není tady
ahoj kočky .
koukám, že jsem dnes ráno první (když nepočítám jirušku ).. to už se teda dlouho nestalo . no jo, když filípek si s tím bantováním prostě nedá pokoj..
včera jsem pekla tvarožník, tak si na něm teď pochutnávám.. mňááám.. zkoušela jsem ho i odfotit, chci pak dát na blog recept, ale jídlo prostě nebude moje parketa, vypadá ta fotka pořád nějak jalově .
jinak dneska teda vyrážíme do kina na alenku, tak jsem zvědavá..
krásný den všem
Hezký ránko babušky, Dagi předběhla tě o dvě minutky Topi
Nějak jsem si to včera podělala na blogu, omylem jsem odsranila profil a ted nevím jak ho dát zpátky asi budu dělat celej znova
Noční ločka nádhera, nejvíc se mi líbí takový duhový od Topi.
Evajs to je moc hezké tatínkovské
Hani, Debi parádní
Večer jdem zapíjet bráškova Vojtíka, to se mooooc těším
Není tady
Topi, díky za ocenění.... já včera doháněla resty a vypadá to, že mám hotovo, šuplík přetejká
Dílka parádní, jste holky šikulky
Není tady
Ahoj děvčata,
Topi díky za ocenění
Beránek už je hotový a těsto na kobližky už přetíká, tak zase mažu.
Není tady
ahoj holky, krásnou sobotu přeju.
Debi - tvoje LO jako vždy krása
Dagi - mňam, já vše tvarohové miluju.... na recept se ráda mrknu...
jinak já jsem začala soutěžní, ale nějak se mi ho nedaří dokončit...
ráno jsem si obarvila vajíčka v cibuli... teď mě čeká po návštěvě uklidit celej barák, v podvečer se tu zastaví můj táta s maceškou, tak ať to tu není jak na hnoji.
Není tady