29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sissinko nás měří na takové desce kde je metr,kam ho vloží hlavičkou k začátku,já mu jí držím a sestřička natáhne nožičku.
Není tady
A mateřská mě teda štve,protože mě to dělá hodně,mám tak o 2,5 tisíce měsíčně méně.
Dnes tedy u nás bylo pěkný horko,chvílema až dusno,ještě že foukal trochu větřík.
Není tady
Leni, no tak to naše dr neměří asi to nemá..co já vím. Příště se jí zeptám.
Tady teda kolem 11 začlo hustě foukat...pracj ze silnic uplně vířil
Není tady
Tak my jdeme s očičkama 19. dubna, ten duben je na doktory nějáký našlapaný, bude tříměsíční kontrola, zřejmě s očkováním, kyčle, očička, prohlídka na neonatologii, ta je teda zkraje května.
A tady na vás mává Agátka
Není tady
Ahojky,
naše Dr. taky neměří délku. Měřím si ho doma sama krejčovským metrem
Mag Agátka je ti fakt podobná
Leni to je mi líto s tím očíčkem. Snad se vám to srovná.
Holky bude to znít blbě ale já si přeju , aby aspoň dva dny pršelo. Jak je teď takhle slunečno a fouká vítr, tak všechen ten pyl ze stromů lítá a já umírám. Oči plné pylu, dýchat nemůžu ....... kvůli tomuhle nemám jaro ráda. Zlatý podzim a zima . Neukamenujte mě
A Dany měl zase proplakanej a prohovanej den, čumáček můj nešťastnej
Není tady
Peti a nechystají se zoubky ?? Ještě žadny nemate,nebo už jo?
A na tu alergii nic neužívaš?
Terezka byla dnes zlata ,jen v ten podvečer vyvadí
už se asi nemůže dočkat,až půjde spinkat
Není tady
No a my dnes vůbec nezaplakali To přijde nějaká hrůza
Peti jak ho měříš tím metrem?? Bych si ho taky změřila ráda.
Holky dobrou noc
Upravil(a) sissi (25. 3. 2010 22:04)
Není tady
Jitu asi už to budou zoubky. I prťku začíná mít opruzenou A kvůli té alergii musím k Dr. Ty léky, co jsou volně prodejné nesou pro kojící
Sissi hlavičku mu položím šešulkou na nějaký konkrétní bod ..... třeba zlom na přeblovací podložce ... a pak mu natáhnu v rámci možností nožičku a tam si udělám značku. A nebo tam jen něco položím. No a pak to změřím, když uý je šmudla pryč. Je jasný, že to není úplně přesné, ale aspoň pro orientaci
Není tady
Ahoj holky,
tak my jsme dneska moc nepochodily na kyčlích, dostaly jsme Frejkovu peřinku, takže večer byl hodně uplakaný Příští týden jsme pozvaný do kardiologický poradny, tak mám strach, co nám řeknou
Upravil(a) potvurkapodivna (26. 3. 2010 9:40)
Potvůr to je mi líto . Ty opravdu nemůžeš mít nic v klidu Kdy dete na kontrolu s těma kyčlema?
A stěma prsama, to jako fakt??? Vážně???
Není tady
Na kontrolu jdeme v půl roce. To jste měly slyšet dneska večer ten řev, když jsem jí to nasadila A jak ještě pořád trpí na prdy, tak to bude teda něco
Jak se šponovala, tak se jí ty popruhy zařezávají do ramen. A z tý kardio poradny taky začínám mít strach
Nějak se všechno sejří
No ty prsa jako fakt Je to recese, ale bylo by to hezký vyhrát plastiku
PetraP napsal(a):
Sudi mě se to taky nelíbí, že perou do tělíčka dvě vakcíny oučasně. A znám i spoustu názorů, kde to dost lékařů odsuzuje.
Já budu dávat pneumokoka až v případě, že to bude Dany potřebovat. Ten se nechá doočkovat kdykoliv, ale hlavně třeba ani nebude nutný, pokud bude Dany zdravej a nebude trpět na záněty středního ucha a pneumokokové infekce. A stejně to očkování nepokryje ty infekce všechny.
Mě to nedá nereagovat na Pajtaška .... Pajti ty nevíš, co malému napíchali????Povinné očkování nejsou dvě vakcíny!! A jak teď budou řešit, na co byla ta reakce??? A pokud dávali i pneumokoka, tak jsi s tím musela ty souhlasit. Bez tvého souhlasu ho očkovat nemůžou.
