19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Já je myji jen clinem, jedním hadrem rozetřu, druhým vyletím. Taky mě to čeká teď o víkendu
Není tady
Holky, díky za podporu. Okna jsou umytá. I ty aluzky jsem vzala vysavačem. Ani to tak dlouho netrvalo, jen se k tomu musím vdycky dlouho psychicky připravovat.
Není tady
aprill napsal(a):
Anda napsal(a):
Barborko, moná jsem čuně, ale nemyju je. Před mytím je akorát pořádně sjedu vysavačem s nástavcem (kartáčkem) z obou stran 2x. Sklopím je naplocho nejdřív na jednu stranu, sjídím odshora dolů, pak to samé opačně. A pak repete (kvůli prachu, který se případně zvířil). Jsou pak jak nové.
, má aluzie před oknem nebo v okně. Nedovedu si představit jak by aluzie vypadaly kdybych je pravidelně nemyla. Jak často je "sjídí" vysavačem?
Před oknem. A vysávám je tak ob dva měsíce, častěji mě nikdo nepřinutí. Ale i kdy je nemyju vodou, připadají mi podstatně čistí, ne kdy jsem je dřív udlila vlhkým hadrem. Máme je čistě bílé a i kdy jsem je poctivě brala jednu po druhé, zdály se mi mouhatý. Já u si to teď zase nedovedu představit jinak.
Není tady
amely napsal(a):
Holky, díky za podporu. Okna jsou umytá. I ty aluzky jsem vzala vysavačem. Ani to tak dlouho netrvalo, jen se k tomu musím vdycky dlouho psychicky připravovat.
-mám ten samý problém.Zkouela jsem aluzie umýt parním čističem,aleto byla katastrofa,voda stékala dolů a ani to nebylo pořádně umyto.S tím vysavačem to tedy zkuím,jaký nástavec? - zkusím ten mení nasedačky,ne?
Jinak jsem větinu aluzií v bytě nečistila asi 5 let,odradil mě ten parní čistič od ddalích pokusů a jinak sbírám psychické síly k těm dalím
Není tady
Jasně. Malý nástavec - já mám oválek asi 10x5 cm se tětinkama. A hezky po směru aluzií. Pak otočit a repete.
Není tady
Meju je pořádně tak 2x do okna. Bydlíme na hlavní třídě, tak bych mohla mýt pořád. Kdy se mi zdají hodně pinavé, vezmu clin a vyčistím..
Upravil(a) brenda9 (29. 3. 2010 13:13)
Není tady