|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ariesek67 napsal(a):
Tak ho máte tady jaro vám přišlo holkýýýýýýý jste rády.
Loupnu okem, sníh takřka žádný, všude louže, včera úžasnej déšť a já z něj měla fakticky obrovskou radost - déšť k jaru patří - teď se mraky začaly protrhávat a nesměle nakukuje sluníčko, teplota nad nulou, jééé, já mám takovou radooooóóóst !!!!!!!!!!! 

Není tady
Já asi zešílím u nás zase sněží a to je 4.dubna!!!! Jaro letos asi nepříjde.Sněženky a narcisy jsou pod sněhem.
Upravil(a) Světluška (4. 4. 2006 14:10)
Není tady
Světluško,posílám sluníčko a jarní deštík 
Není tady
anko děkuju ani nevíš jak jsi mě potěšila. U nás napadl sníh v půlce listopadu a slezl minulý týden a dneska zase padá a padá a padá. Já chci LÉÉÉTO.
Není tady
Děvčata, dostala jsem e-mail, že jestli nám to červenec a srpen nezkazí, tak bude letos pěkná zima 
Není tady
To poslední měl být rozesmátý smajlík, no, neumím to...
Není tady
Nad Prahou se zatáhlo a začalo pršet. Ještě před chvilkou jsem dětem říkala, že svítí sluníčko a že jdeme ven. No nějak nám to nevyšlo.
Není tady
U nás je taky docela aprílový počasí, nevím, jak bude za chvíli (sluníčko, déšť...).
Není tady
Na Kladensku taky apríl. Před chvílí padaly kroupy a ted svítí osto6.
Není tady
Jestli nám to červenec a srpen nepokazí, bude letos pěkná zima, že?

Není tady
,,Sněžoprší"!!!!
Není tady
Káča napsal(a):
,,Sněžoprší"!!!!
Tábor - zataženo, obloha šedobílá, jeden neví, jestli bude pršet nebo sněžit
A mě sklátil bacil, nos jak bambuli, chrmel... ptačí chřipka poletuje, viry nese v ranečku..
Není tady
Stelička napsal(a):
Jestli nám to červenec a srpen nepokazí, bude letos pěkná zima, že?
Není co dodat,vystihla jsi to naprosto přesně 
Není tady

nový jičín, od 4 hodin padá
teda abych měla 5.dubna na autě 2 cenťáky sněhu, to mě asi picne 

Není tady
U nás je momentálně zase plno sněhu a chumelí a chumelí.....
Není tady
V neděli jsem zazimovala zimní boty a vidím že je zase odzimuji.Až v červnu asi uvěřím že bude jaro!
Tak my zimní boty naštěstí ještě nezazimovali. Včera odpoledne šel kluk na pionýra a sám a dobrovolne natáhl pod kalhoty punčocháče. :-))
Teďka svítí krásně sluníčko (pohled nahoru) a je krásně bílo (pohled dole) , myslím z okna.
Jinam muž vzpomína na poslednú vojenskou prohlídku v roce 1985 v Praze, kde jím 4. května nádherně chumelilo na Ruzini a na Výpichu, kde bydleli ráno rozbíjeli led u koryt na mytí. Navíc mu omrzly uši!!! A nebyl sám. Tak to máme ještě měsíc čas ???
Dnes zima, ale aprílově - chvíli sluníčko, chvíli zataženo. A je nám to prd platný, virozu už máme celá rodina, synovi to sklouzlo pod průdušky a má už náběh na zápal plic .. 

Není tady
Taky to všechno kolem mně smrká, kýchá a kašle.
Není tady
tak zimní boty mi už před víc než měsícem odešli do věčných lovišť
, botasky jsou taky fajn
Není tady
a já pořád chodím v zimním a je mi fajn

Není tady
Lidi, taky máte kolem sebe venku všude takový bordel? Všude papíry, umělý flašky a hlavně kam se podívám na chodnících psí hovna!!! Ti psi si to nějak pletli, když bylo tolik sněhu, že nerozeznali, kde jsou chodníky a kde ne.
Není tady

pavla2 napsal(a):
Tak my zimní boty naštěstí ještě nezazimovali. Včera odpoledne šel kluk na pionýra a sám a dobrovolne natáhl pod kalhoty punčocháče. :-))
Teďka svítí krásně sluníčko (pohled nahoru) a je krásně bílo (pohled dole) , myslím z okna.
Jinam muž vzpomína na poslednú vojenskou prohlídku v roce 1985 v Praze, kde jím 4. května nádherně chumelilo na Ruzini a na Výpichu, kde bydleli ráno rozbíjeli led u koryt na mytí. Navíc mu omrzly uši!!! A nebyl sám. Tak to máme ještě měsíc čas ???
Tak my jsme je ještě ani neschovali
Není tady
Má odpověď na hlavní otázku tohoto tématu je ANO, JÁ MÁM ZIMY PO KRK !!!!
A to je 1. červen. Kdo se mnou souhlasí?
Není tady