|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Niw, my máme tyhle http://www.terulka.cz/terulka/eshop/2-1 … -MOONLIGHT a jsem celkem spokojená. Záleží co od nich očekáváš
Pro mě bylo důležité, aby se mi vešly dobře do auta a abych se nekopala o zadní kolečka či tu zadní nápravu (jsem vysoká a dělám dlouhé kroky
). Také jsem chtěla, aby se daly polohovat až do lehu, kupovala jsem je, když malému nebyl ještě ani rok
. Výhody: Jsou velice dobře odvětrané, takže se v nich v létě dítě nepaří, nekopu se o kolečka
, mají vychytanou boudičku, která jde skvěle polohovat, např. ji přiklopíš až k madlu a dítěti dovnitř nesvítí sluníčko a dá se jí odepnou zadní díl, takže ti vznikne jen takový kšilt, dají se výborně polohovat (zmáčknutím jednoho tlačítka a tahem (žádné šňurky atp.) a to až do lehu, rukojeť buď můžeš mít jako u klasických golfek a nebo se dají přiloženým dílem spojit do spojené rukojeti, sedadlo můžeš dát jak po směru tak proti směru jízdy. Nevýhodu u nich vidím ve trošku větší hmotnosti - 9,5 kg a nejsou moc odpružené (to ale nejsou skoro žádné golfky
)
Před tím jsmě měli Teutonii Solano, ty byly super odpružené, nekopala jsem se o ně, ale polohovat jdou jen jakoby do "vajíčka" a to se Domíkovi vůbec nelíbilo. Také se v nich v létě dost potil. Mě se tedy s nima jezdilo lépe než s těmi od Chicca, ale Domík je spokojený více v Chiccu, jsou i prostornější pro již větší dítě 
Není tady
jané energry a spokojenost se vším- lehké, skladné, polohovací. jen jsme dokoupili nějaké univerzální madlo.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Ahoj maminky, jsem tu nová a pročítám ruzná temata maminek!
Zaujala mě vaše debata, vím že už je to nějaký ten pulroček,ale zajímalo by mě jestli si něco sehnala!
Máme už plné zuby kočárku a chci pořídit golfáč at není tak hrozně težky a široký!
Malá má 6m. takže bych chtela polohovací at se tam i vyspí. Zatím je muj favorit Bebe confort loola nebo peg perégo pliko. díky moc
Není tady
Peg perego Pliko - super volba, my máme Hoco monterio se spojenou rukojetí a je to můj miláček. Máme ho po kubovi, kupovaný v r.2008 a příští rok na jaře ho vytáhnu pro Lucinku a už se na něj moc těším.
Není tady
Ahoj, taky si myslím že peg perégo pliko bude super! Ale nejspíš pořídíme switch ten se dá otočit po i proti směru. Malá má 6m. tak bude i lepši at na ní vydím:-)
Ještě kouknu na ten tvuj, ale LOOLU zavrhnu, moc jsem nenašla kladných dyskuzí, je prostě jen pěkný 
Není tady

Ahoj, já jsem si teďka vyhlídla tenhle kočárek
nepovolená reklama
Je z nové kolekce a vypadá, že bude hodně dobrý. Zvítězil u mě fakt, že je praktický a má otočná kolečka, takže je mobilní. A taky se mi líbí design 
Upravil(a) Ronja (14. 11. 2010 22:50)
Není tady

Ahoj, já mám Inglesinu Swift a spokojenost
(Ale kdybych měla znovu vybírat, zvážila bych ještě golfové kočárky Quinny, kamarádka má Zapp a moc dobře se s ním manipuluje, je neuvěřitelně skladný).
Není tady
ahoj, ja mam Caretero a jsem moc s nima spokojena. Lehounke, pohodlne se vejdou do auta a kdyz cestuju s malou vlakem,tak se bez problemu vejdu s nima i do kupecka a nemusim stat v ulicce.
Není tady

Já mám také Jané Energy s madlem a max. spokojenost. Pouze černá barva mi vyšisovala do jakési rezavé
. Ale manžel nadává, že u nich zakopává o zadní kolečka - a to měří 175 cm. Já mám 155 cm a vyhovují mi
.
Není tady

Caretero je fajn.
Není tady