29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, tak ym jsme měli taky střevní chřipku, celá rodina, Ellí zvracela i lžičku vody, bylo to šílený, musíme i znova vymalovat já měla jenom průjem,ale jednu noc jsem myslela že je má poslední..jinak máma i její přítel zvraceli, průjem teploty..prostě všichni všechno
Se školkama to je naprd, byli jsme ve třech, ve dvou nám narovinu řekli, že máme smůlu a v té jedné, tu otvírají nově byli docela dobrý, že by vzali Elli od Září na 5dní v měsíci...tchýně tvrdí že to nejde když jí nejsou tři, tak uvidíme, myslela jsem že mi pomůže když je učitelka ve školce, ale prd.....
Lístečku to je pardáa s tou zahrádkou, my máme taky takovou, cca 700, je to fajn , v létě bazén, grilovačka malá se vyřádí,máme tam chatku, prostě super. Michal se letos chystá, že v létě tam bude s malou už spát...já tedy ne,on ví, že mě tam nedostane, jsou tam pavouci a to by byla moje smrt
Fotky Filípka pardání, krásný pomocník..
jinak už mám ezaplacenou dovolenou, v červenci letíme do Bulharska...konečně se nám to podařilo a jsem fakt strašně ráda, malá má ten atopický ekzém, tak snad jí to pomůže, moc se těšíme :-)))
Plínky nemáme, jen na ven a na spaní, jinak si říká hezky a chodí na záchod nebo na nočník, horší to je s dudlíkem, musí mít minimálně tři..jeden v puse a dva v ruce, už envím co s ní, je to šílený
Upravil(a) Fool-pick (29. 3. 2010 13:32)
Není tady
Ahojda ,
hlásím se po super víkendu, vřele doporučuji ,jestli máte aspon malou šanci jet, jeďte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sice mě bolí záda, protože jsem si nechala dát masáž a jak to bývá mám záda docela hotový, tak mě trochu pomordoval . Ale jinak to bylo opravdu moc fajn. Já nevěděla co s časem, všechen byl jen pro mě. A to není normální stav, to znáte.Doma to zvládli naprosto v pohodě.
4li krásný fotky, Filípek je prostě model . Zahrádka je super
!!!!!!!!!! Aspon máte kam chodit a nemusíš se bát Filípka vypustit
.
Dneska jsem byla s Aničkou na druhé dávce na spalničky a má priorix .
Kamchi držím pěsti ať to trhání je co nejmíň nepřjemný !!!!!!!!!!!
Vandi a Račí v klidu vždyť oni se naučí taky chodit bez plín . Anina začala něco malinko před druhým rokem si říkat a dál to postupně pilujeme.Ale je fakt, že když nemá plínu, tak si řekne a jak jí má, tak ani náhodou, takže jí pořád nemá, jen na noc. A máme občas nehody
Fool Bulharsko tiše závidím!!!!!!!!!!!!!!!!Jen si to poádně užijte!!!!!!!!!!!!!!!!
Se to tady rozjelo, to je paráda
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zatím ahojky, tady prší .
Upravil(a) Jitulda (29. 3. 2010 14:20)
Není tady
račice napsal(a):
Dudlík
Na téma dudlík, Maty když byl mimčo, tak ho nechtěl a čím byl starší, tak ho chtěl víc. Taky jsem mu ho moc nechtěla brát, né kvůli zoubkům, ale protože jsme byli s pinďourem na sondičce (nešel mu vůbec přetáhnout) a furt to pak museli mazat, tak ho to bolelo (to ani nemluvím, že jsme ji možná prodělali zbytečně, protože po ukončení mazání kortikoidy se mu pro změnu začala předkožka zúžovat, že se mu pinďour málem zaškrtil, tak mažem znovu a budem doufat, že tentokrát se to nestane)...no zkrátka jednou večer si ho někam založil a já už ho nešla hledat a protože byl hodně unavenej, tak usnul i bez něj. Když jsem ho našla, tak sem ho schovala a řekla mu, že si pro něj přišla ovečka pro jehňátko, že hodně plakalo a on už je velkej kluk (chodíme se u nás na ovečky dívat a zrovna maj mladý)..no kňoural 2 dny, tak jsem mu aspoň vrátila tríčo (kapesník s našitejma knoflíkama, takovej mazel, nástupce š*****í plínky
), tak byl šťastnej a říkal, že je beránej hodnej, že mu vrátil tríčo a po dudlu za pár dní už ani nevzdechl.
Není tady
Jituldo: kde jsi byla? ja jedu do lazni na vikend v kvetnu, taky se moc tesim.....
