29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vážení, už mě to ale fakt nebaví. To jsem veselá, hravá, nepodléhám depresím, miluji lyžování, bruslení a všelijaké zimní skotačení.Ale čeho je moc toho je příliš.Je nás víc takových?
Jáááááááááááááááááááááá - nemiluji nic zimního, pokud to není alespoň 3000 m/nm
Není tady
Teď si pojedu na týden zalyžovat,ale jinak mám té zimy už plné zuby!!!
ja zimu chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. ve Francii je porat teplo, maximalne prsi, snih tu byl 2x2 dny. V sobotu jedu do cz, tak doufam, ze si ten tyden uziju pravou ruskou nefalsovanou ZIMU
Není tady
Jestli nám chceš přivézt pravou, nefalšovanou, ruskou zimu, tak ti osobně na silnici nasypu hřebíky....
Kudy pojedeš?
Není tady
Sarbricken - Norinberk - na Brlin a Cheb ale nasi zimu necham doma..... ta je moc tepla.
Ja bych radsi kdyby v cechach na me aspon trochu zbylo
Není tady
Taky zimu nemusím, ta letošní je moc dlouhá a taky mě moc chybí sluníčko.. Lidi jsou takový zamračený, už aby bylo jaro, bude to veselejsí.
Není tady
Zima se mi líbila naposled na Nový rok, takový ten krásně nasněžený bílý sníh, ale čeho je moc, toho je příliš. Zimo, táhni už někam.................
Není tady
Když už ani děti nebaví chodit ven, tak už je ta zima asi fakt dlouhá. A prej má zase začít mrznout. Nééééé
Není tady
Tak Dito, žádná zima nebude, teď u nás v CV +8 stupňů ve stínu, sluníčko pálí tak, že se na slunci dá být jenom v triku (míň jsem nezkusila) a všude teče obrovská spousta vody....
Sice tě chápu ale mám děsnou radost, že jsem konečně mohla sundat rukavice....
Není tady
Před chvílí jsem slyšela v rádiu, že má příští týden zase sněžit . Já už nechci... to je zase vstávání ve tři ráno a tanec s hrablem, fůůůůj...
Není tady
cilka napsal(a):
Tak Dito, žádná zima nebude, teď u nás v CV +8 stupňů ve stínu, sluníčko pálí tak, že se na slunci dá být jenom v triku (míň jsem nezkusila) a všude teče obrovská spousta vody....
Sice tě chápu ale mám děsnou radost, že jsem konečně mohla sundat rukavice....
ja se snad nedockam
miluju zimu, lyze a grog. Loni jsme byli na vanoce, zadny snih nebyl a v unoru jsme se nedostali. letos jsem rekla, ze teda vanoce oslavime ve fr a pojedeme v unoru na poradnou bobovacku. Noooooooooo, jak ja k tomu pridu??
Není tady
Všem kteří jedou na hory přeji sníh, sluníčko a pohodu.
Všem kteří nechtějí zimu přejí předjarní náladu, klid a optimismus.
Hlavně buďme přátelé zdraví!!!!!
Není tady
Marfuška napsal(a):
Vážení, už mě to ale fakt nebaví. To jsem veselá, hravá, nepodléhám depresím, miluji lyžování, bruslení a všelijaké zimní skotačení.Ale čeho je moc toho je příliš.Je nás víc takových?
Marfuško, souhlasím s Tebou,.Už aby bylo jaro.Tady u nás dnes vysvitlo sluníčko a hned bylo veseleji.Už se snad brzy dočkáme!!!!
Upravil(a) Eiline (19. 2. 2006 19:34)
Není tady
Hurááá dnes svítilo sluníčko ad okonce i hřálo.konečně....už tu lopatu as níh nechci ani vidět
Není tady
Já už tu zimu taky nechci, nikdy jsem jí neměla ráda Včera tak nádherně svítilo sluníčko, a když vykouknu dnes z okna - mám po náladě. Jsem zavřená doma s malým batolátkem, které roupama už neví, co by...já už chci jaroooooo, vyrazíme na zahradu a bude nám krásně
Není tady
Včera jsem měla taky veselejší náladu, sluníčko se snažilo hřát, dokonce jsem potkala človíčka v kraťasech, asi se taky nemůže dočkat jara ..Zase se ochlazuje, ale určitě to dlouho nevydrží, Sluníčko musí vyhrát nad zimou..
Není tady
Bude zima tak ještě 14 dní a potom dámy, lodičky a kytky a je vše hezčí,
Není tady
zimu už néééééééééééééééééééé
Není tady
14 dní zimy, to už nevydržim
Není tady
Já chci taky sluníčko! Chci se konečně hezky oblíkat, ne pořád kabáty a vysoký boty! A to nemluvím o tom, že s kočárkem jezdit v tomto počasí, když jsou všechny cesty z kopce, je fakt dobrodružství.
Není tady
Ačkoliv nejsem příznivce alkoholu ale až neuvidím ani kousíček venku sníh s chutí na oslavu si dám deci slivovice.
A věřím že bude léto ale poslední 2roky si vždy beru půjčku a jedu k moři neboť to se mi vyplatí u nás si nepamatuji že by v létě balo 5dní za sebou hezky.Bea
Už jste slyšeli "Ladovskou zimu" od Jaromíra Nohavici? Kdo ne, tak honem, nemá to chybu, přesně to vystihuje to letošní bílé nadělení:
http://www.nohavica.cz/cz/multimedia/pi … y_blog.htm
Upravil(a) Stelička (26. 2. 2006 13:31)
Není tady