18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak Al se vzbudila ........
Katty, jo plavco jsme taky meli rady obe, minuly tyden nam skoncilo, leti to az hruza, klidne by jsme pokracovaly, ale neni kde, az pristi rok, je to skoda, tak jsme mohly krasne navazovat na dalsi kurz pro pokrocile ale bude leto, tak budem chodit do vody, teda snad bude nejake to leto
Katty u nas u Valmezu jsou taky povodne, sice nevim jakeho stupne, ale mama psala, ze ma zahradku pod vodou
Musim, uz mi tu vresti jak pavian
Není tady
Zuzi a kde je výtvor tkový? Ségra jela k naim, tak to na ten výtvor budu čekat.
Katty Zaru mám Ocean a je náááádherná. Tu snad nikd yneprodám. Dneska máme zádové vázání, navázala jsem DH a chudinka tam byl nějak ikmo.
Zuzi take říká leginky zatím neobjednávat a na zimu co? KOukám, vechna dítka jsou doma stejně oblečená.
U nás včera uspávání katastrofa. Tak den předtím v noci od půl druhé do čtyř jsme si hráli, páč se nespalo no a druhý den přes den spal 1 hodinu a večer el spát v půl deváté, prostě jsme si museli hrát a v devět vzhůru, tě pic. Ale pak hned usnul a vzbudil se v půl třetí. Jo a zas nějakej růstovej spurt. Kojím jak vzteklá.
Verann nazdar, ,onečně se ukáe. Já jsem předevčírem koukala na Vá web, take jsem Tobiho viděla.
Vichni rýmouci a je rýma pryč.
Není tady
Zaloila jsem nové okýnko, tak a dokecáme, tak hup do dalího.
Není tady
Zuzi - tak výtvor je epesní
moc moc chválím
To je braná entlem? Asi taky něco takovýho zkusím urobit
A hra s magnetkama taky dobrá
Není tady
Zuzi výtvor nádherný, a to jsem se furt chlubila, e ho budu mít dřív. No, asi neubdu. Ségra je u naich, tak snad a se vrátí. Ráda bych.
Není tady
Ahojky. Tak my byly dneska na kontrole s močí a ve je OK. Natěstí. Jinak byla dneska tak unavená, e odmítla kai, nakojila se a usnula. Tak jsem zvědavá, jak dlouho bude spát.
Taku máme v práci na výjezdu, přijde o půlnoci, tak snad jí nevzbudí.
Verann ahojky, to je fajn, e se taky ukáe. Tobíno je super chlapák.
Lischi taky máme rýmu a nechce nás opustit. Přes den docela dobrý, ale večer nemůe dýchat a kdy usne tak stejně chrčí, i přes sterimar a odsávání. Ach jo.
Zuzi, teda výtvor nádhernej. Nechce se tím ivit a prodávat?
Lednička taky hezký.
A ty kraásky jsem myslela tyhle : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33833426&tab=1
A jetě si postěuju na svou druhou polovičku. Včera jsem poutěla kočku na balkon a prosila ho, aby jí, a půjde spát, pustil domů. Dvakrát mi odkýval, e jo, e ví co má udělat a dál čučel do pc. No a já la spát, v jednu kojila, pak jsme se vzbudily v est a slyím mňau, mňau, mňau. Tak se jdu podívat, kde kočka blbne a ona byla chudinka zavřená na balkoně!!!! Celou noc. Take měl manel krásný probuzení. No, snaila jsem se moc neřvat, ale nezabily byste ho?!?
Není tady
ahojky
Verann, jetě jednou ahoooj, je fajn e si zpět Ty jo Tobi je ikula, my zvládáme horko těko paci paci
a dneska Vojta poprvé popolezl po kolenou. Po dvou dnech houpání se hnul
Zuzi leginy u mám doma, jsou super jen capáčky jsme u asi vykoupili, ta od které jsem je kupovala u je nemá, nemá jetě nějaký odkaz? mám 62-68 a teď jsem je vyprala a řekla bych e se trochu smrskli take nebudou na dlouho. Nevím jak to dělá ale ty nohy má furt jak led.
idlička i Sofinka moc pěkné, jen mi řekni kdy se Sofi netočí jak si sedá??
títkovka moc hezká já ale nejsem tak zručná, vlastně vůbec take jí budu muset koupit. Snad to Vojta ocení
Lischi a seene někoho na ty okna dej vědět, já budu potřebovat umyt celý barák
Vojtovi se plavání taky líbí, jen přes vechno trénování prostě nechává otevřenou pusu dech bych řekla e zatají, ale pusu nezavře minule u ho poprvé zanořovala a nic moc. A to s ním trénuju i doma na signál a prd. Asi jsem blbá učitelka. Občas mám pocit e i matka, ale to je jiná písnička
povodně jsou příerné, mám ségru ve Frýdku - Místku a nic moc. Dneska jsem po dlouhé době viděla zprávy a bylo mi z toho zle
jo z jiného soudku u jste viděli Přemluv bábu? A co na to říkáte? Já se sice počítám jetě mezi mladé ale i na mě je to dost drsný a přijde mi e trochu přestřelili. co vy si myslíte?
