|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

PavlaH napsal(a):
mno jo, když někdo opomíná vývoj v čase, ještě stále nás veličina tady svazuje. Závist je fakt blbá vlastnost, pokud chci, aby sousedovi ta koza chcípla, naštěstí to mám jinak, já to totiž chci takýýýýýýýýýýýýýýý
Já Ti, Pavlo, vůbec nerozumím 
Není tady

DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Kdybys četla, tak se neptáš..
zkus třeba příspěvek 33..Jů
...říkali, tak dekuju za upozornění
Mne totiž zaujalo to pod tím, že jsem to přehlídla, ale u Tebe se aspon mohu spolehnout
![]()
jestě, že jsem se zeptala, protože teda stejně nerozumím, proč nás oslovuje nevěřícíTak pro muslimy jsme všichni "nevěřící psi a ďaurové" už z podstaty, protože jejich učení jediné je to "pravé"..
..
Tak to nevím. Já myslela, že Islám respektuje jiná náboženství. To je divný. 
Není tady

Ronja napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Jejdanánku, Viktorka má? ban? .. no a na jak dlouho
![]()
ví to někdo, prosím
Děkuju Ronjo
Viktorkó, až do června, tý brd'o. Ách jo 
Není tady
Kaštánku, to vůbec nevadí, že mi nerozumíš. Já nijak nehodnotím.
Není tady

PavlaH napsal(a):
Tak tomuto také ne 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Daphné napsal(a):
Vějířovko, a co v rámci objektivity odkaz na už zveřejněný příspěvek? Nebo vlastně vlákno to bylo, myslím....To by bylo bývalo šlo, ne? Pokud vím, nikdo to nemazal ani neprotestoval, proběhla diskuse.....jsi teď trošku papežštější než papež.
No vis, Daf, v okamziku, kdy "se to evidentne PROVALILO jako skryta reklama", to meli admini "stopnout". To si myslim ja. A ze to tady otevrene pisu, riskuju ban. Ale "v zajmu veci" to i tak "dam na desku"...
Vono se zase něco provalilo? 
Sakriš a já o to přišla 
Pokud jsem si stihla všimnout, Sklenářku, o které jsem jasně napsala, že ji nevlastním, nepronajímám, ale že s ní budu rozhodně SPOLUPRACOVAT, jste tu stihly proprat zleva zprava. Ještě vám to nestačí?
Můj odkaz byl pro Daího, protože hezky píše a Paul je uznávaný univerzitní profesor, který NÁS - budu sama zcela jistě jeho kurzy navštěvovat, může lecco naučit. A třebas i někoho jiného, kdo si o něm něco přečte.
Že s tím některé z vás máte problém, to je mi líto A to o to víc, že kdybyste se tak, jako o mne, staraly o vlastní duši, byly byste už jisto jistě realizované 

