6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ctyrlistku obrovitanska gratulace k Oliverkovi . Ja se moc omlouvam,ale nejak jsem uplne mimo co bojujeme s tim kojeni uz treti mesic.
Renky, Ty cekas take mimiska, take obrovitanska gratulace.
Není tady
Ahoj holky,
4li, já jsem hned nakoukl ana rajče, co mi přišlo do mailu, že jsi přidala fotky :-) jsem se kochala malým Oliverkem.
A tobě to taky slušelo, to když si vzpomenu na sebe po porodu nejsi ostříhaná a tmavší vlasy? Chtěla jsem napsat vypadáš jako mladice,ale ty vlastně jsi ...teda já mám kolem sebe samé mladší baby
Aktuální zprávy od nás z domova - opět rozjíždějící se rýma. 20.11 se ráno vzbudila, měla horečku, přes den 39´,ale jako když utne, zmizela rýma... už je zpátky. Tak uvidím, co se z toho vyklube.
Zítra máme navíc v plánu jít na mikulášskou besídku. Niki sice nechce,ale snad to zvládne. Já ji tedy ničím takovým nestraším,ani čertama,ale nějak z toho nadšená není.
Ovšem napadlo u nás tolik sněhu a stále sněží, že nevím, jestli se zítra vůbec někam prokoušeme. Je to hrůza, já sníh nemám vbec ráda. Když mi nevadil, nejezdila jsem autem, tak sníh tolik nebyl, natož o Vánocích. Teď ho nepotřebuji ani o těch Vánocích, natož celou zimu, brrrrr.
Taky jsme začaly chodit do solné jeskyně. Teda byly jsme zatím pouze jednou. Niki to nějak moc neoslovilo, nudí se tam, i když jsou tam nějaké hračky,ale přece jen....minule tam byly i dvě holčičky, tak si s nima pak hrála. Chtěla bych,aby to zvládala vydržet, určitě ji to neuškodí, ani po ORL stránce ani po atop. ekzému.
Děvčata, mějte se krásně a písněte!
Není tady
Netaaaku, vitaaaj... normalne som si najskor myslela, ze som vypila vela vina a sa mi to len zda, ze ta tu vidim
no ako sa mas, pochval sa?
4li, Oliverko je kraaaaasny... normalne mam chut aj ja na dalsie mimco drzte sa
Není tady
Nataly prepac ze som sa ti neozvala na skype, letela som kojit nestihla som vtedy ani sem na zimnata hodit info len na tehotne.. posnazim sa niekedy skocit na skype pozeram ze zasa marodujete, ale ta jaskyna by vam mohla pomoct..ozaj a ako to dopadlo na tej imunologii,..aku ma nikca imunitu? ze by vam dali nieco na posilnenie, filipek berie bronchovaxom... ak si uz pisala ze nieco beriete, tak sa ospravedlnujem, nejak mi to vypadlo
sunny ahoj.. sak som ti este ani na sz neodpisala ale myslim na to dakujeme za pochvalu a do druheho nechcete ist? ze by si sa pridala k renky
Není tady
Ahoj.
to je venku sněhu, co?... a další má ještě padat. silnice katastrofa, chodníky taky...záhul jet s kočárem, šílenost autem...
4li, Nikča bere Ribomunyl,ale nepozoruji nějaký efekt. Další imuno máme v lednu. ORL(mandle) se nekonalo, ale to jsi myslím postřehla.
Holky, já nevím, jak to bude Nikča ve školce zvládat, teď kvůli zdraví nechodila nebo prostě měla školka program a ona, když nechodila každý den, tak to pro ni nebylo... no a teďka už po dvakrát v tancování plakala. Neřekne proč, nic se nestalo, prostě spustí a chce jít domů- Přitom dote´d to tam bylo pro ni v pohodě,ale mají jinou trenérku, ta jejich je nemocná, tak jestli je to tím, ale ta holčina je sympatická a nic N. neřekla, co by jí mohlo ranit. Ach jo... co se to zase děje.... už jsem chtěla jásat, že se ty velké vzdorovoté scény daří krotit, že už to vypadá dobře...a teď začně pláč
Není tady
Nataly... to je prechodny stav, netrap sa. Aj Klarka mala striedave obdobia a niekedy plakavala v skolke a za par dni ok. Pokial nieje celkom zdravotne ok, tak to moze byt aj v tom.
