21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mam taky blby pocit.... Este som nemala orgazmus pri sexe...Partnerovi som povedala ze by bolo dobre keby ma pri tom nejak drazdil na klitorise.Ale mali sme potom sex a on ma nedrazdil.Proste mam taky pocit ze jemu je jedno ci ho mam ci nie,hlavne nech ho ma on... Neviem ci si to len nahovaram alebo co.... Alebo mu napisem sms ze chcem oral a on na druhy den nic.... Co vy na to?
Není tady
No, to je pravda, e kadý jsme jiný. Já bych se zrovna přikláněla k té SMS na zítra. V posteli u bych to nerada kazila jarmarkem, ale fakt je jeden, e je to divné.
A u mu to řekne jakýmkoli způsobem a on vůbec nereaguje, řekla bych, e to opravdu neřeí. Zkus občas nemít na sex náladu, kdy si páneček zamane
Není tady
Zajímavé, já myslela, e to dělají vichni mui straně rádi a zboňují, kdy partnerka vrcholí...patrně omyl. No a co kdy při mazlení si dá jeho ruku přesně tam, kde ji chce a nebo ho celého jaksi něně zatlačí dolů, aby pochopil, kam se má soustředit a jetě mu to zaeptá.
Ví vůbec, jak se s tím poprat? měli jste orální sex často dříve nebo celkově to zanedbává...?
Není tady
Mám len 16... Ja som povedala ze fakt,budem pasivna,kaslem nanho kym si to on neuvedomi. Ja mu tiez nebudem oral robit. Sak ja som nemala orgazmus mozno tri mesiace!!!! viete co to pre mna jeeE??????
Není tady
Lucinko, vím, co to pro Tebe je, ale abych Tě uklidnila, já jsem neměla orgasmus u 3 roky (tedy při souloi s muem) a iju.
V 16 není vem dnům konec..
Není tady
Dikes za vase nazory. PS: on ma 22r
Není tady
Mam podobný problém,ale já uz vim jak ho budu resit. Přítel taky... hrozně chce pokazdé orální sex ode mě, ale sám to NIKDY neudelal. Me by nevadilo, kdyby to zkusil a vadilo mu to,ale nezkusil.
A tak mu to proste reknu, az bude zase chtit ode me, reknu mu" a ty pak taky jo lasko?"
tedy Kamchinko, nechci ti kecat do tvého plánu a neměla bys v tom případě radi říct "ale nejdřív ty lásko"?
Není tady
asi tak
Není tady