29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ráno,
až teď jsem si všimla jak máme pěknou nástěnku
Tak já měla dneska malou u prsa co 2 hodiny, takže jsem pěkně KO. Už na to nejsem zvyklá. Kdybych to tušila, tak večer nežehlím a jdu spát Včera jsme nachodily tak 15 km
Kamču oblíkám bodýčko, lehká mikča, punčocháčky, dám jí do fusaku a nechám ručky venku. Jo a samo čepičku.
Pajti to se nedivím, že tě vyděsilo My jsme taky po očkování a naštěstí v pohodě.
Sissi máš krásnýho kulíška
Holky nevíte některá jak dlouho se může uchovávat mlíko v mrazáku?
Není tady
Dobré ráno!
U nás noc klasická - od sedmi do půlnoci (zhruba) spinkal, pak od jedné do čtyř a od té doby je vzhůru... usíná jen na ruce, v postýlce je okamžitě po spánku... Teď si brouká v postýlce a čučí na kolotoč Takže se můžu honem nasnídat¨.
Já jsem z kočáru vyndala fusak s beranem a dala tam ten flísovej od emitexu - a oblékám zhruba jako vy + navrch deku.
Zase to vypadá na krásný den, tak tu bude mrtvo Ale venku je tak krááááásně!
Sissi, TObík je krááásnej!
Není tady
Dobre rano
Tak noci jsou u nas celkem v pohodě ,dnes ve 2 a pak okolo 6 si cucla a spala do půl osmé.Tak jsem ji ukecavala,že je v posteli dobre se i jen tak valet až zabralo prso,tak ještě dospava
Tady taky svítí sluníčko,ale je dost velky vítr,tak snad to ustane.Ja jsem taky řešila to oblíkaní.Jsem myslela,že jde na te tašce odepnout ten vršek,ale nejde Tak ho smotavam do noh a mam navrchu ještě ten nanožník.Jinak taky bodyčko,mikinku a čepičku a ještě je v tom fusaku od emitexu.Tchyně do mě pořad hučí at tu tašku dam pryč uplně
A pry jestli nemam slabší čepičku
Na to jí říkam,že slabší se už snad nedělají,potom už jsou snad jen letní kloboučky
Ale už měla malou dvakrat na prochazce
a sama
Tak s toho očkovaní začínam byt pěkně vyvalena To se člověk o ty prcky pořad bojí
Ja se ted na PC moc nedostanu,pač mladej se připravuje na zkoušky z autoškoly.A samozřejmě to honí na poslední chvíli.Ma to zítra ,tak jsem zvědava.Ma na všechno pořad čas
Sissi male j je krasnej
Není tady
Dajaja napsal(a):
Holky nevíte některá jak dlouho se může uchovávat mlíko v mrazáku?
Daji, tři měsíce
Dobré ránko!
takže noc v pohodě, holt si musím zvyknout že už se dosmrti smrťoucí nevyspím déle než tři hodiny vkuse
Ne, ale jak je takhle nádherně, člověku je líp na duši i když je unavený.
Tak hurá do nového dne vidím to na dloooouhou prochajdu
Není tady
Ahoj kočky
Pajti, dvě injekce? Neočkovali jste i pneumokoky, ty ale nejsou povinné? Nebo se hexa píchá dvěma injekcema Hlavně že je Lukášek ok, na přeočkování bych se objednala na specializované pracoviště v nemocnici.
