29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte,
som letom svetom preletela co je nove ale nakuknem neskor... mame toho nejak moc, filipek v sobotu asi na chate na chladol tak je chudak chory.. tecie mu z nosu a oci... vcera sme boli este na otocku na slovensku a dneska uz som chciplina aj ja, boli ma v krku, usi, uzliny a zada.. to z toho ze som si tu pochvalovala ze mi nic neni
no parada
dneska som este bola na hematologii ci budem pichat heparin, vysledky v pondelok ale asi ma to neminie ... no prezijeme...
ahojte, letim za filipkom nejaky je hotovy chudak dneska nespal, vstaval az o deviatej, co sa stalo druhykrat v jeho zivote
a to ho este zobudili susedove vrtacky
slniecko dakujem za gratulaciu
nataly v pohode, pochopila som
Není tady
dobry vecer,
dneska nikde nikto no co sa to tu porobilo, asi budeme musiet zalozit novy domcek aj ked nemame 1000 prispevkov ked nam to tu zo zaciatku tak pekne slo
u nas sa dnes niesol den v znameni vrtacky, fakt katastrofa vrtaju do panelu co je spolocny s obyvackou a spalnou... filipek bol uplne hotovy, pri kazdej diere sa strasne zlakol a zacal plakat, az sa triasol...som ho drzala na rukach pol dna, az do pol stvrtej kedy prestali a zajtra znova
zrovna to vyslo tak zle ze vonku prsi a my musime sediet doma
nooo aby som si len nestazovala dneska som mala s filipkom rozhovor
chce stale na ruky atd.. ze ma boli brucho nezabera, tak som mu vysvetlovala ze mam miminko v brusku.. a on po mne zopakoval mimi, ja som cumela, a ze nevie rozpravat
a sme sa bavili ze co vsetko s nim bude robit a on ze ho nauci hači, a papat a ze ho bude kupat... sam od seba... a potom isiel pre noznicky, ukazal mi ich a ze mimi, ze ho nauci strihat.. a potom ze nemoze padat hovoril lebo by malo au au...keby vedel rozpravat bola by to fakt sranda
som zvedava ci to nebonzne nasim, oni este nevedia ze cakame druhe ... chcem az po utz.. a ked sme isli zo sprchy chcel na ruky tak som vymyslela ze mimi spinka a ze by sme ho zobudili keby som ho dvihla .. tak v spokojnosti odtapal sam a rozpraval ze haji a ukazoval psst aby sme ho nezobudili
co sa v tych detskych hlavach toci
vando nene oni byvaju na slovensku, boli sme na chate u nasich co je stred cesty medzi nami a segrou takze sme isli na otocku dve hodky tam a dve naspat, ale filipek nastastie znasa cestu dobre... boli sme tak dva dni za sebou... aj tento utorok...a pohoda... s noznickami striha uz minimalne pol roka
jitul aj mna prepadaju horsie dni napr. dneska vonku hnusne, doma filipek stale na vsetko nene, mne sa nic nechcelo ale nic... niektore dni vybuchujem kazdu chvilu, potom mam vycitky svedomia vecer, ze chudak dieta a cez vikend som vyletela na chlapa, ale asi opravnene lebo nebol urazeny a druhy den sa so mnou bavil
ale vrestala som ako debil, ze je tu bordel, nevyzehlene, nevysate, nenavarene, nevylozene kabele z chaty, odrazadlo na chodbe a ze ci ma nozicky ze ho radsej prekroci ako da na balkon.....a milion dalsich veci o domacnosti
ale ciastocne som aj za to mala vycitky lebo poslednu dobu vesal pradlo bez toho aby som nieco povedala
a v pondelok po tom mojom vybuchu vylozil umyvacku a este nieco sam od seba, co sa nestava, ale on je strasne dlho v praci a tiez ma toho hodne .. takze sa prevetral vzduch a ide sa dalej
uz aby tu bolo leto a boli sme stale vonku...
nataly vcera som yrovna pozerala vizitu o atopickom ekzeme toho dievcatka, normalne som brecela.. ked si predstavim chuda take male a tolko trapenia... mi jej bolo hrozne luto... s tym pohovorom je to pekne na prt a nespravodlive ale caka ta urcite nieco lepsie...
