6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uzzzz leeetiiim na pomoc, asi pozde co?
Tak my dneska nikde nebyli, Alicek je nemocna a tak jsme dary poslali po chlapovi, ach jo, tak jsme se tesily
Jinak pocasi mi ani nemluvte, je hnusacky, ale neprsi, tedy kdybysme si planovali na kveten svatbu a ted tohle nepocasi, tak bych byla pekne na...rana
Katty ryma je pekna mrcha, u nas ted taky a jeste porad radi, sice ne moc, ale stejne je to heges, tak at se ji brzy zbavite a Anicka at se zase muze nadechnout nosikem
Alis uz vas vidim jak potaji jite v kuchyni
Hrozi, ja zkousela mrkev od alnatury a hippu a od alnatury mi chutna o malinko lip, ale sem tam si rikam, co to ma spolecneho s mrkvi, uz jen ta barva a chut taky neni jako domaci varena mrkev a vyprat taky nejde, ale ve slozeni, je jen mrkev ale zasobu tu mam to jo, ale hlava mi to moc nebere
Není tady
lischi: jestli ona ta mrkev od Alnatury nebude z baby karotky ta je sladí, já doma taky vařila mrkev a chutnala jinak, ale pak jsem vařila z tý baby a bylo to chuově podobné
Chci jarooooo a hned mě tohle počasí neba i kdy Vojta dneska v kočárku schrupnul 3 hoďky jak za mlada jene on byl zachumlanej e jo
Zuzi a copak kupuje?
Jo a jinak novinka dneska Vojta asi 2 x stál a nikoho se nedrel, stál na posteli take zhorené podmínky - ta matrace se prohýbala a tak musel balancovat, sice to bylo vdycky jen tak 10 vteřin, ale stejně jsem zvědavá co na mě chystá, jetě nás momentálně vechny okusuje docela fest, co u se nikomu moc nelíbí snaím se vysvětlovat i hubovat, ale asi nás má na háku nasadí nevinnej kukuč mrňouska, trochu se zastydí a přítě se zas zahryzne, normálně babi se ho bojí, e by jí moh prokousnout tepnu, ale to snad ne.
Tak dobrou vem
Není tady
ahojky
hrozi já bych taky byla ráda za recepty polu SZ ju.
víkend docela v pohodě, ale celá rodina pohromadě take docela náročný, no ale zvládli jsme to.
máme za sebou první smutnou premiéru Vojta mi spadl z postele, no spí se jen tak sesunul mezerou mezi postelí a postýlkou, no ale byla to vteřina a hotovo. zezačátku byl zticha musel se hrozně leknout a pak začal hrozně řvát, fuj ale natěstí jenom chvilku a pak u zase dobrý. nic mu natěstí není pak jsem ho nechala jetě dvě hodiny vzhuru i kdy na hlavu nespadl a v pohodě reakce normální tak snad nic. je děsný rarach nevydrí ani vteřinu v klidu ale samo to byla moje chyba, jsem pitomá
a jak já se lekla
Hrozi ty nai Vjtové jsou jak přes kopírák, ten můj taky miluje instruktorku plavání
s jídlem my jsem zatím taky na skleničkách a v pohodě jednu k obědu zbodne ale taky u se chystám na vaření, jen co budeme doma a najdu mixer
Lischi chuděra malá, my z těch nemocí snad nevylezem, my u zase taky chrčíme
Zuzko sakra kdes tu dečku vyhrabala je dokonalá. koda e nejsem manuálně zručná budu jí muset za těký prachy koupit. Ale u váně musím začít etřit tak u prosím tě nic dalího nehledej
mějte se krásně jdu čuchat peří ne ten můj malý terorista bude zase vstávat
Není tady
jo a k těm nevypratelnejm flekům od mrkve, jablka a banánu, tip pro mamčy co s příkrmama budou začínat, flek je nutno zaprat hned nejlépe do 10 minut od nehody, zapírala jsem Lanza mýdlem nejdřív ve studený vodě a pak ve vlaný a fleky pustily hned, naopak kdy jsem oto nechala do pračky tak nezabralo nic a mám pár takto vyperkovaných bodýček, bryndáčků, plínek a jednu úplně novou čepičku pro Vojtu.
