29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Simi já to se svými normálně 24-26 denními cykly tentokrát dotáhla až do 30DC. Naštěstí jsem změřila teplotu, byla dole, takže mě ruka na test nesvrběla (i když neříkám, že mě to nenapadlo). Prostě anovulák nebo rozhozenej cyklus, pak byly 3 dny špinění a teď konečně MS.
Taky máte pocit, že ty 1.DC stojí za ho...?
Není tady
Ronji, jo jo, ty první dny bych nejraději přeskočila, vždycky mě chytne depka, všechno mě se.re a přijde líto..... už jí taky každým dnem čekám, potvoru nedochvilnou...
Simi, no právě, metr se mi líbí,.... tak jo, já si počkám do toho 40dne cyklu, teda, pokud to vydržíš a netestneš třeba zítra...
Není tady
Ronji 1 DC je totalne jak pises na ho...
Very ja jeste pred 14 dny mela MS ja si udelala metr odhadem ,aby ste se mohly vyptavat ,ze jo ???Mam to ted rozhozene jinak se neboj ,ze by jsi neco nevedela Babinet bude prvni ,nebo druhy nenene pritel by byl prvni
takze druhy
Není tady
Danu tak jáááák??? ozvi se až budete něco vědít, jsem zvědavá a co manža? je mu už lépe? Pustí jo na víkend nebo už je doma?
Není tady
Ahoj
jdu vám sem hodit pár nakažlivejch viráku
koukám,že Dádulka fakt nechodí
holky jinak pevně věřím,že s příchodem jara,budou i tady padat // vždyď jsem v tom konečníku uplně samotinká těhule
a né už na dlouho
Hezké Velikonoce
Není tady
sima 75 napsal(a):
Pro Very: ja budu testovat az 40 den pokud neprijde MS
,ale vypada dobre ten metr ,za normalnich okolnosti bych uz mela nacurane litry
![]()
Načúrané litry
Simi
Není tady
Gabu děkujem za ty bezva viráky
to si dám líbit
Není tady
Gabuš díky, no snad po tobě někdo převezme těhotenské žezlo, že by tady ale bylo zájemců
Já jsem trochu otrávená, zpruzená, prostě celá menstruační a těhotnění je mi momentálně u pr....zase až do ovu
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Danu tak jáááák??? ozvi se až budete něco vědít, jsem zvědavá
a co manža? je mu už lépe? Pustí jo na víkend nebo už je doma?
Silví ty na mne myslíš? No jsi zlatá dušička ... jo manžovi je lépe.....ale ne zas tak moc uvidí seaž zítra jedstli mi ho pustí domů až podle krve a jestlůi ho to nebude bolet , zatím nic moc,,,
no a já .... jdeme na genetiku a manža na krev a odevzdá sperma.... složíme zálohu a jen čekat až budou mít dárkyni to začnu brát léky kvůli sliznici.... a pak se jde na to.....
Není tady
Hezký pozdní večer, je tu někdo?
Není tady
Já už myslela, že všichni spinkají
Než se dostanu k Pc, tak už tu nikdo není.
Jakpak se vede Simi? Co nového?
Není tady
Taky taky
ale u mě to má velké ALE, neboť mám naplánovanou konizaci, takže PŘÍPADNÉ TĚHOTENSTVÍ (které bez doktorů nehrozí, neboť sama neotěhu) NEHROZÍ a vůbec se mi nehodí. To by fakt byla velká náhoda.
Není tady
carol napsal(a):
Taky taky
![]()
ale u mě to má velké ALE, neboť mám naplánovanou konizaci, takže PŘÍPADNÉ TĚHOTENSTVÍ (které bez doktorů nehrozí, neboť sama neotěhu) NEHROZÍ a vůbec se mi nehodí. To by fakt byla velká náhoda.
Pockej ty bez dr nemuzes ???ja myslela ,ze jediny problem je endoska
U me je taky ALE ja to mam ted posunute
Není tady
No já právě nikdy za těch 5 let sama neotěh. jen po IVF. No a teď , když už máme všechny vyšetření -imuno a genetiku v pořádku, tak už nevím a co bych to svedla. Endošku taky minulý rok v květnu při LPS odstranili. Takže už to svádím jedině na tu PSYCHIKU a přemýšlím JAK NA TO NEMYSLET.
Není tady
carol napsal(a):
No já právě nikdy za těch 5 let sama neotěh. jen po IVF. No a teď , když už máme všechny vyšetření -imuno a genetiku v pořádku, tak už nevím a co bych to svedla. Endošku taky minulý rok v květnu při LPS odstranili. Takže už to svádím jedině na tu PSYCHIKU a přemýšlím JAK NA TO NEMYSLET.
Jak dlouhe mas cykly normalne ?,ja bych vyzkousela test
Není tady