29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hlasime sa po yamahe a cez obedne spanie ... tu teda stale leje, bude to dlhe popoludnie...
co robievate takto doma, ked je skaredo? filipek uz ma okukane vsetky hracky, uz ho nebavia .. posledne dni ho bralo malovanie vajicok a polepovanie ale uz ani to sa mu nechce
dakujem za podporu som prdla ale uz teraz mam vycitky voci filipkovi ze ho budem sidit, ze sa mu nebudem moct tolko venovat
innko mat teraz dvojcata nooo to by bolo zaujimave.. ale sesternica tak boli.. mali brata doma a narodili sa dve holky
fool neboj zadari sa aj vam pozri ako to ide fofrom pri druhom pozeram ze fakt chytiite pokazde nejaku chripku
dneska mi hovorili v yamahe ze v sobotu ich mala tiez to mala a pochytali to postupne vsetci.
dneska som konecne zobrala do yamahy kameru ze ich natocim a ako napriek filipek sa nezapajal a robil kraviny, jeden chlapec sa tam valal po zemi tak filipek to zacal odkukavat od neho...
Není tady
Ahoj holky!
Musím pročíst příspěvky, jen jsem zachytila zprávu od 4li.
4li, holka jedna, to je super, neměj obavy! Držím palečky a posílám Filípek je šikulka, takže neboj a jestli budou potvrzené // tak se raduj
(závidím)
Fool, věřím, že i vy se dočkáte
Všem přeji krásné dny, i když jsou upršené a ospalé
Není tady
holky ahooooj dlouho jsem tu nebyla a vy máte nový domeček
4li no supeeeer-doufám že vám to výjde
já tedy s D žádné problémy nemám, nají se sám, nezvedám ho už tak od podzimu(není potřeba) mluví už úplně perfektně takže si o vše řekne.....nebojj to zvládnete
Enduro už je nám malé chtěla bych na jaro First Bike
kolo neušlape-pořát z toho slízá a odráží se jako na odrážedle
Není tady
dobre ranko,
tak u nas dneska krasne slnecno ...
inak test som robila aj dnes a ciarka zosilnela, uz nepotrebujem lupu a dokonca je vidiet aj v pritmi
andulko no ja prave filipka stale kvoli niecomu zdviham, viz dneska rano chcel sledovat auto co umyva cesty.. a to lietal z miestnosti do miestnosti ako obiehalo cinziak a vzdy zdvihnut znovu a znovu... alebo mavanie z okna cez den, do jedalnej stolicky, alebo ked sa chce pritulit, no keby som to pocitala sa nedopocitam... ale nejak to poriesime
my dnes ideme na otocku na slovensko, budeme mat spestrenie...
pekny den prajeme
jo a keby vam vadilo ze tu stale melem o teste tak kludne napiste
Není tady
4li, co blázníš, klidně mluv o testu pořád dokola, mě to nevadí , mám z toho radost, je to taková pozitivní zpráva (z mého pohledu)
užijte si Slovensko, dávejte na sebe pozor a ohlaš se!!!
Andulko, ahoooj, už jsem ztratila nit, co ty, tak doufám, že je všechno ok.
Holky, pádím, venku je hezky, musím se trochu zkulturnit, jak se Nikca vzbudí, vyrazíme ven.
Není tady
Ahojtééééé,
4li určitě to nikomu nevadí a vadit nebude, jak píše Naty, je pozitivní zpráva a těch je v dnešní době málo!!!!!!
Užijte si Slovensko a hlavně opatrně !!!!!!
Nataly už se to u vás trochu uklidnilo????
Mě začalo dost bolet v krku, tak doufám, že to nějak ustojím a nepadnu .
Taky jdeme ven, užívat si sluníčka dokud svítí. Mějte se všechny krásně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) Jitulda (1. 4. 2010 14:30)
Není tady
holky no já byla týden v nemocnici
začalo mě bolet strašně břicho myslela jsem si že zas rodím..... no hrozné období
hned mi dali kapačky kortikoidy na dozrání plic a čekalo se co bude-naštěstí mi našli zánět v moči takže ty bolesti byli od toho a hned jsem dostala antibiotika a po týdnu mě pustili domů
od půlky ledna ležím takže už se mi to krátí ale je to mazec...