Ještě netuším, zač dostala Viktorka ban, ale za tohle "riskování" to nejspíš nebylo.
Není tady
Wiki napsal(a):
Anda napsal(a):
O.k. Viki, Ty naše hrdinko BAN riskující, za pravdu a lásku bojující.. Proč jsi ten odkaz nenahlásila jako reklamu? Jak je možné, že tak dobře víš, co by měli druzí, ale nevíš, co bys měla Ty?Ale mlátit hubou, camrat se a kritizovat je snadné, viď?! Zato sám přiložit ruku k dílu to je jiná..
Tuto odpověď Andy považuju za přesně ten urážlivý příspěvek, který není přínosem..
Věřím, že byl psán za "Andu" samotnou, ne za moderátorku.
Já ho naopak za urážlivý nepovažuji.
Mockrát jsem tu byla napomínána, že mám mluvit pro lidi srozumitelně, použít jejich jazyk, aby mi rozunměli.
A to Anda ať už jako moderátorka či sama za sebe právě udělala - promluvila "viktorštinou". A vůbec se jí nedivím, že TO udělala.
Není tady
Vějířovko, když si budeme povídat o padání vlasů a hledat u babineťáků pomoc, pověz mi, prosím, kde je hranice mezi sdělováním vlastních zkušeností, babských rad, pojmenování dostupných prostředků v lékárně či drogerii a nedovolenou reklamou?
Kdo hledá alternativní způsob řešení klasických , tedy jinak běžných a rozšířených praktik v životě, může Sklenářku , či jiný podobný projekt a nějaké další tam taky padly, vnímat jako rozšíření obzorů . Obohatí ho, když se dozví, jak jinak a čím topit, pěstovat či chovat to či ono..., trávit volný čas, vzdělávat se, .setkávat se s lidmi podobného smýšlení nebo zájmů...další si dosaď sama, toho pak pojem reklama ani nenapadne. Kdo chce špárat do toho, co jemu osobně nevoní.....hůl si najde
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Wiki napsal(a):
Anda napsal(a):
O.k. Viki, Ty naše hrdinko BAN riskující, za pravdu a lásku bojující.. Proč jsi ten odkaz nenahlásila jako reklamu? Jak je možné, že tak dobře víš, co by měli druzí, ale nevíš, co bys měla Ty?Ale mlátit hubou, camrat se a kritizovat je snadné, viď?! Zato sám přiložit ruku k dílu to je jiná..
Tuto odpověď Andy považuju za přesně ten urážlivý příspěvek, který není přínosem..
Věřím, že byl psán za "Andu" samotnou, ne za moderátorku.Já ho naopak za urážlivý nepovažuji.
Mockrát jsem tu byla napomínána, že mám mluvit pro lidi srozumitelně, použít jejich jazyk, aby mi rozunměli.
A to Anda ať už jako moderátorka či sama za sebe právě udělala - promluvila "viktorštinou". A vůbec se jí nedivím, že TO udělala.
Nesouhlas s Pan, ale nenechám se zlákat ke kritice moderátorů

Není tady
PavlaH napsal(a):
Esk, ty zmije jedovatá! 

Není tady
Lupi , tys mě prohlídla
nač zabředávat do zbytečných debat 
Není tady

lupina montana napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Esk, ty zmije jedovatá!
A copato znamená slovo Esk, holkýýý 
Není tady
Kaštanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Wiki napsal(a):
Věřím, že byl psán za "Andu" samotnou, ne za moderátorku.Já ho naopak za urážlivý nepovažuji.
A to Anda ať už jako moderátorka či sama za sebe právě udělala - promluvila "viktorštinou". A vůbec se jí nedivím, že TO udělala.Nesouhlas s Pan, ale nenechám se zlákat ke kritice moderátorů
![]()
Kastanko
Kaplas na to, okoli laka, ale zlaka jen nevedomeho. Kdo pouziva vlastni hlavu, zlakat se k tomu k cemu nechce, nenecha. Prokoukne hru ale nehraje ji 
Není tady
Á pak je úroveń hry číslo šest 
Prokoukne hru a hraje ji 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Á pak je úroveń hry číslo šest
Prokoukne hru a hraje ji
Jo, jo, moznosti je neomezene 
Pro me osobne je nejdulezitejsi pro pokracovani ve hre jestli me bavi, jestli z ni mam radost. Kdyz jo, hraju, kdyz ne, nehraju. Jak proste

Není tady
Lupiš, není to sranda?
Zase jen tanečky "uvědomělých"
))
Mně osobně obvykle láká jen to, co sama chci. Co nechci, to mne nechává chladnou a okolí se může klíďo "ulákat" 
Kurňa, že mně ti ještě nenapadlo, že by to taky mohlo být opačně - že mně někdo bude lákat, abych něco chtěla 

