|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zajímalo by mě, jestli tady je někdo, kdo je za jedno s názorem, že probíhá jakási transformace a že se to poslední měsíce zatraceně hodně urychluje...a kdo to na sobě fyzicky pozoruje. A co s případnými nepříjemnými projevy děláte? Jak si pomáháte, abyste to fyzicky (zdravotně) lépe snášeli? A jak jste přišli na to, že ty projevy souvisí s transformací, zkrátka s vesmírnými změnami? Díky za všechny názory a odpovědi 

Není tady
Lú, já nemám tucha, jestli to nějak souvisí ausgerechnet s transformací, ale fakt je, že mi poslední dobou lítá strašně nálada - respektive to, jak se cítím. Nahoru - dolů....měla jsem to tak vždycky, jen to bývávalo v daleko delších intervalech a víc rozkejvaný - takže nevím, jestli je to mnou, nebo dobou
Dneska se mi to přežene taky několikrát za den 
Není tady
Já si tedy teď připadám jako na tobogánu a ten pocit mají i mé kamarádky. Ale spíš v pozitivním smyslu, jako že jedu na skluzavce do něčeho nádhernýho 
Není tady
Díky za odpovědi 
To si taky připadám jak na tobogánu
A zároven zvláštní uspokojivý pocit, že se cosi hýbe...
Ale docela mi dává zabrat hlava (bolesti...) a břicho, ale čakry v těch místech mi prý fungují dobře.
Tak nějak hledám příčinu a dost často se mluví i o té transformaci, tak mě to taky jako možnost napadlo.
Takže zkoumám a pátrám a zkoumám a pátrám 
Lupinko a s tím lítáním nálad děláš, jestli se můžu zeptat?
Tohle mě teď taky dost potrápilo, ale svádím to na tu utahanou zimu...

Není tady
Lúthien,
já jsem si toho vlastně tak nějak nevšimla, až když jsi to řekla ty. Holky na kurzu o tom mluvily, ale nic mi to neříkalo. A tak mně nějak přišlo přirozené, že je to spojené s tou transformací.
A nepříjemné projevy? Já asi žádné nemám
. Spíš jen cítím, jak to se mnou v nějaké zatáčce pořádně hodí, ale tak nějak vím, že se mi nemůže nic stát a jízdu si docela užívám 
Není tady
Jestli k té transformaci patří kumulace a obrovské zrychlení všeho kolem mně, tak to vnímám taky. Mám celkově pocit, že můj život by vydal za několik životů v dřívějších časech.
Za poslední dva roky se mi dostaly do života k řešení situace, kterým jsem se celý život zdárně vyhýbala, ničemu, čeho jsem se obávala, jsem neutekla.
Říkám o sobě, že na sobě pracuju, až jednou mi konečně došlo, že práce na sobě je nekonečná a čím víc se o sobě dovídám tím víc té práce vidím. Už ani nepodléhám pocitu marnosti té práce, jako jsem to v jednom období měla.
Vím, že někteří na sobě pracují víc a jiní vůbec. Tak to je .
Připadá mi, že dostávám stále těžší situace a úkoly k vyřešení a nemyslím si, že je to vždycky věkem, protože fyzicka už toho tolik nezvládnu, jako dřív.
Tak jestli tam tohle všechno patří, pak to vnímám docela výrazně.
Není tady

Lúthien napsal(a):
Zajímalo by mě, jestli tady je někdo, kdo je za jedno s názorem, že probíhá jakási transformace a že se to poslední měsíce zatraceně hodně urychluje...a kdo to na sobě fyzicky pozoruje. A co s případnými nepříjemnými projevy děláte? Jak si pomáháte, abyste to fyzicky (zdravotně) lépe snášeli? A jak jste přišli na to, že ty projevy souvisí s transformací, zkrátka s vesmírnými změnami? Díky za všechny názory a odpovědi
Zaujímalo by ma, čo viete viac o transformácii a odkiaľ. Ja tiež cítim zmeny nálad, zrýchľovanie prežívania, rýchlejšie rozuzľovanie zamotaných situácií, všetko sa ma citlivejšie dotýka.
Není tady
Lúthien napsal(a):
No ono s tím nic moc dělat nejde, Lú - aspoň nic, co jsem zkoušela nefungovalo. Teď, kdy jsou ty výkyvy rychlejší a strmější funguje částečně to, že brzdím tu fázi nahoře, což ovlivní následně i tu fázi dole. Ale to už je hračka, proti tomu, co to bývalo.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Lúthien napsal(a):
No ono s tím nic moc dělat nejde, Lú - aspoň nic, co jsem zkoušela nefungovalo. Teď, kdy jsou ty výkyvy rychlejší a strmější funguje částečně to, že brzdím tu fázi nahoře, což ovlivní následně i tu fázi dole. Ale to už je hračka, proti tomu, co to bývalo.
mě zase pomáhá nejvíc prostě negativní náladu jen vydýchat a "přežít". když jsem se snažila jí nějak korigovat nebo řešit vždy to bylo horší.
ted prostě jen vědomě jí projít , nechat odznít.
Není tady
Pro mě je taky nejlepší přijmout, když to přijde, říct si - á, jsi tady, smutku, splíne, tak pojď, ať si tě užiju, když už jsi tady. A ono je to za chvilku pryč.
Když jsem se bránila, nechtěla, vymýšlela, co s tím, trvalo to mnohem déle, než to odeznělo.

Stejně jako Heluška vnímám jisté zrychlení času ve vztahu k příčině a následku. To v čem se naši rodičové hezky patlali a zkoumali celá desetiletí , to se nám děje v řádu měsíců. Rychlostí blesku dostáváme poučení v závislosti na našich iluzích..
Už žádné pokus- omyl ,jako bylo bylo v milnulých generacích, ale přitahujeme k sobě lidi, kteří nám patří. Zároveň ti , kteří k nám nepatří, s těmi rychle a radikálně rozvolňujeme vazby. Ať se to týká partnerství nebo přátelství.
Karmické důsledky svých činů můžeme vidět dnes velmi rychle a tak, abychom si ( pokud jsme dostatečně vnímaví) mohli ihned uvědomit souvislosti mezi příčinou a následkem, což minulým generacím dost často zůstávalo skryté, protože časový odstup to zamlžil.
Takhle vnímám transformaci já. Co se týká nějakých fyzických potíží a změn , tak k tomu se nemůžu vyjádřit, nepocitiťuji nic vyjímečně obtížně.
Upravil(a) Johana50 (28. 3. 2010 19:40)
Není tady
Jj, vyzkoušeno všechno tohle a ještě mnohem víc 
To je fuk...hlavně, že dneska je to jinak, než tehdy.
Johano, dokonce i rychlost mluvy a reakcí - jenže to připisuju teda dejme tomu řízení aut a moderním komunikačním technologiím. Ale i ty jsou možná důsledkem zrychlujícího se času?
Není tady
Jo, čas plyne fakt rychle, čím jsem starší, tím víc.
Ad transformace: kolem se pořád něco děje, jen se na to víc upozorňuje.
Není tady