|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Moni, víš že jsem na tebe myslela, kde jsi? Já jsem si taky říkala, a´t se zase nespustí lavina, i když tady dotyčné pořád jsou, ale tady si nemohou dovolovat vyskakovat, jeto tady hlídané
Jak se máš? Co malý?
Není tady
Tinuš Miškaa mi psala asi před 14dny, byla v 36tt. Psala že jsou v pronájmu a sjou hlavně v klidu, bez matky. Taky už to má za pár.....
Ale víš co? Mně by zajímalo co Terezka s dvojčátky, mám pocit, že měla termín v únoru, ale jela vlastně ležet do porodnice, když se to tu semlelo..
Není tady
Ahoj Kamčitko, máme se výborně, díky. Malému jsou dva měsíce a váží 6780 g a měří 68 cm - roste jako z vody. Když jsem viděla ten dotaz, tak ve mně zatrnulo, to co se strhlo na starém babinetu, kvůli tomu, že zmatená mamka(tedy já) chtěla znát názor ostatních, to mě opravdu překvapilo. Ale tady už je to zdá se v pohodě.
Jak se máte vy? Malá roste? Možná si to tady někde psala , ale poslední dobou nemám moc čas na net. Dorian si chce celé dny povídat. Teď spinká - vyjímečně
. Jinak v noci je zlatý. Usíná kolem půl desáté a budí se až kolem půl páté na krmení, zase usne a tak do půl osmé spinká. Je to báječné zlatíčko - ta umělá strava má alespoň nějaké výhody. 
Není tady
To teda koukám jak je Dorian veliký!!!
Není tady
Ahoj Romi , dáváme Nutrilon. Ćajíček nabízím, ale moc ho nechce. Sladký by pil, ale nechci aby byl ještě kulatější, tak mu vařím bylinkové bez cukru a vypije tak 20ml za den
. Žízeň asi nemá. Možná v létě.
Není tady
no, to je fakt, Terezku bych byl úplně zazdila... snad se tu co nevidět objeví...
jo, a omlouvám se, že jsem ještě neposlala Jiříka - táta s sebou teď nosí pořád foťák, protože jsme ho natáčeli, jak hraje šlehací metličkou na hrnce, což je k popukání, a nechce mi to sem stáhnout

Není tady
Romi s tou žízní je to asi pravda. My malén dáváme čajík už delší dobu. I když byla nakrmená, pořád kńourala, ale když jsem ji nabídla mlíčko, tak flašku vyplivla. Tak jsem ji dala fenyklový sunar - a bylo zlo, čím jsem ji to jchtěla jako ošidit
. Tak jsem koupila Hipp čajík granulovaný na klidné spaní a to lokne i 100ml, když měla rýmu, tak i 150ml za den. Už dochází, tak chci koupit na příjemné bříško, protože psaní nám jde super. Už druhý den se nám podařilo ji dát v 8.00 hodin do postýlky při vědomí, tedy nespící a usla. Začíná být protivná, když je večer unavená , tak ji dáváme do postýlky, ať se naučí usínat sama . A jde to, úplně bez problémů, za chvilku je tuhá. Ale taky mám pocit, že to je tou umělou stravou, jak říká Moni .
Není tady
no já Verču vždycky večer musela ukecávat, aby spinkala v postýlce. Kolotočem, držením za ručičku a pšššššššššš, ale teď dva dny mi začala kolem půl osmé vždy řvosit jako divá. Nic nepomáhalo, nošení, prso, ksichty, pusinky, prostě jako by ji něco bolelo a když ji dám od postýlky tak ticho, téměř hned spinká. Tak nevím, jestli mi chce naznačit "jsem unavena a chci jít do postýlky! Jsi blbá! Vždyť ti to říkám!!!" Není to divný! To by pak bylo superdítě ne?
Není tady
Misi, já myslím, že jsme na tom úplně stejně. Vzhledem k tomu, že Kaťuša je celý den vzhůru, tak večer je opravdu protivná a už při krmení, je taková jedlá
a v postýlce ani nemá čas doposlouchat kolotoč. Takže buďme rádi. Za ten celý den věčné povídání a huštání, toho máme všichni dost, no ne? 
Není tady

tino a Kamčo, Miškaa mi slíbila, že až se malá narodí, tak že mi napíše, abych vám mohla dát vědět...
"Pokecala" bych, ale vzhledem k tomu, že se tu teď bavíte o spaní, tak radši nic nepíšu...