No nenapadlo.... o vědomí si sama sebe mám holt jiné představy 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Lupiš, není to sranda?
Zase jen tanečky "uvědomělých"))
Mně osobně obvykle láká jen to, co sama chci. Co nechci, to mne nechává chladnou a okolí se může klíďo "ulákat"
Kurňa, že mně ti ještě nenapadlo, že by to taky mohlo být opačně - že mně někdo bude lákat, abych něco chtěla
No nenapadlo.... o vědomí si sama sebe mám holt jiné představy
Je to sranda, už to psala Mariposa v 88.
Upravil(a) Kaštanka (25. 3. 2010 22:06)
Není tady
Jo, je to sranda
A velka
Jen ta bdelost (vedomi sama sebe, uvedomeni) zaostava
Ale to neni nic noveho

Není tady

Když lidé hledají Boha, co myslíte, že nakonec naleznou? 
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Zdánlivě každý něco jiného, ale vlastně jen jinou složku téhož?
Není tady
Kaštanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Lupiš, není to sranda?
No nenapadlo.... o vědomí si sama sebe mám holt jiné představyJe to sranda, už to psala Mariposa v 88.
Nojo, to je pak těžký, když v tom máš AŽ takovejhle guláš...
Ale že tě to samotnou láká, takže lákat tě nikdo nemusí, to je nad slunko jasný 
Není tady

Daphné napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Zdánlivě každý něco jiného, ale vlastně jen jinou složku téhož?
Najdeme především sami sebe.. Pokud se to někomu nezdá, ať klidně zapřemýšlí, proč by to tak mohlo být 
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Boha ma kazdy clovek UZ v sobe, je jim, je Bohem. Jen si to neuvedomuje, zapomnel na to. A pokud hleda Boha, hleda vlastne to, co uz DNES ma-cim je, co mel vzdycky-cim byl vzdycky, on JE ten Buh.
Staci si to jen uvedomit. Neboli zacit si byt VEDOMY sam sebe, sve podstaty. Neni to otazkou hledani, ale je to veci uvedomovani si-bdelosti, vetsi pritomnosti, vetsiho sebeuvedomovani se.
Hledat muze clovek cely svuj zivot a presto nemusi nalezt, pokud neni bdely. Pokud neni bdely, mysli si, ze musi hledat, ze se musi za necim pidit, neco prekonavat. Je to pouha iluze, vse je k dispozici prave ted
cele bozstvi, cely ocean, cely vesmir v nas.
Dnes je krasny den, preji Vam at si ho vychutnate, at ho prozijete naplno 
Není tady

mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Boha ma kazdy clovek UZ v sobe, je jim, je Bohem. Jen si to neuvedomuje, zapomnel na to. A pokud hleda Boha, hleda vlastne to, co uz DNES ma-cim je, co mel vzdycky-cim byl vzdycky, on JE ten Buh.
Staci si to jen uvedomit. Neboli zacit si byt VEDOMY sam sebe, sve podstaty. Neni to otazkou hledani, ale je to veci uvedomovani si-bdelosti, vetsi pritomnosti, vetsiho sebeuvedomovani se.
Hledat muze clovek cely svuj zivot a presto nemusi nalezt, pokud neni bdely. Pokud neni bdely, mysli si, ze musi hledat, ze se musi za necim pidit, neco prekonavat. Je to pouha iluze, vse je k dispozici prave tedcele bozstvi, cely ocean, cely vesmir v nas.
Dnes je krasny den, preji Vam at si ho vychutnate, at ho prozijete naplno
To jsem měl přesně na mysli. Díky, že jsi to rozepsala za mne 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Lupiš, není to sranda?
No nenapadlo.... o vědomí si sama sebe mám holt jiné představyJe to sranda, už to psala Mariposa v 88.
Nojo, to je pak těžký, když v tom máš AŽ takovejhle guláš...
Ale že tě to samotnou láká, takže lákat tě nikdo nemusí, to je nad slunko jasný
já guláš, ty sekanou ...
mně to vůbec jasný nepřijde, že mne láká kritika moderátorů, ale vymlouvat Ti to? 
Nedrž se, prosím, Pan, tak urputilé svých představ, ono všechno nemusí tak vycházet 
Upravil(a) Kaštanka (26. 3. 2010 12:40)
Není tady