Davida jsem měla po babičkách a teď už ho mám od víkendu doma ale denně si ho stejně berou protože lítat zaním po venku nemůžu
věděla jsem že budu mít vzhledem k minulému těhotenství v tomto těhu nařízen klidový režim takže to prostě musím vytrpět....ale dá se to hlavně ať donosím
Není tady
ad zvedání....
do židličky-bez problémů vyleze sám
na parapet-přisunu židličku a vyleze taky sám
mazlení-v leže na posteli
vana-vleze sám
autosedačka-dává do ní manžel
prostě to jde když se chce
on si ale o to abychom ho zvednuli už dávno neříká
Není tady
Ahoj a hezký aprílový den ! Tak my byli včera na kontrole na alergu a vypadá to, že Matyho alergie (ABKM) je na ústupu, né-li už úplně fuč
tak sláva!Ještě aby nám dobře dopadl ten pinďour. Jinak zítra jdeme na zápis do školky, tak se oba moc těšíme. Bydlíme na vsi a Maty bude chodit do stejný školky jako já, jedna učitelka je co učila ještě mě (ale zrovna v té době nastupovala, tak není 100letá
) a ta je strašně hodná a zlatá a druhá je moje "teta" (sousedka z baráku), takže super. Už asi bude moct chodit na pár hodin od září, tak ho tam budu dávat, aby si zvyknul než půjdu v lednu do práce.
Není tady
Čtyřlístku moc gratuluju ke // . Uvidíš, že to zvládneš, Filípek je šikovný a tříletý rozdíl už začíná být v pohodě. Já jsem spíš na ty větší věkové rozdíly mezi dětmi a ten tříletý je minimum, do čeho bych šla. Ale vzhledem k tomu, že manža se rozhodně na druhé necítí a já vlastně taky ne, tak se spíš začínám těšit za ten rok do práce. Anička je dost náročné dítě a dodneška se s ní ještě v noci nevyspím,takže až to začne být klidnější a až nastoupím do práce, tak to pak začneme řešit.
Jinak co se týká dudlíku, tak vzhledem k těm Aniččiným amokům a záchvatům vzteku spojenými s růstem zubů jsem rozhodlá začít řešit dudlík až nám vyrostou všechny zuby. Teď rostou spodní stoličky a pak už zbývají jen ty horní. Prostě nejpozději odevzdáme dudlík čertovi na Mikuláše. Snažím se teď spíš ho odbourat přes den a hlavně, když jdeme ven (zabírá to, když řeknu, že se jí ostatní budou smát, že tak velká holka má dudlíka).
Jo a máme malé úspěchy s nočníkem, sice první "vlaštovky", ale i tak to potěší......
Není tady
Ahojte holky,
všem přejeme krásný velikonoce!!!!!!!!!!!!!!!
Račí ted už se to bude s nočníkem jen zlepšovat, uvidíš!!!!
Innko to je super, že alergie mizí
My se na vel.pondělí chystáme na výlet, ale má být šeredně, tak uvidíme.
Mějte se krásně
Není tady
ahojte
tak my sme klasicky dneska vyvetrali sa vonku na ihrisku asi sme boli za exotov, nikto nikde v sviatocnu nedelu mna tie velikonoce nejak neberu, vyzdobila som byt, s filipkom sme nafarbili vajicka, ukuchtime nadivku ale to je tak vsetko, nechodime ani sibat
jo a kupili sme novu zrcadlovku nikon.. to je paraada.. mam z nej obrovsku radost.. tak po veceroch studujem, cez den cvicim na filipkovi ten ma fotiek zrazu
innko super ze alergia je fuc a v skolke medzi znamimi tvarami mu bude super
aj moja mamina uci deti rodicov co kedysi ucila
andulko este ze mozu babicky hlidat, tuto variantu ze by som to odlezala ako v prvom tehu si neviem u nas predstavit, u nas hlidat nema kto... ale tebe uz sa to pomaly krati...
