6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No at hledam jak hledam ,tak nenachazim
Mam mrazeny Bonduelle
Sakra ja jsem fakt bezradna jak jde o ty recepty,budu si muset fakt koupit nejakou poradnou kucharku uz konecne
Není tady
Tak o hrášku nikde nepíšou, ale viděla jsem ve skleničce od hippu zeleninovou směs od dokončeného 4. měsíce a je tam hrášek, tak by vadit asi neměl.
Mantinel mám hodně tlustej, takže to neprotáhnu, asi koupím novej, ne, že by mi tak vadilo, že se omlátí, ale lrohazuje naschvál dudlíky a oni skáčou pod postýlku. A pak samo řve jak tur.
Není tady
Mě vadí jak těma šprušlema prostrkuje nohy To si vždycky říkám, že s sebou cukne a bude problém...
Zuzi - Bonduelle mám mooooc ráda Akorát jsem si ho teď půlroku nedopřávala
Ale už prdíkujem jak chlapy, takže já už můžu všecho - jupííííííí
Není tady
Tak Dáda dneska poprvý zase papal a zblajznul banán a k obědu si dal zeleninku, poloviční porci toho, co jedl dřív, ale mám radost. šmakuje mu. je zase jako dřív. beruška můj malej.
Def já můžu i syrovou cibuli, Dádovi to vůbec nevadí. Takže se taky nežinýruju.
A ten hrášek mi někdo říkal, žeho dával a bylo to v poho.
Není tady
Tak to bude ten rozmer postylek asi standart, ale videla jsem uz i sirsi a pak by teda potrebovala rozmer ohradky, tam by mela mista dost na otaceni No, treba se to nejak vyvrbi.......A my mame na postylce zabranu ze dreva, ze nohy prostrcit nemuze, ale mam i mantinel, kolem cele postylky a vzdycky si tam vyhrabe ten stitek a snurky a hraje si s tim docela dlouho, jak malo staci ke stesti
Zuzi, ja hrasek davala minuly tyden, bio zmrazeny a ten cerstvy kupovany, nez dojde z pole do obchodu uz taky neni cerstvy, tesim se konecne na sber cerstve, opravdu cerstve zeleniny. Jinak ja davala uz kvetak, brokolici, kukurici, mrkev, pastinak, celer, petrzel, brambor, dyni, fenykl, cuketu, olivovy olej, ryzi (ta se mi nepovedla na jemno rozmixovat, tak ta pada) a vsechno je to ,mnamka a zadne potize nema. Pristi tyden bych chtela zkusit spenat, fazole, pohanku
Alis u nas se zvatla dididididi to je jako jdi jdi jdi
Zuzi, no ona kvuli tomu noseni rikala, ze to bude bolet dyl a ze to musi vyriznout a ze to nebude hezke, ale me se jizvy docela libi, vzpominka na zivot, ci jak to popsat takze to neni problem a tobe to taky museli hloubeji vyriznout? Ta moje nadhera ma prumer 1 cm a vyska je tak 3 mm.
Zuzacko ja davam tak 100ml vody na napriklad: 1 mrkev, ruzicku brokolice, par hrasku a brambor, podusim 5 minut a rozmixuju i s vodou a je to akorat, nekdy pridavam prevarenou vodu, kdyz je to tuhe a nekdy zasypu kukuricnyma, nebo ryzovyma vlockama, kdyz je to moc ridke
Není tady
Tak u nás se teď mele pořád dokola UMPA UMPA
A lžičku mám takovou tu malou z DM. Byla v balení i s vidličkou. A znova jsem zkusila z té odměrk přelít 2,5 ml na klasickou kovovou čajovku a ta je prostě plná až ke kraji a tu mu do pusinky nenarvu. Takže prostě dvě ty malinké plastové z DM
A máme za sebou třetí hexu a zatím je bez teplot. Tak snad to vydrží až do rána.