Není tady
Hrozi Vojta taky koue ale straně, zuby mám obtisklý jetě min. deset minut a jenom se děsím a mi nekousne do prsa, to věřím e by tekla krev k tomu slintá a hučí a nahoře má dvě bílý boule no a u vylezou. No ale potom to bude masakr o tom víc, čtyři jehly proti sobě
Není tady
Hrozi diky za tip, ja takhle oranzovoflekaty bryndaky mam vsechny a zkousela jsem zlucove mydlo, ale az nez jsem to dala do pracky, do te doby to lezelo 1-2 u plinek. Takze to zkusim hned po jidle, jinak domaci varene jidlo jde myslim, dolu, ale nepoznam flek ze sklenicky a z domaci stravy, jak uz je to flekate
Holt ty bryndaky jeste jo, ale to obleceni, anebo kremovy koberec......ojojojoj
Gall, tak to je hnus, leknul se asi fest, kdyz zacal plakat az posleze, ale uz je dobre Ja ji mam taky v posteli, oblozenou polstari, tak doufam, ze nam se to nestane, uz jsem si tisickrat rikala, ze ji hned po uspani prenesu do postylky a ne az kdyz pujdu spat, ale ona se parkrat vzbudi, nez zabere do uplnyho spanku a furt vytahovat a vracet, no jsem zdechla, no
Holky, tak Aliyah se nezamilovala do instruktorky, mozna kdyby tam byl instruktor, by taky nebylo spatne, coz?
Padim, uz me vola....
Není tady
Dobre rano
ehm,co tak ja muzu chtit na Ebay
Lischi Alik je nemocna? a jak rymu ,kasel?Mate na to neco?
Hrozinko i ja se hlasim a prosim o recepty Rozhodne potrebuju inspiraci.Vcera bylo bramborove pyre s kousilinkem masa a jejim mlickem a kulovy po par lzickach rev a tak se dojizdela jen mlickem.
Ke vstavani gratuluju sikulka velika to je A to hryzani me mrzi Kdyz jsem byla mala ,tak me segra hryzla do prsa ,bolest si pamatuju i dnes Mela jsem tam obr modraka a mam to kazdemu ukazovala Ona mela tenkrat asi 3 roky ,ale je jasny ,ze se to musi detem nejak vysvetlit ,ukazat ze takhle proste ne .. zatim to jeste tolik neboli ,ale pak bude hur
Gall to je mi lito ,ze mate za sebou prvni pad ,ale dopadlo to dobre Padat se taky musi naucit ,i kdyz by bylo lip kdyby to bylo az pozdeji ze Mozna to bude pak ten duvd ,proc pujde Vojta do postylky? Sofinka je zatim fakt lezacek ,ale jak se zacne zvedat tak nad tou postylkou asi zacnu uvazovat .Segre malej taky spadl ,myslim ze mu bylo asi jako Vojtovi ted Postel byla cela zabarikadovana a oblozena ,ale nejak se mu to podarilo a to maji hoodne vysokou postel A od te doby pada furt Ne ,kecam ,ted uz je to fakt vyjimecne
Alis kde jsi s tim vytvorem
Holky o vikendu jsem si makla ,ze se nemuzu hybat Osmirglovala jsem celou tu jidelni zidlicku a dala ji 3 natery ,taky usila dva sedaky a jeste tu decku stitkovou jako neda se rict ,ze by Sofinka z ni hykala nadsenim ,ale bere ji na vedomi tak jesteze jsem neobjednala original Pri natirani mi pomahal Honzik ,je uzasny ,jak dokaze byt hodnoucky ,kdyz ma praci nikdo ho nenutil ,proste drapne stetec a jede.Minuly vikend mi pomohl zamest uplne celou stavbu Fakt je to drak
Tady dnes tradicne leje .. tak bych mela pohnout s ukolem do aj a uklidit Vsem pekny den
Není tady
Dobré ráno.