U nás se včera nedařilo malou uspat, usnula až kolem deváté, pak se vzbudila v jednu na kojo a pak až v šest
A taky zjistila, že ruce nejsou jenom na jezení, ale dají se s nima chytat věci, takže nejoblíbenější hračkou jsou teď moje ruce, nos a chrastítka, sice ještě moc neví co s nima, ale bere si je do rukou a hrozně si je prohlíží
Upravil(a) mag (25. 3. 2010 9:44)
Není tady
ahoj,
jj clari-u nás noc taky úžasná ,takže jsem si ráno ještě hodku schrupla-s malým vedle sebe v posteli a když začal kručet tak jsem vystrčila mlíkárnu a sosal
mi máme noci nastřídačku-jednu ho trápí prdy jednu ta rýma.....dneska to bylo asi oboje.....
no já ted ráno na prochajdu nepůjdu-to už nestíháme....-ale půjdeme zas odpol pro brášku do školky tak se krásně vyvětráme....ještě jsem přemýšlela že bych dotáhla kočárek na balkon....ale nevím jestli bych ho tam dostala.....
a hlavně chci vyzkoušet tu manducu..včera na to jak jsem byla natěšená tak jsem neměla vůbec náladu.... a čas....
Není tady
sudi a tu mandacu mas z mimibazaru použitou a nebo novou?
Jinak vas vsechny zdravím.
Market máš super ikonku
Sisi malej je úžasnej
Není tady
A ještě chci pochválit Sissi Tobiho a Markétce avatar
Ahoj marluk
Není tady
Sudi, k té manduce, já si jí dám na kolena, malou položím, obepnu novorozeneckou vložku, pošteluji, aby byla uprostřed a pomalu zvednu a zapnu, nožičky jí koukají ven, ale ne tak jako potom bez té vložky. A neděs se, dětem se tam občas opravdu nelíbí, dokud trochu nevyrostou, takže když by se to Štěpánkovi nelíbilo, nenutila bych v tom být, nosila bych v šátku a manducu vyzkoušela třeba zase za 14 dnů
Není tady
Aho holky,
Mag Hexa je jen jedna injekce. Pajtašek musela dát i pneumokoka.
Sissi ..... kouzelné fotečky
Clari ještě k tomu očkování. Myslím, že byla i tady na BB, že nějaku smrtelnou nemoc způsobilo i prodělání beštovic. Takže ono se dá těžko říct, co je spouštěčem. Jestli přímo ta vakcína a nebo potom sama nemoc. Mému dědovi spustil rakovinu žláz blbej zápal plic s lehčím průběhem
A u nás teď děs a hrůza. V noci nespíme, protože Dany má rýmu a kašel, takže se pořád budí a pořád chce pít. Odsávám nudle jak švihadla Navíc se naučšil jakoby prskat přes rtíky, takže pořád na mě plivoší a má z toho hrznou legraci. Dělá jakoby BRRRM ale bez toho "r"
A dneska ráno zjistil, že je celkem fajn ležet na levém boku, takže se tam pořád otáčí. A převlíkejte a přebalujte dítě, které leží na boku
Pajti Nikisčin Tomášek měl zduřelé uzliny. A to jako že hodně a hrozila jim operace.
Není tady
Mag gratuluju k objevení ručiček J to krásný, když tě to dítko začne ošmatávat, což?
Mě Dany takhle vytrhává poslední zbytky vlasů, co mám, kdykoliv se nad něj skloním
Není tady
Tak tady dnes prochazka nehrozí to je vítr jako blazen,točí se všude prach,tak spí na verandě
ale venku je venku.Ona by mi snad přes den doma v postylce ani neusnula
Mag tak na to se už taky těším
Není tady
holky ale není to tak že se namají dávat dvě vakcíny na jednou?????nejsem si jistá co to měli.....ale kámošky holka dostala dvě náký najednou a dr ji tím totálně rozhodila imunitu......
a vy budete někdo dávat pneumokoka?????já to teda nechci.....
Není tady
Sudi, dává se s hexou. Já budu pneumokoka očkovat, ale až ukončíme hexu, talže po roce. Jestli to teda má ještě význam, to budu muset probrat s Dr.
Není tady
Sudi mě se to taky nelíbí, že perou do tělíčka dvě vakcíny oučasně. A znám i spoustu názorů, kde to dost lékařů odsuzuje.
