|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Děkujeme...
Pro Pisatele:
...Viktorko, víš co založ si vlastní vlákenko se Strážní a jdi tam i s tebou poodbnými neplevel jiná vlákna svými pseudo názory a tam si notujte dle libosti...
Pisateli, víš co založ si vlastní vlákenko se Štěkáním a jdi tam i s tebou poodbnými neplevel jiná vlákna svými pseudo názory a tam si notujte dle libosti. (Omlouvám se za "překlepy" okopčené od kolegy Velkého Mága) 
Není tady
Prosím, aby moderátor vysvětlil nicku Viktorka Love, že plevelit vlákno přízpěvky nemající vztah k předmětu vlákna se netoleruje. Děkuji mockrát.
Není tady

Pisatel napsal(a):
Prosím, aby moderátor vysvětlil nicku Viktorka Love, že plevelit vlákno přízpěvky nemající vztah k předmětu vlákna se netoleruje. Děkuji mockrát.
A jaké je téma vlákna "chat"?
Není tady

tina napsal(a):
spíš šlo asi o to, že jsme na duchovním a takové dohadování tu rozhodně není ku prospěchu věci...
Ale, Tino, prosím tě, vždyť jednoznačně začal útočit Pisatel - Viktorka mu odpovídala. Vy máte pro Pisatele nějakou zvláštní slabost, že to nevidíte? Promiň, nechápu to, jen se ptám.
I na "Pravdě" jsi napomenula Viktorku, ale Pandoru ne - a přitom hrály "pigponk".
Není tady
Já si taky myslím, že na chatu se může o čemkoliv a také, že tentokrát Pisatel byl útočný na VL a zbytečně. Můžeme spolu nesouhlasit, ale jde to i dělat slušně. Pak naše nesouhlasení může být i ku prospěchu věci.
Není tady
VL napsala Pavle : Urcitym zpusobem se "chci vymykat", pac se mi fakt tento svet nelibi (ale to nejsem urcite sama, myslim, ze to tak ma mnoho lidi - a jak pises "potřebují si aspoň sami pro sebe udělat tu realitu jinou"... a tak se obklopuji vecmi, lidmi, co jsou jim milí, milé... a s tim, co se deje kolem, se neztotoznuji,... jenom treba o tom nemluvi, vis? Maji svuj "vlastni svet", a na ten venkovni "kaslou". Ja vpodstate taky...)... A samostatne rozhodovani? No samozrejme, ze se rozhoduju sama, a to podle nejakych "osvedcenych pravidel", a to, Pavli, take delaji vsichni, nekdo se ridi tim, jak byl vychovan, nekdo tim, co kde precetl, nekdo jenom pudy... a ja? Toz ja se chci nechat vest tim, kdo nas stvoril..., stejne jako ostatni verici... na tom neni nic odsouzenihodneho, ci nesvepravneho...
VL - to bylo upřímné.
Chci se zeptat, proč se ti tento svět nelíbí?
Já jsem měla období, kdy jsem tento svět odmítala. Pamatuju na to.
Když jsem ale pochopila, že svět si dělám sama, tak jsem "si ho" upravila a udělala podle svého. Ty zřejmě děláš to samé- pokud jsem tě správně pochopila. 
A jsi spokojená? Povedlo se ti to?
Potřebuješ se s někým (něčím) ztotožnit? Je to důležité?
Raději dopředu napíšu, že to není ironie, sarkasmus, nic rýpavého - jen prostá otázka. VL je vážně vymykající se, proto pro mě zajímavá, proto tě bombarduju otázkama. Samozřejmě sama odpovím také...
Pokud by ti to nevadilo, a byla zde řeč o SJ - páč jsem v tomto neinformovaná, mohla bych se zeptat na základní principy této víry? Co tě tam oslovilo?
Není tady
Wiki, jistě že lze obecně chatovat o čem koli, ale jeli nazvám duchovní tak chatuji duchovně o problémech spojených s duchovněm a ne o politice či sexu a nebo o ptákovinách všeho druhu.
Vějířovka, vlákno Pravda je Pandory tedy Pandora má právo tam spolu s moderátorem usměrňovat debatu. POkud to považuješ za útok, pak teda sorry ale jdi do*******.
Není tady