Na Klarku ked nieco lezie tak je na zabitie...
Viem, ze Ty si z toho smu: ale to nechaj na Nicolku, s tymto sa musi pasovat sama ... a ona to zvladne...musi
Upravil(a) Renky (6. 12. 2010 14:31)
Není tady
Ahojky holky moej...
Moc se omlouvám, že nepíšu,ale mám toho ted nějak moc....rozvod, vyrovnání, práce....atd...nebudu vše vypisovat
ale jinak se máme odbře...s Taťkou vycházíme dobře, tak nsad to tak i zůstane....byli tu už i nějaké náznaky, že by se vrátil...ale to má smolíka...já už nechci...mám to v sobě vyřešené, nehledně na to, že někoho mám....
Renky beruško moje....až srdíčko zaplesalo když sem viděla tvůj metřík...moc ti to přeju kočičko moje...zasloužíš si to za to vše.....
Lístečku strašně moooc gratuluji malej je náááádhernej, opusinkuj ho za mě i Filípka....
Nety čus babo....jsem ráda, že žiješ
Naty zlato mi si občas písnem vid?...
a jinak všechny zdravím a přeju všem krááásné vánoce...já bych je tedy letos nejradši zrušila
Není tady
Ahojte bambulky...
tak konecne mam aj ja trosku casu vam napisat... obcas mi je za tymi nasimi "drbarnami" velmi smutno
Renky, ako pokracuje tehu? je vsetko ok?
4li, na tvoju otazku, ci ideme do druheho odpovedam - zatial nie... muzik by velmi chcel, ale mne je v praci strasne dobre, bavi ma to a mam super kolektiv, dobijam sa tam baterkami, tak zatial nie. No a kedze sme sa prestahovali a aktualne dnes kupili nove auto, tak z financnej stranky to tiez nie je najrozumnejsie. Takze trosku porobim, posetrim a uvidime...
ale len tak medzi nami - niekedy ma chytaju chutky na vonave male pekne miminko ale to nemozem povedat nahlas
V praci super, ako som uz pisala, sice teraz velmi rusno, v priebehu 10 dni som bola dvakrat na sluzobke v zahranici, ale aspon sa daco priucim. a sarinka si utuzi vztah s tatinom
Fool, koho to mas? hod nejake info o rozvijajucom sa vztahu?
Renci, kedy by sme sa mohli stretnut? ste tu medzi sviatkami, na silvestra, po novom roku?
4li a ty sa kedy chystas do TT? dajte mi baby vediet, rada by som vas videla. cmuk
Jaaj a este o Sarinke - je strasne zlata, v jasliach vraj neskutocny anjelik - doma obcas na zabitie a anjel je fuc... len nechce posledne asi 3-4 tyzdne v jasliach jest. Strasne malo spapa, tak sme ju fakt uz museli "motivovat odmenou". Tak dnes zjedla na obed uz o nieco viac. Sme sa so sestrickami tesili viac nez ona. A doma sa tiez dotlacila - siska, polievka, zemiaky, nejaky ten keksik a tak...
no a to by uz stacilo.
Není tady
Ahoj holky,
Fool, jojo, my si občas písneme mimo BBNT, takže jsem docela v obraze
Sunny,máš pravdu, taky mi to občas chybí ty naše pokecy tady,ale nějak se to tady už rozuteklo a myslím, že éra našich zimňátek je pryč
.... a jej, jak ti závidím toho andílka co máš doma Nicolka měla teď přechodný stav, kdy jsem nabyla dojmu, že bude opět andílkem,ale byl to opravdu pouze přechodný stav.