Peti,jiste ze mi sestra rekla co mu budou pichat:povinnou Hexavakcinu+Prevenar-proste nam to takhle doporucila,ze to tak pichaji kazdemu mimcu,nerekla mi ze si muzu ten Prevenar rozmyslet-a ani bych to asi neodmitla,proste sem ji duverovala,ze snad vi co dela a ze kdyz takhle ockuje kazde mimi,tak proc by tak nemel byt ockovan i Luki.Je fakt,ze jsem si pred tim nic neprocetla o ockovani .Proste ani moje kamosky tohle neresily....sly na povinne ockovani a basta.A vcera mi psala kamoska co ma stejne stareho kluka,ze pichali jedno a za tyden druhe....no ale to mi Dr.nenabidla ze...a me vubec nenapadlo(a asi ani ji)ze bude mit Luki takovou reakci.Proste rekla ze pokud souhlasime s Prevenarem-a my souhlasne oba kyvly ze jo-tak ze se to ockuje naraz.Proste kazdy Dr.je jiny no.
Dalsi ockovani bude urcite v nemocnici pod dohledem,Dr.nam to domluvi,a urcite to budu chtit ockovat zvlast!!!No,ale nastesti az na ty cervene nohy,to snasi dobre,tepl.mel jen 37.5 vcera,dnes ok.vnoci spinkal pekne 8h vkuse,to ta unava po tom ockovani....A dnes odpol.jak sme prisli z prochazky,tak se napil,a pak lezel na dece a pak v lehatku,a byl strasne hodny asi pres hodinu,az uz nam to bylo podezrele,ale tepl.nemel,tak asi proste ta unava a ospalost,ta po tom muze byt.A i kdyby priste zareagoval treba zrovna na ten Prevenar,tak v tom je spousta pridavnych latek a ta reakce muze byt na kteroukoli z nich.....No,uvidim z cim prijde Dr.priste.
Není tady
Pajti, to mě mrzí, že jste měli takovou reakci. Co se týče Prevenaru, já ho dávat nebudu. Mě to totiž přijde pořád hrozně mediálně nafouknutá bublina. Niki na otitidy trpěla a tenkrát jsem to konzultovala s ušařem a těch opravdu prokázaných zánětů z pneumokoků tolik není. Musí se snad odebrat vzorek toho hnisu po píchnutí a to vám zas každej ušař neudělá. My jsme měly pozitivního pneumokoka z výtěru, tenkrát jí přelíčili píchacím penicilínem a do očkování jsme už nešly a nedám ho ani Sofi, pořád mi ty rizika toho očkování přijdou větší
Jo a jeste ten Prevenar je i proti zanetum str.ucha,ja tim dost trpela jako mala,tak aspon budu klidnejsi ze je maly ockovany na to...no a uz mizim,do postele.Maly spi od pul 8,tak jsem zvedava jestli stihnu vubec neco pospat nez se vzbudi.papa.
Není tady
Teda potvůr, ty máš s princeznama pořád nějáké trápení Chuďátko Sofinka. A neboj, kardio dopadne dobře
U nás se spalo od sedmi do tří Teda dítě spalo, já se vzbudila ve dvě, košile mokrá od mlíka, prsa jak melouny, tak jsem čekala, jestli se nevzbudí, pak jsem přemýšlela, že to půjdu odsát, ale protože jsem líná jak veš, tak jsem to radši zaspala
No a pak klasika vstávačka v šest, ale když je dneska ten poslední hezký den, tak si ho musíme užít
Hlavně teda peru, aby mi to venku ještě uschlo
A myslíte, že mi je fakt podobná, chudinka Ale nos má po tatínkovi, já pršák nemám
Upravil(a) mag (26. 3. 2010 7:25)
Není tady
ahoj,
tak u nás se kojilo celou noc.....nu což nakojím a je klid-už ten čas ani nehlídám....ted spí u mě v posteli-kam jsem si ho ráno dala jak už jsem byla vyšťavená....
dneska jdu v 10 ke kadeřnici-s ním.... haha tak jsem zvědavá-doufám že bude spát....
peti-to je pech s tou alergií....věřím že jaro nemáš ráda...
mag-agátka je krásná princeznička -toje milý takhle po ránu vidět veselý mimčo
teda chudinka malá potvůrka,,,,,s tou dečkou..... to si myslím že tohle se jí nelíbí...a neměla to i niki??nebo se pletu?
Není tady
Ahojte holky
Mag ta podoba je fakt veliká , ale proč chudinka?