a nech ste skoro zdravi
u nas filipkovi odsajem a za pat minut mozem zacat znovu
tak odo mna je tu zasa roman
Není tady
este hodim fotky z chaty...ak si pamatate to male mimino gretku co som sem davala pri narodeni , tak uz je to velka holka hrozne to leti.. jo a slapala sama uz v deviatich mesiacoch
a zohrana dvojka
a takto podaval filipek loptu gretke a spolu sa hrali, filipek na nu neda dopustit, vzdycky sa o nu stara.. podava dudlik, oprasoval jej zadok ked spadla, robil mala ked plakala
Není tady
ahoj renky
chystala som sa ti volat az po pondelku, este len prvy krat idem k dr.. takze kliiiiiiiiiiiiid
kukam aku mas doma pipidlhu pancuchu, copy super
Není tady
jo a kto je tehu, uz asi nikto takto cerstvo.. tigger uz porodila
ale keby sa niekto pridal bolo by to super, co renky? ak to vyjde bude to zimnato ako vysite a termin vypocitany len o 6 dni neskor ako mal filipek...
Upravil(a) stvorlistok (15. 4. 2010 22:09)
Není tady
tigger uz ma dalsie???
No ja odpadnem
A to tu nikto neni tehu len Ty? ...jaj no kto by to povedal?
Jaj no milacikovia moji, ja som v jednom kole a vecer som mrtva a preto mam taky sklz....jaj Silvi super, tak drzim palceky zlatko!!!!
Není tady
renky jaj do prace, planovala som ze este rok budem s filipkom doma, skolka ze by ho zobrali nehrozi a chcela som si to este s nim uzit.. mimino sme neplanovali, nejak to samo raz stacilo a je tu mimino, nie ako pri filipkovi tri roky
sama som cumela ako puk.. no ale uz si to neviem predstavit ze by teraz nieco nebolo ok s miminom, nejak uz sme si zvykli ze bude dalsie, uz aj prestavbu bytu mame naplanovanu
a ty v praci ok? a co klarka v jaslickach, urcite spokojna, ze? nemas niekde jej fotky?
Upravil(a) stvorlistok (15. 4. 2010 22:15)
Není tady
ak chces mrknut na filipka tu su nejake najaktualnejsie fotky http://filipek1.rajce.idnes.cz/28._mesi … otoaparat/ ... uvidis zenicha ako vyrastol dufam ze nas nepodvadzate
Není tady
Silvi ja uz bezim spat lebo 5:30 vstavame
No fotky nestiham snad neskor...Filipko je proste fesak a toho Klarka nebude podvadzat, na to postriehnem
Jaslicky sa jej pacia a je tam velmi rada no a od sept. ju vzali do skolky statnej a to sa tesim ja lebo par tisic usetrim....
No jeje tak drzim palceky a nech to je holcicka
Není tady
dobre ranko,
pozeram nikto nikde u nas dneska konecne vykuklo slnko, predpoved im pozeram vychadza
ahojte a dufam ze sa niekto ukaze
Není tady
Dobre ranko vespolek .
4li,fotky nadherny.Ty jo, Gretka vypada stejne stara jako Filipek
.
Jinak vrtacky se Tona taky dost boji.A to si predstav,ze nam tu loni delali na celym baraku fasadu,kraval od rana do vecera,zacali nekdy v breznu a skoncili asi v srpnu .My museli kazdej den chodit spat k babuse,no des,rano nalozila Tonu a psa a odpo zase zpet
.Nastesti to neni zas tak daleko,ale pesky do oobr kopce to nebyl zadnej med.A to stehovani kazdodenni me taky vadilo.No ,v lete uz jsme nastesti bydleli na chate.
Jinak Filipek je sikulka,jak se snazil kecat .Jsou roztomily strasne ty deti s tim zvatlanim
.To chovani,to budete muset asi fakt omezit,co?To Tona uz se nechce chovat skoro vubec i kdyz ja bych nekdy chtela
.Ani mazlici typ teda neni,jesteze nam aspon zustava to drzeni za ruce kdyz uspavame
Nataly,Tona mela taky ekzem a najednou mu to asi na podzim zmizelo..Musim ho tedy denne promazavat .U tech deti to pry muze jeste zmizet,tak drzim palce.. Bohuzel u nas to ma i pritel.Znicehonic mu to zaclo asi pred 5 lety (byl v te dobe dost nemocnej,hodne oslabena imunita a ta mu to asi spustila
. Ma to ale hlavne v zime,moc mu na to pomaha teplo a slunicko...