račice a ako to ze sa v noci nevyspite? budi sa na pitie ci? u nas su obdobia napr ako dnes filipek revy o piatej rano ale to neviem co chcel skoncilo to mliekom a spal dalej.. ale spava pekne celu noc ale je pravda ze v zari mu vysli posledne zuby takze tie uz ho netrapia...
jitul a kam idete vyletit? som to mala tiez v plane ale chlap je chory celu zimu sa drzal a teraz si to vybera na sviatky..
prajeme vsetkym pekne velkonocne sviatky
Upravil(a) stvorlistok (4. 4. 2010 14:49)
Není tady
Pardon damy, ze nakukujem, ale zahlliadla som 4li, a co to vidim... Gratulujem!!!!!!!!! A prajem nech je vsetko v poho, 4li
Neboj, zvladnes to urcite, nie je to take strasne, ver mi... Ved vies, ze ja som tu uplne sama a pozri, Danko uz mal rok
Není tady
račice napsal(a):
Čtyřlístku moc gratuluju ke //
. Uvidíš, že to zvládneš, Filípek je šikovný a tříletý rozdíl už začíná být v pohodě. Já jsem spíš na ty větší věkové rozdíly mezi dětmi a ten tříletý je minimum, do čeho bych šla. Ale vzhledem k tomu, že manža se rozhodně na druhé necítí a já vlastně taky ne, tak se spíš začínám těšit za ten rok do práce. Anička je dost náročné dítě a dodneška se s ní ještě v noci nevyspím,takže až to začne být klidnější a až nastoupím do práce, tak to pak začneme řešit.
Jinak co se týká dudlíku, tak vzhledem k těm Aniččiným amokům a záchvatům vzteku spojenými s růstem zubů jsem rozhodlá začít řešit dudlík až nám vyrostou všechny zuby. Teď rostou spodní stoličky a pak už zbývají jen ty horní. Prostě nejpozději odevzdáme dudlík čertovi na Mikuláše. Snažím se teď spíš ho odbourat přes den a hlavně, když jdeme ven (zabírá to, když řeknu, že se jí ostatní budou smát, že tak velká holka má dudlíka).
Jo a máme malé úspěchy s nočníkem, sice první "vlaštovky", ale i tak to potěší......
Tak koukám, že toho máme hoooodně společného
Není tady
Ahoj
tak jaké jste měly velikonoce???? My jsme i přes nepřízeň počasí, naštěstí nepršelo, byli v Zoo ve Dvoře Králové. A bylo to celkem fajn. Ráno šel Ota s Otíkem na koledu a o půl desátý jsme vyrazili. A lidí bylo taky docela dost. Tak jsme měli pěknej den, takovej rodinnej
4li jen pořádně studuj a foť a my si k tobě pak budem jezdit nechat fotit děti
. Já jsem ted co máme Aničku docela lajdák, na to focení
.
mějte se
Upravil(a) Jitulda (5. 4. 2010 17:34)
Není tady
ahojte,
jitul super ste vyletili v brne hrozne prsalo a bola zima tak sme sedeli doma....