, krásná holčička to je
U nás se dneska taky spinkalo suprově, usnul okolo deváté a vstával až o půl páté
Jo a jsem domluvená s paní u nás v Olomouci a půjdu do té manducy, šátek asi vzdám už jen proto, že mi řekl, že on s tím ven teda nepůjde
tak raději manducu, aby si taky prcka užil když je pořád v práci
Potvůrko držím palečky aby kontrola na kardio dopadla na jedničku
Není tady
Dobre rano
Tak u nas už je taky vyspano V noci měla 2 hodiny pausu
a ted k ranu už tomu moc nadala .Ted se kření a větra prcku
Potvůrko,tak to je mi líto Ono jakoby nestačilo jednoho,se ještě musí něco sesmolit.Snad už budeš mít vybrano
A předtím na kontrole s nožičkama bylo vše ok ?? Jinak hlas jsem poslala
A mladej si zapomněl doma papír o zaplacení zkošky,tak mu ho vezl za pět 12
Tak ted už testuje
jsem asi víc nervozní jak on
Není tady
Dobré ráno
Tak u nás noc jako každá jiná,budí se s přesnou pravidelností.Dnes tedy nějak víc pšíká,tak doufám,že to nebude rýmička,ale zatím má nosík volný.
Potvůrko... hlas si dostala ty kyčličky to je pech
a to kardio dopadne dobře,já s Nikčou docházela asi do 8 let na kontroly,našli jí lehkou srdeční vadu,byla znatelná na EKG a nakonec dělá vše jak má,ani po opakovaných nemocech se to nehoršilo,takže už pár let nechodíme na kontroli a pozvou si nás ve 12 letech,což bude za rok,takže držím pěsti ať i u vás je to O.K.
K tomu Prevenaru,já rozhodnutá nejsem a i já trpěla záněty středního ucha a obě děti byli v pořádku,ucho třeba bolelo,ale vždy stačil Brufen sirup a kapičky do ouška,akorát jednou ho Honzovi píchli,to jsou tak 4 roky zpátky.Takže není pravidlem,že když na to trpí rodiče,musí i děti.
Tak a já jdu kojit,za 1,5 hod musím být u právníka.Tak se tu zatím mějte
Není tady
Ach jo,ty chůvičky nam jsou celkem na nic.Něco nam to ruší Dřív jen večer a dnes už i rano
Mala od rana hysterčí,to bude za ten včerejšek a za to ,že jsem ji pochvalila
Není tady
Synek testy udělal jsem ani nevěřila
ted čeka na jízdy
Jsou tady naši,mamča vozí malou a tatka stříha stromy
tak se mi to líbí
Není tady
Ahoj holky,
jj, tu peřinku nosila i Niki, asi to podědily holky z manželový strany, tam problémy s kyčlema byly. Vlastně i to, jak teď s Niki chodím na rehabku, vtáčí obě nožičky, má svalovou hypotonii, tak musíme cvičit a cvičit. Za 3 měsíce na kontrolu na neurologii a když nebude zlepšení, tak nás poženou na další vyšetření do Prahy. Nesmí ty nohy přetěžovat a už potvora švindluje venku, že jí bolí nožičky Noc byla děsná, od dvou malá nespala ( bolelo jí bčicho, jak nemohla kopat nohama), po čtvrtý jsme se přestěhovaly do obýváku a já jsem teď mrtvá. Je z toho chuděra vyřízená. Ale asi to není tak strašný, pravou nohu má ok, na levý má nález IIb, ale protože je prý už velká na široké balení, tak máme tenhle krám. Ikdyž pořád mám nějak problém s tou naší ortopedkou, vím, že hodně dětem předepisuje tuhle peřinku a třeba jedna zašla ještě k jinýmu ortop. a ten jí řekl, že je to zbytečný, tak nějak nevím, jak moc tohle nařízení brát vážně.
Peti, já taky čekám, kdy mě přepadne alergie, u mě to přichází většinou až v květnu Už teď se na to třesu
Ahojky,
u nás se dneska spalo do devíti Já i prcek
Sice noc divočejší, bo jsme museli luxovat nosík, ale to ráno ..... on u mě v posteli, funěl mi na tvář ......
Jitu tak super ta autoškola. Teď už mlaďocha neuvidíš A pošli tatínka i ke mně. Já taky potřebuu ostříhat stromky
Sudi já bych taky potřebovala k holičce. Jenže ten můj zbyteček vlasů ...nevím, co by s tím udělala
Leni držím palce k právníkovi. Pak dej vědět, jak to dopadlo.
Potvůr taky myslím, že to kardio bude v pohodě. To už by bylo fakt hustý, kdyby jste řešily ještě srdíčko
A taky jsem hlasovala
Mag náhodou...jestli bude po tobě, tak má do života vystaráno
Pati P. taky hodně trpěl na záněty středního ucha. A do teď je má citlivé. Ale jak tu psala Potvůrka, to očkování to nepokrývá všechno. Takže á prostě počkám, až jestli Dany bude mít problémy a potom se nějak zařídím.
Ta Hexa je driák dost velký a dávat hned dvojitou porci ...... nene
Není tady