Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 23. 3. 2010 10:57

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: duchovní - č. 4

Vějířovka napsal(a):

Daphné napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Já ti nerozumím, Daphné - fakt (vysvětlíš mi to ?)

Je to reakce na tvůj předešlý příspěvek, určený Helušce. Odvoláváš se v případě Sklenářky na nedovolenou reklamu,tak jsem ti chtěla připomenout, že tu na to téma proběhla i diskuse a nikdo z těch, co tu hlídají diskuse, nijak nezasáhl. Proto ta poznámka. Pravda je, že mě takový způsob argumentace, jaký praktikuješ, trochu zlobí ( protože si myslím, že to nemáš zapotřebí, dělat takovéhle tanečky a úkroky), ale já už se s tím vyrovnám. :)

Ta diskuze o Sklenářce vypadala jako skrytá reklama. Pár lidí se ptalo Pan, zda je s tím projektem nějak svázaná, že je tak propaguje. Ona tvrdila, že ne, ale teď se zdá, že ano.
Reklamy  jsou celkově protivné, protože jsou agresivní a něco ti vnucují, proto by to na diskuzním vláknu nemělo být.

Mně je nejlépe, já jsem žádný odkaz neviděla...:D

Není tady

#52 23. 3. 2010 10:58

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Wiki napsal(a):

VL - to bylo upřímné.
Chci se zeptat, proč se ti tento svět nelíbí?

Je mnoho duvodu, a myslim, ze neni nutne to zde rozebirat. Treba nedostatek kontra prebytek (mezi lidma), podvody, poklesla moralka, nespravedlnost (soudnictvi), nevrazivost mezi lidma..., tak, vseobecne... jako u mnoha jinych

Když jsem ale pochopila, že svět si dělám sama, tak jsem "si ho" upravila a udělala podle svého. Ty zřejmě děláš to samé- pokud jsem tě správně pochopila. smile

Da se to tak rict. Vyclenila jsem se "z toho, co se mi prici", a nezucastnuju se toho. Hledat vlastni zpusob, jak z toho ven, jsem vzdala po probadani ruznych "svetonazoru" - ani jeden me totiz neuspokojil a neuklidnil. A pak jsem poznala, ze "kdosi uz to, co me plne vyhovuje", vymyslel. Stejne jako mnozi jini, kteri se zhledli zas ve "svych milovanych svetonazorech"

A jsi spokojená? Povedlo se ti to? Potřebuješ se s někým (něčím) ztotožnit?

Ano. Ano. Ne.

Je to důležité?

Nevim, co mas presne na mysli, ale prdpokladam, ze tato otazka navazovala na tu predchozi, teda o potrebe s nekym se ztotoznit, kde jsem odpovedela NE. Takze ztotoznit se s nekym neni dulezite, ale ujasnit si sam sobe, po cem touzis, to je nesmirne dulezite, snad nejdulezitejsi ze vseho, pac kdyz nevis, co chces, mas ze zivota chaos...

VL je vážně vymykající se, proto pro mě zajímavá

...rodna se tady rdim a jsem v rozpacich..., ale ja jsem se s tim nikdy netajila, ze to o sobe vim, jenom jsem s tim dost velkou cast zivota mela jakesi problemy, no, ver, ze mi to bylo spis na obtiz, nez ku prospechu...

... mohla bych se zeptat na základní principy této víry? Co tě tam oslovilo?

Zakladni princip,... no coby? Studium a pochopeni Bible a jejiho poselstvi. To je zakladni princip. A co me oslovilo? Kdyz jsem pochopila, ze takhle jsem byla vychovana, a ze ty zasady, ktere mi rodice vstepovali, urcil Buh (to mi rodice z nejakeho duvodu najevo nedali - uz po tom nepatram), a ze se mam toho jeste spoustu dalsiho dozvedet... Proste to bylo fajn a prijemny... Uz nevim, co vic dodat...