Mám obavy, že je to tím, že se jí poslední dobou míň věnuju. Když potřebuju něco udělat nebo si vyřídit, tak "povolím opratě" a má volné pole působnosti a "zvlčila"
Až nastoupím do práce, tak spolu budeme bývat míň, tak mám strach, že se to zhorší. Mám hrůzu, jak to zvládne, bude to náročné, vstávat po 5 ráno,aby na 6.30 byla už ve školce, kde bude jako první...a vyzvedávat jí budu kolem 16, leckdy až skoro o půl páte. Ve školce tedy bude víc času než se mnou. Ale hold to jinak nezkloubím, práci budu mít v jiném městě. Kdyby ta práce aspoň znamenala nějaké finanční polepšení...ve finále po všech odpočtech a nákladech budu tam, co jsem s rodičákem
Venku zase sněží, asi jsme si měli místo auta pořídit sněžný skútr
Jdu uklízet, zatím u nás nevypadá, že se blíží Vánoce, spíš jako by zde proběhl nějaký cvičný útok vojska
Není tady
Naty, nemas az tak velmi co zavidiet, lebo S. vie byt tiez pekny certisko... a prave tym, ze chodim do roboty a sme spolu menej, tak to tak "neriesim", resp. mam chladnejsiu hlavu ako ked som s nou bola cely den a mala som "nervy na dranc". Podla mna si to aj tie deti casom uvedomia, ze je lepsie si to "malo casu" radsej uzit v dobrom.
Neboj, zvladnete to a Nikca si zvykne. Drzte sa, pa
Není tady
Ahojky Zimňata,
tady to zase zamrzlo
...před 3 lety měla Nicoka v tuto chvíli asi 20 minut ...dnes prožívám poslední den rodičáku ...nastanou nám krušné doby, záhul to bude.
Nicolka byla v pátek ve školce na dopoledne, měla jsem totiž skoro dvouhodinovou rehabku, ale ve školce se prý šíleně vztekala Mně teda učitelka nic neřekla,ale řekla to kamarádce, co jí volala, zda bych mohla vyzvednout i její dítko, když půjdu pro malou. Takže to vypadá, že to ve školce nebude tak růžové. Navíc se Nicolce te´d v zimě zhoršuje ekzém a pokud se bude tak stresovat, tak budu muset nasadit asi kortik. masti a krémy, což se snažím odsunovat jak jde.
Mějte krásnou neděli
Není tady
Moje mila zimnatka,
Preji vsem krasne a pohodove svatky a do noveho roku hodne deticky, co zlobi jen aby se o nich vubec vedelo
A Nicolce vsechno nejlepsi k narozkam!
Ja se porad jeste kulatim, ale mezi svatkama mam naplanovaneho cisare, takze se mi to uz dost krati. Je to docela zvlastni pocit, veddet, kdy se mala narodi. Tedy jestli se nakonec nerozhodne prijit podle sveho jeste o trochu driv, ale na to uz moc casu nema Tak mi drzte palce!
Není tady
Také Přeji Všem krásné Vánoce, hlavně pohodu, klid, a koleme sebe lidi, které máte rádi.
Není tady
Zelam krasne sviatky vsetkym zimnatkam a ich maminkam a aj novym, ci nastavajucim surodencom
Není tady
tedy asi se všichni vali u cukrovi a filmu:)))
Není tady
Vše nejlepší v novém roce! A samé krásné a zdravé přírůstky .
Není tady
ahoj babulky,
tak se po delší době hlásím...nějak jsem neměla sílu, neb už chodím do práce a jsem KO. to dojíždění mě zničí, v kombinaci s Nicolkou, která změnu nenese moc dobře. Ve školce pláče a to hodně, první dny byla úplně oteklá. Ve školce je jako jedna z prvních, takže je i hodně unavená a to se na ní odráží.
Co se týká mojí práce, tak jsem hooodně ponížila,pode mnou je snad níž už jen uklízečka,ale výhodu to má zase v tom, že nejsem na nikoho vázaná, takže si udělám svoji práci a mám klid, několikrát do roka bude teda docela masakr,ale jinak by to snad mělo jít. Teď ale vidím, jak dobře mi bylo doma. Na penězích si nepolepším, protože moc projedu, když musím každý den jezdit autem,abych stíhala malou se školkou. Jen doufám, že si Nikča brzy zvykne, teď je to síla.