Renky,tebe uz jsem teda nevidela dlouho(stejne jako par dalsich pani a slecen )
Není tady
Ahoj 4li .Ja uz jsem zase na odchodu,prijde mi babca na hlidani a jedu honem do Tesca nakoupit naky jidlo atd. na chajdu.Jedeme tedy az zitra rano,ale at uz se zitra nemusime zdrzovati..Snad bude dobry pocasi
Není tady
vando uzite si na chate, ma byt krasne
nataly este ma napadlo k tomu ekzemu.. ale neviem ci uz som ti to nehovorila, sestrina mala to mala tiez a nakoniec jej zistili z krvy ze ma alergiu na jablcka a banany a ked to vylucila je bez flakov, bez ekzemu, skus sa na testy popytat nech to zachytite v zaciatku... my ideme v pondelok na alergologiu tiez, chcem aj testy na mlieko, nejak sa mi zda ci ho z neho nebolieva brucho...
Není tady
AHoj,
skypovala jsem se sestrou, tak jsem nakoukla a teda, kdo se to tu objevil , musím dočíst, jen jsem v rychlosti koukla na fotky.
Klárka už má krásné copánky, teda...taky chci už nechat Nikči růst vlásky,ale má jich po mě pět a půl a jemné.
4li to je Gretka? Už tak veliká? Toto všechno letí....
Jak dočtu a bude chvilka, přijdu
Dneska už konečně neprší, tak uvidíme, jak to bude,ale musím vyrazit do obchodu.... jak jsem mívala ráda nákupy, teď to nesnáším
Tak paaa
a krásný den
Není tady
stvorlistok napsal(a):
vando uzite si na chate, ma byt krasne
nataly este ma napadlo k tomu ekzemu.. ale neviem ci uz som ti to nehovorila, sestrina mala to mala tiez a nakoniec jej zistili z krvy ze ma alergiu na jablcka a banany a ked to vylucila je bez flakov, bez ekzemu, skus sa na testy popytat nech to zachytite v zaciatku... my ideme v pondelok na alergologiu tiez, chcem aj testy na mlieko, nejak sa mi zda ci ho z neho nebolieva brucho...
No mě to už taky napadlo,ale na kožním neříkala, ať zajdeme na alergo. Jen, že mám pozorovat reakce na potraviny a určitých se vyvarovat. U Nikči řekla sice od pohledu, že má atopickou řasu,ale naštěstí má kezém "jenom" na tvářích. Já jsem prý taky atopik, našla jsem to až v těhu průkazce, když jsem šla k dr pro potvrzení co mělo být k porodu,ale je fakt, že jsem asi 3 týdny před porodem měla výsev na celých nohách a svědilo to jako čert, pak to najednou po porodu zmizelo. Takže Nikča to má asi zděděné. Ale doufám, že do stádia jako bylo v té Vizitě se nikdy nedostane! To bylo fakt šílené, taky jsem brečela.
4li ty testy na alergo dělají z odběru krve nebo napíchávají na předloktí alergeny? (tak to dělali mě)
Není tady
Ahojte!!!
Nataly ahoj zlaticko ! ... Klarka copiky sice ma ale su len take proforma ... mame toho na hlave poskromne ako vzdy
Vandi ahojki !!! Jaj holky bolo mi uz celkom smutno ale fakt vecer si uz nespomeniem ani na svoje meno ...
Není tady
ahoj Nataly,
robili jej to priamo z krvy, sestra mala vypisat 10 potravin ktore chce otestovat, nastastie sa trafila jej to robila dokonca obvodacka, neboli ani na alergologii...
papa
Není tady
Hoj! No tady to teda zase jelo !
My se vcera vratili z chajdy,ja jsem tak stastna,ze nemusime bejt v ty PH.. Tona radil na pisku,pekne pomahal na zahrade,to se to v noci chrnelo
Akorat dnes rano jsem mu nasla na brisku krupicku.Ze by to byla reakce na Priorix?Asi jo,pac po tom Trivivacu to mel taky,ale teda o dost vic.No,teplotu nema,tak snad to bude dobry .
Naty,jeste k tomu ekzemu,ja pak zacala Tonovi casto davat ty lactobacily,nebo Nutrolin B,je to na obnoveni strevni mikroflory.Vetsina nazoru na ekzem je totiz ta,ze vsechno zacina ve strevech a ja tomu docela verim...