muz je izolovany samostatne nejaky je chorlavy a stale spi, dufam ze si na to nezvykne
ale bol teda v obchode to mu nesmiem upriet
u nas dneska veselo vykradli nam auto.. uz je to treti krat za pol roka... nic tentorakt neukradli, naposledz to bolo na stedry vecer... uz sme vycviceny muz uz im nechava otvoreny aj vyklapac aby videli ze tam nic nie je... nastastie otvaraju dratom takze ani okienko nerozbiju, tentokrat otvorili aj kufor
a tehu info robila som si pred chvilou test a ciarky uz su rovnako silne a nabehli este len som to tam namocila
filipek uz dopija mlieko a supajdi do postele.. ja studovat fotak, ale jitul to asi moc nedopadne s fotenim deti, profik zo mna nikdy nebude ale na zraze nejakom urcite pofotime
dneska filipek rano vstal objavil v skrini stativ a chodil za mnou cez den ze sa chce fotit, zatvoril aj skrinu aby bol poriadok a postavil sa pred nu
tam som ho fotila ked som chcela predat oblecenie... a potom chcel fotit po sediacky na posteli a aby bol vidiet mickey mouse na tricku
no a taaak, nieco z nasho bezneho dna
Není tady
Hola hoj vespolek !
Tak my se vcera vratili z chaty,Tona rval,ze domu nejede .Bylo tam super,akorat jsem se bala,ze tam bude vevnitr zima(kdyz jsme prijeli,tak tam bylo asi 6 stupnu),ale tatinek zatopil i v kotli i v krbu,takze ve finale jsme tam meli saunu,asi 26 stupnu
. Tonule se vyblbnul na zahrade,jeste nam tam stihla prijet navstevka,no fajn..
4li,gratuluji k fotaku,fotka u metriku je moooc hezka A kdypa se chystas k dr.?
A kdo vsechno ze Zimnatek nam tu jeste v brzke dobe planuje mimusko ? My na 90% zustavame u jedinacka
.
Jo a ve ctvrtek jsme byli na Priorixu,Tona statecnej,no jsem zvedava,jestli tentokrat naky reakce budou,zatim je to v poho,akorat hned druhej den mel srajdu,tak nevim,jestli to bylo z toho..Od ty doby pro zmenu nekajdil..
Tak ja jdu uklizet,jsem jeste ani poradne nestihla vybalit
Není tady
ahojte
u nas sa spi... vonku je krasne...
vando tak to si tonula urcite uzil.. nemas nejake fotky z chaticky? a mali ste peknu krbovu romantiku na kontrolu idem 19.4. v pondelok 11.30 to budem 6 plus nieco takze srdiecko uz bude musiet byt aby bolo vsetko ok... a preco nepojdete do druheho? myslim ze uz si to pisala ale nepamatam si to
fotky mam na rajceti ale pod heslom ak by niekto chcel mrknut nech mi napise, dam mu heslo
hodte aj vy nejake fotky deticiek nech vidime ako nam podrastli
vando chcela si vediet ake ma vlasy. na tej z metru to ide vidiet,je to vystrihnute z tejto z pieskoviska
a tu je vidiet vlasy ako som smykla ofinu a nad usami...
a zahradne
dosla voda v krhlicke
Upravil(a) stvorlistok (6. 4. 2010 13:45)
Není tady
4li kráásné fotky, D skoro žádné vlasy nemá
jo a proooč jsi první těhu ležela?
Není tady
andulko dakujeme za pochvalu..
pretoze v 19 tom tyzdni sa mi skratil cipok hodne, to sme boli na pohotovosti to ma chytali aj bolesti do brucha ... a skracoval sa dalej, doma som mala prisny rezim len na wc, neupratovat, nechodit von nic...vodne v noci dohora nohy az do konca tehu stacilo trochu prejst a uz sa to prejavilo..... kupovali sme vtedy polohovaci rost aby som mohla ako tak pohodlne lezat... v 24tom do toho som mala ladvinovu koliku to som bola tyzden v nemocnici a od 30teho do 35 som lezala uz na infuzkach v nemocnici kvoli tvrdnutiu brucha... na udrziavanie... ja som bola rizikova aj kvoli krvy, pichala som heparin... no bolo toho viacej...
ale hlavne islo o cipok ... doma veskere prace robil muz
ja som len lezala v posteli pri notasovi, no obcas to bolo na hlavu...
Není tady
já měla taky klíny pod matrací.....ležím od 20tt ale klíny jsem si minulý týden sundala
no druhé těhu budeš mít to samé.....máš hlídání?
