6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Ivuko, moc ráda Tě tu vidím a gratuluju k pokrokům. Malinká, co je to malinká? Ale je straně ikovná, já raději pomlčím o naich aktivitách.
Není tady
Nazdar zensky ukecany kdo to ma docitat
Zuzi tvuj vytvor je proste nadhera, fakt Bys to mohla fakt vyrabet a prodavat, tebe by napadla urcite jeste spousta jinych vychytavek pro nejmensi
Alis, tak vy si takhle jezdite vlakem, jo? U nas je to drahy jak krava, tak to my se nesvezem, nejdriv o prazdninach az budem u nasich Ja vlaky miluju
Al se poti, ale jenom, kdyz je vedro, jinak ne, ale kdyz bylo tak horko nedavno, tak po vyspani mela taky mokre vlasky, ale krustu na polstari? To nevim, jako z toho potu? A Sofi uz spi na polstari?
Zuzi, tak to bys asi Sofi jeste sedet davat nemela, kdyz si sama nesedne, ja vim, ono se radi, kdyz ta nase cacorka uz sedi sama, teda s oporou jeji rucicky, ale parkrat se ji povedlo si sednout a dneska jsme byly na nausnicich (vse o.k., plakala jen u drzeni, ale v klidku) a dr. rikal, ze ma na sezeni spousty casu, ze davat jen do lehatka, ale v lehatku uz to neni bezpecne a presedava si zadkem vlastni nohu 90% casu, kdyz je na zemi, tak tomu uz se fakt zabranit neda. Jo a na jidlo se pry na chvili posadit muze, ale spis polosed. No ja ji davam od minuleho tydne do zidlicky fakt jen na jidlo a nevydrzi tam dyl nez 10-15 minut, pak chce HOPI na ruky
Holky, ty kamase jsou kouzelny, musim je mit taky a ty capacky taky akorat se nevyznam v tech velikostech, Alis kolikatku jsi vzala, Al ma 10 cm nohu, tak to musim vzit 21-23 ne?
Gall, tak uz jste se rozutekli, tak se tes, Vojtik te navstivi na zachode, v kuchyni, ale treba i pod stolem u el. zastrcky, jako dneska ta nase koza fakt uz si ji zajimave prohlizela, jesteze jedeme do ikey pristi tyden, tak tam nakoupim bezpecnostni artikly
No a akce ala dvere (myslim, tim nejake ty somraky, co prijdou manipulovat a nebo taky nabizet to nejlepsi k domovnim dverim) me dostala tak pred mesicem, kdyz prisel typek a neco zblekotal, jestli mi muzou chodit nejake casopisy, ci letaky a ze by to nosil postak a blablabla ..........a Al mi rvala v postylce, tak jsem to podepsala at uz konecne vypadne a kdyz vypadl, tak jsem zjistila, ze jsem si objednala predplatne rodice a deti na cely rok tak jsem projela internet a podarilo se mi zjistit, ze pokud vas nekdo vtahnul do takoveho obchodu u dveri, tak mate podle zakona narok na odvolani do 14 dnu.....uff
Hemzi se to tu u tech nasich dveri nehorazne.....jak na pavlaci nekde.....vcera jsem si koupila (taky u dveri )vstupenku od cerveneho krize na Volksfest, ale ta vyhrava, takze neber to.
Ivus super, a jakou techniku lozeni Aduska zvolila? U nas se housenkuje, to jest leze jak housenka a je to naprosta chlamarna, se tu rezem denne vzdycky, kdyz neco vidi, co jeste nikdy predtim nevidela a je to v jejim teritoriu, tak po tom vylozene skoci, az si nekdy rikame, jetli ji to neboli
Alis myslim, ze to mame taky tak, hladova jist je naprd, rozciluje se u toho a nema trpelivost s tim davkovanim, pac u prsa je pricucnuta a muze pit jak ona sama chce
Není tady