Není tady
Innka napsal(a):
račice napsal(a):
Dudlík
Na téma dudlík, Maty když byl mimčo, tak ho nechtěl a čím byl starší, tak ho chtěl víc. Taky jsem mu ho moc nechtěla brát, né kvůli zoubkům, ale protože jsme byli s pinďourem na sondičce (nešel mu vůbec přetáhnout) a furt to pak museli mazat, tak ho to bolelo (to ani nemluvím, že jsme ji možná prodělali zbytečně, protože po ukončení mazání kortikoidy se mu pro změnu začala předkožka zúžovat, že se mu pinďour málem zaškrtil, tak mažem znovu a budem doufat, že tentokrát se to nestane)...no zkrátka jednou večer si ho někam založil a já už ho nešla hledat a protože byl hodně unavenej, tak usnul i bez něj. Když jsem ho našla, tak sem ho schovala a řekla mu, že si pro něj přišla ovečka pro jehňátko, že hodně plakalo a on už je velkej kluk (chodíme se u nás na ovečky dívat a zrovna maj mladý)..no kňoural 2 dny, tak jsem mu aspoň vrátila tríčo (kapesník s našitejma knoflíkama, takovej mazel, nástupce š*****í plínky
), tak byl šťastnej a říkal, že je beránej hodnej, že mu vrátil tríčo a po dudlu za pár dní už ani nevzdechl.
už jsem taky zkoušela to, že jsme dali nějakému zvířátku dudlík, pak i četům...nic, prostě mě podle mě nechápe
Není tady
Kamchi byla jsem v Havlíčkově Brodě na víkendu se cvičením. Jé ty to budeš mít relax.................. Pořádně si to vychutnej!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Fool: no my daly certovi, to vis ze prvni vecer chtela ten dudlik, ale opakovala jsem porad... a clovek musi pak vydrzet, fakt jsem ho vzala a vyhodila a nebyl, takze me to nelakalo ho uz dat.
Jitulda: jojo tesim se jedu se známou. je to jen vikend,ale i tak.
Není tady
Ahojky
tak my se jdeme taky prihlasit Nejak nestiham, ale to je asi normalni, ze jo ?
U nas nic noveho, S. ma stale pliny, na nocni spani dudlik a ted pomalu koncime s kojenim. S plinkou - nocnikem vubec nechape o co jde, pochopitelne kdyz ji posadim ve spravny cas, tak se vycura, ale rikat si nerika. Vsak to prijde....
Na dovolenou jedeme v cervnu, na ctrnact dni bych chtela do Recka, ale jeste jsem nenasla to spravne ubytovani. Prijedou tam i Holandani, tak to musi byt schudny pro obe strany, coz zacina vypadat jako problem
Taky se mi nejaky zahadnym zpusobem podarilo pres zimu pribrat asi pet kilo, tak zacinam chodit behat a vytahnu brusle.... chtela bych i do cviceni, ale to co by se mi libilo, je az od osmi vecer a to uz je moc pozde.
Není tady
Dobre ranko.Tak dnes mladej pro zmenu vstaval v 8,to jsou vykyvy .
Baji a vy mate porad ty latkovy pliny? Hm,ja tu vahu taky potrebuju sklepnout.,minimalne 5-6 kg .
Jinak s dudlajzem to mame tak,ze Tona si treba pred spanim ten dudlik vynda a sam rekne-dudu ne,to je pro mimi,uz bez nej i usnul,ale v noci,kdyz se probudi,tak si ho tam stejne narve
Vcera uz jsem se na Tonu opravdu nemohla koukat,s tema kudrnama vypadal uz jak rozzurenej Beethoven,tak jsem vzala nuzky a strojek,no nevidely,nebo spis neslysely jste ten rev .Ve finale se nam to teda (s Alesovou asistenci a s miliony slibu) podarilo,ale uz se hrozim nakyho priste
.
Fool,to bylo neco ta strevni chripka,vid? Ja jsem taky zvracela i po vode,prvni den jsem do sebe opravdu nedostala nic. A chut(asi z ty zluci) jsem pak mela jinou jeste asi 4 dny,vsechno bylo horky
Holky,napiste pak ,jestli jste meli nejaky reakce na ten priorix,jo? Dik..
Není tady
Vandi jojo mame porad latkovky... asi se S. libie stejne jako me a nechce se jich vzdat
Priorix taky jeste S. nema, ale zatim pockam
Není tady
vandacz napsal(a):
Holky,napiste pak ,jestli jste meli nejaky reakce na ten priorix,jo? Dik..
