29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, jsme na MD a bavila by mě práce s dětmi. Přihlásila jsem se na kurz asistent pedagoga. A teď váhám, učitelka v naší MŠ mi řekla, že je to k ničemu, že bych u nich pracovat nemohla, pokud nebudu mít alespoň maturitu z pedagogiky. Maturu mám, ale na obchodce. Že prý je to práce jen s postiženými dětmi a že je to psychicky náročné.... atd. Děláte někdo asistentku????jakou máte zkušenost.....a jak se vám to líbí...
Moc děkuji za vše odpovědi a názory.
Není tady
to je hloupost, co ti řekla.Znám několik holek, které si udělali kurz a nyní pracují jako asistentky na ZŠ, aniž by měly vystudovanou pedagogiku. Zkus zavolat do některého SPC (spec.pedagog.centrum) a nabídni se jim. SPC dávají doporučení k integraci a asistentů je málo.
Náročné to asi je, ale neslyšela jsem ani od jedné, že by to už dělat nechtěly. Moje dcera má také asistentku pedagoga.
Není tady