18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, jsme na MD a bavila by mě práce s dětmi. Přihlásila jsem se na kurz asistent pedagoga. A teď váhám, učitelka v naí M mi řekla, e je to k ničemu, e bych u nich pracovat nemohla, pokud nebudu mít alespoň maturitu z pedagogiky. Maturu mám, ale na obchodce. e prý je to práce jen s postienými dětmi a e je to psychicky náročné.... atd. Děláte někdo asistentku????jakou máte zkuenost.....a jak se vám to líbí...
Moc děkuji za ve odpovědi a názory.
Není tady
to je hloupost, co ti řekla.Znám několik holek, které si udělali kurz a nyní pracují jako asistentky na Z, ani by měly vystudovanou pedagogiku. Zkus zavolat do některého SPC (spec.pedagog.centrum) a nabídni se jim. SPC dávají doporučení k integraci a asistentů je málo.
Náročné to asi je, ale neslyela jsem ani od jedné, e by to u dělat nechtěly. Moje dcera má také asistentku pedagoga.
Není tady