Ahoj, tak mi už máme obě očkování za sebou a bez reakce. Tu druhou nám měl píchat v pátek (v prosinci) a na víkend jsme měli jet do Vídně, tak jsem se byla ptát, jestli to neodložíme, aby jsme se nemuseli vracet kvůli případný reakci a on prej že ne, když neměl reakci na první, ta na druhou mít taky nebude, tak mu to píchl a dobrý.
Upravil(a) Innka (30. 3. 2010 9:42)
Není tady
vandacz napsal(a):
Hola hoj vsem
!Tak vstavali dnes s mladym v pul 6,toz mame trochu casu napisat
. Tak japa dlouho nam asi vydrzi tenhle pribytek,co
? Ja jsem ted mela pravda taky absenci,jenze tady u nas je to fakt takovy divny.Jeden clovek neco napise,dalsi az za 2 dny,nekdy se tu i nekdo na neco pta a odpoved zadna(pisu nekdy a jedu v tom samo taky
)no je to skoda,co...
? Je to tu takovy studeny..(ze by proto,ze jsme zimnatka
??)
4li,me se asi pred mesicem stalo to samy,s tim rozdilem,ze ja klice mela,ale zasekl se zamek..Byla to fakt sila,kdyz mi hodnej pan z baraku ty dvere vylomil,tak jsem se rozbrecela tak,ze jsem mu nemohla ani poradne podekovat.Tona teda nastesti spal,ale pri predstave,ze by se vzbudil a hledal me,mi bylo fakt uzko...
Hele a jak jste na tom s harem,ja uz mam zase doma kudrnace jak vysityho,jeste mu to chvilku necham a na leto udelame z hlavky kedlubnu.
Jinak mame docela pokroky v mluveni,Tonule opakuje vse a uz ma i docela slusnou zasobu,ovsem nase nejoblibenejsi slovo je FATAJA (cti slepice).Nevim,jak k tomu dosel,ale pouziva to i pri basnicce ,,hody,hody doprovody......fataja vam snese jiny
..
Taky jsme stale ve fazi-,,vsechno pravym opakem'',takze vymyslime ruzny figle a lecky,jak ho primet k tomu,aby danou vec splnil k nasemu prani..O vztekani, jeceni a oblikani uz snad ani nepisu,snad se to nekdy zmeni.
S nocnajzem pokroky zadny,ale doufejme,ze to v lete na chajde dozeneme..
Co dovolena,jedete nekam? My jeste nevime,mame dost prace na chate,do toho bysme meli menit byt s babcou a tam je potreba rekonstrukce skoro komplet,takze i financne to nebude zadna pecka..No,uvidime,treba se rohodneme ze dne na den...
Jitus,ten vikend ti teda zavidiiiim!!! Ja jeste nebyla ani jednu noc bez prcka,vubec si to ani teda nedovedu predstavit,ale taky bych to potrebovala jak sul...
Naty,tak co tatka,pracuje?
Kitkat,jak je?
No jo Vandi to bylo fakt šílené...vy jste ju měli taky jo??? No řádí to fakt šíleně a doufám, že to u nás dlouho nebude
Není tady
ahojte, je tu niekto? prosiiim potrebujem pokecat.. nedocitala som, som v miernom soku.. mozno cakame druhe, ja to fakt nedam
fool si tu?
Není tady
mam dostat az v piatok ms.. ale posledny tyzden je mi nejak tehotne... bolia ma hrozne prsia, brucho tiez boli spodok, uz dlhsie a to k ovulacii ani k ms neni... a hlavne dneska som si urobila test z poobednej moci a je tam slaby tien na obidvoch testoch, co by zodpovedalo ze je to poobede a ms ma byt az vpiatok ...
s tym nasim trdlom druhym ako by som to zvladla? to si neviem predstavit.. nedvihat ho a oddychovat pri nom.. ja viem to som mala rozmyslat predtym... ale predtym tri roky sme cakali na filipka, same zdravotne problemy a teraz na prvy krat ..... ja viem som ako pubertacka co si mysli ze raz nestaci
ked vstane filipek pojdem pre dalsi test, sa lekarnica bude divit som kupovala tri
zopakujem testovanie zajtra rano z prvej moci... ajajaj... ¨
hned sa cloveku meni pohlad na svet, asi budeme musiet splasit sukromnu skolku pre filipka, prehodnotit plany na leto... ale asi to tak malo byt
Upravil(a) stvorlistok (30. 3. 2010 14:41)
Není tady
ListeckU: tak to pak dej vedet jak test dopadl:) to zvladnes dve deticky, filipek je uz velky kluk.
baji: neboj, ja pribrala tri kila,ale je to znat na mych oblibenych dzinech. jen co budu fit, taky zacnu neco delat. Dneska jsem byla na tom zubu, byl to masakr, ted vydrzet par dni bolest a pak uz bude fajn.