Díky Viki

Není tady

#53 23. 3. 2010 11:03

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Daphné napsal(a):

Vějířovko, a co v rámci objektivity odkaz na už zveřejněný příspěvek? Nebo vlastně vlákno to bylo, myslím....To by bylo bývalo šlo, ne? Pokud vím, nikdo to nemazal ani neprotestoval, proběhla diskuse.....jsi teď trošku papežštější než papež. smile

No vis, Daf, v okamziku, kdy "se to evidentne PROVALILO jako skryta reklama", to meli admini "stopnout". To si myslim ja. A ze to tady otevrene pisu, riskuju ban. Ale "v zajmu veci" to i tak "dam na desku"... grater

Není tady

#54 23. 3. 2010 11:16

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

...No, ono se dá duchovně hovořit o éterické duši, ale i o tom nejpřízemnějším, třebas o houvně lol

lol godlike

Není tady

#55 23. 3. 2010 11:17

BB
♥♥♥♥♥♥-

Je skvělé, jak člověk vždycky VÍ, co by měl a nebo neměl dělat ten druhý, ale kolikrát mu uniká, co by měl dělat sám....   usch
( k přísp. 53 )

Upravil(a) BB (23. 3. 2010 11:17)

BB

Není tady

#56 23. 3. 2010 11:19

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

... obzvláště pečlivě u nás na vsi...tedy všechna mi prošla rukama...lol

Chi-chi, Wiki, tvarila ses pri TOM odusevnele? godlike

Není tady

#57 23. 3. 2010 11:22

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

...Mně je nejlépe, já jsem žádný odkaz neviděla...big_smile

Tak to mas pravdu, a jsi na tom skoro jako ja, ja ho nanestesti videla, necetla, ale cetla diskuzi k nemu... grater

Není tady

#58 23. 3. 2010 11:35

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

Je skvělé, jak člověk vždycky VÍ, co by měl a nebo neměl dělat ten druhý, ale kolikrát mu uniká, co by měl dělat sám....   usch
( k přísp. 53 )

Mas pravdu, BB. Proto si doktori nestanovuji sami sobe diagnozu, svadleny na sebe vetsinou nesiji (nebo si alespon "sve vyrobky" konfrontuji s kolegynama), kartarky nevykladaji samy sobe karty, psychologove neleci sami sebe (pokud maji problemy), soudcove nesoudi sve vlastni trestne ciny..., z prosteho duvodu: NEMOHU NA SEBE HLEDET NEZAUJATE... kapitulation

Upravil(a) ViktorkaLove (23. 3. 2010 11:36)

Není tady

#59 23. 3. 2010 11:36

Anda
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Daphné napsal(a):

Vějířovko, a co v rámci objektivity odkaz na už zveřejněný příspěvek? Nebo vlastně vlákno to bylo, myslím....To by bylo bývalo šlo, ne? Pokud vím, nikdo to nemazal ani neprotestoval, proběhla diskuse.....jsi teď trošku papežštější než papež. smile

No vis, Daf, v okamziku, kdy "se to evidentne PROVALILO jako skryta reklama", to meli admini "stopnout". To si myslim ja. A ze to tady otevrene pisu, riskuju ban. Ale "v zajmu veci" to i tak "dam na desku"... grater

O.k. Viki, Ty naše  hrdinko BAN riskující, za pravdu a lásku bojující.. Proč jsi ten odkaz nenahlásila jako reklamu? Jak je možné, že tak dobře víš, co by měli druzí, ale nevíš, co bys měla Ty? Ale mlátit hubou, camrat se a kritizovat je  snadné, viď?! Zato sám přiložit ruku k dílu to je jiná..

Není tady

#60 23. 3. 2010 11:41

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Anda napsal(a):

...O.k. Viki, Ty naše  hrdinko BAN riskující,  proč jsi ten odkaz nenahlásila jako reklamu? Jak je možné, že tak dobře víš, co by měli druzí, ale nevíš, co bys měla Ty? Ale mlátit hubou, camrat se a kritizovat je  snadné, viď?! Zato sám přiložit ruku k dílu to je jiná..

