|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Minulý rok bylo 32°C a letos.......ani nemluvím.HRUZA!!!!!!!!!
Není tady
Včera jsem vytáhla dětem už vyprané a uklizené zimní bundy a boty. Ach jo.
Není tady

Iveta X napsal(a):
Včera jsem vytáhla dětem už vyprané a uklizené zimní bundy a boty. Ach jo.
Tak já jsem na 31.5. musel pustit kotel a zatopit večer se u televize nedalo sedět,jo a včera ráno bylo u nás 5 stupňů nad nulou tak když jsem šel ze psem ven tak jsem si oblékl pod kalhoty punčocháče to to je teda síla na 1.červen nabo ne???????

Není tady
Káča napsal(a):
Lidi, taky máte kolem sebe venku všude takový bordel? Všude papíry, umělý flašky a hlavně kam se podívám na chodnících psí hovna!!! Ti psi si to nějak pletli, když bylo tolik sněhu, že nerozeznali, kde jsou chodníky a kde ne.
Mame,bydlim na sidlisti a kdyz slezl cerstve snih a bylo to vsechno jeste mokry ale zrovna svitilo slunicko tak se ty vypary nedaly dychat po tech psech jak to smrdelo,a jit zadnim vchodem kde se asi venci nejlip to neslo uz vubec ,nikdy bych neverila ze to muze az tak smrdet a hlavne byt toho tolik 

Není tady

Kdosi mi říkal,že máme málo peněz a tak jsme zavedli místo čtyř ročních období jenom dvě že jsme vynechali jaro a podzim,ale mě to připadá že záčínáme vynechávat už i léto to,ale na tom musíme být hodně zle.No snad se to po volbách změní.Nebo neeeeeeeeeeeeee.Ha,ha,ha,ha
Upravil(a) Ariesek67 (2. 6. 2006 10:37)
Není tady

Tak jsme si užili léta a zase zpět do bund a teplého oblečení co Vy už jste vytáhli podzimní oblečení???Někde už se prý už začalo i topit v srpnu hrůůůůůůůůůza.
Není tady

Tiina napsal(a):
hele Ariesku nech toho jo ? Neprovokuj.
Proč provokovat vždyť jsem to dneska v práci na F1 slyšel každou hodinu a jestli bude počasí takové i o víkendu tak zahájíme topnou sezonu také, tak jaké provokování.
Není tady
Tak už taky topíme. To bude účet za plyn......
Není tady

Tak já doma ještě ne zatím to jde,ale dělám na teplárně a o víkendu jestli bude takhle tak budem muset asi zatopit,ale Máš úplnou pravdu za plyn se určitě pěkně prohnem 

Není tady
Já taky nesnáším zimu, kord co vládně teďko..... to je hnus všech hnusů!!!!!!! Zlatý pařáky asi odjedu někam do teplých krajin a nejraději na furt!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Jaký topení?! Koukejte si vzít svetr navíc! ... řekla by nám moje babička
(musím jí ale přiznat, že ona si ho poctivě bere a netopí zbytečně)
Není tady
No jo, jenže vytápěj barák o osmi místnostech, jedněch schodech a jedný blbě veliký chodbě...se pak nedoplatíš...
Není tady
My taky topíme, ale ve starých kachlových kamnech. To je troška dřeva a hned je příjemné teploučko.
Není tady

Já to vím že je to hrůůza,ale někde jsem četl ještě v březnu,že jestli to červenec a srpen nepokazí tak bude letos pěkná zima.No a on to pokazil akorát červenec.Ha ha ha.
Není tady
Sice zima ještě nezačala a tohle teplíčko si užívám...., ale už teď se zimy děsím....dnes mě chytlo v diskusi na Centrumu v rubrice Počasí básnické střevo tak to házím i sem
Jen ať punťa svítí ze všech sil
pak budeme mít mnoho krušných chvil
Bláto déšť a tuhé mrazy
vichřice to občas zkazí
Léto zima ty teď vedou
podzim s jarem boj tak svedou
Na zimu se připravme
zkleslí z toho nebuďme
Já bych si moc teplo přála
energie ze mě potom sálá
Slunce to mě pozitivně nabije
ale zima zima ta mě asi zabije...... :-)))))))
Upravil(a) Lucy (26. 9. 2006 20:30)
Není tady
Evi nemáme tak velký barák :-)) navíc máme doma kotel na tuhá paliva a bývalí majitelé domu nám tam nechali dvě velké hromady uhlí ( jedna tedy padla za vlast minulou zimu ) plus tolik dřevěného bordelu, různá prkna a tak, že máme čím topit tak ještě na dvě zimy. A to nemluvím o tom, že děláme komplet novou střechu a z toho starého krovu taky bude spousta dřeva na topení. K šetření tedy nevidím důvod.
Není tady

lekorka.78 napsal(a):
NÉ ZIMU NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Mám takový neblahý pocit,že už ano.
Není tady
Taky mám radši léto, zima je moc dlouháááá. Proto si užívám posledního sluníčka a denně se chodím vyhřívat ven, abych si ho na tu zimu ještě nachytala:-)))
Není tady