29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Byla jsem na obyčejné prohlíce na gynekologii. Mívám s tím potíže, protože jsem menší postavy a "úzká" a vyšetření je nepříjemné a bolestivé. Proto si raději vyžádám zrcátka na jedno použití, protože jsou i menší než ta kovová. Prohlídka proběhla celkem bez problémů, jen to trochu tlačilo, podle pohledu prý v pořádku a výsledky stěrů za pár týdnů. Jenže asi za čtyři hodiny po prohlídce jsem začala lehce krvácet a mám v podbřišku nepříjemný pocit. Vyděsilo mě to a mám strach....
Linki, já myslím, že je to normální. Já byla na prohlídce tento týden a doktorka dělala po porodu všechna vyšetření a různé stěry a předem mne upozornila, že budu možná špinit. Není to vždy, ale když mně upozorní, tak to čekám. Možná záleží na tom, jaké vyšetření dělá. Nemášli žádné zdravotní potíže, tak je to normální
Není tady
Díky za uklidnění. Stalo se mi to jen jednou, ale ne tak moc. Navíc když vzala ty menší nástroje, aby nebyly problémy, tak jsem myslela, že to bude v pohodě (brala mi stěry).Neupozornila mě, že by se to mohlo stát i tentokrát. Mám uvnitř pocit jako škrábání,napětí...
Blahopřeji k miminku:-)
Linky, já si myslím, že to je těmi stěry, já většinou po stěrech špiním a jsem vevnitř taková nějaká bolavá ..
Není tady