Hanu je super e jste OK. Já u věřím tomu e eny jsou z venue a chlapi z marsu, ale mezi námi říkat něco chlapovi kdy sedí u kompu je marný boj. U nás funguje systém lístečků, kdy je něco opravdu nutné co je potřeba udělat a nejsem u toho tak píu. Ale kočka přeila to je hlavní
pááááá
Není tady
nezobrazuje se mi metr, ani minule neel nevíte čím to můe být?
Není tady
bré ránko,
gall nefachá ta webovka, tak jsem udelala metr jinej.
Povodně no coment, u nás u víc jak týden ani kapka a morava, ani se na to nemnůzu koukat, je mi do pláče. U jsme přispěli.
Já kupuju capáčky zde. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=54686 jsou krásné. u máme modré, oranové a přijdou červené.
Není tady
Nazdarek
Alis ja to myslela tak ,ze ty jsi psala ,ze jsi kamasky na leto zrusila ,ze je nebudes objednavat a ona je zatim kosa jak blazen a budeme je nosit cele leto Hele tys to vlastne zakrikla
Jaka je ta podrazka u capacku?Je vazne kozena ,nebo jen kozenkova?Jo a jakou velikost?Ja se v tech oznacenich spatne vyznam - teda vubec
Hani kratasky jsou super a perfektni
ty budeme (bohuzel taky) muset pribrat
Proste on je neodolatejnej ten zadecek v pline a na nem takovy obrazky
Manzel mi malicko pripomina meho muze nektere veci jako by jejich mozek neregistruje ,at to reknes kolikrat chces
Chudak kocka vymrzla
Gall Sofinka si teda sama sedne malokdy,spis ji musim pomoct za rucicky se zvedne krasne ,nebo kdyz chytnu nozicky udela sklapovacku.Ja vim ,ze to neni asi uplne spravne.Pry by mela sedet ,az se sama posadi a to z kleku ale nejak nevim jak to udelat.Ted je to tak ,ze se zacina ze sedu snazit si kleknout a vetsinou skonci na nose.Vypada to tak ,ze nase holcicka me kopiruje a posunuje se po pokoji zadeckem.Sedi tu na zemi a najednou je o kus dal a pritom stale na zadecku ,proste se tak nejak posunuje
Ja jsem to tak taky mela ,posupovala jsem zadkem po celem dome a chodit jsme zacala hooodne pozde
Jinak gratuluju k houpani a posunu Vojtika
Ty ponozky snad budou na dyl.Nemam pocit,ze by ty nozicky rostly tak moc rychle.Snad aspon do konce leta?
CO JE PREMLUV BABU???????
A metr mi taky nefunguje ,asi ty stranky co ho z nich mame nejak nefunguji ,ale jsem lina delat jiny
Dekuji za pochvalu vytvoru ,ale bylo to raz dva.Ty zinky jsou myslim bambusove Popoliny ,co mam uz doma dlouho a jen jsme mezi ne naskladala ty stitky a sesila cikcakem (Def ) Vic prace mi dala ta zidlicka a tu mi tady nepochvali nikdo
Venku vyjimecne neprsi a snad uz se pocasi umoudri
Není tady
zuzi opravdu kloená i smrdí jak kůe. Jo tak, tak to jsem fakt zakřikla, tak půjdu nakoupit kamaky.
Není tady
jo a capáčky chci jetě objednat tyhle http://www.uberusky.com/detail.php?zbozi=1651540 a jetě s kravičkou. Ona tam bude objednávat věci i vagrová, tak se podělíme o potovný.
Není tady
Alisu nakup ,treba pak vyleze Oskarek
Hani na ty jsme taky koukala ,jsou moc pekne tak pak dej vedet ,jestli jsou taky kozene (ne kozenkove) My uz mame 4 pary a tak pockam az nozicka zas poporoste
Holky taky se vam ty deti tak poti???My tu mame tak normalne ,ja teda chodim v obr ponozkach a malem svetru ale Sofinka se porad poti a hlavne ve spani.Ma na sobe jen body ,zakryju ji a po hodine spanku ma uplne mokry vlasky a na polstari bilou slanou krustu Musi to mit po I. ja se snad ani potit neumim
Není tady
No Zuzi, ty jsi mi capáčky v Budějcích vykoupila, tak musím koukat jinde. Píou, e je to 100% kůe, tak snad jo. Jen se zeptám, fakt se můou prát jak píou? Neztvrdne ta kůe?
Jinak nae Markétka se taky straně potí. Vlásky mokrý hlavně kdy jí někdo chová a úplně nejvíc při kojení. A v nemocnici to bylo straný, ale tam byla postýlka s tím gumovým povlakem pod prostěradlem.
Není tady
Hani po vyprani jsou tvrdy do te doby ,nez je Sofinka pozvejka pak jsou zase docela v pohode
Tak Sofinka je uplne mokra ,kdyz ji chova prave I. to se muzou jit sprchovat oba
Není tady
Holky prave mi tu zazvonily dve Jehovistky a pry proc je tolik pohrom ted ve svete? No ty mi hned zlepsily naladu Uz jsou o patro niz ...