Vedela jsem, co "byste meli", ale nechtela jsem se michat do vasich kompetenci..., nakonec, ze vlakno nebylo uzavreno, bylo urcite taky k necemu dobre..., kdyz k nicemu jinemu (ja vim, ze "bylo prospesne, tak, jak bylo"), tak aspon k tomu, ze neupadlo v zapomeni... Dik Ando, "zes to neprehlidla" pussa

Upravil(a) ViktorkaLove (23. 3. 2010 11:42)

Není tady

#61 23. 3. 2010 11:47

Anda
♥♥♥♥♥♥-

O jakém míchání se do kompetencí mluvíš? Na spodní listě máš jako všichni ostatní "nahlásit". Stačí na něj kliknout, napsat proč hlásíš a máš vyřízeno. Zbytek jsou skutečně kompetence druhých.lŘeči typu "já jsem nechtěla, nevěděla,  zato přesně vím, co bys měla Ty" fakt zbožňuju. Nikdo z nás není neomylný, ale času k řešení (když jsme jako moderátoři selhali) jsi měla dost. Netuším, proč to taháš na světlo Boží teď. Že by oko za oko, zub za zub? Nízké.

Není tady

#62 23. 3. 2010 12:18

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Wiki napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Daphné napsal(a):

Je to reakce na tvůj předešlý příspěvek, určený Helušce. Odvoláváš se v případě Sklenářky na nedovolenou reklamu,tak jsem ti chtěla připomenout, že tu na to téma proběhla i diskuse a nikdo z těch, co tu hlídají diskuse, nijak nezasáhl. Proto ta poznámka. Pravda je, že mě takový způsob argumentace, jaký praktikuješ, trochu zlobí ( protože si myslím, že to nemáš zapotřebí, dělat takovéhle tanečky a úkroky), ale já už se s tím vyrovnám. smile

Ta diskuze o Sklenářce vypadala jako skrytá reklama. Pár lidí se ptalo Pan, zda je s tím projektem nějak svázaná, že je tak propaguje. Ona tvrdila, že ne, ale teď se zdá, že ano.
Reklamy  jsou celkově protivné, protože jsou agresivní a něco ti vnucují, proto by to na diskuzním vláknu nemělo být.

Mně je nejlépe, já jsem žádný odkaz neviděla...big_smile

Wiki, já jo,  a je mi taky nejlépe.lol Myslím,, že Vějířovka nemá problém  wink

Není tady

#63 23. 3. 2010 12:28

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Samozřejmě, pokud nám nebudou říkat, že jsme nevěřící wink

Dai, oni Ti to už říkali ? wink

Kdybys četla, tak se neptáš..

zkus třeba příspěvek 33..

va ...říkali, tak dekuju za upozornění smile Mne totiž zaujalo to pod tím, že jsem to přehlídla, ale u Tebe se aspon mohu spolehnout wink
jestě, že jsem se zeptala, protože teda stejně nerozumím, proč nás oslovuje nevěřící  big_smile

Není tady

#64 23. 3. 2010 12:28

BB
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

BB napsal(a):

( k přísp. 53 )

Mas pravdu, BB. Proto si doktori nestanovuji sami sobe diagnozu, svadleny na sebe vetsinou nesiji (nebo si alespon "sve vyrobky" konfrontuji s kolegynama), kartarky nevykladaji samy sobe karty, psychologove neleci sami sebe (pokud maji problemy), soudcove nesoudi sve vlastni trestne ciny..., z prosteho duvodu: NEMOHU NA SEBE HLEDET NEZAUJATE... kapitulation

Tak to se pleteš ... doktoři si stanoví i diagnózu, kterou nemají, švadleny se samozřejmě samy obšívají, kartářky se ptají karet i na svoje záležitosti, jen  ti psychologové a soudci asi z profesního důvodu nemůžou.
Ale líbí se mi, jak toto bez mrknutí oka prohlásíš . Troufám si tvrdit, že nejsi  doktorka, švadlena, kartářka, psycholog a soudce  v jedné ... abys to tady  mohla tak suverénně tvrdit ...

