6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes je to první den, co tady nesněí, jupííííííííí !!! Jen to sluníčko se přes ty mraky nějak nemůe prodrat. Ale je docela teplo, ádný mráz a sníh taje, místy u kouká i stará tráva a psí hovína, hezký pohled, tedy na tu trávu:) !! Z tý bílý jsem u měla rudo před očima.
Není tady
Střední Čechy:zataeno,hnusně,zima
Ale psí hovnáky tu máme taky fuj...
Není tady
Ahoj, tak k nám dneska dorazilo JARO!!! Venku je nádherně Kdy jsem byla venku s pejskama, tak bylo venku nezvykle hodně lidí, kadej se usmíval a vichni si povídali, jak je dnaska nádherně. KONEČNĚ
Není tady
Jiní Čechy - zataeno, na nule, smog. Po sluníčku ani vidu ani slechu ..
Není tady
BRRR.......Nemám ráda zimu...... Radi bych byla medvěd a celou ji prospala
Není tady
Praha, slunečno, teplo. Hned jak se malá vyspí, tak razíme ven. Hurááááááááá. Snad to počasí vydrí.
Není tady
U nás taky svítí sluníčko!
Není tady
Stř.Čechy:Od rána tady svítí sluníčkóóóóóó... Jaro se blíí
Hlavně a to vydrí.
Upravil(a) penizek (19. 3. 2006 14:42)
Není tady
a znovu jiní čechy - konečně taky u hodinu sluníííčkooooóoóóó !!!
Není tady
Jiní Čechy - je krásně, svítí sluníčko. Dokonce jsem pověsila prádlo na zahrádku..... Nebýt toho sněhu na zemi, tak bych řekla, e je tady jaro.
Není tady
Mám takovou radost z dneního počasí, e si dovolím infantilně zaverovat:
Odemyky zamyky, odemkneme trávníky
Sněenky u skoro květou, zimě u se nohy pletou
Hu,hu,hu - uteč zimo u!!
Kdo si to myslí taky?
Brno - aj u nás na Moravě je krásně
dneska i u nás na severu (u Ostravy) konečně (snad po měsíci) pořádně zasvítilo sluníčko hurááááá
Sníh mizí před očima a já doufám, e podle kalendáře opravdu za těch pár dní přijde krásné jaro
u se tak těím na první sněenky, fialky, petrklíče .....hmmmm
Není tady
E BYCHOM SE KONEČNĚ U DOČKALI???? VČERA BYLO V PRAZE HEZKY, SVÍTILO SLUNÍČKO.
VEM PŘEJI PŘI PONDĚLKU HEZKÝ DEN.
Upravil(a) Eiline (19. 3. 2006 20:20)
Není tady
Tak u nás u bylo včera mezi 10 a 12 nad nulou tak se dalo jít i bez punčocháčů konečně ven poprvé za celou zimu,ale ráno do práce jsem si je jetě obléklál bylo -5.Ale snad u se to bude jen lepit nebo ne??????
Není tady
"ráno se probudim a zas pada..."
Není tady
pomóóóc, sněí, obloha bílá, teplota přesně 0. Mě snad klepne !!
Není tady
Ela.. napsal(a):
pomóóóc, sněí, obloha bílá, teplota přesně 0. Mě snad klepne !!
Jo jo asi jsem to zakřil u nás sice nesněí,ale je stupeň nad nolou a prí a prí.
Upravil(a) Ariesek67 (22. 3. 2006 7:34)
Není tady
,,Padá sníh, padá sníh, pojedeme na saních!" Mně u ,,hrabe"!!! Zase chumelí.
Není tady
tady taky sněí... na to by u ani Nohavica nestačil já ci jaroooooooo
Není tady
Jo, tady taky chumelí ((jiní Čechy). Po dvou dnech jara zase přila zima. Včera v MF byli fotky v 21.3. několika minulých roků. Na jedné fotce se dítko v krátkém rukávu cachtalo v kaně. To je letos sci fi.
Není tady
vcera to uz u nas vypadalo nadejne s tim jarem...a dneska jsem se probudila akouknu z okna a hadejte???????????zase snezi...sice jen tak rosku,ale prece jenoim snei :-/
Není tady
Povídá Nohavica "u čtvrtý měsíc prosinec" To asi chlapec netuil, kdy to psal, e čtyři měsíce jsou málo... Abychom za rok nezpívali "celý rok prosinec"
Není tady
Ahoj, tak v Chomutově ráno kdy jsem vstala bylo nasněíno, ale jen lehce a to i na horách kam jsem jela brrrr. Ted u tu tak 4 hodky svítí sluníčko, nebe je modrý a je celkem teplo, po sněhu ani památky. Na horách, za těch pár hodinek roztálo i to co neroztálo kdy bylo přez deset stupnů. NÁDHERA, jen at to u takhle vydrí!!!!!
Není tady
Tak ho máte tady jaro vám přilo holkýýýýýýý jste rády.
Není tady