Reni, náááádherná fotka a krásné bříško, takové krásně kulaťoučké.
Pořád se opakuju,ale tolik vám závidím, těhulkám a znovumaminám. I když u nás je už pokrok v tom, že by přicházelo v úvahu znovu i CAR, tak teď se musíme nějak finančně zotavit, což bude problém, manžel to má v práci blbé...a já mám strach, že za rok, dva se mi do dalšího těhu už snad ani nebude chtít. spíš, že už se na to nebudu cítit
A dost, už mě zase chytají chmury.
Děvčata, dodatečně všechno nejlepší v novém roce, ať jste zdravé a šťastné, stejně tak jako i vaše rodinky.
Jdu si vysušit vlasy
Pa
Není tady
Tedy to je krasne brisko:)
Listecku, ten je boží at jste vsichni zdraví!
Nataly: to me mrzi ze je to takovy fofr, snad se to brzy zabehne a bude lepe.
Není tady
Nataly neboj!!!
ja viem je to zabijak, to poznam. Denne prejazdim dve hodky ale aj tak som rada, ze do prace chodim. Stale mas moznost hladat si pracu pobliz, teraz mas aspon aku-taku istotu. A Nikca?... Aj ta si musi zvyknut a popravde, ona to mozno vobec tak zle nenesie ako Ty. To poznam podla seba ... Nikca je velka kocka a v skolke najde kamosov a nove podnety a zapaci sa jej tam, neboj. klarka dokonca vecer ronila slzu kvoli Mariovi, lebo ju vraj nema rad : D: D
kamchi no ahoj!!! A tvoje pupik ako? ... idete do druheho?
Není tady
Hola hoj,vse nej do noveho roku ;-)!
Renky,krasnej pupik !!
Ctyrlistku,malej je fesak :-)!!
Kitkat,gratuluju ke slecince :-)
Naty,ty jo,mas docela zahul :-(
Není tady
Reni, velká gratulace byla jsi na 3D? ... další nevěsta pro kluky od 4listkovic?
Sousedka nad náma čeká taky druhé mimčo, snad prý zase chlapečka, ten první se docela kamarádí s Nikčou. Teda, když jsem bývala doma, tak měli období, že spolu bývali každý den, pomalu jako sourozenci. Všude těhulky
Já vám, holky, nevím...pořád si myslím, že jsem v práci jenom tak nějak na přivýdělek a nemůžu se dočkat dne, až budu zase doma Ráno pryč za tmy, domů pomalu za tmy, protože ještě vždycky musíme aspoň pro pečivo, tak se návrat domů protáhne. V práci si připadám jako úderník, denně tím kovovým těžkým razítkem mlásknu na 1800krat, dnes jsem už pomalu nemohla vyjít schody domů, když jsem nesla nákup, jak mě bolela ruka...Pokud bych měla dělat tuto práci tak pět let, tak budu totálně zakrnělá,ale s vypracovaným svalstvem pravé ruky ... no a konec ledna a celý únor bude pracovní kalamita. Nevím, asi jsem si svůj pracovní návrat představovala trochu jinak.
Naštěstí Nicolka se snaží už školku brát jako něco neodvratitelného. Sice pláče,ale včera mě už poslala pryč. Byla smutná a viděla jsem po ní, jak natahuje, že má slzy nakrajíčku,ale otočila se a řekla, už běž A ráno se to snaží celkově brát statečně, jde poslušně jako ovečka...na porážku...
ale včera si dokonce zpívala.
O víkendu budeme možná v Brně, tak jsem zvědavá, jak to tam Niki celou dobu vydrží.
Padají na mě chmury a únava, tak se loučím.
Pa pa, dávejte na sebe pozor.
Není tady
Nataly, Ty mi strasne pripominas mna
Ja ked som nemala chlapa, dieta bolo "na zabitie", ja do prace a z prace lietala jako blazen... bola som bez energie, bez zivota, vycerpana ako troska...
Strasne vela robi, ked ma zenska chlapa doma. Takze Nataly mas moj velky obdiv, mozes byt na seba pysna, viem o com hovorim. A ten tvoj chlapak DUPLOVANE!!!
Není tady