29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:15)
Pašanda - Český Těšín
Osobní zkušenost nemám, ale už jsem hodně slyšela že
Není tady
Romča napsal(a):
Pašanda - Český Těšín
Osobní zkušenost nemám, ale už jsem hodně slyšela že
Taky chtěla jsem měla na mysli Marcela Paszandu (homeopat), je a z léčitelů, Radomír Wojnar. Toho budeš mít blíž. Jestli máš zájem pošlu ti na oba kontakt do SZ.
Na Paszandu jsou docela dlouhé čekací lhůty .
Není tady
Môj kamarát si nevie vynachváliť pána tuším Kohouta odniekiaľ z Ostravy alebo okolia Ostravy.... Vraj ho zbavil vážnych zdrav. problémov a dal mu tipy na zrdavé stravovanie a životosprávu. Dáva niečo na akútnejšiu a rýchlu pomoc, ale zároveň sa jeho pokyny týkajú dlhodobejšieho životného štýlu a vyžadujú trpezlivosť. Ale u kamaráta sú výborné výsledky... tož tak.
Upravil(a) Selima (31. 3. 2010 18:58)
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Pašanda - Český Těšín
Osobní zkušenost nemám, ale už jsem hodně slyšela žeTaky chtěla jsem měla na mysli Marcela Paszandu (homeopat), je
a z léčitelů, Radomír Wojnar. Toho budeš mít blíž. Jestli máš zájem pošlu ti na oba kontakt do SZ.
Na Paszandu jsou docela dlouhé čekací lhůty.
Díky moc aprill. samozřejmě budu moc ráda,pokud mi napíšeš kontakty na oba. Dnes se právě manžel o tom p. Wojnarovi dozvěděl v práci,avšak kontakt nemáme. A o Paszandovi mi dnes říkala šéfová v práci. Také kontakt nemáme. Takže moc prosím.
A děkuji moc i Romči a Selimě.