Příkrmy ..... no comment
Ališ tak super, že už je to za váma
A Dany krá a prdí jak starej pivař
. Ale v noci ho odkrknout taky nedávám. To ho od prsa dávám spícího do postýlky. Ale pak ráno skoro prorazí nočník
Není tady
ahojky
Zuzi hrášek je myslím v pohodě, taky jsem nikde nečetla že by vadil a když se může i brokolice a květák tak hráškem už nic nezkazíš.
dusičnany se hlídají u špenátu, to jsem někde četla že do dvou let by se měl dávat jenom ze skleničky, ale víte jak to je, všechno s rezervou
Lischi je ten brambor za 5minut uvařený? a dýně A. chutnala? Já se na ní taky chystám, ale pro mě je naprosto po*ná tak jsem zvědavá co Vojta.
a šňůrky od mantinelu jsou taky oblíbené má postýlku jako zábranu u velké postele tak to ocucává
máme novou nejoblíbenější hračku- kelímek od jogurtu dává si ho k puse a dělá hůůůů a směje se tomu zvuku.
na plavání se dneska poprvé zanořoval a lehce blbě, prostě nezavře pusu i kdž doma trénujeme o 106. ale ani si moc neloknul ani nebrečel jen tak koukal jak puk a mazlil.
Asi se zamiloval do naší instruktorky, ona má takovej výraznej hlas - ječák a Vojta na ní zbožně kouká a směje se nahlas. To bude lamač srdcí. V kráě se směje na cozí lidi co stojí za náma ve frontě no myslím že má zmáknuto jak dostane to co chce
na víkend jedem k mamce na chalupu docela se těším, mám tam havaj Vojta tamkrásně spí a bez mojí asistence takže já mám minimálně tři hodiny denně pro sebe a nekazím si je žehlením, vařením, uklízením.....to je paráda
tak krásný víkend i vám
Není tady
ahojki,
lischi diky za radu s tou vodou, taky to zkusim. ale az pristi tyden. nechci ji trapit.
ale kasi dlabe... uz je zvykla ze v 8 rano dostane,a kdyz ne, tak normalne breci
gall - tak vikend u rodicu ti zavidim. vedet ze se prarodice postaraji, budes mit navareno a tak. ach jo... docela a jiste mne to tady prestava bavit. uz se nemuzu dockat az v srpnu na mesic prijedem do evropy!!
a my si teda hrajem jen s hrackama. mame jich milion a koupila jsem ji takovy prvni kartacek - ted pouzivame nadstavec jen pro masirovani dasni, protoze zadne zuby nemame. a vydrzi si s tim hrat dlouho.
jo a dneska spal 6 hodin.. takze snad ji to vydrzi. ale vzbudila se uz v 6 ale ted je 8.30 a uz zas spi...
Není tady
Nazdar
NAAAAAASTUP!!!!
Tady dnes chcije a chcije ,takze se z bytu nehneme
a to bych nutne potrebovala v ramci obmeny satniku do mesta
Musela jsem se podivat pravde do oci ,ze do tech rifli koupenych tesne pred tehu se proste nevlezu asi uz nikdy(nejak se mi rozestoupily boky ci co
) a tak potrebuju nove a nekolik
Lischi ja nevim jak hluboko sel ,ale mam tam ted asi 1,5cm rez .. takovou vzpominku na zivot bych si i odpustila
Ale jinak ti rozumim
Ja mam na koleni paradni jizvicku ,jak jsem v sortkach v plne rozjete kare vyskocila za jizdy
Mela jsem totalne sedrenou kuzi na zadku ,stehnech a kolena i ruce dobity ,vsude krev a protoze okolo stalo asi 10 kluku musela jsem odejit se cti a bez revu
Teprve doma na dvore jsem spustila sirenu
Tak treba to nebude tak hrozne u tebe hele pak porovname jizvy a musis mi napsat kolik stehu ,jo
Ten hrasek zkusim Vcera byl pastinak ,ryze ,mrkev a kralici maso a kupodivu snedla vse i nejake nadseni tam bylo znat
Peti ty mas doma UMPA LUMPIKA
Doufam,ze noc byla klidna a Danielek to zvladl bez nejakych reakci
Alis takze uz jste zdravi
Gall preju krasny vikend zni to dobre
Ja taky na vikendy rada jezdim k nasim (i kdyz ne na chalupu) ale proste po tydnu ,kdy jsme s malou samy doma se mi libi ,ze ji obcas! nekdo vezme do naruci za me a muzu jen koukat
Vojtik takhle flirtuje jo?Za nasima zadama To teda Sofince povim ,co vyvadi
Zuzi kartacek je u nas taky oblibeny ale mame jen ten masazni na prst.A ted mi ho mala nejak ignoruje ,schvalne mi ho vystrkuje jazyckem ven
Holky manzel vcera dovezl zidlicku po sobe drevenou tu vysokou Je v peknem stavu ,ale ja bych ji rada nejak natrela ,mate napad nejaky??? A musi byt nejake specialni barvy na to???