Tak u nás o víkendu taky hnusně. Objíděli jsme babičky.
Příkmy ze skleniček jsou opravdu kadý jiný. Baby mrkev pouíváte zmraenou? Tady se normální neprodává.
Hrozi, prosím taky o receptíky. Polu SZ s mailem. Díky.
Jinak jak máme pravidelně příkrmy a večer kai (chutná jí od hami banánová), tak kadí 3x-4x za den. Z toho někdy i jednou v noci. No začínám si zvykat. Aspoň je to u jiná konzistence a nemá to a na břichu jako předtím.
A jetě jednou musím pochválit Zuzanku a poděkovat jí za tip. Capáčky úasný a mají úspěch a legínky taháme pořád. pravda, musím tak obden odmolkovat kolínka, ale to nevadí.
Není tady
Nazdar Hani No jo zmolkujou potvory dost A nasla jsem dalsi pani na MMB ,co ma kamasky za 95 ty same.Vypada to ,ez pri tomhle pocasi je budeme nosit cele leto
Není tady
No Zuzi, vagrový se moc líbily capáčky. Tak jsem nala různě tak do 150 i věti. Take fakt úspěch na vechny strany.
Kamaky sice molkují jak vzteklý, ale za ty peníze a za tu krásu se to dá přeít. Já u taky nějak nedávám nic jinýho na sebe.
Ali kde jsi s výtvorem, jetě ije?
Není tady
Zdar eny.
Tak capáčky jsem si vzala jetě jedny a taky pro ségru a kámoku. Leginky jsem nekoupila, mám jetě punčocháče, tak dávám pořád. Ale určitě taky do nich půjdu.
Výtvor jetě není, páč jsme ho jetě neuily, dnes, max. zítra.
Já pouívám vechnu zeleninu čerstvou. Teď jsme dali i kedluben.
Není tady
Uklate ty kamae?
Není tady
Aliko, prosím tě jdu na reference....prý nosí ve vatanai átku (nevím v jakém konkrétně, já mám na mysli koiru, ale asi je to skoro jedno ne?) a v nosítku mei tai...můu poprosit nějaký info z praktický a pohodlnostní stránky jak se v tom nosí, v obojím?! Děkuji. A mei tai budou asi taky různý druhy e?!
Není tady
Miko má SZ
Není tady
Ahoj
dlouho jsme tu nebyla, na víc jak dva týdny mne zcela skolila ílená angína! Neměla jsme ji moná 20 let a teď tohle. Hrůza. Jetě nejsem úplně ok, ale u funguju. A pak taky nevím, co kadý den psát, zajeli jsme se do reimu, střídám pracovní stres s rodinnou pohodou, výlety a sportem a tak nějak si prostě uívám
Práce mám taky jako na potvoru mraky, zrovna dneska obratem jeden online překlad pro jedno nakladatelství, včera pro jeden TV kanál atd. Hlavně ty expresy, toho je teď íleně. Ale zas na druhou stranu je to fajn odreagování a jiná forma stresu Mám svou práci ráda... Byla jsem na dvou pracovních konferencích, uili jsme si to docela vichni, kdy jsem měla přednáku, V. jezdil s Tobim venku a pak jsme větinou odpoledne vyrazili na nějaký výlet po okolí. Tobi byl v dobrý náladě, take pohoda
Hanu - četla jsem, jak si Markétka chudinka uila nemocnice Snad u máte vybráno
Gall - těch pádů jetě bude. Vím, e ten první nejvíc mrzí, ale věř, e postupně trochu otupí Tobi nedávno taky spadl manelovi z postele - plazil se za psiskem. Natěstí dopadl Bessonovi přesně doprostřed pelechu
Zuzačko - téda, ty dusna nezávidím
hrozinko - jojo, kousání si uívám taky. Tím spí, e Tobi má u 6 zubů!!! Ale natěstí U trochu reaguje na NENE a AU, take hned skus povolí
Jinak Tobi roste. Ali, jeslti myslí, e má doma velké dítko, tak hleď na tyhle míry: 80 cm a 10,4 kg Tlustý není, má nabatěný tváře, ale jinak je tíhlej. Opět dle růstových grafů je přesně uprostřed.