Není tady
Peti jsi mimo, koukni na nadpis diskuze
Nepřipomíná ti to něco??

Není tady

Ale nejsem
To byla jen reakce na poslední přízpěvky. Samozřejmě mi to "něco" připomíná. Ty jsi prostě hrozná matka, že necháváš svý dítě plakat atd.
Výhoda je, že teď už nikdo nebude zlej a když bude, tak má smůlu. Ale věřim že jsme tamto překonali a už to tak nedopadne
Není tady
Přesně tak, proto jsem se zase zapojila, spoléhám na holky, že konflitky scenzurujou. No vlastně i na tebe
. A taky už nemím komentovat, zda nechat či nenechat, protože prostě nepláče
. Ale stejně mi chybí ten původní název : Necháváte miminko plakat?? Je to jako přízrak 
Není tady

Ono,ačkoliv to předtím někdo nepochopil, jder taky o to, JAK to miminko pláče.
Není tady
Romi, měla jsem problémy, místo mlíčka krev a rozkousaná prsa do krve. Na laktační lize poradili ať zatím dám umělou stravu a za týden se ozvu
Bylo to o Vánocích .
Není tady
Moni, takze jste dali UM a uz jste na tom zustali? To je skoda. Ja to nechci zakriknout, ale my jsme se snad rozkojily, Barca ted cuca docela dobre.
Není tady
romi, ty mas krasny metrik:-))
tak my se dneska trochu vyspali. male asi fakt bylo zima a taky se nikdy poradne nenapije, musim ji davat na nekolikrat a pak ji jeste u toho budit at si da poradne. dneska zacla kricet kolem druhe a to uz i mamka rikala ze fakt nevi co by ji mohlo byt, vypadala jako by si proste chtela zabrecet a asi za 15 min jsem ji nechala bez utesovani a pak sama prestala. tak nevim, ale prece tak male dite jeste nemuze byt vycurana, ne?:-)))
Danno, taky se snazim ji uklidnovat, ale nejak ty pevne nervy dochazi:-))
Není tady
Maki, kdyz jsem mluvila s tou laktacni poradkyni, tak mi rikala, ze deti jsou navecer strasne unavene (z toho celodenniho pospavani :-)) a chce se jim spinkat, ale vetsinou jim do toho "neco vleze" jako je hlad, brisko, hluk, teplo, zima, apod. takze placou. Ja to vidim na Bare, po papani kolem sedme hodiny zacne silene zivat, ale zacne ji bublat v brisku, moc by chtela spinkat, protoze ji chvilkama padaji vika, ale proste je neco silnejsiho, co ji v tom brani. A tak place a place. Tak nastoupi manzel na akci "uspavani"- cviceni nozickama, masaz briska, zpivani specialnich "dracich" pisnicek a nakonec jeste davka mlicka - to je teorie "precpat k prasknuti " :-))) Bara je z toho nakonec tak vycerpana, ze usne a vydrzi az do tri nebo ctyr.
No kazde mimi je jine, ale musi se to vydrzet, za par tydnu uz budes jen vzpominat :-))
Není tady
koukám Romi, že už sis ty fotky s Jirkou taky domluvila co? Tebe bych nepoznala a Barunku vlastně taky ne 
Není tady
Romi, a Barunka se precpe k prasknuti? Agata pije a pije, pak usne, dam ji odrihnout, to se probudi, chce zase pit, tak pije a pak uz je cila i po odrihnuti, ale neprecpe se, mam pocit ze se nenapije poradne a pak ma hlad za hodku, a nebo nema hlad, ale jen chut, nebo pak nevim... v posledni dobe uz chce pit co hodinu
Není tady
Misho, kdepak Jirka, to ja sama. Na te strance s metrikama to jde pridat foto :-))
Makco, vecer se precpe, to kdyz ji krmi manzel pres strikacku, tak hlta jak nezavrena a to pred tim mela jeste ode me. Pak nastesti usina tezkym spankem. Vcera byla desne unavena, protoze jsme byli na navsteve a vsichni na ni delalai kuki kuki, tak si ani nemohla pospat, dokonce ani v kocarku nezabrala. No, co vic poradit, musis vydrzet :-)) Ty mas zase na rozdil ode me dostatek mlicka. Barca za minuly tyden skoro nic nepribrala, protoze zase dost blinka nebo je to mlickem, ja nevim....
Není tady