Není tady
Brý ráno. Tady je taky pěkně hnusně a bude asi celý den. To jsem zvědavá, jak jí po obědě doma uspím.
Gall je to super, viď, když se taky někdy postará někdo jiný. Tak si to užívej.
Zuzi, se židličkou nevím, ale v barvách by ti poradili. Určitě musí splnovat nějaký parametry, aby se dítě neotrávilo, když jí bude okousávat.
Není tady
Ty Zuzano jedna, ja te zaskrtim psala jsem tu, ze Aliyah miluje, cedulky a ruzne stitky ve vsech moznych podobach, najde si ho vzdycky, takze tuhle decku musime mit taktez, kde se schani? Je to doufam, jen mensich rozmeru na nunani, ze? ojojoj vzdycky se neco najde ale treba tu veselou blesku zatim nemame a asi ani porizovat nebudem, kdyz uz je tu jiny favorit-
Jo a u nas je hnusacky, fakt radsi nekoukat z okna
Není tady
k jsem to nasla a maji tam skvostu, ze by jednoho trefilo http://www.amazon.de/s/?ie=UTF8&key … tp9jp4dg_b
Není tady
No Gall, je pravda, ze na nasem indukcnim sporaku, je vsechno trochu driv hotove, pac varici voda je okamzite ale nejdriv dam brambory a dalsi ingredience tak po 5 minutach, samo, vzdycky zkousim jesli je to uz hotove a zeleninu nevarim uplne do mekka takze nekdy je to hotove za 10 minut
Není tady
Zuzi a kdes to našla? Je to moc krásný.
My už jsem fakt zdraví. Dáda se má čile k světu, baští o sto šest.
My máme prosím kartáček pro první zoubky. Je to to vidět na fotkách. Je gumový, masíruje si s tím Dáda dásně, sám si to drží. A úžasně u toho slintá.
Tak dáváte rýži jo? to bychom taky měli zkusit. My zatím zeleninku.
U nás taky prší, takže teď dáda spí v postýlce a odpoledne se vyspíme spolu v posteli a pak vyrazíme v šátku s deštníkem.
Není tady
Holky tak ja to nasla zde http://www.bububaby.cz/detail.php?zbozi=1825899
prave uvazuju nad tim ,ze skocim nakoupit nejake cedulky a obsiju tim takovou bambusovou zinku ,co jsem koupila do plinek a je nevyuzivana a vali se tu
Není tady
holky to je zuzo ,vazne stitkovy raj http://www.label-label.com/english/
Není tady
Teda Zuzi
To je naprostá paráda, to musíme mít, u nás totiž labelmánie trvá doteď
Není tady
Ahojky,
Zuzi ty už radši na tom netu nic nehledej, Vždycky pk spustíš lavinu
Gall užij si víkend. Jj u rodičů je pohoda
Dany byl i v noci bez teplot. Tak snad už je mít nebude. Akorát kolem toho vpichu to má zarudlý a horký. Tak snad se mu to brzo vstřebá
Není tady
Zuzi já mám malý ručník, který je zhruba stejně velký jako ta dečka a ty štítky koupím. Ségra mi to na to našije. Je to boží.
Není tady
Tak udelame hromadnou objednaku a treba jedno dostaneme zadara a to bude moje
Peti tak to je fajn
Není tady