Tobi u trochu překračuje u nábytku, vypadá u toho sice jako Forrest Gump, ale kadý den se zlepuje. U se po troe úsilí zvedne ze sedu do stoje a chvilku vydrí stát bez opory (ale radi ho jetě jistím rukama).
Příkrmy - zblajzne vechno. U jsem vyzkouela i hovězí a telecí a pohoda. Jedu půl na půl domácí a kupované, dle potřeby. Mám trvale zamraený kuřecí maso a mrkev a jetě nějaké zeleniny, rozmrazím dle potřeby, dovařím brambor nebo loutek nebo těstoviny nebo rýi, případně kdy není čas vařit, tak ohřeju hotovku a je spokojený. Ovocný příkrmy taky jí dobře, dávám občas i bílý jogurt s nějakým ovocem.
Jinak se musím pochlubit - dostala jsme od jednoho klienta jako promo lístky na Dona Giovanniho do ND v rámci Praskýho jara! Tak ve čtvrtek razíme
Taky jsem musela koupit jiný sporák, ten ná (trojkombinace) nevyhovoval, Tobi z něj v podstatě vyrostl. Take teď máme Syrix (od známých z druhé ruky téměř nový) - na velký dítě vělký sporák Ale je to překvapivě docela skladný kočár. A kombinujeme samozřejmě dál s Mandukou.
No a na plavání jsem teď s Tobim dvakát nebyla kvůli tý angíně, ale u předtím se \tobi úspěně potápěl, tak jsem zvědavá, jeslti to nezapomněl.
No a taky docela sluně vykládá (mama - i kdy ne moc zřetelně, hamham - zřetelně, vava, baba, haf - na Bessona, napodobuje můj kael...), ukazuje, jak je velikej, kde mám nos, plácáme si High 5 atp. Je to takový oumen
Nic, kluci mě volají do koupelny, očekávám opět potopu
Tak se mějte zatím hezky a já zas někdy nakouknu,paaa
Není tady
Nazdar
tohle je dochazka ,to je dochazka!!Pisu si kdo chybi,na konci roku to spocitam a doticni pak dovezou na sraz dvojnasobny pocet mufin ,sneku atd atp
Alis kamasky myslime ty ,co jsi nebrala ,ze na ne bude uz teplo Clovece ty jsi to pocasi snad zakrikla
Hele a vylez s tim vytvorem co na nej budeme cubrnet
Hani ktera pani ma i kratasky?Ty jsem nenasla.Ale ma hezke nove jednobarevne kamasky a ty by se hodily.Ja uz objenala trictvrtecni leginky na leto ,snad je uzijem
Very cau Ze se ukazes
Tak koncert si uzijte
angina me mrzi ,hlavne ze uz jste v pohode a Tobi to nechytl
My dnes vstavani uz o pul 6 a zimu tady mame silenou Asi prihodim do kamen
Vsem pekny den a okamzite vylezte
Není tady
Vylezte, vylezte a kdo mi tady uvari a umyje okna ? Hmmm?
Tak ja jsem tady, nevim jak dlouho, Al spi uz hodku, tak to bude kratka navsteva, udelala jsem si kafe, tak aspon to kafe bych si mohla vychutnat o samote, tady, co?
Very, no konecne se ukazes. Teda to je Tobik kus chlapa jak se patri, divala jsem se na fotky a je opravdu kusanec a cely ty Jste akcni, super A novy kocar ukaz, to bude asi nejaka trojkolka terenni? Ten nazav mi neco rika.
A potapeni nezapomene, Al to taky nezapomela, vynechali jsme kvuli nemoci a v pohode
Zuzi co ukol do AJ uz jsi s nim hotova?
