6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:15)
Paanda - Český Těín
Osobní zkuenost nemám, ale u jsem hodně slyela e
Není tady
Romča napsal(a):
Paanda - Český Těín
Osobní zkuenost nemám, ale u jsem hodně slyela e
Taky chtěla jsem měla na mysli Marcela Paszandu (homeopat), je a z léčitelů, Radomír Wojnar. Toho bude mít blí. Jestli má zájem polu ti na oba kontakt do SZ.
Na Paszandu jsou docela dlouhé čekací lhůty .
Není tady
Môj kamarát si nevie vynachváli pána tuím Kohouta odniekiaž z Ostravy alebo okolia Ostravy.... Vraj ho zbavil ványch zdrav. problémov a dal mu tipy na zrdavé stravovanie a ivotosprávu. Dáva niečo na akútnejiu a rýchlu pomoc, ale zároveň sa jeho pokyny týkajú dlhodobejieho ivotného týlu a vyadujú trpezlivos. Ale u kamaráta sú výborné výsledky... to tak.
Upravil(a) Selima (31. 3. 2010 18:58)
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Paanda - Český Těín
Osobní zkuenost nemám, ale u jsem hodně slyela eTaky chtěla jsem měla na mysli Marcela Paszandu (homeopat), je a z léčitelů, Radomír Wojnar. Toho bude mít blí. Jestli má zájem polu ti na oba kontakt do SZ.
Na Paszandu jsou docela dlouhé čekací lhůty .
Díky moc aprill. samozřejmě budu moc ráda,pokud mi napíe kontakty na oba. Dnes se právě manel o tom p. Wojnarovi dozvěděl v práci,avak kontakt nemáme. A o Paszandovi mi dnes říkala éfová v práci. Také kontakt nemáme. Take moc prosím.
A děkuji moc i Romči a Selimě.