Pisatel napsal(a):
Wiki, jistě že lze obecně chatovat o čem koli, ale jeli nazvám duchovní tak chatuji duchovně o problémech spojených s duchovněm a ne o politice či sexu a nebo o ptákovinách všeho druhu.
Vějířovka, vlákno Pravda je Pandory tedy Pandora má právo tam spolu s moderátorem usměrňovat debatu. POkud to považuješ za útok, pak teda sorry ale jdi do*******.
Pisateli, pisateli....
Není tady
Vějířovka napsal(a):
tina napsal(a):
spíš šlo asi o to, že jsme na duchovním a takové dohadování tu rozhodně není ku prospěchu věci...
Ale, Tino, prosím tě, vždyť jednoznačně začal útočit Pisatel - Viktorka mu odpovídala. Vy máte pro Pisatele nějakou zvláštní slabost, že to nevidíte? Promiň, nechápu to, jen se ptám.
I na "Pravdě" jsi napomenula Viktorku, ale Pandoru ne - a přitom hrály "pigponk".
Protože tady Tina právě není, dovolím si já.. Vějířovko, Ty nejenže nechápeš, Ty se i špatně díváš. Pisatele jsem napomínala naposledy, tuším, v pátek. Takže svoje konstrukce o nespravedlivém jednání raději zase zasuň tam, odkud jsi je vzala. A upřímně řečeno, kdyby se tu většina z vás (navíc "éterických bytostí" na duchovním) nechovala jako pubescenti a trochu krotila své emoce, nebylo by třeba buzerovat kohokoliv. Takže místo kritiky radím trochu sebezpytu
Není tady
Pisatel napsal(a):
Fajn, Pisateli, varovala jsem už minule, podávám návrh.
Není tady
Anda napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
tina napsal(a):
I na "Pravdě" jsi napomenula Viktorku, ale Pandoru ne - a přitom hrály "pigponk".Protože tady Tina právě není, dovolím si já.. [b]Vějířovko, Ty nejenže nechápeš, Ty se i špatně díváš. Pisatele jsem napomínala naposledy, tuším, v pátek. Takže svoje konstrukce o nespravedlivém jednání raději zase zasuň tam, odkud jsi je vzala. A upřímně řečeno, kdyby se tu většina z vás (navíc "éterických bytostí" na duchovním) nechovala jako pubescenti a trochu krotila své emoce, nebylo by třeba buzerovat kohokoliv. Takže místo kritiky radím trochu sebezpytu[/b]
Ando a co tim chces rict, ze jsi Pisatele napominala v patek? K cemu ta informace slouzi? Co to rika ohledne toho, ze ted je napominana Viktorika?
Pisatel, jak je vidno, ma potrebu rikat co si o lidech (zenach) mysli, rika to jak to rika - tj. jeho vlastnim zpusobem (nahlizenim na svet). Kdyz na to Viktorka reaguje, je ale napomenuta, ze nemluvi k tematu. Na chatu. Nerozumim jednani moderatoru.
Ptam se tedy, chat je nejakym zpusobem limitovane tema? Je nejakym pravidlem urceno o cem se tu ma mluvit?
Není tady
Kastanku, pekny obrazek 
Není tady
mariposa napsal(a):
Anda napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
I na "Pravdě" jsi napomenula Viktorku, ale Pandoru ne - a přitom hrály "pigponk".Protože tady Tina právě není, dovolím si já.. [b]Vějířovko, Ty nejenže nechápeš, Ty se i špatně díváš. Pisatele jsem napomínala naposledy, tuším, v pátek. Takže svoje konstrukce o nespravedlivém jednání raději zase zasuň tam, odkud jsi je vzala. A upřímně řečeno, kdyby se tu většina z vás (navíc "éterických bytostí" na duchovním) nechovala jako pubescenti a trochu krotila své emoce, nebylo by třeba buzerovat kohokoliv. Takže místo kritiky radím trochu sebezpytu[/b]
Ando a co tim chces rict, ze jsi Pisatele napominala v patek? K cemu ta informace slouzi? Co to rika ohledne toho, ze ted je napominana Viktorika?
Pisatel, jak je vidno, ma potrebu rikat co si o lidech (zenach) mysli, rika to jak to rika - tj. jeho vlastnim zpusobem (nahlizenim na svet). Kdyz na to Viktorka reaguje, je ale napomenuta, ze nemluvi k tematu. Na chatu. Nerozumim jednani moderatoru.
Ptam se tedy, chat je nejakym zpusobem limitovane tema? Je nejakym pravidlem urceno o cem se tu ma mluvit?
Mé vyjádření bylo směřováno k údajné slabosti pro Pisatele, k tomu ta informace slouží.
Není tady
Ale holky, vzdyt me nenapominal admin, ale Pisatel. Mozna, ze za rejpani mel byt napomenut on, to je fakt..., ale na druhe strane, kdyz tady nebudou ty jeho gegy, na cem se budem rehnit? Nebo to se na duchovni nehodi?
A Wiki, tobě na tve vsetecne otazky odpovim vecer, ted pracuju... ale mnohe uz je rozebrano na jinych vlaknech...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38630
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38947
Upravil(a) ViktorkaLove (22. 3. 2010 15:41)
Není tady