Mejte se, jdu odpocivat.
Není tady
kamchi jj sa ozvem .. ale ja som to tusila som sa objednavala k dr na rocnu prehliadku a asi bude v trochu inom duchu ...
a tebe rastol spatne aj ten druhy zub? tak uz snad budes mat definitivne pokoj
Není tady
čtyřli neboj, to zvládneš, vždyť už je Filípek velkej kluk, mám známou, která se o první mimčo taky snažila přes rok a myslela že s druhým to bude taky tak a povedlo se napoprvý, takže kluci od sebe nejsou ani 2 roky a zvládá to bravurně. A další známá má 2 letý dvojčata a další mimčo za 3 měsíce vykoukne, takže klid
Upravil(a) Innka (30. 3. 2010 15:48)
Není tady
stvorlistok napsal(a):
kamchi jj sa ozvem .. ale ja som to tusila som sa objednavala k dr na rocnu prehliadku
a asi bude v trochu inom duchu ...
a tebe rastol spatne aj ten druhy zub? tak uz snad budes mat definitivne pokoj
mam malou pusu a nevejdou se mi tam, zacly rust a zacal se delat zanet, tak jsem musela.
Není tady
stvorlistok napsal(a):
ahojte, je tu niekto? prosiiim
potrebujem pokecat.. nedocitala som, som v miernom soku.. mozno cakame druhe, ja to fakt nedam
fool si tu?
beruško jsem tu...ty jo kočko druhý,no já vám to táák přeju..taky by jsme chtěli,ale od porodu se nechráníme a nic...beru opět hormony a nezabírají, prostě nic
Není tady
stvorlistok napsal(a):
ahojte, je tu niekto? prosiiim
potrebujem pokecat.. nedocitala som, som v miernom soku.. mozno cakame druhe, ja to fakt nedam
fool si tu?
aaaaa no teda ja myslim, ze je to SUPER
Není tady
Dobré ráno, no to jsou super zprávy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4li to víš, že by jsi to zvládla, vždyt Filípkovi budou 3 až by se miminko narodilo a to je super věkovej rozdíl. A ted to zmáknete, taky v dobře, neboj
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fool neboj taky se to povede, uvidíš, že jo
Kamchi, jak je??? Co pusa, bolí??????????????
Baji Sofince dát křidýlka, tak je to maličká víla, je moc krásná!!!!!!!!!!
Pěkný den přejem i když u nás to vypadá na déšť.
Innko a za kolik dní se může objevit ta reakce na priorix???? Anička na první dávku byla taky v pohodě, bez reakce, tak snad to zvládnem i ted.
Já jdu na 10 na masáž.
Upravil(a) Jitulda (31. 3. 2010 8:00)
Není tady
Jee, 4li to je bezva
Uz jsi dnes testovala??
Jinak jsem na to ockovani vcera volala a jdeme zitra na Priorix.Radsi si to odbydem ted(kdyby byla naka reakce),nez v lete.To zas bude zitra revu .
Diky moc za odpovedi!
Není tady
ahojte len na rychlo hlasim, poobede sa ozvem a docitam ...
u nas uz prsi.. letime do yamahy na 11nastu... rano som testovala a je ta druha carka tak isto slaba ako vcera... ale ja som este len 26ty den cyklu tak uvidime ci bude silnut... minule tehu som testovala az 31 den... som zvedava ci z toho nieco bude.... ale chlap to zobral uplne v pohode...
to mi bolo jasne ze on sa branit nebude
ahojte
Není tady
Jituldo: no jde t, vcera hnus, dneska lepsi, kasovita strava vede:) ¨
jinak u nas priorix, reakce jsou 5-12 dni po ockovani. u nas na trivivac byly desny reakce, ale na priorix nic. takze dobre.
Není tady
Hmm,my taky pro Trvivacu spatny,tak snad ten Priorix bude dobrej.Se teda divim,ze ten Trivivac porad pouzivaji,kdyz jsou na to takovy reakce .Nebo uz ne?
4li,drzim palce !
Tady od rana leje,mam zase bolehlav,to jsem zvedava,co podnikneme odpoledne .Se tam i docela ochladilo..
Není tady