|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kitko no nazdar!!! ja prezradit?... uz nemam co? 
Naty presne jak pise Kity... nikdy nevies. Ja som si myslela, ze druhe uz asi ztazka a buch dnes je vsetko inac a zazraky sa deju!!!
Není tady
Renky prndas prndas a kde mam foto
vtip
som zistovala dostupnost a seda v brne bude za tyzden az dva, nevadi ale uz som rozhodnuta ze to dame aspon docasne.. prosim fotecku
a prosim ta odfot ako to mas urobene hore a ako dole? to ma asi len naspodku navlecene to na spevnenie ze? kolajnicku na zem chlap odmieta, ze nebude prekracovat a podkynat sa o kolajnicku v parketach 
nataly vy si to ozaj uzivate pozeram, jednna ryma za druhou
neboj dam vediet hned ako porodim, dufam ze coskoro 

Není tady
Ahojte!
Vsetko naj, naj, naj Klarke!!! Hlavne nech je zdrava a spokojna...
4li, co vy, ako si na tom?
Není tady
Velká gratulace velké slečně Klárce
ať je zdravá, šťastná a pořád tak krásná
a ať je dobrou "chůvou" pro sourozence...
...podle toho, co Reni píšeš, tak asi pro brášku 

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Renky napsal(a):
Kitko no nazdar!!! ja prezradit?... uz nemam co?
Naty presne jak pise Kity... nikdy nevies. Ja som si myslela, ze druhe uz asi ztazka a buch dnes je vsetko inac a zazraky sa deju!!!
Jojo, snad se toho zázraku dočkám
...ale vzhledem k problému otěhotnět s Niki, se zhoršením příznivých podmínek a důležitého faktu, že manžel je pořád pryč, je prognóza veeeelmi špatná. Antikoncepci neberu víc jak 5 let a myslím si, že od porodu byly "vhodné příležitosti", ze kterých jsem doufala, že by mohly mít úspěch ....ale nic

HOLKY DIK, ODKAZEM!!!
Natalko... ja som mala s byvalym tiez problem tehotniet a teraz sa to podarilo takmer na "prvy" sup
... takze nic nieje nemozne a za rok dva moze byt vsetko ine
Není tady
Babenky, prave mi prisla sms:
Oliver je na svete, narodil sa dnes o 6:05 hod., meria 51cm a vazi 3.34kg.
4li, gratulujem!!!!
Není tady
4li Velikananaaaanská gratulace k Oliverovi a přejeme vám oběma hodně zdraví,co nejpohodlnější šestinedělí, ať se malému na světě líbí a máte z něj všichni doma velikou radost.
jaj a to jsem tě zblikla na skype a říkala jsem si, písnu ti
,ale už jsem vypínala pc

A JE SUPER VLASATY!!! 
4LI ZLATKO, TAK TO MAS ZA SEBOU HOLKA 
UZ SOM PISALA DO SMS ALE ESTE RAZ VELKA GRATULACIA !!! 
sillwan napsal(a):
Babenky, prave mi prisla sms:
Oliver je na svete, narodil sa dnes o 6:05 hod., meria 51cm a vazi 3.34kg.
4li, gratulujem!!!!
Není tady
Tady je to jedna velká sláva za druhou!
Čtyřlístkovic už jsem odblahopřála, tak ještě všechno nejnejnej Renkovic Klárce
A já díky za blahopřání
Přesná trefa Renky 
Není tady
4liii,moc gratulujeme
!!!!!! Jee,muj favorit byl taky kdysi Oliver a pak Nathan,ale jelikoz mame typicky cesky prijmeni,tak to vyhral Tonislav
.
Zaroven take blahoprejeme pidi detickam k narozkam,novym tehulkam a i tem,kterym se to nezadrzitelne blizi 
Jinak se omlouvam za absenci,ale nak uz me to tu moc nebere a i casu je mene,hlavne v lete bylo..
Jednou za cas sem juknu,ale fakt cim dal min..Treba se to zmeni ted v zime..
Upravil(a) vandacz (26. 11. 2010 12:59)
Není tady
Reni, jojo, kdysi to tu bývávalo docela i peprné
...ale jak, Vandi, píšeš, ubylo času, hodně přeběhlo do jiných "chlívků", jelikož se staly těhule nabo už násobnými maminkami
... taky si tady připadám jako kůl v plotě
, ale prozatím mám ještě aspoň čas sem nakouknout, až budu chodit do práce, bude to horší
Upravil(a) Nataly (26. 11. 2010 13:44)

4li, Oliverek se vám povedl, krásnej! a jaké má tvářičky krásné, růžovoučké. Jen teda, co mu to přivázali na zápěstí za kolo, vždyť se tím může zranit. Jsme myslela, že se dávají takové ty pásky - náramky...
Oliverek je ale vážně nádherný,hned bych ho brala
... už se těším na nějaký komentář, co na něj Filípek.
Holky, kdo budete se 4li mluvit, moc ji pozdravujte. Já na ni phone nemám, jen kontakty na pc...

Jeeej, blahozelam 4li... maly je prekrasny, hlavne nech ste zdravi, stastni, spokojni a fuuuuurt vysmiati 
Není tady
No teda já koukááám !
nazdar ženský !!
Předně musím strašně moc pogratulovat novému přírůstku a vidím, že další a další jsou na cestě 

Tak tedy to je paráda !! Je prima vidět, jak se vám hezky daří 
RENKY, TAK TEĎ JSI MNE DOSTALA, TO JE NAPROSTÁ BOMBA, A CHCI POSLAT FOTKU NASTÁVAJÍCÍHO TATÍNKA

To je supééééér!!!! 

Byl docela problém pro mne se přihlásit. heslo nebylo. 
Není tady
ahojte 
moooc dakujeme za gratulacie
oliverek tukam je zatial moooc hodny, len sa naje a spi dalej, keby plakaval si to neviem predstavit
filipek vyzaduje o moc viac pozornosti, je vidiet ze si uvedomuje ze uz tu neni sam tak sa s nim snazim byt co najviac... v jednej ruke kojim, s druhou opravujem auta
no bude to este zaujimave... oli ma este stale hodne zltacku, vpiatok ideme na kontrolu a prve prevazenie som zvedava ci nieco pribral... ale basti pekne len mame kakacie mimco pred aj po kojeni
musime cvicit s nozickami po kazdom kojeni 40 krat a sranda je ze zacvicim s olim a potom idem s filipkom cvicit nieco podobne a ked vidim tu filipkovu tlaplu velku
nejak sa mi zda teraz filipek obr velky
renky micheliny prave nemame
on ma len tie tvaricky take velke... pozri aka ladna nozka 

hadzem nejake foto aj k vam
sefova ma obvinila z nevery 

a zyvanie:
nas medvidek

Upravil(a) stvorlistok (1. 12. 2010 20:40)

Není tady
nejake fotky som hodila na rajce, mozte mrknut 
http://filipek1.rajce.idnes.cz/36.mesia … _a_oliver/

Není tady