Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 28. 3. 2010 20:26

evulik000
♥------

Kam na VŠ v Ově

Mám taky docela velký problém..Neskutečně moc mě baví psychologie. Stduju třetí ročník střední zdravotnické školy v ostravě. A vím přesně asi jakou školu bych chtěla. Byla by to univerzita Palackého v Olomouci obor psychologie, magisterské studium, ale někdy si říkám, jaké vlastně budu mít uplatnění, jestli si pak vážně tu práci najdu. A taky, že bych si měla podat více přihlášek na nějaké školy, ale vůbec nevím kam jinam.. A taky do Olomouce se mi nechce, neboť mám tzady v Ově přítele a doma pejska o kterého se musím starat;).. A v Ostravě je studium psychologie jen bakalářské a pokud vím tak je to úplně k ničemu neboť z toho nic nemám..Neměli byste pro mě někdo nějakou radu?..Byví mě ještě tak asi cizí jazyky... a ráda sportuju.. Přemýšlela jsme o fyzioterapii taky, ale tam jsou zasepřijímačky z fyziky a chemie, což by pro mě byla smrt..Děkuji moc všem za rady:-) Evča

Není tady

#2 12. 4. 2010 7:20

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kam na VŠ v Ově

evulik000 napsal(a):

Mám taky docela velký problém..Neskutečně moc mě baví psychologie. Stduju třetí ročník střední zdravotnické školy v ostravě. A vím přesně asi jakou školu bych chtěla. Byla by to univerzita Palackého v Olomouci obor psychologie, magisterské studium, ale někdy si říkám, jaké vlastně budu mít uplatnění, jestli si pak vážně tu práci najdu. A taky, že bych si měla podat více přihlášek na nějaké školy, ale vůbec nevím kam jinam.. A taky do Olomouce se mi nechce, neboť mám tzady v Ově přítele a doma pejska o kterého se musím starat;).. A v Ostravě je studium psychologie jen bakalářské a pokud vím tak je to úplně k ničemu neboť z toho nic nemám..Neměli byste pro mě někdo nějakou radu?..Byví mě ještě tak asi cizí jazyky... a ráda sportuju.. Přemýšlela jsme o fyzioterapii taky, ale tam jsou zasepřijímačky z fyziky a chemie, což by pro mě byla smrt..Děkuji moc všem za rady:-) Evča

Dotaz jsi poslala stejně po termínu, kdy se uzavírají přihlášky na VŠ, takže máš rok na to, aby sis to rozmyslela, co chceš.

Jestli chceš na psychologii, je právě nejvyšší čas začít se učit, protože ten rok je tak akorát na to, aby ses připravila ke zkopuškám, začala pracovat v nějaké organizaci jako dobrovolník, a načetla si dostatečný počet literatury.

Na psychologii se hlásí nejvíce lidí ze všech oborů. Často proto, že netuší, co to obnáší.

Přeji hodně štěstí. hjarta

Není tady

#3 12. 4. 2010 10:33

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (30. 3. 2011 11:23)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#4 12. 4. 2010 10:35

Ametyst
♥♥♥♥♥--

misha88 napsal(a):

Někde mají až do konce dubna Dami....a mimořádné (nově otvírané obory) ještě déle...jinak souhlas, většina přihlášek byla do konce unora nebo března!

A psychologii? Tam taky mají dýl?

Upravil(a) Ametyst (12. 4. 2010 10:35)

I hide my feeling behind a smile.

Není tady

#5 12. 4. 2010 10:37

Ametyst
♥♥♥♥♥--

Moje kamarádka se letos hlásí do Brna i do Olomouce.
Na psychologii. Je tam tedy řádný nával. Asi je těžké tam projít.

I hide my feeling behind a smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí