18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ladovská zima
Za vločkou vločka
z oblohy padá
chvilinku počká
a potom taje
Na staré sesli
sedí pan Lada
obrázky kreslí
zimního kraje
Ladovská zima
za okny je
a srdce jímá
bílá nostalgie
Ladovská zima
děti a sáně
a já jdu s nima
do chrámu Páně
Bim bam bim bam
bim bam bim bam
bim bam bim
To mokré bílé svinstvo
padá mi za límec
u čtvrtý měsíc
v jednym kuse
furt prosinec
Večer to odháu
namau záda
a ráno se vzbudím
a zas padá
Děcka majú
zmrzlé kosti
a sáňkujú
u jenom z povinnosti
Mrzne jak sviňa
třicet pod nulu
auto ani nekytne
hrudky se dělaju v Mogulu
Kolony aut
krok-sun-krok
bo silničáři ta jak
kadý rok
su překvapení velice
e sníh zasypal
jim silnice
Pendolíno stojí
kdesi gu Polomy
zamrzli mu
vecky CD-ROMy
A policajti?
Ti to jistí z dálky
zalezlý do Aralky
Ladovská zima
za okny je
a srdce jímá
bílá nostalgie
Ladovská zima
děti a sáně
a já jdu s nima
do chrámu Páně
Bim bam bim bam
bim bam bim bam
Na Vysočině zavřeli D jedničku
kamióny hráli na honičku
Takzvané rallye Letní gumy
v tym kopcu u Meziřící
spěchali s melounama
a teď jsou v...
Vak víte kde
Na ČT1 Studio sníh
Voldanova sedi na saních
A v Praze kalamita jak na Sibiři
tři centimetry sněhu
a u Muzea tyři
Jak v dálce vidim
zasněeny Říp
řikám si: Praotče Čechu
tys byl ale strany cyp
Kdyby si popoel jetě
o pár kilometrů dále
tak jsem se teďka mohl
kdesi v teple v plavkach valet
Místo toho aby se člověk bál
zajít do Tesca na nakupy
jak jsou tam na tych
rovných střechách sněhu kupy
Do toho veho jak mi
jak mám zmrzlý nos aj líce
a tak jetě z radia
provokater Nohavica
Ladovská zima
za okny je
a srdce jímá
bílá nostalgie
Ladovská zima
děti a sáně
a já jdu s nima
do chrámu Páně
Bim bam bim bam
bim bam bim bam
bim bam bim bam
Není tady
Tiina napsal(a):
Já mám zimy ne po krk, ale u minimálně po ui...nenávidím zimu. JÁ CHCI TEPLO A SLUNÍČKO...jinak mi hrábne
Holky, já u chci taky jaroooooo:)
http://www.newgifs.de/maja1.htm
Upravil(a) Eiline (2. 3. 2006 18:46)
Není tady
Ráno jsem uklidila chodník a ne jsem se převlíkla do práce, tak to venku vypadalo jako před tím úklidem. A aby toho nebylo málo, tak včera byla ve zprávách reportá o tom, jaká je ta letoní zima dlouhá, krutá, únavná a nevímjaká jetě, to celé zakončeno "optimistickým" sdělením, e teploty kolem nuly by měly trvat a do konce března
Není tady
U je to otřesné, dnes se zase sype. Ale třeba u vymetají a bude brzy jaro.
Není tady
Já la po noční pěkně peo do kopečka,nebo k nám nevyjel trolejbus.A sníek se sype a sype.To se ponějem při přítím vyúčtování za teplíčko.
Není tady
Já u z tý zimy začínám ílet. Děti jsou nějaký víc protivný. U nám opravdu ta zima leze na mozek. U aby to sluníčko hřálo a bylo teplo. To ílený oblíkání dětí po ránu mě ničí.
Není tady
Mě ničí snad u i oblíkání sebe sama do tý zimy .... je fakt kosa a navíc tu moje klimakterická kolegyně neustále otvírá okna nebo dveře a dělá průvan, páč jí je "děsný vedro"....tak sedím ve svetru, mám i koilku, dvoje ponoky, rýmu u několik týdnů a nedávno přeléčený zánět močáku....ach jo, asi ji zabiju... (ale k doktorovi to ona zas nejde, to ne...proto bych ji zabila....)
Není tady
To zas kolega ráno zavolal, e dneska jde k urologovi - a na zítra a pozítří si bere volno, aby mohl na hory...
Není tady
No, to je jasný, na urologický potíe pomáhaj nejlíp hory ...jo jsou to vychcánkové a sobci, protoe na klimakterický potíe zase pomáhá nevidět svého gynekologa u tři roky a otvírat v zimě okna dokořán......
Upravil(a) Eva36 (1. 3. 2006 14:07)
Není tady
Kde to jaro brouzdá, u nás zas chumelí
Není tady
posílám veselý obrázek pro dobrou náladu v tomto počasí.
Není tady
Jo,jo,holt "březen za kamna vlezem"...
U mě to studený počasí taky tve.Těím se na jarní sluníčko,ačkoliv mám spoustu pih:),take se zase pěkně ukáou:)
Upravil(a) penizek (1. 3. 2006 22:16)
Není tady
Jasně, Penízku - a "duben, jetě tam budem"
Není tady
kasi napsal(a):
http://www.gify.nou.cz/kvety2_soubory/50.gif
kasi, moc hezké obrázky, já zas posílám písničku-VĆELKA MÁJApro potěení a veselejí náladu.Dnes tady svítilo sluníčko,ale je vítr a zima.Tenhle rok se ta zima táhne nějak dlouho.Snad u se konečně jara dočkáme!!!! Vem přeji dobrou náladu.
Není tady
Dneska ráno mě synáček pobavil. Kdy jsem ho budila a eptala mu "hola , hola kola volá", odpověděl mi jen ,
"A SE OTEPLÍ". Nicméně do koly musel. Take to jaro u zoufale potřebujem.
Není tady
Eiline to byla super písníčka.. moc se mi líbila a zlepila náladu..Sluníčko dneska svítilo a tak se to počasí snad umoudří a zima u odejde do hajan..
Není tady
Eiline napsal(a):
kasi napsal(a):
http://www.gify.nou.cz/kvety2_soubory/50.gifkasi, moc hezké obrázky, já zas posílám písničku-VĆELKA MÁJApro potěení a veselejí náladu.Dnes tady svítilo sluníčko,ale je vítr a zima.Tenhle rok se ta zima táhne nějak dlouho.Snad u se konečně jara dočkáme!!!! Vem přeji dobrou náladu.
na tý stránce kdy klikne na to napsaný tak jsou baby,
Není tady
Hu,hu zimo jedna,u jdi spát!
Není tady
Jeí, dneska a zítra má zase hodně sněit, to je jako konec světa. Dosud jsem to tak nějak brala, e jaro jednou začít musí, ale dneska obzvlá ztrácím optimismus. Je mi smutno, děti jsou na prázdninách a jak jsem zvyklá na pořádný blázinec, jak jsem z toho klidu nesvá a místo abych si uívala odpočinek, tak peru závěsy, abych se nějak zaměstnala, nemůu se soustředit na čtení. Nemůu sehnat práci, přestoe jsem hodně aktivní, někdy si u připadám, e se vnucuju a ztrapňuju, kdy mě odmítnou, tak vnucuju aspoň telefon, co kdyby...Mám pocit, e si vichni myslí, e se doma flákám, ikdy to není pravda a při třech dětech to ani není moný.... Ä manel mě u taky tve....e by fakt za takovýhle stav mohlo počasí? Nevím, ale u si přeju teplo, sluníčko a trochu lepí náladu....
Upravil(a) Iveta X (11. 3. 2006 17:34)
Není tady
Taky jsem to četla - Varování meteorologů na Seznamu...to u snad není pravda!!!!!!
Není tady
Není tady
U nás u taky kvetou - a tulipány mají dvoucentimetrové lístečky - jene to bylo v sobotu... včera byly zase pod sněhem. Za tuhle zimu jsem oddělala dvě hrabla úplně na rot - asi mi taky brzy hrábne
Není tady
helena napsal(a):
U nás u taky kvetou - a tulipány mají dvoucentimetrové lístečky - jene to bylo v sobotu... včera byly zase pod sněhem. Za tuhle zimu jsem oddělala dvě hrabla úplně na rot - asi mi taky brzy hrábne http://fora.babinet.cz/img/smilies/butter.gif
To chce klid jetě týden a bude jaro stopro.Já u si zase nemám co obléct vechno zimní u jsem za tuhle zimu zničil boty vechny punčocháče co jsem měl zůstala mi u jenom bunda.Ale teď u nemá cenu kupovat nic nového bude JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Není tady
Tak jsem ráno poslouchala rosničkáře - ujioval, e v níinách bude padat sníh, ale jen málo - 2 a 3 cm, o víkendu má být a 7°C a po víkendu zase ochlazení!!! A za týden je první jarní den... Ale na Slovensku u prý vylezli medvědi z pelechů :-))))))
Není tady
Holky, mě u z té zimy normálně hrabe !! Na dneek se mi zdál tak kráááásný sen, jsem venku, nikde ani vločka, celý vzduch provoněný jarní svěestí, pofukoval jen takový ten teplý vlahý větřík, já se hrozně divila, e vechno slezlo, dokonce tu a tam vykukovala nová tráva a na stromech se začaly objevovat pupence ... a ráno vstanu, vylezu ven se psem a ok, dalích 5cm nového sněhu a pořád sněí. Fakt jsem se málem a rozbrečela !! Já u chcíííí jaróóóó !!!!!!
Není tady