29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já si jenom říkám, jestli tohle je fakt normální, jestli se s tou přírodou něco neděje. Před rokem jsem četla na netu varování ekologů, že do roku 2010 se má zcela zastavit golfský proud, proběhnou velké klimatické změny a důsledek bude, že tady budeme mít Sibiř (sibiřské zimní počasí).
Nechci sýčkovat, ale možná že pomalu ale jistě k tomu dochází. Jo, ale prý za to nemůže až tak globální oteplování jako takové, protože k tomuhle jevu docházelo i v minulosti a opakuje se to v pravidelných intervalech a nikdo vlastně dobře neví, proč. Hmm, to by mě fakt zabilo, já zimu nesnáším.
Není tady
Už skoro půl roku chodím pořád v jedný bundě ajedněch botech. Já do zimního oblečení nikdy moc neinvestovala, zato na jaro a léto mám snad dvacet párů bot. Zimní věci už nemůžu ani vidět- už s etak těším až vyndám ze skříně letní šatičky....- taky bych už málem brečela, když se ráno podívám z okna a všude sníh. Přitom tak miluju takové to jaro, když vane teplý větřík, svítí sluníčko, ve stínu je kolem 20 .....-
Není tady
.. a ven chodit jen v tričku a žádná ledovka, děti ráno hupnou do šorťáků a padají ven .. a na pískovně se můžeme rochňat i s hafanama .. a rozvalit se na zelenou trávu a frkat z kvetoucích sedmikrásek (mám na ně alergii, ale fakt i na to se už těším) .. Jarooo, hola, už jdeeeéééš ??
Není tady
Už se těším až se budu moct proběhnout bosou nohou po trávě....
Není tady
noris napsal(a):
Už se těším až se budu moct proběhnout bosou nohou po trávě....
Huž aby to bylo ..
Není tady
Koupila jsem si super triko na léto v Orsay, mám z něj velkou radost. Doufám, že ho užiju, manžel včera přišel z hosposy a že prý nějaký štamgast, který má vidiny budoucnosti povídal, že má přjít prudké oteplení, že vlastně se jaro přeskočí a budou hned vedra, ale léto bude krátký a zase brzy přijde zima.... Doufám, že měl jen hodně upito.....
Není tady
Tak tohle jsem už taky slyšela - že jaro nebude žádný, rovnou vedra, proběhne léto a šup, třeskutá zima. Tak nevím ..
Není tady
Zima zkur....to se jinak nedá říct. Přijeli jsme předevčírem, to bylo 12.BŘEZNA!!!!!!! domů a museli si odházet sníh abychom měli kde zaparkovat a další tuny sněhu abychom se dostali do baráku!!!!!! Já už nemůžu, štve mě už úplně všechno - že musím nosit šálu a rukavice, že musím oškrabovat led z auta, že musím psovi pořád dokola utírat packy, že musím nosit uhlí a dřevo a topit, že mám ráno v ložnici 15 stupňů :-(((((((((.
Není tady
V noci ze soboty na neděli začlo sněžit nějak po desátý. Ráno jsem vstala v pět, do sedmi uklidila všechny chodníky - cca 15 čísel - a v půl desáté dopoledne tam toho sněhu bylo naprosto stejně. Večer to začalo přimrzat, tak ještě několikrát procházka s kýblema písku... a to si někteří sousedi stěžujou, že jak ráno hrabu brzo, tak je to budí... No nenakopali byste je???
Není tady
No oni si stěžujou buď na to buzení, nebo, když náhodou někdo vyleze dřív, než se dostanu až k jeho vchodu, že shrabáno není. To jsem taky jednu babičku s harantem na pekáči slušně požádala, jestli by to dítě po chodníku nemohlo jít pěšky, protože se ten sníh udusá a nejde shrábnout a ona mě seřvala jak sirotka, že co si to dovoluju (a to nejsem žádnej zajda, ale dáma v letech ), že je moje věc, jak si zařídím uklizenou cestu.