nedávno vyjela Pan po Mari ve vlákně "Za zrcadlem" a nikdo z moderátorů se neozval. 
Není tady

mariposa napsal(a):
Kastanku, pekny obrazek
Díky
Mari, jsem ráda, že si tu ! 
Není tady
Anda napsal(a):
mariposa napsal(a):
Anda napsal(a):
Protože tady Tina právě není, dovolím si já.. [b]Vějířovko, Ty nejenže nechápeš, Ty se i špatně díváš. Pisatele jsem napomínala naposledy, tuším, v pátek. Takže svoje konstrukce o nespravedlivém jednání raději zase zasuň tam, odkud jsi je vzala. A upřímně řečeno, kdyby se tu většina z vás (navíc "éterických bytostí" na duchovním) nechovala jako pubescenti a trochu krotila své emoce, nebylo by třeba buzerovat kohokoliv. Takže místo kritiky radím trochu sebezpytu[/b]Ando a co tim chces rict, ze jsi Pisatele napominala v patek? K cemu ta informace slouzi? Co to rika ohledne toho, ze ted je napominana Viktorika?
Ptam se tedy, chat je nejakym zpusobem limitovane tema? Je nejakym pravidlem urceno o cem se tu ma mluvit?Mé vyjádření bylo směřováno k údajné slabosti pro Pisatele, k tomu ta informace slouží.
Dekuji za odpoved Ando. A je tedy chat nejakym specialnim tematem nebo se tu muze mluvit o cemkoliv, pokud jeden primo nenapada druheho? Na to jsi mi neodpovedela.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Ale holky, vzdyt me nenapominal admin, ale Pisatel. Mozna, ze za rejpani mel byt napomenut on, to je fakt..., ale na druhe strane, kdyz tady nebudou ty jeho gegy, na cem se budem rehnit? Nebo to se na duchovni nehodi?
Ja se u Pisatele rehnim
takze ja s nim problem nemam, je soucasti toho co tu vytvarime, je proste tady a je to fajn 
Viky, mas pravdu tady jsi napominana nebyla, bylo to na Pravde a mne se to spojilo 
Není tady
Kaštanka napsal(a):
mariposa napsal(a):
Kastanku, pekny obrazek
Díky
Mari, jsem ráda, že si tu !
Mam rada Tvoje postrehy