Upravil(a) BB (23. 3. 2010 12:29)

BB

Není tady

#65 23. 3. 2010 12:59

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Dai, oni Ti to už říkali ? wink

Kdybys četla, tak se neptáš..

zkus třeba příspěvek 33..

va ...říkali, tak dekuju za upozornění smile Mne totiž zaujalo to pod tím, že jsem to přehlídla, ale u Tebe se aspon mohu spolehnout wink
jestě, že jsem se zeptala, protože teda stejně nerozumím, proč nás oslovuje nevěřící  big_smile

Tak pro muslimy jsme všichni "nevěřící psi a ďaurové" už z podstaty, protože jejich učení jediné je to "pravé"..
Stejně tak, jako pro ortodoxní Židy jsme prachsprostí "gojimové", nic více..
Pro pravověrné křesťany jsou také ostatní "neznabozi a pohani"..

Akorát ani jedné skupině z výše uvedených nedochází podstata, že vše má jeden počátek, který je společný všem a nelze si jej přisvojovat a začleňovat do svých tezí tak, jak se mi to právě hodí..

Upravil(a) DaiTerr (23. 3. 2010 13:00)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#66 23. 3. 2010 13:06

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

mno jo, když někdo opomíná vývoj v čase, ještě stále nás veličina tady svazuje. Závist je fakt blbá vlastnost, pokud chci, aby sousedovi ta koza chcípla, naštěstí to mám jinak, já to totiž chci takýýýýýýýýýýýýýýý smile

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#67 23. 3. 2010 13:37

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

... Troufám si tvrdit, že nejsi  doktorka, švadlena, kartářka, psycholog a soudce  v jedné ... abys to tady  mohla tak suverénně tvrdit ...

Troufas si hodne, ... pac JSEM! pussa

Není tady

#68 23. 3. 2010 14:05

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

BB napsal(a):

( k přísp. 53 )

BB, neuniká... on (já) to moc dobře ví, co má a nemá dělat. Jenže! Když ono poslechnout je táák ukrutně těžké, protože to chce na sobě makat. Tak je jednodušší to říkat jinejm... ať makaj oni wink

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#69 23. 3. 2010 14:30

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Wiki napsal(a):

... obzvláště pečlivě u nás na vsi...tedy všechna mi prošla rukama...lol

Chi-chi, Wiki, tvarila ses pri TOM odusevnele? godlike

Si piš! Jinak to ani neumím

Není tady

#70 23. 3. 2010 14:46

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

ViktorkaLove napsal(a):

BB napsal(a):

... Troufám si tvrdit, že nejsi  doktorka, švadlena, kartářka, psycholog a soudce  v jedné ... abys to tady  mohla tak suverénně tvrdit ...

Troufas si hodne, ... pac JSEM! pussa

švadlenka.. wink

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#71 23. 3. 2010 15:54

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

Daphné napsal(a):

Jejdanánku, Viktorka má? ban? .. no a na jak dlouho va grater
ví to někdo, prosím smile

Není tady

#72 23. 3. 2010 16:24

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Kaštanka napsal(a):

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37376

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#73 23. 3. 2010 16:26

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Dál chci upozornít, že kritizování zásahů/práce moderátorů na fóru je porušováním pravidel. Pokud máte pocit, že nebylo patřičně potrestáno porušování pravidel, obraťte se prosím přímo na Jirku formou SZ. Další příspěvky k tomuto dématu budou mazány. Díky za pochopení.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#74 23. 3. 2010 16:29

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Daphné napsal(a):

Jak jsi, prosím tě, ty jejdanánku na to přišel...?
aha - nojo, má ho..

Upravil(a) Wiki (23. 3. 2010 16:47)

Není tady

#75 23. 3. 2010 16:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Anda napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Daphné napsal(a):

O.k. Viki, Ty naše  hrdinko BAN riskující, za pravdu a lásku bojující.. Proč jsi ten odkaz nenahlásila jako reklamu? Jak je možné, že tak dobře víš, co by měli druzí, ale nevíš, co bys měla Ty?Ale mlátit hubou, camrat se a kritizovat je  snadné, viď?! Zato sám přiložit ruku k dílu to je jiná..

Tuto odpověď Andy považuju za přesně ten urážlivý příspěvek, který není přínosem..
Věřím, že byl psán za "Andu" samotnou, ne za moderátorku.

Upravil(a) Wiki (23. 3. 2010 16:50)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí