29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes je to první den, co tady nesněží, jupííííííííí !!! Jen to sluníčko se přes ty mraky nějak nemůže prodrat. Ale je docela teplo, žádný mráz a sníh taje, místy už kouká i stará tráva a psí hovína, hezký pohled, tedy na tu trávu:) !! Z tý bílý jsem už měla rudo před očima.
Není tady
Střední Čechy:zataženo,hnusně,zima
Ale psí hovnáky tu máme taky fuj...
Není tady
Ahoj, tak k nám dneska dorazilo JARO!!! Venku je nádherně Když jsem byla venku s pejskama, tak bylo venku nezvykle hodně lidí, každej se usmíval a všichni si povídali, jak je dnaska nádherně. KONEČNĚ
Není tady
Jižní Čechy - zataženo, na nule, smog. Po sluníčku ani vidu ani slechu ..
Není tady
BRRR.......Nemám ráda zimu...... Radši bych byla medvěd a celou ji prospala
Není tady
Praha, slunečno, teplo. Hned jak se malá vyspí, tak razíme ven. Hurááááááááá. Snad to počasí vydrží.
Není tady
U nás taky svítí sluníčko!
Není tady
Stř.Čechy:Od rána tady svítí sluníčkóóóóóó... Jaro se blíží
Hlavně ať to vydrží.
Upravil(a) penizek (19. 3. 2006 14:42)
Není tady
a znovu jižní čechy - konečně taky už hodinu sluníííčkooooóoóóó !!!
Není tady
Jižní Čechy - je krásně, svítí sluníčko. Dokonce jsem pověsila prádlo na zahrádku..... Nebýt toho sněhu na zemi, tak bych řekla, že je tady jaro.
Není tady
Mám takovou radost z dnešního počasí, že si dovolím infantilně zaveršovat:
Odemyky zamyky, odemkneme trávníky
Sněženky už skoro květou, zimě už se nohy pletou
Hu,huž,huž - uteč zimo už!!
Kdo si to myslí taky?
Brno - aj u nás na Moravě je krásně
dneska i u nás na severu (u Ostravy) konečně (snad po měsíci) pořádně zasvítilo sluníčko hurááááá
Sníh mizí před očima a já doufám, že podle kalendáře opravdu za těch pár dní přijde krásné jaro
už se tak těším na první sněženky, fialky, petrklíče .....hmmmm
Není tady
ŽE BYCHOM SE KONEČNĚ UŽ DOČKALI???? VČERA BYLO V PRAZE HEZKY, SVÍTILO SLUNÍČKO.
VŠEM PŘEJI PŘI PONDĚLKU HEZKÝ DEN.
Upravil(a) Eiline (19. 3. 2006 20:20)
Není tady
Tak u nás už bylo včera mezi 10 a 12 nad nulou tak se dalo jít i bez punčocháčů konečně ven poprvé za celou zimu,ale ráno do práce jsem si je ještě obléklál bylo -5.Ale snad už se to bude jen lepšit nebo ne??????
Není tady
"ráno se probudim a zas pada..."
Není tady
pomóóóc, sněží, obloha bílá, teplota přesně 0. Mě snad klepne !!
Není tady
Ela.. napsal(a):
pomóóóc, sněží, obloha bílá, teplota přesně 0. Mě snad klepne !!
Jo jo asi jsem to zakřil u nás sice nesněží,ale je stupeň nad nolou a prší a prší.
Upravil(a) Ariesek67 (22. 3. 2006 7:34)
Není tady
,,Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních!" Mně už ,,hrabe"!!! Zase chumelí.
Není tady
tady taky sněží... na to by už ani Nohavica nestačil
já ci jaroooooooo
Není tady
Jo, tady taky chumelí ((jižní Čechy). Po dvou dnech jara zase přišla zima. Včera v MF byli fotky v 21.3. několika minulých roků. Na jedné fotce se dítko v krátkém rukávu cachtalo v kašně. To je letos sci fi.
Není tady
vcera to uz u nas vypadalo nadejne s tim jarem...a dneska jsem se probudila akouknu z okna a hadejte???????????zase snezi...sice jen tak rosku,ale prece jenoim snei :-/
Není tady
Povídá Nohavica "už čtvrtý měsíc prosinec" To asi chlapec netušil, když to psal, že čtyři měsíce jsou málo... Abychom za rok nezpívali "celý rok prosinec"
Není tady
Ahoj, tak v Chomutově ráno když jsem vstala bylo nasněžíno, ale jen lehce a to i na horách kam jsem jela brrrr. Ted už tu tak 4 hodky svítí sluníčko, nebe je modrý a je celkem teplo, po sněhu ani památky. Na horách, za těch pár hodinek roztálo i to co neroztálo když bylo přez deset stupnů. NÁDHERA, jen at to už takhle vydrží!!!!!
Není tady
Tak ho máte tady jaro vám přišlo holkýýýýýýý jste rády.
Není tady