Není tady
No ale k tomu "moderovani" bych chtela (doufam, ze zde uz na zaver) dodat, ze po zdlouhavem vysvetlovani, co se kde smi a nesmi, jsem ja zasahovani do diskuze pochopila tak, ze:
1. Na chatu je povoleno odbihat od tematu, proto ma oznaceni CHAT
2. Za neslusne vyjadrovani, urazky a pod. se samozrejme banuje aj tady, a to i autor vlakna, pokud se tak chova,
takze nejaka neomezena privilegia (jednoho ne, a druheho ano) nejsou namiste
Nebo je to jinak?
Upravil(a) ViktorkaLove (22. 3. 2010 15:58)
Není tady
Kaštanko, nejdřív k Tvému dotazu. Že tu na sebe (komplet všichni) útočíte, není až tak neobvyklé, naopak se z toho tady stává tradice. Jak moc je to pro vás přínosné je na vašem zvážení. Znovu jsem si prostudovala střet Pandorry s Mariposou, nenašla jsem nic, za co by (díky výše uvedenému) každá zvlášť měla být napomínaná. Maximálně obě dohromady za off topic.
Mariposo - ano, chat na duchovním by se měl týkat duchovního. Bohužel většinou duchovnem začnete, úplně mimo končíte. Mmch - neměla jsem tušení, že je mojí povinností Ti okamžitě odpovědět
Dále si dovoluji sdělit, že další obdobné teplé bonzy a dotazy tady na skle míním považovat za útok na moderátory jako takové, takže buď směřujte svoji kritiku Tinina (jen tak pro pořádek, Viktorka to měla i za výroky na jiných vláknech, napříkad za chlubení se "čištěním" Babinetu a po poradě s ostatními moderátory) napomenutí k majitelům Babinetu nebo se začněte smiřovat s faktem, že se (dle níže zkopírovaného) stáváte stejně jako Pisatel dalšími aspiranty na BAN.
4.5. Pozice moderátorek. Moderátorky Babinet.cz mají v případě mazání nevhodných příspěvků a udělování banů plnou důvěru majitelů. Jakékoliv útoky na moderátorky budou hodnoceny jako hrubé porušení pravidel a bude udělován ban.
Není tady

Anda napsal(a):
[b]
Kaštanko, nejdřív k Tvému dotazu. Že tu na sebe (komplet všichni) útočíte, není až tak neobvyklé, naopak se z toho tady stává tradice. Jak moc je to pro vás přínosné je na vašem zvážení. Znovu jsem si prostudovala střet Pandorry s Mariposou, nenašla jsem nic, za co by (díky výše uvedenému) každá zvlášť měla být napomínaná. Maximálně obě dohromady za off topic.
Netušila jsem, že jsem v ohrožení banu, pokud se takto vyjádřím.
Samozřejmě beru na vědomí, Ando. Přišlo mi to jen nespravedlivé. Nemám to pochopitelně zapotřebí, šlo mi pouze o rovnocennost přístupů.
A ani už nemohu vysvětlovat, v čem spatřuji pochybení Pan, abych nedostala ban. 
Není tady
Anda napsal(a):
Mariposo - ano, chat na duchovním by se měl týkat duchovního. Bohužel většinou duchovnem začnete, úplně mimo končíte. Mmch - neměla jsem tušení, že je mojí povinností Ti okamžitě odpovědět
Pokud se ma chat na duchovnim tykat duchovna, je tedy pro zacatek dobre si rici co to je "duchovno". Mnoho lidi zde na to ma odlisny nazor. Proto se, z meho pohledu, o tom tady bavime na chatu, aby nebyla zanasena ostatni vlakna.
Pises, ze chat na duchovnim by se mel tykat duchovniho. Co je tedy duchovni a co neni? Kdo je tedy duchovni a kdo neni? Cim zacneme a cim koncime?
Ja osobne to vidim tak, ze se vyjasnuji nazory, ruzne pohledy na vec. Co clovek to jiny pohled 
O povinnosti mi okamzite odpovidat nebyla z me strany ani rec. Jen jsem se na neco zeptala a nedostala jsem odpoved, pricemz na neco jineho jsem ji dostala. Proto jsem se zeptala jeste jednou, to je cele, nic vic za tim neni 
Upravil(a) mariposa (22. 3. 2010 17:00)
Není tady