Já budu dávat pneumokoka až v případě, že to bude Dany potřebovat. Ten se nechá doočkovat kdykoliv, ale hlavně třeba ani nebude nutný, pokud bude Dany zdravej a nebude trpět na záněty středního ucha a pneumokokové infekce. A stejně to očkování nepokryje ty infekce všechny.
Mě to nedá nereagovat na Pajtaška .... Pajti ty nevíš, co malému napíchali???? Povinné očkování nejsou dvě vakcíny!! A jak teď budou řešit, na co byla ta reakce??? A pokud dávali i pneumokoka, tak jsi s tím musela ty souhlasit. Bez tvého souhlasu ho očkovat nemůžou.
Není tady
péti jak jsi to napsala-tak mi to tenkrát řekla dr-u adama.......-ano ted měl ten zánět středního ucha....tak jsem si řekla-jo kdyby na to měl trpět tak mu to dám...klepu klepu-je zatím to měl jednou...
Není tady
No právě já trpěla na záněty stř. ucha strašně, bubínek mi dvakrát praskl a několikrát mi ho píchali, naposled když mi bylo 19, takže vím, jaký je to trápení.
Upravil(a) mag (25. 3. 2010 12:07)
Není tady
baf
jsme spinkali po dlouhé prpcházce. Jinak máme 4kg Za ten týden přibral380g, super
Holky jak měří výšku?? nás asi neměří
Není tady
Ahojky,
já jsem úplně K.O. Usnula jsem večer v 9 a ve Matěj se probudil ve 3 a pak usnul ve 4 a když jsem konečně já usínala tak se probudil v půl 5 ráno a už neusnul.Teď jsem chvilinku spala,Honza ho má venku za barákem.
Jinak jsme byli dnes u Dr. tak za měsíc přibral 590 g,takže to vychází 150 g týdně,prý je to v pořádku a mám jen kojit.Malej je šikovnej i hříbátka pásl a doktorka je z něj unešená jak se jí líbí.za ten měsíc poporostl o 3,5 cm,takže měříme 52,5 cm.Akorát se sestřičce zdálo že se prohybá do luku,tak ho mám několikrát přes den nosit v klubíčku přitisklýho zádíčkama na sebe.Očíčko nám stále hnisá,tak máme dál kapat septonex a uvidíme ve 3 měsících,práý by se to mělo srovnat a pokud ne,tak to propláchnou na očním.Žloutenka z očí by také měla do 3 měsíců zmizet.Očkování po TBC máme v pořádku,pěkně se to hojí a stroupek zasychá.Další očkování nás čeká nejdřív v květnu.Na dalčí vážení jdeme za měsíc.
Sissinko nás měří na takové desce kde je metr,kam ho vloží hlavičkou k začátku,já mu jí držím a sestřička natáhne nožičku.
Upravil(a) Leninka41 (25. 3. 2010 18:05)
Není tady
Leni já toho našeho malého nepoznává, co ho krmím uplně nadoraz tak pěkně spinká nebo hodinku třeba mrčí jak tlačí..ale neplače
Ani u dr dnes, no já koukala. To určitě přijde nějaká pohroma.
No a tu váhu doháníme..jen at pěkně papá
Leni a to očičko jak se pozná, co mu to dělá??
Jinak Matýsek je pěknounký, bodejt by nebyla unešena
Jo a ty noci spíme od začátku fakt dobře..1x-2x se budí a vstáváme kolem 7-8
Upravil(a) sissi (25. 3. 2010 18:05)
Není tady
Sissi z toho očíčka mu teče úplně hnisavý zelený výtok,máme to od porodu.Nikča to jako malá měla taky a 2 x jí to proplachovali.
Není tady
Ahaaa...
A to prohýbání? Malý když se protahuje nebo mrví v posteli tak je taky prohlý..se mu tak dobře leží asi
Není tady
Jo, včera říkali, že mateřskou neschválili, to jsou... Já teda už mám zažádané o doplatek. Měla jsem 5.500 mateřskou
tak mi to doplatí do 7.600.- Já i po vrácení mateřské bych byla tam kde ted..v prr
Není tady