|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
nad nulou pro mě není žádný jaro. Já sním o 20 stupních. Tak aspoň o 10 :-)
Není tady
A kdo by neměl. Zrovna jsem četla na internetu, že zima potrvá ještě měsíc!!!! Oteplí se (na 15C) až po 10.dubnu. Já potřebuju sluncééééééé!
Není tady
Káčo, kde jsi to četla? Panebože to snad je špatný vtip. Koho potkám a dám se s ním do řeči, tak na to počasí nadává. Líbilo se mi, jak mojí mamce ujelo: "To jsou blbci, už zase sněží...." Je už starší ročník, tak byla zvyklá za komunistů nadávat: "To jsou blbci, už jim zase neteče teplá voda (v paneláku), už zase nemají chleba (brzy odpoledne) atd.
Není tady
Bohužel Káča má pravdu, taky jsem tu prognózu slyšela v rádiu.
Není tady
já mám taky po krk zimy.

Není tady
Manžel dneska ráno, při pohledu z okna, povzdechl- ať už jdou do prd... s tím sněhem.
Nevím sice, koho myslel, ale dávám mu za pravdu
a 
Není tady
U nás skoro celý den sněžilo.
Není tady
Káča napsal(a):
Miluji zimu a zvláště bílou, vychutnávám si jí plným douškem. Na JARO se také těším, to jo ale proč se neradovat z toho, co právě nám příroda nabízí ....
Nova napsal(a):
Káča napsal(a):
Miluji zimu a zvláště bílou, vychutnávám si jí plným douškem. Na JARO se také těším, to jo ale proč se neradovat z toho, co právě nám příroda nabízí ....
Přesně tak, mluvíš mi z duše. Měli bychom se všichni naučit mít rádi každé počasí. Není ošklivé a hezké počasí, je to prostě počasí. Tak proč si kazit den už předem tím, že mě ráno naštve, když prší nebo sněží? Když si řeknu: "to je ale zase krásný den", tak ten den bude krásný, ať je venku jakkoliv.
Také se těším na jarní sluníčko, ale je mi krásně i teď . Kamarádka řeší nedostatek sluníčka (světla) občasným solárkem. Prý ji to vyloženě nabije, když cítí deficit. Tak to třeba taky zkuste. 
Upravil(a) Rybička (16. 3. 2006 18:04)
Není tady
Už zas sněží........ Jen tak lehce pocukrováno, přesně tak, aby to naštvalo... Co jsem oči rozloupla a z okna se podívala, říkám si "to je ale krásný den" - jenže místo "krásný" mě napadají podstatně vulgárnější adjektiva
. Třeba je chyba ve mně, ale zjevně nejsem sama.
Není tady

Dalších pár cm sněhu, obloha bílo - šedivá a chumelí a chumelí. SOS, SOS, já nechci dobu ledovoooouuuuuuuůů !!
Není tady
Sněží od Polska, tak to bude dlouho zima. Fuj.
Není tady
Aprill - fuj, fuj, fuj! Neměla bys veselejší zprávu?
Není tady
veselejší zprávu ? Jako např. apríííííííl !! No tak nic, uf uf, už jsem v tý zimě byla pro rohlíky. Zima, hnusno, lezavo, bílo, depka ..
Není tady
Chumelííííííí!
Není tady
Káčo - ty taky??????
Akorát jsem si tak říkala, že už třetí týden běží Matějská pouť - to se asi kolotočáři letos moc nenapakujou, co? A jak se léčí nastydlá lochneska?
Není tady
helena napsal(a):
Káčo - ty taky??????
Akorát jsem si tak říkala, že už třetí týden běží Matějská pouť - to se asi kolotočáři letos moc nenapakujou, co? A jak se léčí nastydlá lochneska?
coby vodní živočich očkováním proti ptačí chřipce 

Není tady
Nojo, ale ta matějská lochneska už je uvyklá na suchozemský život (teda letos zrovna ne :-D) - že by čajíček s rumíčkem jako si ho jdu udělat já?
Není tady

Počasí je opravdu na to,si sednout k teplu dát si něco dobrého...

Není tady
penizek napsal(a):
http://www.gify.nou.cz/r_ohen_soubory/oh38.gif
Počasí je opravdu na to,si sednout k teplu dát si něco dobrého...http://www.gify.nou.cz/r_oslavy_soubory/os19.gif
já jsem abstinent 
Ale to sluníčko dole, to je kráááááásaaaaá !!!! 

Není tady
Taky jsem abstinent, ale kafčo taky bodlo. Dneska už bylo i docela dlouho večer světlo. Je to veselejší....
Není tady

Tak pro abstinenty...

Není tady
no musim se pridat k tem co maj radi zimu akorat tak na horach....jsem kousek od prahy a tak bych brala snih a mraz jen na horach...tam se stim snehem da spon neco delat..ale co ve meste???kazdej je akorat nas...j a ja nejsem vyjimkou :-( naco snih ve meste??akorta je pak ztoho bordel a :-X
a na slunicko se uz tesim jako maly dite na lizatko.....poslednich 14 dni se kazdej den probouzim pri pohledu z okna a musim rict ze kdybych nemusela ani bych s nehla z te postele..a uz od rana nadavam....
opravdu uz je to dlouhy....snad bude taky tak dlouhy leto...aspon do rijna... :-)
jinka buh neexistuje :-)a nebo existuje a neni to buh ale vul :-)
Není tady
Tak jsem dneska četla v novinách, že koncem příštího týdne by měla teplota vyšplhat nad 10 stupňů. Konečně jaroooooooooooo. Už by bylo na čase. 
Není tady