29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
xxxx napsal(a):
...
Ja nikoho svini netitulovala. Spatne ctes.
A taky si dvakrat moc neberes servitky pri komentovani lidi, kteri "ti nevonej"...
Není tady
xxxx napsal(a):
javena napsal(a):
xko, to snad nee.
Já naivka myslela, že byla z babi už prostě jen unavená...
Moc jsem tu poslední dobou nebyla, tak vůbec nevím, která bije..t...
Jé a kde se dá přečíst ta Anda?Prosím prosím ixko přepošli mi to,hrozně by mě zajímalo,kdo píše stejně jako já!!!
Upravil(a) Ronja (21. 11. 2011 11:05)
Není tady
Judyna napsal(a):
... to, co Viktorka napsala, jako takovou hříčku se slovy. Prostě jí Zklamaná nahrála. . . na mě to jako přímá urážka opravdu nepůsobilo.
Mas pravdu. A dik , ze se ju nebojis vyslovit...
Ja si myslim, ze prave naopak, to, co psala Zklamca, a co mela "mezi radky", bylo urazlive se zamerem mne ponizit...
Není tady
XXXX, protože přes moje výslovné upozornění na fórech pokračuješ v probírání podle tvého názoru nespravedlivých banů a obviňuješ moderátory z předpojatosti, čímž se přímo dopouštítš porušení pravidel , udělujeme ti měsíční ban. Stejně jako kdokoli jiný máš možnost (na kterou jsem tě opakovaně upozorňovala) kontaktovat majitele fóra a stěžovat si na konkrétní moderátory, nebo si nechat nějaký ban vysvětlit. Zajímavé, že přesně "víš", kdo za co dostal ban a komu bylo ublíženo, přitom píšeš, že tu nejsi z desetiny.
Ostatní upozorňuju, že mají možnost se na cokoli zeptat mě nebo kteréhokoli moderátora v SZ (pokud se na nás obrátíte slušně, nemáme problém své počínání vysvětlit), ale probírání zaslouženosti/nezaslouženosti banů na fóru je přímým porušením pravidel, za které bude od nynějška okamžitě bez dalšího varování udělován ban.
Není tady
Revliba napsal(a):
...Jé a kde se dá přečíst ta Anda?Prosím prosím ixko přepošli mi to,hrozně by mě zajímalo,kdo píše stejně jako já!!!
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Revliba napsal(a):
...Jé a kde se dá přečíst ta Anda?Prosím prosím ixko přepošli mi to,hrozně by mě zajímalo,kdo píše stejně jako já!!!
Díky moc Viky..akorát,že mi to napsalo,že nebylo nic nalezeno...skra a já jsem tak zvědavá!!!
Není tady
Tak zkus tady: http://fora.babinet.cz/search.php zadat hledani podle autora Anda, pod tim pouze text, pod tim prispevky... a vyjedou ti jeji prispevky...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mě teda teď vede k zamyšlení to, že ať tady napíšu jakoukoliv věc, třeba úplnou pitomost, i bez logiky a nebo bez hlubšího smyslu, jak se debata kolem rozvíjí a jak se dá fakt nakonec o ničem zasvěceně debatovat hodiny. Je to úžasný.
A vede mě to k poznání, že když ty debaty čtu, můžu změnit svoje vnímání toho kterýho člověka, dojdu i k poznání, že co já vidím zeleně, se mění v modrou atd., atd.
Líbí se mi, jak se fakt debatovat i o H...ě s velkou dávkou zápalu a na velmi vážné filozofické úrovni.
A každej názor je OK, protože každej názor má svou váhu, je poznáním každýho účastníka debaty, protože každej s tím má jiný zkušenosti a poznal i to H...o z jinýho pohledu, než jeho kolega-diskutér.
Tak hlavni je ze je to pro Tebe uzasny. Pak nemas co resit.
Není tady
Revliba napsal(a):
xxxx napsal(a):
javena napsal(a):
xko, to snad nee.
Já naivka myslela, že byla z babi už prostě jen unavená...
Moc jsem tu poslední dobou nebyla, tak vůbec nevím, která bije..t...
Jé a kde se dá přečíst ta Anda?Prosím prosím ixko přepošli mi to,hrozně by mě zajímalo,kdo píše stejně jako já!!!
Prej ta Anda
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
No, Majko, to co sis tady vytucnila, zduraznujes mezi radky ve vsech svych prispevcich, je to TVA charakteristika... i to, co ti nekteri zde naznacuji, ze jine "podezrivas", ze necemu nerozumeji, nechapou, a pritom jsi to ty, kdo nerozumi, nechape...
Jo tak mezi řádky. V tom případě už je mi to jasné. O tom ani nemá cenu debatovat.
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
xxxx napsal(a):
t...Jé a kde se dá přečíst ta Anda?Prosím prosím ixko přepošli mi to,hrozně by mě zajímalo,kdo píše stejně jako já!!!
Prej ta Anda
No jo.... a navíc jsem zjistila,že je to moderátorka!!!..to jsou mi věci..
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Jé a kde se dá přečíst ta Anda?Prosím prosím ixko přepošli mi to,hrozně by mě zajímalo,kdo píše stejně jako já!!!Prej ta Anda
No jo..
.. a navíc jsem zjistila,že je to moderátorka!!!..to jsou mi věci..
No tak ja to rekni jinak.
Ty jsi tahle Anda( pro mne urcite)
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Prej ta AndaNo jo..
.. a navíc jsem zjistila,že je to moderátorka!!!..to jsou mi věci..
No tak ja to rekni jinak.
Ty jsi tahle Anda( pro mne urcite)
Cha cha cha..pomoooc,kdo mě zachrání v tomhle hustém lese...!!
Není tady
Nezachrani ale najde.
Není tady
Teda musím uznat, že "poznatky" typu Revliba je Anda jsou pro mě natolik nepochopitelné, že je snad nebudu ani komentovat. Kdybych tady napsala cokoliv, stejně kdo chce, uvěří, kdo nechce, dál si povede svou. Nu, každého volba.
Nicméně téma uzavírám a doufám, že v dalším otevřeném s vyšším pořadovým číslem už to bude diskutování dle pravidel tohoto serveru. Díky všem.
Není tady