3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Ahojky ,cucali jsme u chrapotu alvějové pastilky z lékarny. Je i čaj,má dcera ho vypije,ale nevím,zda by i Tvůj syn,tak proto raději ty pastilky. Pak je dobrá Vincentka,existuje zase i ve formě pastilek. Protoe ta k pití není nic moc,ale stačilo by ji i inhalovat. A také hlavně dáváme 1/2 kalcia umivého,je myslím,právě od esti nebo 7 let.(Dceři jsme to teď také dávali,také chraptěla) A nebo je pro mení děti kalciový sirup,ale není moc dobrý. Dceři to nikdy nechutnalo.To kalcium máme doporučené přímo od dětské lékařky. A nebo je o něco draí spray Tamtum Verde..(nebo pastilky). U obou jsou návody jak často a v jakém věku toho dávat. Ten Tamtum nám také doporučila přímo dětská lékařka. Ale já osobně mám pocit,e kalcium nám zabírá lépe. Nebo medík také uleví my ho dáváme společně s lipovým čajem. My nemůeme zas moc,jsme alergici(ten med). A cibule,nakrájet,zasypat pískovým cukrem a a to pustí ávu tak uívat po ličce. No a pak zábaly,děláme olejové,to nám dávali u laryngitidy v nemocnici. Nahřát olej,počkat,a to nebude tak horké!! A pak dát na nějakou látku třeba plínku látkovou a dát kolem krku. A pít,pít,pít. Tak to asi je tak ve na co si vzpomenu,co dáváme dceři my. Je jí 9 let,take to co jsem fakt napsala můou,u takové dítka.
Dobrý na chrapot Homeovox.Dává se to pod jazyk a nechá rozpustit...No a nebo na dutinu ustní orofar .bu´d ve spreji a nebo pastilky.
Není tady
Co na chrapteni? Nejaky tabletky nebo sprej do krku?
Není tady
My hodne kupujeme pastylky od Tantum verde, hlavne na neprijemne skrabani v krku, ale delaji i sprej
Není tady