A ty bys nam mela ukazat tu tvou decku, kdyz uz ji mas hotovou, pac Alis psala, ze ji jeste hotovou nema, takze ukaz ted hned Ja ji jeste neobjednala, ale uz se na to chystam, tak jako na ty leginy, ci papuce, ci capacky, ci z ceho tady je kazdy tak nadseny. Jo a prosim jeste jednou o odkaz na ty legouse
Jo a Alik ( snad u toho nezustanu, Al je lepsi) nemocna neni, jen ma hnusnou rymu, ale ucpany nos nema, akorat jo furt tece a ma to zbarvene do zelena a je protivna a venku heges, no my nebyly ted pekne dlouho venku, na normalni prochazce, je tam severak jako blazen, takze se mi ani nechce. Jedeme na nakup a to se vyvetrame az az
Alis tak snad si hotova s tou deckou uz jsme tady zvedave a co Dada na ni. To je pekne na prd, kdyz si mamy mysli to je urcite ta nej hracka a pak ji dite na ni hazi bobek, no par takovych tu totiz mame, ale porad tajne doufam, ze se jeste umoudri a hrat si s nema nekdy bude No a ta decka je proste uzasna
Taky mela vcera k obedu kedluben a my v polivce, takze pekne fifty fifty
Není tady
Ahoj holky tady u 3 den prí a prí je tma u jsme z toho docela unaveni, ani ven jít nemůem
Anička u má po rýmě, natěstí, včera jsme byli na ORL odsát zbytky té zadní rymeny a u konečně zase dýchá nosem, nemusíme ani ruit plavčo, tak to jsem ráda.
Jinak capáčky mám u čtvery, né ty co vy, sice taky z MMB ale prodávala je paní co je nevyuili tak mě přili na 90 kč troje. My je teda vyuíváme furt.
Ali jakou má zaru?? Já mám jednu na cestě jsem na ni hrozně zvědavá.
Není tady
Lischi tak rymenu u nemáme, natěstí ale je na mě opět Anička úplně závislá uspáváme jedině u prsa a spinká se mnou v posteli a to u usínala sama v postýlce. Doufám, e to bude jenom chvilková záleitost, protoe ona by to prso měla nejraději v pusině furt jak zjistí, e nemá tak hučí.
Na plavčo u chodíme tak měsíc, jětě asi 6 lekcí a končíme. Straně se nám tam líbí, i mě a to je co říct, já tu vodu jaksi nemusím, asi je to tím, e chodíme do mořské vody kvůli tomu ekzému.
Odkaz na capáky pohledám.
Není tady
Do prkna!Jsme si to smazala a uz neni casu nazbyt
Lischi ukol hotov ,jen si to musim nacivcit nahlas
Leginky jsou tyhle : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33811938&tab=1
Vytvor nas stitkovy je tady : http://img199.imageshack.us/i/p2220583.jpg/
Zde je nase momentalne nejoblibenejsi cinnost http://img85.imageshack.us/i/p2230589.jpg/ Takze musim prikoupit nejake zajimave magnetky na lednicku ,nemate nekdo nejaky tip ?
At je Ali brzy lepe ryma jedna otravna
Jo a u nas je taky par hracek ,co jsou ignorovany a nejoblibenejsi (krome magnetku) je momentalne prostirani na stole ,mobil a penove puzzle
Katty a jakou Zaru budes mit?
Spinkani se urcite upravi ,to bude dobry U nas uz asi 14 dni funguje pres den uspavani krasne Polozim d postylky ,dam pusu a jdu neco poklidit.Sofinka si mezitim chvili okopava sterchatko na postylce a behem par minut usne,tak ji jen prijdu zakryt ,popusinkovat a je to Vecer to tak nefunguje ,ale ja ji rada uspavam ,ona se mi probira vlasama ,obcas nejaky ten trs vyskubne a behem 10 minut je v limbu Ale rozhodne se ti jako nechlubim .. ja jen ,ze u nas to uspavani bylo takovou dobu priserny ,ze ted mam proste radost ,ze to jde i jinak Takze Katty urcite to bude zase dobry
Jdu na ten ukol
Upravil(a) Zuzanka007 (18. 5. 2010 11:08)
Není tady