6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásná dílka.Jen je pro mě trochu nepochopitelné,e nikde není český nápis,vude ta vlezlá aj.To je horí ne za komouů,ti nám tu rutinu teda takhle vude nervali.
Floranka - koda,e nemá dětí víc ale asi jen jednoho jedináčka,který je vlastně zvěcněn na 1 obrázku 4x.To se hned pozná
Není tady
Floranko, gratuluji ti .
Pro Kuty, angličtina není vůbec vlezlá. A nám to tu, tak vyhovuje. Jsme bezva parta, tak nám ná domeček nechte i s tou angličtinou .
Není tady
Floranko, gratuluji
Kuty, promin, ale jses tak trochu mimo misu
Upravil(a) sillwan (5. 4. 2010 14:02)
Není tady
Kuty napsal(a):
Krásná dílka.Jen je pro mě trochu nepochopitelné,e nikde není český nápis,vude ta vlezlá aj.To je horí ne za komouů,ti nám tu rutinu teda takhle vude nervali.
Floranka - koda,e nemá dětí víc ale asi jen jednoho jedináčka,který je vlastně zvěcněn na 1 obrázku 4x.To se hned pozná
Kuty, kdyby sis přečetla zadání, tak bys věděla, o čem je řeč. Jen nevím, jestli bude schopná a ochotná trochu přemýlet. Jo, děti mám 2 a toto je vnuk.
Mě angličtina nevadí, aspoň si ty texty přeloím a učím se tím. A jak vidí, klidně si udělám nápis český a ostatní děvčata taky. A kdy se mi anglický hodí,tak, ho pouiju ,protoe kdo přijde na blog z celého světa a umí anglicky, tak rozumí, kdy na ločka nefunguje překladač.
Není tady
Floranko, moc gratuluju, dílko je opravdu krásné, má napád a vtip, paráda . Těím se, co vymyslí !!!
Vechny dílka se mi tentokráte moc líbila Prostě ikulky !!!
Jirko, díky moc za komentáře...a jinak, kdo mi ten stres tak asi dělá, neví o tom něco?
Není tady
Kuty, o digiscrapbooku evidentně nic neví, Tvůj komentář je absolutně mimo a fakt ho nechápu. Zcela jistě ale ví, e angličtina je světový jazyk, e ano? Take pokud se Ti LO líbí, jsme pochopitelně rády, ale poznámky zcela od věci tady nebereme, díky.
Není tady
Floranko, gratuluju, výborné Ločko A vyber něco zajímavého...
Není tady
Kuty napsal(a):
Jak píe Andrejka, nic o scrapbooku neví a ani o nás jak vidím a jsi mimo mísu. AJ je celosvětová, ale to u věděla i kopková ze Slunce seno..... ikdy české wa taky existují. Ale jsme rády e se ti LO Floranky líbí a takhle to asi dává najevo. Take Flo HIP HIP HURÁ
Upravil(a) svarapaja (5. 4. 2010 14:25)
Není tady
Floranko gratuluji a Jirkovi díky:)
Není tady
Floranko, moc gratuluju !
Kuty mě pobavila .... já mám na spoustě Lo taky "typické" ejdináčky a o Lentilce ani nemluvím....haha..asi bychom měli na jedno Lo lupnout hnedka vecka děcka, aby to nevypadalo, jako e mme jen jedno???!!!
Není tady
Floranka_ MOc gratuluji moc pěkné LO!!!!
Ostatní také moc pěkné!!!!
No a k té návtěvnici hecovné...e nevidím ádné ločko od ní????? Mohla se pochlubit a zapojit se do soutěe, ale asi čtení zadání ji dělá problém aby pochopila o co GO...to je angl. o co jde...kdyby někdo nevěděl.
Ano jsem jedovatá a to proto, e mě hodně tve, e kdekoli někdo kamkoli na netu leze, nečte, nebo neumí a musí závistivě komentovat a kazit radost druhým lidem!!! Proč?
Není tady
alenak napsal(a):
Floranko, moc gratuluju !
Kuty mě pobavila .... já mám na spoustě Lo taky "typické" ejdináčky a o Lentilce ani nemluvím....haha..asi bychom měli na jedno Lo lupnout hnedka vecka děcka, aby to nevypadalo, jako e mme jen jedno???!!!
No pěkně a a nám odrostou...hup hned rodit dalí ..aby se nějaké paní neokoukaly...
Není tady
Floranko, moc a moc gratuluji, Tvoje ločko se mi hrozně líbí, má nápad, fakt super
Jinak jste se s tím vypořádaly vechny perfektně, je to přehlídka krásy!
A těím se na nové zadání.
Jirkovi díky za komentík
No a k "milé" návtěvnici , já myslím, e jedna rýpající osoba, která evidentně neví o co jde nás nemůe rozházet, e jo
Není tady
JO holky,moc dobře vím,e aj je světový jazyk,nějakou dobu mě i ivila,ale my jsme čei a čeky pořád,no ni?Nebo to jinak ne s anglickými nápisy nejde?
Líbí se mi vechny prácičky co jsou tady prezentované a klidně se přiznám,e tohle neumím,i kdy se mi to líbí;to radi u přidám nějaký ten komentář na zamylení,je to takové rychlejí a operativnějí
Není tady
Floranko gratuluji moc moc moc a Jirkovi dík za komentík
Není tady
Flori, moc gratuluju A jirkovi díky
Kuty,nojoo,ale v těch pracech, které větinou prezentujeme na zahraničních webech, těm anglickejm nápisům kadej rozumí, pochybuju, e kdybych tam dala maminčino sluníčko, e někdo venku pochopí o co jako jde Ale i tak...at si kadej dává do ločka co chce...kdybys mezi nás chodila častějc, jistě bys viděla, e se to tu kolikrát českými texty jen hemí
Není tady
No to je síla jsem si to tu pročetla a moc nechápu Kuty
Pro Kuty, aby byla v obraze mám dětí pět a větinou dám jen jedno na ločko. A nápisy? No asi je začnu dávat v rutině
Floranko zasloueně jsi vyhrála a rýpalky nás nerozhodí
Není tady
Kuty napsal(a):
JO holky,moc dobře vím,e aj je světový jazyk,nějakou dobu mě i ivila,ale my jsme čei a čeky pořád,no ni?Nebo to jinak ne s anglickými nápisy nejde?
Líbí se mi vechny prácičky co jsou tady prezentované a klidně se přiznám,e tohle neumím,i kdy se mi to líbí;to radi u přidám nějaký ten komentář na zamylení,je to takové rychlejí a operativnějí
Rychle mozna, ale operativni mi neprijdou
Není tady
Floranko moc moc gratuluji
a co víc dodat e
Není tady
Floranko - moc moc gratuluju
Není tady
Floranko, letí obrovská gratulace!!!!!!!!!!!! Jirko díky za komentík :-)
Není tady