Není tady
4li,fotky moc krasny . Filipek ma hodne husty vlasky,vid?To Tona ne,ale ma je zase vic kudrnaty,ted teda nee,jak jsem na nej min.tejden vlitla
.
Jinak s druhym tehu to je tak,ze mi letos bude 39 a uz ted jsem docela psychicky i fyzicky vycerpana ,jeste k tomu ten nas hafan,to je jak druhy mimino
.Chtela bych druhy,ale tak s odstupem 4-5 let,jenze to mi uz bude pres 40 a fakt se mi to zda pozde
. Ales se nijak k druhymu nevyjadruje,spis rika,ze ma Tonu a ten mu staci...
Jsme spolu 15 let a uz i docela pohodlny.Je tam jeste spousta pro a proti a nekdy se to ve me hrozne mele,ale spis bude Tona asi jedinacek..
Není tady
Jinak pred chvilkou od nas odesla ta kamoska z Ameriky,byli tu s detma-4 roky a 9 mesicu,no a nejvic zlobil teda ten nejstarsi,vypadalo to tu jak po bitve .
Není tady
Ahoj, tak u nás se srajdí, teda Maty, ale vůbec si nejsem vědoma z čeho. Přitom včera večer ještě kakal normálně. Dneska od rána snědl akorát tak 3 kousnutí chleba s rybičkovou pomazánkou, nějaký sušenky a kousek jabka, pořád si stěžoval, že ho bolí bříško, no nezvykle brzy, o půl 1 usnul a když se vzbudil tak se dost pozvracel a hodinu na to i posrajdil, zatím 3x a už je to voda. No naštěstí už si nestěžuje na bříško.
Jinak my by jsme taky druhý chtěli tak až půjde Maty do 1. třídy, takže odstup 5-6 let. To mi bude kolem 30, takže si myslím, že ideální. Ať si s Matym trochu užijem, kdyby jsme teď měli druhý, tak budeme zas "omezený malým mimčem", teď už jsem ráda, že je Maty tak "velkej"
Čtyřli moc krásný fotečky! Já mám nějaký tady kdo chce juknout http://innkag.rajce.idnes.cz/
Není tady
Innka napsal(a):
Ahoj, tak u nás se srajdí, teda Maty, ale vůbec si nejsem vědoma z čeho. Přitom včera večer ještě kakal normálně. Dneska od rána snědl akorát tak 3 kousnutí chleba s rybičkovou pomazánkou, nějaký sušenky a kousek jabka, pořád si stěžoval, že ho bolí bříško, no nezvykle brzy, o půl 1 usnul a když se vzbudil tak se dost pozvracel a hodinu na to i posrajdil, zatím 3x a už je to voda. No naštěstí už si nestěžuje na bříško.
Jinak my by jsme taky druhý chtěli tak až půjde Maty do 1. třídy, takže odstup 5-6 let. To mi bude kolem 30, takže si myslím, že ideální. Ať si s Matym trochu užijem, kdyby jsme teď měli druhý, tak budeme zas "omezený malým mimčem", teď už jsem ráda, že je Maty tak "velkej"
Čtyřli moc krásný fotečky! Já mám nějaký tady kdo chce juknout http://innkag.rajce.idnes.cz/
Innko tohle jsme měli přesně celá rodina......je to střevní viroza, my musíme i malovat jak nám Ellinka několikrát ohodila zeď, bylo to děsný...ať je brzy líp
Andulko koukala jsem na videa Davídek je velký šikulka a naše Ellí seděla u všech videí jak opařená sledovala a furt říkala "já ci Daídka" jenže už jsme shlédli vše tak točte točte at máme na co koukat...jo amáme úplně stejnou sedačku v obýváku
čtyrli berunko posílám pusu, ted spolu moc nemluvíme vid..už mi to chybí Filípek je nádherný
já má zkouškový tak se furt učím nebo chodím do práce a nebo jsem s malou
Upravil(a) Fool-pick (6. 4. 2010 18:34)
Není tady