Není tady
taky mám pocit, že jsme v době ledový- tohle je předpověď na příští týden, bude první jarní den a 25 letní čas !
V pátek bude sněžit skoro celý den a skoro všude, ráno se mohou objevit mlhy. Noční i denní teploty zůstanou stejné jako ve čtvrtek.
O víkendu by mělo sněžení ustat, v neděli však začne sněžit znovu, v nížinách může i pršet. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi -3 až -7 stupni Celsia, ojediněle klesnou až k minus 12 stupňům.
Nejvyšší odpolední teploty vystoupají až pět stupínků nad nulu. Bude vát mírný, postupně čerstvý jihozápadní vítr rychlostí 4 až 8 m/s.
V první polovině příštího týdne bude opět sněžit. Teploty se přes den i přes noc budou držet kolem nuly, i když se postupně začne ochlazovat.
annka napsal(a):
taky mám pocit, že jsme v době ledový- tohle je předpověď na příští týden, bude první jarní den a 25 letní čas !
V pátek bude sněžit skoro celý den a skoro všude, ráno se mohou objevit mlhy. Noční i denní teploty zůstanou stejné jako ve čtvrtek.
O víkendu by mělo sněžení ustat, v neděli však začne sněžit znovu, v nížinách může i pršet. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi -3 až -7 stupni Celsia, ojediněle klesnou až k minus 12 stupňům.
Nejvyšší odpolední teploty vystoupají až pět stupínků nad nulu. Bude vát mírný, postupně čerstvý jihozápadní vítr rychlostí 4 až 8 m/s.
V první polovině příštího týdne bude opět sněžit. Teploty se přes den i přes noc budou držet kolem nuly, i když se postupně začne ochlazovat.
....
Není tady
MILÁ ZIMO,
JDI UŽ DO PR... A ZŮSTAŇ TAM HODNĚ DLOUHO!!!
S nepřátelským pozdravem
My všichni, co chceme jaro.
Není tady
UŽ ZASE SNĚŽÍÍÍÍ
Není tady
Jižní Čechy- od rána sněží, napadlo několik čísel. Jdu odhrnovat chodník. TO SNAD UŽ NENÍ MOŽNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Vy mi dáváte, baby . Průběžně lítám k oknu a okem odborníka sleduju, jak se jeví počasí. Jestli zas budu vstávat ve tři ráno...
Není tady
Dneska ráno sněžilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je, do pr..., 16. března a ono si sněží. Jedu do práce a všude kolem leží sníh!!!!!!!!!!!
Včera jsem si objednávala v jednom internetovým shopu plavky a připadala si jako debil. Na co plavky, léto už nikdy nebude
Není tady
Iveta X napsal(a):
Jižní Čechy- od rána sněží, napadlo několik čísel. Jdu odhrnovat chodník. TO SNAD UŽ NENÍ MOŽNÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iveto, odkud jsi ? Já z Tábora - taky jsem v šoku z toho sněhu. Chjooo, všude bílo, že vidím rudě !
Není tady
Elo, jsem ze Strakonicka. Teď už tady nechumelí, snad to nezakřiknu.
Není tady
Už se mi ani nechce lézt ven,než oblíknu malou a pak sebe jsem splavená jak blázen.Já chci léto......
Není tady
Holky, tak já mám pocit, že u nás pomaloučku jaro začíná! Venku je docela teplo a od rána u nás prosvítá sluníčko, několik dní tu už nesněžilo a ráno když jsem venčila pejsky, jsem si všimla že začínaj pučit stromky, dotoho zpívali ptáčci, fakt lahoda.
Jinak jeden pán (takovej šarlatán) nám na začátku lonského podzima říkal, že bude dlouhá a krutá zima, jaro skoro nezaznamenáme a příjde rovnou léto. Tak předpověd na zimu mu vyšla a ted jsem zvědavá jestli se trefí i se zbytkem.
Není tady
Tiffi, odkud jsi ? Nebydlíš někde u moře ? Tady ve středních čechách to na jaro teda vůbec nevypadá, sluníčko nikde, zima, sníh, hnus...
Není tady