Není tady
Matu se nepotí vůbec Snad jen jednou měla lehce zavlhlý vlásky....
A botky teda u nejsou, jo? Já ne se k něčemu rozhoupu Tak ěn e nám vykoupíte i ty feácký kaata
Není tady
Hrozinko diky za recepty zatim muzu vyskrtnout hraskovou polevku
achjooo ,no snad aspon neco bude Sofince chutnat
Def neboooj ,je tam nekolik prodejcu techto katat
Není tady
Jé Zuzi - tos mi připomněla, měla jsem tu pojiovací agentku A ty jejich triky, to je hrůza. Mluví stylem "Představte si, e se něco stane vaemu manelovi, třeba dopravní nehoda. Tae Vá manel JE v nemocnici" - z toho člověk úplně znervózní
Málem jsem to uzavřela. lo o nějaký investiční ivotní pojitění, jene paní si to úplně zazdila, jeliko nerozuměla obchodování na burze a snaila se mluvit zasvěceně
Kdy jsem se jí zeptala na pár detailů, tak jen trochu blekotala, pak zas opakovala pořád to samý a nakonec pronesla totální nonsence, tak má holt smolíka
Uf a u prostě musím makat
(Aby sis nemyslela, já teda makám jak divá, jen jsem nakoukla, ne se dítěti vyvětrá pr... )
Není tady
No jo ja vim ,makas jako sroubek
jj oni vedi vetsinou jak na tebe ,ze Sakra nemuze me navstivit treba nejaky oslnivy krasavec,ze jsem vyhrala balik penez?
(teda ne ze bych si nekde vsadila ,ze
)
Jdu varit obed
Není tady
Hanu tak ty capáčky červené s kočičku mám objednané u té paní, co jsem sem dávala odkaz. Tak jsem zvědavá, měly by přijít zítra. No a ty kamae zatím neobjednávám, vydrím, to teplo jednou přijít musí.
Dáda se tedy nepotí. Jo a konečně usnul. Řádil tu jak divá ruka do půl devátý. To je nezvyk, kdy chodil spát v sedm a teď najednou hnedle v devět. No nevadí, nevadí.
Jehovisti? No Ti by tedy li.
Holky, doufám, e nejste ádná z těch povodní postiených oblastí. Já jsem z toho straně rozhozená a můu říct, e mám slzy v očích pokadý, kdy to vidím.
Def a s těma pojiovákama a jdou někam. Jsem zvědavá, jak pojiovny pomůou právě při těch povodních mamlasové jedni.
Jo a dneska jsme jeli prvně vláčkem a dobrý. Jeli jsme tedy kočárkem, páč jsme jeli naproti babi, tak by byla asi smutná, kdyby si nemohla vézt kočárek, ale normál bych jela s dítětem v átku.
No a nevím, co jsem chtěla. Jdu si číst. D. je v práci, tak snad bude Dáda spinkat.
Není tady
Teda kde jste vechny?
Ali, tak jsi ten nový chlívek zaloila asi moc brzo.
Já jsem dneska poprvý Markétce uvařila brambor, mrkev, cuketu a nejdřív si dala dvě ličky, tak jsem si myslela, e na oběd to spapá a omyl. Pak to nechtěla a nechtěla ani kupovaný, ani smíchaný. Take nevím, snad nebude bojkotovat jídlo.
Není tady
Hanu asi jo, jindy toho nakrafete a teď?
Tak jsem objednala dvoje leginky, určitě je uijeme. U aby tu byly.
Hanu neboj, Markétka se toho jetě nabatí. Já dám do placu jeden typ na jídlo jo? Já jsem ze začátku a dělám to kolikrát do dneka, dávala Dádovi "jídlo" tedy zeleninku, kaičku a po kojení. Normálně jsem Dádu nakojila, dala jsem třeba půl hodinu voraz a pak jsme začali dlabat to dalí. Prostě jsem mu nedávala to jídlo hladovému. Dodneka mi kolikrtá udělá to, e chce nejdřív mlíčko a pak teprv jídlo. Třeba je to blbost, ale u nás to funguje.
Není tady
Tak hlásím, e jsme dnes na cvičení necvičili, adu přelezla 3x stůl a sestřička řekla, a se oblečem a jdem domů, e cvičit nebudem. Přítí týden jdem na kontrolu k doktorce, tak snad se jí bude líbit sezení a lezení adu a u nám definitivně utne cvíčo. Jak je adu malinká ne ostatní vrstevníci, tak je to lezení prčovní,jak ten pejsek natahovací-říkal mana...ale je roztomilá.
Moc se mi líbí kamaky, capáčky....ale adu je moc malinká a ve je ve větích velikostech bohuel
A u trajdáme ve sporáku, tak se adélce líbí, e kouká ven a nejen do střechy
Vem hezké slunečné a pohodové dny!
Není tady