Není tady
ahojte,
pozeram ze nam to tu zasa upadlo, no skoda
tak my mame dneska za sebou narocny den, rana alergo s filipkom, potom som letela k zenskej, kde na mna vykuklo vsetko tak ako ma byt srdiecko bije o stosest
a presne zodpoveda 6+3... za dva tyzdne krv a za mesiac kontrola....
pom na endokrinologiu sa objednat a rovno mi nabrala aj krv nech nemusim chodit inokedy a potom honem este na hematologiu pre vysledky, zatial heparin nepicham som lietala z jedneho konca mesta na druhy ale muz mi robil taxika a hlidal maleho takze to slo
filipek ma desnu rymu uz 14 dni stale mu neprechadza asi sa vydame k dr, este sme tam neboli myslela som ze mu prejde sama, nic ine mu uz nie je...
vando na chate bolo urcite super, to ti verim, a tona musel byt nadseny, my sme v sobotu boli na zahrade a filipek obdivoval vsetko mozne, uz boli aj motyle aj sneky povyliezane, berusky si bral na prsty
Upravil(a) stvorlistok (19. 4. 2010 14:42)
Není tady
ahoj,
4li, to je super zpráva, že je a bije jako zvon
už máš těhu průkazku nebo to je až od 8 tt?
Vandi, já teď dávám Nikči vitamíny na imunitu od multitabsu něco s probiotikama nebo co to je. Dr říkal, že těch výrobků je tolik, protože nic nefunguje,ale na ty s laktobacilama se tvářil, že jo. Tak uvidíme.
O víkendu jsme se vydaly pěšky za nákupem ( v sobotu) a včera jsme byly na dětském hřišti, akorát, že když jsme přišly, nikdo tam nebyl a Nicolku to moc nebavilo samotnou, potřebuje kolem sebe děti a od nich okouká každou blbost a dělá to taky. Takže, když přišly dvě puberťačky a houpaly se na pružinovém "volantu", Nikča se k nim přifařila a s každým zachichotáním se chichotala taky ...postupně došly i jiné děti, tak si Nicolka docela pohrála a poslušně šla domů, bez remcání, pěkně se držela za ruku, povídaly jsme si o mravenečkovi...až jsem koukala, jak byla disciplínovaná. Stejně tak, jako dneska odpoledne v obchodňáku, byla hodná, klidná, pak se svezla na vláčku a kupodivu stačila jedna jízda, vystoupila a šla k autu
, nesnažila se přemlouvat o další jízdu...prostě hodná a disciplínovaná, jsem koukala
Ráno jsme byly plavat, byla se na nás podívat babička, která přijela,ale v plavání dnes nic moc, Nikča se soustředila na plavecké pomůcky mimo bazén a nějak nechtěla spolupracovat. Odpoledne pak přijel i děda a jely jsme s nima nakoupit. Počasí bylo nádherné,ale zítra už asi bude pršet
Není tady
Jo,ale abych Nicolku jenom nechválila....tak dopoledne se mi vymáchala v kašně (teda odnesly to mokré boty durch). Šly jsme si sednout na lavičku a že se budeme dívat, ví a stále jí opakuju, že do vody se nesmí,ale co můžu říkat, když tam vidí divočit jiné děti, že? Ona ta kašna je tak, že má fontánu v jednom prostoru, kde je voda asi metr a přetíká do prostoru , kde jsou našlapné kachle, po čem ty děti skáčou, jenže to malé děti nemůžou udělat takový krok.... no a Nikča si to hrnula přímo do vnitř a přeběhla přes tu vodu... tak jsem za ní, vzala jsem ji za ruku a za jednu ruku vytáhla ven, pak dostala na zadek. Jsem teda slyšela to pohoršení od posedávajících důchodců a cítila jsem ty jejich pohledy, že jsem byla asi tak tvrdá,ale na zadek to bylo plácnutí, přestože Nikča začala plakat jako bych ji mučila (ale ona je hysterka ) Spíš jsem zaraplovala a v té rychlosti ji z vody vytáhla za jednu ruku, ne za obě, jenže přes rameno jsem měla tašku a a cítila jsem, jak mi sjíždí...chjo
jenže jsem nechtěla,aby zakopla o tu kachli a vymáchala se tam celá, fuj ta voda...lítají tam holubi...
Není tady